Cosmic Telegram

Τα Ζώδια της Εβδομάδας | 17 - 23 Ιουνίου 2024

Δίδυμε, οι μέρες σε καλούν να είσαι τολμηρός και να κυνηγήσεις τα όνειρά σου

Αγγελική Μανουσάκη
Αγγελική Μανουσάκη
6’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Cosmic Telegram: Οι αστρολογικές προβλέψεις στην Athens Voice

Cosmic Telegram: Η Αγγελική Μανουσάκη κάνει τις αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας 17 - 23 Ιουνίου 2024

Κριός
Αγαπημένε μου Κριέ, πρόκειται για εβδομάδα ευκαιριών και κυρίως τόνωσης των οικονομικών σου. Τα μάτια σου ανοιχτά, καθώς θα σου παρουσιαστούν αρκετές ευκαιρίες, όχι μόνο για να βγεις μπροστά και να φανείς, αλλά και για να δικαιολογήσεις ορισμένες σου επιλογές. Στα ερωτικά σου, θα νιώθεις έντονα το feeling της συντροφικότητας και θα σου ξυπνήσει η επιθυμία για να την αποκτήσεις. Αν είσαι ελεύθερος, ίσως αυτή η τάση σου να σε οδηγήσει σε παλιά, γνώριμα μονοπάτια. Δεν σε χαλάει, μια και τώρα αναζητάς πάνω απ’ όλα την οικειότητα. Αν είσαι δεσμευμένος, κάνεις πράγματα για να αναθερμάνεις τη φλόγα με το άλλο σου μισό. Επαγγελματικά, στις αρχές της εβδομάδας σε θέλω προσεκτικό και συγκρατημένο. Προς το τέλος της εβδομάδας, μπορείς να πάρεις μια κάποια ανάσα, αφού θα λάβεις ευχάριστα νέα γύρω από αυτόν τον τομέα.

Ταύρος
Αγαπημένε μου Ταύρε, εβδομάδα αλλαγών, καθώς η πανσέληνος στο ζώδιο του Αιγόκερου φέρνει κάποια άνω κάτω και κάποια σούρτα φέρτα. Παρ’ όλα αυτά, αναδύεται μια πάρα πολύ καλή επαγγελματική ευκαιρία, την οποία δεν θα έπρεπε να χάσεις. Επίσης, παρατηρείς αλλαγές στη συμπεριφορά των γύρω σου και δεν ξέρεις πώς να αντιδράσεις. Στα ερωτικά σου, νιώθεις να σε κατακλύζουν συναισθήματα τρυφερότητας κι αυτό σε βοηθάει να ανοιχτείς επιτέλους. Άντε, μπας και κάνεις καμία αξιόλογη γνωριμία, εσύ που είσαι ελεύθερος. Εσύ, πάλι, που δεν είσαι, έρχεσαι κοντά με το ταίρι σου μέσω κάποιας κοινής δραστηριότητας, όπως μια εκδρομή. Επαγγελματικά, μετά κόπων και βασάνων, αλλά και λόγω της ικανότητάς σου να βγαίνεις μπροστά στις καταστάσεις, θα καταφέρεις να λύσεις εμπόδια που ίσως προκύψουν.

Δίδυμοι
Αγαπημένε μου Δίδυμε, καλή εβδομάδα! Οι μέρες σε καλούν να είσαι τολμηρός και να κυνηγήσεις τα όνειρά σου. Γενικώς, άκου το ένστικτό σου, δώσε χώρο και χρόνο στον εαυτό σου και εάν κάποιος ή κάτι δεν σου γεμίζει το μάτι, απλά κάν’ την. Αν έχεις στα πλάνα διακοπές ή μετακινήσεις, είναι τώρα ο καιρός για να τα οργανώσεις, άντε τι περιμένεις; Στα αισθηματικά, είσαι λίγο άστατος (αλίμονο!) και δεν βλέπεις πολύ καθαρά τα θέλω σου. Αν είσαι ελεύθερος, θα τα έχεις τα φλερτάκια σου, αλλά θα σου πω να μην πολυασχοληθείς, καθώς δεν είναι και τίποτα το σπουδαίο. Αν είσαι σε σχέση, ίσως προκύψουν μικροκαβγαδάκια και μπερδέματα. Επαγγελματικά, νιώθεις λίγο κουρασμένος, θέλεις να συζητήσεις και ορισμένα πράγματα, αλλά δεν βρίσκεις την κατάλληλη στιγμή. Δεν θα σου έλεγα να βιαστείς να επικοινωνήσεις τις ανησυχίες σου τώρα, μια και δεν είναι η ώρα.

