Cosmic Telegram

Τα Ζώδια της Κυριακής 16.06.2024

Τοξότη, είναι πολύ σημαντικό να ασχοληθείς με την παρέα σου και να εστιάσεις στο τι έχουν να σου πουν

Αγγελική Μανουσάκη
Αγγελική Μανουσάκη
5’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Αγγελική Μανουσάκη - Ζώδια - Αστρολογικές Προβλέψεις

Τα Ζώδια της Κυριακής 16.06.2024: Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις από την Αγγελική Μανουσάκη

Κριός
Κριέ μου, σήμερα είναι πολύ σημαντικό να καταλάβεις πως η συναισθηματική σου κατάσταση και η ένταση που έχεις εσωτερικά είναι εύκολο να επηρεάσουν σημαντικά τις συνεργασίες σου αλλά και τις επαφές που έχεις γενικότερα με τους άλλους. Αντιλαμβάνεσαι πράγματα που δεν σου αρέσουν, ο τρόπος που τα εκφράζεις όμως είναι κάπως απότομος. Από το μεσημεράκι και μετά, νιώθεις μεγαλύτερη άνεση να το επικοινωνήσεις και να εξηγήσεις περισσότερο το τι νιώθεις, προκειμένου να δώσεις και στους άλλους να καταλάβουν καλύτερα, ενώ από το απόγευμα και μετά, είναι σημαντικό να δώσεις βάση στα οικονομικά σου και να προσέξεις πού ξοδεύεις και πόσο.

Ταύρος
Ταύρε μου, σήμερα υπάρχουν κάποιες επαγγελματικές υποχρεώσεις που σε αγχώνουν και σε πιέζουν χρονικά, καθώς συνειδητοποιείς πως δεν έχεις χρόνο στο πρόγραμμά σου για να ανταποκριθείς σε αυτές. Επίσης, σήμερα υπάρχουν και κάποιες κοινωνικές υποχρεώσεις που δεν μπορείς να αποφύγεις και αυτό σε ενοχλεί. Από το μεσημεράκι και μετά, η ψυχολογία σου στρώνει αρκετά, ενώ θα έχεις νέα και επαφές που σχετίζονται με εξελίξεις στα οικονομικά και που θα ενισχύσουν σημαντικά της αυτοπεποίθησή σου. Από το απόγευμα και μετά, κινείσαι με μεγαλύτερη νευρικότητα και ίσως σε πιάνει πιο έντονο άγχος για να προλάβεις όλα αυτά που θέλεις.

Δίδυμοι
Σήμερα, Δίδυμέ μου, ναι, έχεις τη δυνατότητα να εκφραστείς όσο καλύτερα μπορείς και να λειτουργήσεις πιο δημιουργικά. Αυτό που χρειάζεται να καταλάβεις και να διατηρήσεις στο μυαλό σου είναι πως οι υποχρεώσεις δε μπορούν να αναβληθούν, όσο κι αν έχεις την εντύπωση πως δεν υπάρχει αρκετός χρόνος. Σταδιακά, νιώθεις να ανεβαίνει η ψυχολογία σου και να μπορείς να τα τακτοποιήσεις όλα πιο εύκολα με συνεννοήσεις, ενώ κάποιες οικονομικές συμφωνίες μπορεί να δώσεις ένα μπουστάρισμα και στα οικονομικά σου. Σημαντικό να δώσεις χρόνο στον εαυτό σου από το απόγευμα και μετά και να ξεκουραστείς, καθώς υπάρχει μια ένταση και μια συναισθηματική ταραχή που μπορεί να δυσκολέψει τα πράγματα.

Καρκίνος
Καρκίνε μου, η μέρα σήμερα απαιτεί αρκετή ψυχραιμία σε ό,τι έχει να κάνει με το σπίτι και την οικογένεια. Είναι εύκολο και πολύ πιθανό να δεχτείς κριτική από τους δικούς σου ανθρώπους για το πώς διαχειρίζεσαι κάποιες καταστάσεις ή για το πώς εκφράζεις τις αντιρρήσεις σου σε μερικά ζητήματα. Η ψυχολογία σου, όσο περνά η μέρα, γίνεται όλο και καλύτερη. Επαγγελματικά νέα έρχονται να σε ανεβάσουν, ενώ κρυφές επαφές σου επιβεβαιώνουν κάποια πράγματα. Επίσης, ένα κρυφό φλερτ μπορεί να παίξει καταλυτικό ρόλο στην ψυχολογία σου. Αργούτσικα το απόγευμα, σε πιάνει μια ένταση και ένας εκνευρισμός με κάποιους από την παρέα, επειδή κι από εκεί νιώθεις πως δέχεσαι πίεση για κάποια ζητήματα.

