Cosmic Telegram

Τα Ζώδια της Τρίτης 18.06.2024

Καρκίνε, έχεις τη διάθεση να ασχοληθείς με πράγματα που σε κάνουν χαρούμενο

Αγγελική Μανουσάκη
Αγγελική Μανουσάκη
5’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις από την Αγγελική Μανουσάκη

Τα Ζώδια της Τρίτης 18.06.2024: Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις από την Αγγελική Μανουσάκη

Κριός
Κριέ, σήμερα έχεις την αίσθηση ότι το πράγμα είναι υπό έλεγχο και πως μπορείς να ανταπεξέλθεις σε πολλά μαζί, χωρίς να επηρεάζεσαι από εξωτερικούς παράγοντες. Έχεις την αίσθηση ότι μπορείς να οργανωθείς καλύτερα, ενώ στην ουσία φαίνεται πως το συναισθηματικό σου υπόβαθρο μπορεί να σε αφήσει να κινηθείς με μεγαλύτερη ελευθερία σήμερα. Πολύ σημαντικό να δώσεις βάση σε θέματα που έχουν να κάνουν με έξοδα που σχετίζονται με το σπίτι, ενώ το κλίμα με την οικογένεια μπορεί να γίνει κάπως βαρύ, αφού θα έρθουν στο προσκήνιο θέματα από το παρελθόν και μπορεί να γίνουν συζητήσεις που θα σου φανούν πολύ «βαριές».

Ταύρος
Σήμερα, Ταύρε, είναι μια καλή ευκαιρία να δώσεις βάση στο τι έχουν να σου πουν οι συνεργάτες σου, αλλά να μοιραστείς κι εσύ κάποια πράγματα που μπορεί να σε ενοχλούν, προκειμένου να μπει το μεταξύ σας σε μια νέα βάση, πιο γερή και αποτελεσματική παρακάτω. Αυτό που θέλει προσοχή είναι ο τρόπος που θα μοιραστείς αυτά που θέλεις, καθώς το κεφάλι σου φαίνεται να είναι ένα μικρό χάος. Υπάρχουν πολλά που επεξεργάζεσαι ταυτόχρονα και αυτό δε σε βοηθά να συγκεντρωθείς γενικά. Επίσης, κάποιες κινήσεις στα επαγγελματικά σου παίζει να μην αποδώσουν ή οι στόχοι σου να μην έχουν το αποτέλεσμα που θέλεις, και αυτό σήμερα να ρίξει κάπως τη δυναμική σου.

Δίδυμοι
Δίδυμέ μου, σήμερα έχεις σκοπό να βάλεις σε σειρά κάποια πράγματα και να μην αφήσεις εύκολα το χτεσινό σκηνικό να επαναληφθεί και σήμερα. Έτσι οργανώνεις το πρόγραμμά σου για να τελειώσεις εύκολα με τα της δουλειάς. Επίσης, αυτό που θέλεις είναι να βάλεις και σε μια σειρά τις πληροφορίες που έχεις συγκεντρώσει από το περιβάλλον σου, για να βγάλεις ένα πιο ασφαλές συμπέρασμα. Ένα πολύ σημαντικό κομμάτι που θέλει προσοχή σήμερα είναι το οικονομικό σου. Σκέφτεσαι ίσως να κάνεις κάποιες επενδύσεις, για να ενισχύσεις το εισόδημά σου, αλλά θα χρειαστεί αρκετά προσεκτική μελέτη για να δώσει ένα αξιόλογο αποτέλεσμα.

Καρκίνος
Σήμερα, Καρκίνε μου, έχεις τη διάθεση να ασχοληθείς με πράγματα που σε κάνουν χαρούμενο, για αυτό και βάζεις σε μια σειρά τις σκέψεις σου, για να μπορέσεις να οργανωθείς καλύτερα. Πέρα από αυτό, έχεις την τάση να διαχειρίζεσαι κάπως καλύτερα κάποια περιστατικά στη δουλειά και να δείξεις με τον τρόπο σου τις ικανότητες που έχεις, για άλλη μια φορά. Πολύ σημαντικό να μην ασχοληθείς ιδιαίτερα με κάποιες σκέψεις που θα περάσουν από το μυαλό σου, για το πώς θα μπορούσες να διαχειριστείς κάποιες παρόμοιες καταστάσεις στο παρελθόν, γιατί εκεί θα το χάσεις. Τέλος, κάποιες συζητήσεις θα φέρουν στην επιφάνεια κάποιες αλήθειες, που πιθανά να μη σου αρέσουν και τόσο.

