Cosmic Telegram

Τα Ζώδια του Σαββάτου 15.06.2024

Καρκίνε, αντιλαμβάνεσαι πόσο έντονα είναι τα σκαμπανεβάσματα το τελευταίο διάστημα και πόσο πολύ επηρεάζουν την ψυχολογία σου

Αγγελική Μανουσάκη
4’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Τα Ζώδια του Σαββάτου 15.06.2024: Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις από την Αγγελική Μανουσάκη

Κριός
Κριέ μου, είναι πολύ σημαντικό σήμερα να καταλάβεις πως σε κάποια πράγματα χρειάζεται να συνεργάζεσαι ή να μπορείς να βρεις κάποιες ισορροπίες, ακούγοντας και την πλευρά των άλλων. Η μέρα σου έχει αρκετή ένταση, και θα σου είναι δύσκολο σήμερα να δώσεις κάποια βάση στο τι μπορεί να λένε οι άλλοι. Σε απασχολούν πράγματα που πιθανότατα δεν έχεις κατορθώσει να ολοκληρώσεις και έχεις ένα θέμα με την αυτοπεποίθησή σου. Από την άλλη, κάποια οικονομικά ζητήματα που σχετίζονται με συνεργασίες σου, έρχονται να ταράξουν τα νερά σήμερα και να σε κινητοποιήσουν για να δεις τι γίνεται αλλά και πώς θα σώσεις την κατάσταση.

Ταύρος
Ταύρε μου, σήμερα δεν έχεις τη διάθεση να ακολουθήσεις το προκαθορισμένο σου πρόγραμμα. Εκφράζεις μια άρνηση και αυτό γίνεται εύκολα αντιληπτό από τους γύρω σου. Από την άλλη, κάποια πράγματα που φτάνουν στα αυτιά σου σε κάνουν να θέλεις να αντιδράσεις και να εκφράσεις τη δυναμική σου μέσα από έντονες απαντήσεις. Η μέρα είναι αρκετά έντονη για σένα, αφού φαίνεται πως δύσκολα θα ακολουθήσεις αυτό που ορίζουν οι άλλοι. Έχεις μια πεποίθηση σήμερα πως θέλουν να σου επιβάλουν κάποια πράγματα και αυτό δε σου αρέσει. Είναι πολύ σημαντικό να κατανοήσεις τους λόγους που έχεις αυτή τη ένταση, αλλά και τι μπορεί να την μεγαλώσει, προκειμένου να το δουλέψεις και να μην χάσεις τον έλεγχο.

Δίδυμοι
Σήμερα, Δίδυμέ μου, είσαι έτοιμος να διεκδικήσεις το δικαίωμά σου να κάνεις αυτό που θέλεις, χωρίς να χρειαστεί να δώσεις λογαριασμό σε κανέναν. Από τη μία θέλεις να συνεργαστείς σήμερα με άτομα που σε βοηθούν να εκφράσεις τη δημιουργικότητά σου, αλλά από την άλλη δεν είσαι πρόθυμος να ακολουθήσεις οδηγίες και κανόνες που δεν πιστεύεις. Υπάρχει μια εσωτερική ανάγκη να κινηθείς ελεύθερα και να εκφράσεις την αντίδραση και κατά κάποιο τρόπο την επαναστατική σου διάθεση με κάθε μέσο που σου δίνεται. Επαγγελματικά θα χρειαστεί να το κρατήσεις όσο μπορείς υπό έλεγχο, γιατί μπορεί να σου δημιουργήσει θέματα.

Καρκίνος
Καρκίνε μου, σήμερα αντιλαμβάνεσαι πόσο έντονα είναι τα σκαμπανεβάσματα το τελευταίο διάστημα και πόσο πολύ επηρεάζουν την ψυχολογία σου, χωρίς απαραίτητα να το αντιλαμβάνεσαι τη στιγμή που συμβαίνει κάτι. Υπάρχουν ανακατατάξεις στα επαγγελματικά σου σήμερα και εσύ δεν είσαι και τόσο πρόθυμος να τις ακολουθήσεις. Όχι απαραίτητα σε ό,τι έχει να κάνει με την ιεραρχία, αλλά με τον τρόπο που δίνονται οι οδηγίες για να επιλυθούν τα ζητήματα. Η ένταση είναι αρκετή σήμερα και όσο περνά η μέρα δυσκολεύεσαι να το διαχειριστείς με ψυχραιμία, ενώ μπορεί να νιώσεις πως οι πολύ δικοί σου άνθρωποι αδυνατούν να καταλάβουν τους λόγους της έντασής σου.

