Cosmic Telegram

Τα Ζώδια της Δευτέρας 17.06.2024

Σήμερα, Αιγόκερέ μου, έχεις κάποιες επαγγελματικές ευκαιρίες να αποδείξεις την αντοχή σου και την ικανότητά σου να κινηθείς με ψυχραιμία σε καταστάσεις κρίσεων ή εντάσεων

Αγγελική Μανουσάκη
Αγγελική Μανουσάκη
5’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις από την Αγγελική Μανουσάκη

Τα Ζώδια της Δευτέρας 17.06.2024: Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις από την Αγγελική Μανουσάκη

Κριός
Σήμερα, Κριέ μου, είναι μια μέρα που αντιλαμβάνεσαι κάποια πράγματα πιο έντονα και ίσως σε απασχολήσει να βρεις τη ρίζα κάποιων καταστάσεων ή και συμπεριφορών των άλλων. Η μέρα φαίνεται να έχει αρκετή ένταση και εσύ θα χρειαστεί να αντιμετωπίσεις κάποιες μικρές κρίσεις σε διάφορα κομμάτια, που ίσως θα δοκιμάσουν την αποδοτικότητά σου αλλά και την ετοιμότητά σου. Η ψυχολογία σου σήμερα βαραίνει αρκετά, καθώς μπλέκεσαι σε κάποιες σκέψεις που δε σε διευκολύνουν ιδιαίτερα και δεν έχεις την υπομονή να δεις το παρακάτω. Τέλος, στα οικονομικά σου θέλω να προσέξεις τι έξοδα κάνεις και πού σκέφτεσαι να επενδύσεις. Το γρήγορο χρήμα δεν είναι πάντα εύκολο.

Ταύρος
Ταύρε μου, σήμερα είναι πολύ σημαντικό να κατανοήσεις πώς μπορείς να ενταχθείς στην ομάδα, χωρίς να χρειαστεί να κάνεις υποχωρήσεις ή να αναλάβεις περισσότερες αρμοδιότητες, προκειμένου να γίνεις αρεστός από τα υπόλοιπα μέλη. Η μέρα φαίνεται να έχει ένα κάπως βαρύ φορτίο, καθώς υπάρχουν αρμοδιότητες που πρέπει να αναλάβεις στη δουλειά σου – πιθανότατα να τις αποπερατώσεις απλά, καθώς σου έχουν ανατεθεί καιρό τώρα – ενώ και στον τρόπο που προσπαθείς να ενισχύσεις την εικόνα σου, φαίνεται πως σήμερα δεν θέλεις να έχεις ιδιαίτερα κοντινές σχέσεις. Από την άλλη, κινείσαι με μια νευρικότητα και μια ένταση που δεν είναι γνώριμα χαρακτηριστικά σου.

Δίδυμοι
Σήμερα, Δίδυμέ μου, χρειάζεται να οργανώσεις όσο καλύτερα μπορείς το πρόγραμμά σου για να ολοκληρώσεις όλα αυτά που έχεις στο μυαλό σου ότι πρέπει να γίνουν. Η μέρα είναι αρκετά έντονη και απαιτητική, κατά κύριο λόγο στο επαγγελματικό σου κομμάτι και την οργάνωσή του. Με αυτό τον τρόπο μπορεί να ξεσπάσεις την ένταση που έχεις και να βγάλεις πιο παραγωγικά ένα μέρος του θυμού σου που νιώθεις πως δυσκολεύεσαι να εξωτερικεύσεις. Αυτό θα χρειαστεί να το δεις κάπως περισσότερο σήμερα, καθώς ακόμα και στον τρόπο που επικοινωνείς φαίνεσαι έντονος και με μια τάση να επιβάλεις την άποψή σου στους άλλους, έστω και ασυναίσθητα.

Καρκίνος
Σήμερα, Καρκίνε, χρειάζεται να δείξεις μια εγκράτεια σε ό,τι έχει να κάνει με το συναισθηματικό σου κομμάτι και μια άρτια οργάνωση σχετικά με τα επαγγελματικά σου πλάνα και ενέργειες. Η μέρα από το πρωί φαίνεται πως θα είναι αρκετά απαιτητική, και με σένα να επικεντρώνεσαι από σήμερα σε αυτά τα κομμάτια, νιώθεις πως είναι πολύ εύκολο να διασπαστείς και ξεφύγεις από αυτό που έχεις στο πλάνο. Η ανάγκη σου να δράσεις και να ολοκληρώσεις πιο γρήγορα κάποια πράγματα στη δουλειά σου σήμερα, προκειμένου να εντυπωσιάσεις τους ανωτέρους, μπορεί να γυρίσει μπούμερανγκ, χωρίς να το καταλάβεις.