Λέων
Λέοντα, σήμερα είναι μια μέρα που έχεις την ευκαιρία να οργανώσεις όσο καλύτερα γίνεται το χώρο σου και να φέρεις μια ηρεμία σε αυτό το κομμάτι. Από την άλλη, αντιλαμβάνεσαι πως ψυχολογικά είσαι σε μια φάση που μπορείς να καταλάβεις κάποια πράγματα σε μεγαλύτερο βάθος μέσα στη μέρα και αυτό μπορεί να είναι ένα πολύ χρήσιμο στοιχείο για σένα σήμερα. Πολύ σημαντικό να έχεις τα μάτια σου ανοιχτά σε ό,τι έχει να κάνει με επαγγελματικά, αλλά και κάποια οικονομικά ζητήματα, καθώς υπάρχουν εξελίξεις που εύκολα μπορεί να σε απογοητεύσουν. Τέλος, κάποιες αποκαλύψεις για θέματα που σε απασχόλησαν στο παρελθόν έρχονται να σε επιβεβαιώσουν επίπονα, έστω και ετεροχρονισμένα.

Παρθένος
Σήμερα, Παρθένε μου, η μέρα σου ξεκινά με μια σιγουριά και μια οργάνωση. Έχεις στο μυαλό σου πολύ συγκεκριμένα πράγματα που θέλεις να κάνεις και να ολοκληρώσεις, ενώ δε θα αργήσεις να συνειδητοποιήσεις πως κάποιοι από τους συνεργάτες σου είναι πρόθυμοι να ακολουθήσουν τον τρόπο σου και να σε βοηθήσουν, έμμεσα ή άμεσα. Πολύ σημαντικό κρατήσεις κατά νου σήμερα πως συζητήσεις που θα γίνουν και αποκαλύψεις που θα έρθουν στην επιφάνεια θα σε επηρεάσουν συναισθηματικά και πως θα υπάρξουν προσπάθειες να σε «χτυπήσουν» ίσως επαγγελματικά. Ξέρω, δεν θα τα καταφέρουν, αλλά να μη σε ενημερώσω;

Ζυγός
Ζυγέ μου, σήμερα η μέρα σου ξεκινά με μια αποφασιστικότητα και τάση να ενισχύσεις τον εαυτό σου ψυχολογικά πρώτα, για να μπορέσεις να αποδώσεις μέσα στη μέρα και να νιώσεις εσύ καλά με τον εαυτό σου. Έτσι, φτιάχνεις μια λίστα με όσα πρέπει να κάνεις και βάζεις προτεραιότητες στο τι πρέπει να κάνεις. Μέσα στη μέρα, το feedback που θα πάρεις όμως από τη δουλειά θα φέρει συζητήσεις που θα σου δώσουν μεν την ευκαιρία να εκφράσεις τη δυσαρέσκειά σου, αλλά δεν είναι και τόσο σίγουρο ότι θα εισακουστείς. Ζητήματα που έχουν να κάνουν με το παρελθόν ίσως έρθουν στο προσκήνιο για να δημιουργήσουν κάποια αμφισβήτηση για τη θέση σου. Εκεί θα χρειαστεί ψυχραιμία.  

Σκορπιός
Σκορπιέ μου, σήμερα ξεκινάς τη μέρα σου ιδιαίτερα οργανωμένος και αποφασισμένος να μην αφήσεις τα χτεσινά να επηρεάσουν την απόδοσή σου, ούτε όμως και τη διάθεσή σου. Δομείς καλύτερα τις κινήσεις σου και προσπαθείς να εξασφαλίσεις χρόνο και για λίγη διασκέδαση. Κάποιες πληροφορίες που φτάνουν στα αυτιά σου ωστόσο, θα σε απογοητεύσουν σε ένα σημείο και θα σε βάλουν σε σκέψεις τι χρειάζεται να προσέξεις παραπάνω, ενώ από το μεσημέρι ίσως χρειαστεί να βάλεις στο τοπίο και κάποιες οικονομικές υποχρεώσεις που είχες παραμερίσει μέχρι τώρα. Επίσης κάποιες συζητήσεις φέρνουν στο προσκήνιο κάποια ζητήματα που για σένα έχουν λήξει εδώ και καιρό.