Λέων
Σήμερα, Λέοντά μου, χρειάζεται να αρχίσεις να σκέφτεσαι κάπως περισσότερο αυτά που παρατηρείς γύρω σου. Από χτες ακόμα έχεις ένταση και προσπαθείς να βρεις κάποιες ισορροπίες. Είναι πολύ σημαντικό να εστιάσεις στον τρόπο που επικοινωνείς σήμερα, καθώς φαίνεσαι αρκετά προσηλωμένος στα επαγγελματικά σου πλάνα και οι εντάσεις ή η αστάθεια που παρατηρείς σε αυτό το κομμάτι σήμερα, σε κάνει κάπως έντονο και εκρηκτικό. Από την άλλη, προσπαθείς να βρεις κάποιες καινοτόμες ή πρωτοποριακές ιδέες για να απεμπλακείς από το αδιέξοδο που νιώθεις ότι βρίσκεσαι. Η πρακτική τους εφαρμογή θέλει προσοχή, για να πετύχουν όμως.

Παρθένος
Παρθένε μου, σήμερα ασχολείσαι περισσότερο με οικονομικά ζητήματα και αναρωτιέσαι τι μπορεί να πηγαίνει στραβά με τη διαχείριση που κάνεις, αφού τα κουκιά δε βγαίνουν όπως τα υπολόγιζες. Από νωρίς το μεσημέρι ασχολείσαι με διάφορα ζητήματα και σου είναι εύκολο επίσης να ασκήσεις κριτική στο πώς διαχειρίζονται οι άλλοι τις καταστάσεις που τους απασχολούν. Χωρίς βέβαια να δέχεσαι κάτι αντίστοιχο από τους άλλους, γεγονός που μπορεί να φέρει αντιπαραθέσεις και ρήξεις. Έχεις μια ριζοσπαστική διάθεση να αλλάξεις κάποιες συμπεριφορές σου σήμερα. Το κάνεις όμως για σένα ή για να σοκαριστούν οι άλλοι;

Ζυγός
Ζυγέ μου, σήμερα υπάρχουν ακόμα κάποιες επιρροές από χτες που φαίνεται να σε επηρεάζουν, σε μικρότερη κλίμακα όμως. Η μέρα από το πρωί ακόμα σου δημιουργεί μια ένταση και η εσωτερική σου ανάγκη να δράσεις και να κάνεις κάποια πράγματα με το δικό σου τρόπο, εύκολα θα φέρει τριβές και με τους άλλους. Οικονομικά ζητήματα θα σε βάλουν σε σκέψεις και μπορεί να σου δημιουργήσουν ένα άγχος για το πώς θα μπορέσεις να βρεις άμεσα μια λύση. Επίσης, καλό είναι να έχεις τα μάτια σου ανοιχτά και να παρατηρήσεις ποιος μπορεί να κρύβεται πίσω από καταστάσεις που εντείνουν τη συναισθηματική σου κατάσταση.

Σκορπιός
Σκορπιέ μου, σήμερα έχεις τη διάθεση να περάσεις απαρατήρητος, απλά παρακολουθώντας τις εξελίξεις γύρω σου. Κρατώντας τα χαρτιά σου κλειστά, κερδίζεις έδαφος σε κάποιες καταστάσεις και το ότι μαθαίνεις από σπόντα διάφορα σκηνικά που σε αφορούν ή λεγόμενα που σε εμπλέκουν σε καταστάσεις χωρίς να ευθύνεσαι για κάτι, σε βάζει σε μια διαδικασία να κλειδώνεις κάποιους «στόχους», αλλά και να προετοιμάζεσαι καλύτερα για το πώς θα απαντήσεις καταλλήλως σε συνεργάτες. Η μέρα έχει ένταση και το ότι τη συσσωρεύεις μέσα σου, δίνει σήμα πως κάποιες καταστάσεις δε θα έχουν ήρεμη εξέλιξη σήμερα, τουλάχιστον.