Λέων
Λιοντάρι μου, σήμερα είναι πολύ σημαντικό να κρατήσεις στο κεφάλι σου πως κάποια ρίσκα που σκέφτεσαι να πάρεις είναι αρκετά ριψοκίνδυνα, και χρειάζεται να έχεις ένα backup plan. Από το μεσημεράκι και μετά, κάποια γεγονότα έρχονται να σου ανοίξουν κάπως πιο εύκολα το δρόμο και να δουλέψεις επάνω σε πλάνα και στόχους σου. Επίσης, σε πιάνει και μια διάθεση για να φλερτάρεις και να ασχοληθείς με νέες γνωριμίες που θα σου εξάψουν το ενδιαφέρον. Το σημαντικό είναι πως το απόγευμα σε πιάνει μια τάση να υπεραναλύσεις κάποια επαγγελματικά σχέδια, καθώς ο τρόπος που εξελίσσονται σε προβληματίζει και σε αγχώνει.

Παρθένος
Σήμερα, Παρθένε μου, υπάρχει από το πρωί ένα άγχος στην ατμόσφαιρα, για ένα οικονομικό ζήτημα που σχετίζεται με συνεργάτες. Κάποιες εκκρεμότητες που υπάρχουν από την απέναντι πλευρά, φαίνεται να σε πιέζουν αρκετά, χωρίς να μπορείς να κάνεις κάτι απαραίτητα. Καθώς η μέρα κυλά, βρίσκεις κάποιες λύσεις που θα σώσουν την κατάσταση ή θα την κάνουν πιο εύκολη προς το παρόν. Μπορεί, επίσης, να βρεις τρόπους να διαχωρίσεις τη θέση σου από των υπολοίπων, για να μην μπλέξεις χωρίς να φταις. Το απόγευμα, σε πιάνει μια ένταση γιατί αντιλαμβάνεσαι πως υπάρχει μια αντιπαλότητα προς το πρόσωπό σου, η οποία εκφράζεται με κριτική.

Ζυγός
Ζυγέ μου, η μέρα σου ξεκινά με ένα ανάμεικτο συναίσθημα. Από τη μία έχεις άγχος για το πώς θα οργανώσεις τη μέρα σου, αλλά και πώς θα ανταπεξέλθεις στις ευθύνες που σου ανατίθενται, και από την άλλη νιώθεις μια θετική ενέργεια πως όλα θα πάνε καλά, αρκεί να διατηρήσεις έναν θετικό τρόπο σκέψης. Από το μεσημέρι κιόλας, αρχίζεις και επικοινωνείς και κάνεις επαφές που σου ανεβάζουν τη διάθεση αρκετά, ενώ μπορεί να υπάρξει κι ένα φλερτ που θα σου αρέσει πολύ. Αργά το απόγευμα σε πιάνει μια νευρικότητα για ένα οικονομικό ζήτημα και από εκεί μπορεί να προκύψει ένα άγχος για το πώς θα το τακτοποιήσεις.

Σκορπιός
Σήμερα, Σκορπιέ μου, είναι πολύ εύκολο να καταλάβεις τι μπορεί να θέλουν οι άλλοι από εσένα. Αυτό που ίσως μπλέξει το πράγμα είναι οι προσωπικές σου επιδιώξεις, που θα δημιουργήσουν απαιτήσεις από τους άλλους. Ο κλοιός στενεύει και ενώ επιμένεις, αντιλαμβάνεσαι πως όλο αυτό μπορεί να γυρίσει μπούμερανγκ. Από το μεσημέρι και μετά, ασχολείσαι περισσότερο με ζητήματα που έχουν να κάνουν με την ψυχολογία σου και δουλεύεις κάπως πιο διεξοδικά, ενώ από το απόγευμα και μετά είναι εύκολο να έρθεις σε ρήξη με τους απέναντι, ιδίως με όσους προσπαθούν να σου επιβάλλουν πράγματα και καταστάσεις.