Τοξότης
Σήμερα, Τοξότη μου, εύκολα μπορείς να βάλεις σε μια σειρά το τι σκέφτεσαι και το τι νιώθεις. Αυτό μπορείς να το καταφέρεις είτε μέσα από την πρακτική οργάνωση του χώρου σου είτε από το να αποδεχτείς κάποια πράγματα ως έχουν, όσο κι αν θέλεις να τους δώσεις μια πιο αισιόδοξη νότα. Έχεις μια αίσθηση ότι κάτι τρέχει και σα να πέφτεις ψυχολογικά προκαταβολικά. Αν είσαι ελεύθερος, μην ασχοληθείς σοβαρά με άτομα από το παρελθόν που θα σε προσεγγίσουν. Εσύ που είσαι σε σχέση, κράτα πως σήμερα δεν είναι μια μέρα για βαθιές κι έντονες συζητήσεις. Μπορεί να μην πάρεις τις απαντήσεις που περιμένεις και να απογοητευτείς.

Αιγόκερως
Αιγόκερέ μου, σήμερα είναι πολύ σημαντικό να βάλεις σε μια σειρά κάποιες επαγγελματικές σου κινήσεις. Άλλωστε το μυαλό σου γυρίζει αρκετά σε αυτό το κομμάτι και μπορείς με ευκολία να ρυθμίσεις κάποια πράγματα ούτως ώστε να γίνουν πιο εύκολα και αποτελεσματικά. Μέσα στη μέρα θα υπάρξουν στιγμές που θα χρειαστεί να δεις κάποια πράγματα διαφορετικά και μπορεί να σε πιάσει ένας πεσιμισμός και μια μικρή απογοήτευση. Από την άλλη, επαφές με συνεργάτες ή άτομα από το παρελθόν έρχονται να ταράξουν τα νερά και να σου δώσουν τυράκι να ασχοληθείς ξανά. Καλό θα ήταν να μην το κάνεις, όσο κι αν νιώθεις πως μπορείς να το διαχειριστείς.

Υδροχόος
Σήμερα, Υδροχόε, είναι πιο εύκολο να δεις τα πράγματα κάπως πιο οργανωμένα και να περάσεις σε μια πιο στοχευμένη δράση, προκειμένου να ενισχύσεις και την εικόνα σου, αλλά και να αυξήσεις την αυτοπεποίθησή σου. Είναι πολύ σημαντικό για σένα σήμερα να δεις εξελίξεις και να καταλάβεις πως είσαι στο σωστό δρόμο. Μέσα στην μέρα θα χρειαστεί να αναθεωρήσεις κάποιες αποφάσεις για έξοδα που έχεις υπολογίσει και να μαζέψεις το budget σου σημαντικά. Επίσης,  στη δουλειά υπάρχει μια περίεργη ένταση που δεν είναι απαραίτητο να σε αφορά. Εσύ όμως θέλεις να μάθεις και μπορεί να βρεθείς εμπλεκόμενος, χωρίς λόγο. Προσοχή σε αυτό.

Ιχθύες
Ιχθύ μου, σήμερα έχεις την ανάγκη να οργανωθείς και να ακολουθήσεις ένα πιο φιλοσοφικό τρόπο, για να μπορέσεις να διαχειριστείς το τόσο έντονο συναίσθημα που έχεις. Αυτό θα σε βοηθήσει περισσότερο στην ουσία να διαχειριστείς κάποιες καταστάσεις γύρω σου και να εξασφαλίσεις έστω και λίγες στιγμές ηρεμίας μέσα στη μέρα. Πολύ σημαντικό να μην το παρακάνεις και να προσπαθήσεις να είσαι όσο γίνεται πιο συγκεντρωμένος, ενώ αργότερα μέσα στη μέρα, το ενδιαφέρον σου θα επικεντρωθεί και στο να διασκεδάσεις και να φλερτάρεις. Αν σκέφτεσαι να ασχοληθείς με άτομα από το παρελθόν, να ξέρεις θα απογοητευτείς. Οπότε μην το κάνεις.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