Λέων
Λιοντάρι μου, από το πρωί ακόμα συνειδητοποιείς πως κάποιες καταστάσεις που σχετίζονται με το σπίτι σου σε πιέζουν πολύ, και ίσως λόγω χρόνου. Υπάρχουν πολλά που πρέπει να γίνουν και να μπουν στο πρόγραμμα μέσα στη μέρα, για αυτό φρόντισε να μην ασχοληθείς με ιδιαιτέρως ασήμαντα πράγματα. Η πίεση είναι αρκετή και το άγχος σήμερα είναι επίσης αρκετό, για αυτό είναι σημαντικό να μην πάρεις κάποια απόφαση σε ό,τι σχετίζεται με τη δουλειά σου, γιατί θα την πάρεις εν θερμώ, κάτι που θα το συνειδητοποιήσεις αργότερα. Επίσης, θέλεις να τελειώσεις τις δουλειές σου στο σπίτι τύπου πολύ άμεσα, κάτι που χωρίς οργάνωση δε θα γίνει. Για αυτό, βάλε σε σειρά τις δουλειές που θέλεις να κάνεις.

Παρθένος
Σήμερα, Παρθένε μου, είναι μια μέρα που το μυαλό σου δουλεύει ακόμα πιο έντονα από ό,τι τις υπόλοιπες, αλλά προς μια κατεύθυνση που θέλεις να προετοιμαστείς. Υπάρχουν διάφορα που παρατηρείς γύρω σου και τα αντιλαμβάνεσαι σαν προειδοποιητικά μηνύματα για κάτι που έρχεται. Έτσι, λειτουργείς αρκετά πιο αμυντικά, μειώνεις σημαντικά τις προσδοκίες από τους άλλους και πιέζεις κάπως περισσότερο τις καταστάσεις για να παραμείνουν σε μια συγκεκριμένη ροή, προκειμένου να διατηρηθεί πάση θυσία ο έλεγχος. Είναι πολύ σημαντικό να μην ξεφύγεις σε όσα θέλεις να πεις ή να απαντήσεις στους άλλους, καθώς σήμερα γίνεσαι αρκετά πιο έντονος – ίσως και επιθετικός – επικοινωνιακά.

Ζυγός
Ζυγέ μου, σήμερα είναι πολύ σημαντικό να δεις τι γίνεται με τα χρήματά σου. Η μέρα φέρνει μια πολύ περίεργη ενέργεια και το γεγονός ότι εσύ παρατηρείς μια περίεργη κατάσταση στα οικονομικά σου, σε προβληματίζει αρκετά. Κάποιες παρορμητικές αγορές που κάνεις θα σε βγάλουν σίγουρα εκτός προϋπολογισμού, αλλά αυτό δε φαίνεται να το σκέφτεσαι και ιδιαίτερα, παρά μόνο όταν συνειδητοποιήσεις το υπόλοιπό σου. Έχεις μια πίεση πως πρέπει να αναλάβεις περισσότερα πράγματα στη δουλειά ή να στριμώξεις ακόμα περισσότερο το πρόγραμμά σου, προκειμένου να κερδίσεις κάτι παραπάνω, ενώ φαίνεται να επιμένεις σε κάποια πράγματα που δεν έχουν ουσία να συνεχίσουν.

Σκορπιός
Σκορπιέ μου, σήμερα γίνεσαι πιο δραστήριος και μπαίνεις στην ενεργό δράση, παρά τα έντονα και περίεργα περιστατικά που συμβαίνουν γύρω σου. Υπάρχει μια βιασύνη από την πλευρά των απέναντι, να γίνουν τα πράγματα πιο άμεσα ή σου εκφράζουν μια απογοήτευση που δεν έχουν ολοκληρωθεί όπως θα ήθελαν. Φυσικά δε θα καθίσεις με τα χέρια σταυρωμένα, καθώς δεν είσαι διατεθειμένος να αφήσεις την εντύπωση πως ο καθένας μπορεί να έχει απαιτήσεις έτσι απλά. Είναι πολύ σημαντικό να κατανοήσεις σήμερα, πως κι εσύ μένεις κάπως εμμονικά στο να ολοκληρώσεις κάποια δικά σου πλάνα, αλλά και πως είναι πιθανό να μη μείνεις ικανοποιημένος από το τελικό αποτέλεσμα.