Τοξότης
Τοξότη μου, σήμερα είναι πολύ σημαντικό να ασχοληθείς με την παρέα σου και να εστιάσεις στο τι έχουν να σου πουν. Μπορεί η ψυχολογία σου σήμερα να μην είναι και η καλύτερη, αλλά είναι πιθανό να λάβεις βοήθεια σε θέματα που νιώθεις πως οδηγούν σε αδιέξοδο και να εκτονώσεις κάπως την πίεση που έχεις συσσωρευμένη. Από το μεσημεράκι και μετά, κάποιες νέες συνεργασίες ή θετικές επαφές που θα κάνεις με άτομα του κύκλου σου, θα σε βοηθήσουν να επανέλθεις σε έναν σημαντικό βαθμό. Από το απόγευμα και μετά, υπάρχει μια ένταση σε θέματα δουλειάς και χρειάζεται να αλλάξεις σε κάποιο βαθμό τη ρουτίνα σου, κάτι που βρίσκεις αρκετά εκνευριστικό.

Αιγόκερως
Σήμερα, Αιγόκερέ μου, επαγγελματικά θέματα έρχονται να σε βάλουν σε μια διαδικασία να σκεφτείς αν η εικόνα που έχεις, αλλά και η πορεία σου, είναι αυτή που θέλεις. Αν έχεις φτάσει στο επιθυμητό σημείο. Σήμερα είναι σημαντικό να προσέξεις τον τρόπο σου και να κατανοήσεις πως όσο αυστηρός και να γίνεις κάποιοι μπορεί να μην έχουν την δυνατότητα να σε ακολουθήσουν. Από το μεσημεράκι και μετά, το πρόγραμμά σου φαίνεται να ρέει πιο εύκολα, ενώ κάποιες επαφές που κάνεις φαίνεται να σε βοηθούν σημαντικά και να γίνεται η δουλειά σου πιο άμεσα και εύκολα. Από το απόγευμα και μετά χρειάζεται ψυχραιμία, καθώς κάποια επαγγελματικά πλάνα μπορεί να αποδειχτούν πιο απαιτητικά κι εσύ να μην είσαι και τόσο σε φάση.

Υδροχόος
Υδροχόε μου, κάποιες απόψεις που έχεις φαίνεται να είναι αρκετά πεισματάρικες και αυτό δεν σου δίνει μια ελευθερία κινήσεων. Επίσης, ο τρόπος που χειρίζεσαι καταστάσεις σήμερα γίνεται πιο έντονος και πιο στερεοτυπικός, θεωρώντας πως έτσι θα κατακτήσεις πιο εύκολα αυτό που θέλεις. Από το μεσημεράκι και μετά, στρέφεις αυτό το ενδιαφέρον και στο κομμάτι των γνωριμιών και του φλερτ, ενώ δε θα βγεις χαμένος και από επαγγελματικές επαφές που θα κάνεις. Το σημαντικό είναι πως από το απόγευμα και μετά σε πιάνει ένας εκνευρισμός για κάποια οικογενειακά θέματα, καθώς νιώθεις ότι προσπαθούν να σου επιβάλλουν κάποια πράγματα.

Ιχθύες
Σήμερα, Ιχθύ μου, έχεις κάποιες έντονες και βαθιές σκέψεις που, ενώ τις αντιλαμβάνεσαι και προσπαθείς να τα δεις τα πράγματα μέσα από ένα πιο βαθύ πρίσμα, νιώθεις μια πίεση και ένα άγχος για το αν μπορείς να τα κατανοήσεις ή ακόμα και να τα αποδεχτείς ως είναι. Από το μεσημεράκι και μετά η ψυχολογία σου φαίνεται να βελτιώνεται σημαντικά, καθώς κάνεις κάποιες συζητήσεις με την οικογένειά σου και το κλίμα βελτιώνεται σημαντικά. Από το απόγευμα και μετά, κάποια πράγματα που ακούς νιώθεις να σε προκαλούν αρκετά και οι αντιδράσεις σου είναι έντονες και απρόσμενες. Φαίνεσαι ετοιμοπόλεμος και με τον τρόπο σου κρατάς τους άλλους σε απόσταση για να παραμείνεις κι εσύ πιο ήρεμος.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