Καρκίνος
Αγαπημένε μου Καρκίνε, καλή εβδομάδα! Σε διακατέχει μια νευρικότητα και προσπαθείς να χωθείς λίγο σε ζητήματα που δεν σε πολυαφορούν – κάτι που δεν θα σου βγει σε καλό. Σε άλλα νέα, τα οικονομικά σου θέλουν μεγάλη προσοχή και σωστή διαχείριση, αυτό σημαίνει όχι άσκοπα έξοδα, έτσι; Στα αισθηματικά σου, ο Ερμής και η Αφροδίτη σου δίνουν άλλον αέρα, κάπως πιο απελευθερωτικό. Αν είσαι ελεύθερος, βγαίνεις, φλερτάρεις, παίζεις κι αυτό σε βοηθάει να βρεις νέα γκομενάκια και να επιβεβαιωθείς. Αν, πάλι, είσαι σε σχέση, τη βλέπεις να ανανεώνεται μέσω κοινών δραστηριοτήτων, αλλά κυρίως λόγω της δικής σου αναζωογονημένης καλοκαιρινής διάθεσης. Επαγγελματικά, ίσως υπάρξουν κάποιες κόντρες; Ίσως σου αποκαλυφθούν πράγματα που σου έκρυβαν τρίτοι; Δεν ξέρω, πάντως ό,τι και να είναι, δεν χρειάζεται πραγματικά να δώσεις καμία απολύτως σημασία.

Λέων
Αγαπημένο μου Λιοντάρι, καλή εβδομάδα! Γενικώς, πρέπει να σου πω πως αυτές τις μέρες καλό θα ήταν να φροντίσεις την υγεία σου και να αποφύγεις τις μετακινήσεις και τα έξοδα. Στα καλά νέα, αυξάνεται η κοινωνικότητά σου και πλησιάζεις άτομα του φιλικού σου περιβάλλοντος, κάτι που σε χαλαρώνει ιδιαίτερα. Στα αισθηματικά σου, θα το φας λίγο το κεφάλι σου, καθώς αλλιώς τα περίμενες τα πράγματα κι αλλιώς σου έρχονται αυτήν την εβδομάδα, είτε είσαι ελεύθερος είτε δεσμευμένος. Θα πρέπει σε κάθε περίπτωση να μην είσαι τόσο ευέξαπτος ή ευαίσθητος και να μην αρπάζεσαι με το παραμικρό… Στα επαγγελματικά πάντως είναι καλύτερα τα πράγματα, μια και επιτυγχάνεις στόχους που είχες θέσει αναδεικνύοντας τον καλύτερό σου εαυτό. Παράλληλα, παίρνεις και κάποιες απαντήσεις που περίμενες, για μια νέα δουλειά ή μια προαγωγή.

Παρθένος
Αγαπημένε μου Παρθένε, καλή εβδομάδα! Καλές μέρες για εξελίξεις γύρω από τον τομέα της εργασίας, αλλά και τον κοινωνικό περίγυρο έρχονται. Αν και νιώθεις λίγο σαν να έχεις μονίμως νεύρα, να το πω; Σαν να μην μπορείς να βάλεις τίποτα σε τάξη, να το πω; Στο τέλος, θα δεις πως όλα θα κυλήσουν ομαλά. Στα ερωτικά σου, η εβδομάδα κυλάει κάπως σε παράνοια. Αν είσαι ελεύθερος, πρέπει να δώσεις λίγο χρόνο σε μια νέα γνωριμία, γιατί έχει προοπτικές να εξελιχθεί σε κάτι ουάου, αν κάνεις λίγη υπομονή. Αν δεν είσαι ελεύθερος, νιώθεις πως το ταίρι σου σε αποφεύγει ή κάτι σου κρύβει. Μπορεί να έχεις και δίκιο, αφού το πνεύμα αυτής της εβδομάδας σηκώνει λίγο τα υπόγεια και τα ψεματάκια. Επαγγελματικά, μπαίνεις σε μια καλύτερη σειρά, ενώ δημιουργούνται οι σωστές προοπτικές για να πετύχεις τους στόχους σου. Βέβαια, εγώ θα σου πω, να προσέχεις λίγο συνεργάτες - συναδέλφους και να μην τους εμπιστεύεσαι απόλυτα.