Τοξότης
Τοξότη μου, σήμερα μαζεύεσαι αρκετά. Όχι γιατί δυσκολεύεσαι να ανταπεξέλθεις, αλλά γιατί θέλεις να δεις τις εξελίξεις που θα ακολουθήσουν. Η μέρα έχει αρκετή ένταση και αυτό εσύ το παρατηρείς και από τον τρόπο που κινούνται οι άλλοι. Το άγχος σου σήμερα είναι αρκετό, αφού υπάρχουν υποχρεώσεις με το σπίτι που πρέπει να κλείσουν κι εσύ πιέζεσαι τόσο χρονικά όσο και οικονομικά ίσως μέχρι ένα σημείο. Στη δουλειά υπάρχει μια ένταση που ενώ σε κουράζει, φαίνεσαι αρκετά πρόθυμος σήμερα να υψώσεις ανάστημα και να βάλεις τα πράγματα στη θέση τους, ενώ καλό είναι να προσέξεις και να μην παραφορτώσεις το πρόγραμμά σου σήμερα.

Αιγόκερως
Σήμερα, Αιγόκερέ μου, έχεις κάποιες επαγγελματικές ευκαιρίες να αποδείξεις την αντοχή σου και την ικανότητά σου να κινηθείς με ψυχραιμία σε καταστάσεις κρίσεων ή εντάσεων. Μπορεί να μην είναι και τόσο ισχυρό το αίσθημα της αυτοεκτίμησής σου σήμερα και να τρέμει κάπως περισσότερο το φυλλοκάρδι σου για κάποια ζητήματα, αλλά δε το δείχνεις επ’ ουδενί και βγαίνεις στην πρώτη γραμμή σα να μην τρέχει τίποτα. Γίνεσαι έντονα ανταγωνιστικός σήμερα και κινείσαι γρήγορα και άμεσα σε κάποια επαγγελματικά σου ζητήματα. Εκεί θα χρειαστεί προσοχή μη την πατήσεις. Και στο φλερτ όμως φαίνεσαι αρκετά δραστήριος σήμερα.

Υδροχόος
Υδροχόε μου, σήμερα ενώ εστιάζεις πολύ στο πώς θα διαχειριστείς κάποια επαγγελματικά σου ζητήματα για να ενισχύσεις ή να διατηρήσεις ψηλά την εικόνα σου στο κομμάτι αυτό, αντιλαμβάνεσαι από το πρωί ακόμα πως υπάρχουν αρκετά ζητήματα που σε απασχολούν και ίσως σε δυσκολέψουν να παραμείνεις συγκεντρωμένος σε αυτό που θέλεις. Τόσο κάποια οικονομικά στενέματα όσο και μια ένταση που έχει να κάνει με το σπίτι και την οικογένεια γυρνάνε όλη μέρα στο μυαλό σου, και παρά τη διάθεση να κάνεις πράγματα με ευχαρίστηση, νιώθεις πως πέφτεις και ζορίζεσαι αρκετά. Οι επαγγελματικές ευθύνες φαίνεται να μαζεύονται πάντως σήμερα και πρέπει να τις βάλεις σε μια σειρά άμεσα.

Ιχθύες
Ιχθύ μου, σήμερα θέλει προσοχή ο τρόπος που κινείσαι και διαχειρίζεσαι κάποιες υποθέσεις σου. Από το πρωί ακόμα αντιλαμβάνεσαι πως υπάρχει μια ιδιαίτερη απαίτηση και εσύ είσαι αρκετά αυστηρός και στακάτος σε αυτά που λες, χωρίς να βάζεις ιδιαίτερα νερό στο κρασί σου. Από την άλλη, ο τρόπος που επικοινωνείς είναι αρκετά έντονος και βγάζει μια δυσκολία στο να δείξεις ότι μπορείς να εμπιστευτείς τους άλλους. Έχεις μια έντονη καχυποψία, που παράλληλα σε οδηγεί σήμερα στο να κρατήσεις αποστάσεις από οποιονδήποτε λέει πράγματα που σου ακούγονται εντελώς ανεδαφικά. Κάπου θέλεις να ξεσπάσεις, αλλά δεν ξέρεις πού και με ποιον τρόπο.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