Τοξότης
Σήμερα, Τοξότη μου, έχεις μεν μια πιο κοινωνική διάθεση και μια επιθυμία να κάνεις συζητήσεις που θα σε βοηθήσουν να ξεχαστείς και να νιώσεις πιο ανάλαφρα, από την άλλη όμως υπάρχει ένα περίεργο κλίμα στη δουλειά που φαίνεται να σε ενοχλεί αρκετά. Τις προηγούμενες μέρες μπόρεσες να το διαχειριστείς και να το κρατήσεις σε ήπιους ρυθμούς, σήμερα όμως δεν είναι και βέβαιο το πόσο θα κρατηθείς. Έχεις μια επαναστατική διάθεση και μια επιθυμία να δείξεις πως δεν είναι και τόσο διατεθειμένος να δεχτείς το οτιδήποτε αμαχητί. Επίσης, όλες αυτές οι αλλαγές που βλέπεις καθημερινά στο πρόγραμμά σου, καθώς και κάποια πράγματα που μαθαίνεις, σε φέρνουν ακόμα πιο κοντά σε μια πιθανή έκρηξη σήμερα.

Αιγόκερως
Σήμερα, Αιγόκερέ μου, πρέπει να βγεις λίγο από την αγρανάπαυση ή να αυξήσεις και πάλι τους ρυθμούς σου, καθώς αντιλαμβάνεσαι πως μπορεί να βουλιάξεις μέσα σε αυτό το ουδέτερο κλίμα που υπάρχει. Συνειδητοποιείς πως η δημιουργική σου διάθεση καταπιέζεται και θέλεις να την εκφράσεις και την εξωτερικεύσεις σήμερα, χωρίς να εξηγήσεις σε κανέναν τίποτα. Από την άλλη, δεν θέλεις να διαθέσεις χρόνο σε φλερτ και επαφές που δεν έχουν να σου προσφέρουν κάτι ή που σε κάνουν να νιώθεις πως τραβιέσαι σε κάτι ανούσιο. Έχεις μια ανάγκη για ανανέωση και μια απελευθέρωση. Απλά ο τρόπος που το κάνεις γίνεται έντονα και σπασμωδικά.

Υδροχόος
Υδροχόε μου, σήμερα είναι κάπως πιο εύκολο να βγεις εκτός ορίων. Έχεις μια πολύ ευαίσθητη ψυχολογία, και η αλήθεια είναι πως δεν επιθυμείς και τόσο να έρθεις σε επαφή με κόσμο σήμερα. Το οτιδήποτε μπορεί να σε ενοχλήσει. Κάποια κατάσταση που επικρατεί στο σπίτι μπορεί σήμερα να γίνει η αιτία και να ξεκινήσουν συζητήσεις που δεν θα είναι και τόσο ήρεμες. Επίσης, προσπαθείς να διαχειριστείς κάποια πράγματα που σε ενοχλούν και σε πληγώνουν, πριν αλλάξεις τη στάση σου και το συναίσθημά σου απέναντί τους. Η μέρα είναι αρκετά έντονη και δεν έχεις τη διάθεση να ασχοληθείς με κάτι καινούργιο. Ίσως προσπαθήσεις να βελτιώσεις κάποιες καταστάσεις που γενικά σε απασχολούν αυτό το διάστημα.

Ιχθύες
Σήμερα, Ιχθύ μου, το πράγμα γίνεται πιο βαθύ και έντονο. Δεν έχεις ιδιαίτερη διάθεση για επικοινωνία με τους άλλους και προτιμάς να περάσεις χρόνο μόνος σου είτε για να αντιληφθείς καλύτερα το τι σου συμβαίνει είτε για να το δουλέψεις με το δικό σου τρόπο. Από το πρωί ακόμα, αντιλαμβάνεσαι την ένταση που βιώνεις και ο τρόπος που σκέφτεσαι ή επαναφέρεις στη μνήμη σου κάποια πράγματα, φαίνεται να σου δημιουργεί μια ένταση και μια ανάγκη να απαντήσεις, έστω και ετεροχρονισμένα. Κατανοώ, αλλά θα σου πως αυτή η αντίδραση είναι αχρείαστη. Εκτονώσου κάπως και προετοιμάσου για την επόμενη φορά που θα παρατηρήσεις μια παρόμοια συμπεριφορά που θα σε ενοχλήσει.