Ζυγός
Αγαπημένε μου Ζυγέ, καλή εβδομάδα! Ευχάριστες οι επόμενες μέρες για εσένα, εκτός από τα επαγγελματικά σου, τα οποία θέλουν λίγη παραπάνω προσοχή. Ε, μην τα θέλεις κι εσύ όλα έτοιμα. Γενικώς, δεν αποκλείεται τώρα να σου αποκαλυφθούν πράγματα που κάποιοι είπαν ή ίσως ορισμένες υπόγειες καταστάσεις. Στα ερωτικά, στέκεσαι κάπως πιο τυχερός. Γενικότερα όμως, πρέπει να κινηθείς σε safe μονοπάτια και να μην κάνεις τίποτα too risky. Βέβαια, τέτοιο αγύριστο κεφάλι που είσαι, θα πας να τσακωθείς με όλους, αφού θα το παίζεις εύθικτος και drama queen, κάτι που –μάντεψε– απομακρύνει κόσμο από δίπλα σου, είτε ανήκεις στην κατηγορία των δεσμευμένων είτε των αδέσμευτων. Στα επαγγελματικά, πρέπει να δουλέψεις σκληρά για να αποκτήσεις αυτά που θέλεις, λυπάμαι που το μαθαίνεις από μένα αυτό. Παράλληλα, τα έξοδα τρέχουν και μαζί τους κι εσύ. Ωστόσο, chill, it's just a week.

Σκορπιός
Αγαπημένε μου Σκορπιέ, καλή εβδομάδα! Ναι μεν θα εμφανιστούν κάποιες δυσκολίες γύρω από γκομενικά ή/και οικονομικά ζητήματα, αλλά εσύ θα είσαι έτοιμος και θα καταφέρεις να φτάσεις εκεί που θέλεις. Αν πρέπει τώρα να κλείσεις κάποια συμφωνία, καλό θα ήταν να έχεις τον νου σου. Στα ερωτικά σου, πιάνεις τον εαυτό σου να κάνει σχέδια για το καλοκαίρι –ρομαντικά εννοώ– και καλά κάνεις στην τελική! Αν είσαι ελεύθερος, αρχίζεις και νιώθεις πως δεν θέλεις να είσαι άλλο ελεύθερος και αυτό προβλέπεται όντως να αλλάξει. Αν, πάλι, είσαι σε σχέση, κυρίως προς το τέλος της εβδομάδας, τα πράγματα χτυπάνε κόκκινο, κοινώς φουντώνουν – με την καλή την έννοια, έτσι; Επαγγελματικά, δεν αποκλείεται καθόλου να κοντραριστείς με συνεργάτες/συναδέλφους, αλλά, στον οικονομικό τομέα, βάζεις βάσεις που θα δώσουν αργότερα θετικά αποτελέσματα, if you know what I mean.

Τοξότης
Αγαπημένε μου Τοξότη, καλή εβδομάδα! Πολλές οι αλλαγές στην καθημερινότητά σου (κυρίως σε ερωτικό και επαγγελματικό επίπεδο), πολλή και η τύχη που θα σε διακατέχει, όμως. Θα θες να κάνεις τα ταξιδάκια σου, τα οποία για να οργανωθούν θα σου βγάλουν την ψυχή, αλλά στο τέλος θα καταφέρεις να τα πραγματοποιήσεις. Άντε καλές διακοπές, βρε! Στα ερωτικά σου, καλείσαι να μαζέψεις δυναμισμό και αυτοεκτίμηση, μια και θα σου χρειαστούν. Αν είσαι ελεύθερος, δεν θεωρώ πως η εβδομάδα είναι κατάλληλη για νέες γνωριμίες. Αν είσαι δεσμευμένος, βλέπεις τα πράγματα να πηγαίνουν λίγο αλλιώτικα απ' ό,τι τα περίμενες, είναι και η συμπεριφορά του ζευγαριού σου κάπως (για τα δικά σου μέτρα και σταθμά βέβαια) κι εσύ έτσι λίγο σαν να χάνεις το ενδιαφέρον σου για το άλλο σου μισό. Επαγγελματικά, νιώθεις μια τρέλα και βλέπεις πως όλοι προσπαθούν να επιβληθούν. Εσύ μείνε στην απ' έξω. Στα καλά νέα, βελτιώνονται τα οικονομικά σου!

Αιγόκερως
Αγαπημένε μου Αιγόκερε, καλή εβδομάδα! Αναστάτωση και νεύρα είναι καθ' οδόν, κυρίως σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο. Εσύ πρέπει να φανείς ψύχραιμος και να μην πιαστείς μαλλί με μαλλί με τους γύρω σου. Γενικώς, μην υπερεκτιμάς ούτε τις δυνάμεις σου, αλλά ούτε και τη δύναμη της τύχης. Στα αισθηματικά σου, πρέπει να προσπαθήσεις να μην είσαι και τόσο εγωιστής αυτές τις μέρες. Αν είσαι ελεύθερος και σε ενδιαφέρει κάποια επανασύνδεση, να σου πω πως είναι θετικό το κλίμα των ημερών. Αν είσαι δεσμευμένος, δεν είσαι σε φάση να ακούσεις το ταίρι σου ή να δεχτείς τις ανάγκες του. Δεν είναι λίγο βλακεία αυτό; Επαγγελματικά, ίσως υπάρξουν καθυστερήσεις ή και αλλαγές, κάτι που θα δημιουργήσει θέμα στις συνεργασίες σου ή στις σχέσεις με τους συναδέλφους σου. Επίσης, θα σε συμβούλευα να μην αφήσεις το αίσθημα του φόβου γύρω από τα οικονομικά σου να σε κυριεύσει αυτήν την εβδομάδα.

Υδροχόος
Αγαπημένε μου Υδροχόε, καλή εβδομάδα! Τι καλή, περίεργη θα την έλεγα (μη με βρίσεις). Γενικώς, προσπάθησε να κάνεις κατανοητά τα θέλω και τα συμφέροντά σου με τον σωστό τρόπο. Κοινώς, μην κάνεις σαν βλαμμένος κι αρχίσεις να τσακώνεσαι για μικροπράγματα. Ίσως, βέβαια, να σε τεστάρουν και οι γύρω σου, αλλά πώς κάνεις έτσι; Στα ερωτικά σου, νιώθεις κάπως ανασφαλής και δείχνεις πως δεν έχεις μάθει από τα λαθη σου, θα πω εγώ. Αν είσαι ελεύθερος, πρέπει να κάνεις πιο ώριμες επιλογές και να σταματήσεις να συμπεριφέρεσαι σαν παιδάκι. Αν είσαι δεσμευμένος, περνάς όμορφες στιγμές με το ταίρι σου, αν δεν πρήξεις. Όσον αφορά τα επαγγελματικά σου, αντιλαμβάνεσαι τώρα τις παρασκηνιακές προθέσεις και τα υπόγεια λόγια των συνεργατών/συναδέλφων σου, αλλά εσύ αποφασίζεις να μείνεις έξω από αυτήν τη φάση και τα κουτσομπολιά και πολύ καλά κάνεις. Μπράβο σου γι' αυτό!

Ιχθύες
Αγαπημένε μου Ιχθύ, καλή εβδομάδα! Έρχεται βελτίωση σε πολλούς τομείς της ζωής σου, όπως είναι οι σχέσεις σου, οι δραστηριότητές σου ή και τα επαγγελματικά σου. Γενικώς, καλείσαι να ακολουθήσεις τη δημιουργικότητά σου και να φερθείς πιο έξυπνα. Στα γκομενικά σου, τώρα, σκέψου θετικά, πράξε και θετικά, χωρίς να έχεις ταμπού και φόβους. Αν είσαι ελεύθερος, τάζεις πολλά και λίγα θες να κάνεις. Πρόσεξέ το αυτό, γιατί εσύ θα εκτεθείς στο τέλος της υπόθεσης. Αν δεν είσαι ελεύθερος, φοράς τα γνωστά ροζ γυαλιά σου και εξιδανικεύεις τα πάντα γύρω από τη σχέση σου. Πρέπει, λοιπόν, κι εσύ να προσέχεις, γιατί αν τα πράγματα δεν είναι έτσι, μάντεψε ποιος θα κλαίει μετά. Στα επαγγελματικά σου, οι εξελίξεις είναι πολύ θετικές. Βάζεις, βέβαια, κι εσύ το χεράκι σου, αφού δίνεις ρεσιτάλ με την εργατικότητά σου. Παράλληλα, ένα οικονομικό ζήτημα που σε ταλαιπωρούσε καιρό, τώρα βρίσκει λύση.

 

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