Cosmic Telegram

Τα Ζώδια της Τετάρτης 12.06.2024

Λέοντα, κάποια οικονομικά ζητήματα μπαίνουν στο μικροσκόπιο

Αγγελική Μανουσάκη
4’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Τα Ζώδια της Τετάρτης 12.06.2024: Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις από την Αγγελική Μανουσάκη

Κριός
Κριέ, σήμερα έχεις την ευκαιρία να βάλεις στο πρόγραμμα πράγματα που θα ενισχύσουν το οικονομικό σου σημαντικά. Υπάρχει η δυνατότητα να ολοκληρώσεις τις δουλειές σου άμεσα και αποτελεσματικά, ενώ η πρωτόγνωρη υπομονή – για τα δεδομένα σου – μπορεί να ενισχύσει την εικόνα σου. Επίσης, ο τρόπος που οργανώνεσαι σήμερα είναι πολύ προσεκτικός και αποτελεσματικός. Σημαντικό είναι να μην πέσεις στην λούπα και αφήσεις κάποιες αμφιβολίες δικές σου να επηρεάσουν την απόδοσή σου, ενώ δεύτερες σκέψεις που κάνεις για επαγγελματικά σχέδια μπορεί να σου δημιουργήσουν ένα άγχος και να σε κάνουν να αναθεωρήσεις. Προσοχή.

Ταύρος
Σήμερα, Ταύρε μου, είναι από αυτές τις μέρες που νιώθεις αρκετά παραγωγικός και έτοιμος να εφαρμόσεις τις ιδέες που έχεις. Η έμπνευσή σου σήμερα μπορεί εύκολα να γίνει πράξη και αυτό είναι το κομμάτι στο οποίο πρέπει να εστιάσεις περισσότερο. Σημαντικό είναι βέβαια και το άγχος που σε πιάνει για κάποιες επαγγελματικές εξελίξεις, καθώς δεν ξέρεις ακριβώς τι πρόκειται να συμβεί και σου δημιουργείται μια αστάθεια και μια ανασφάλεια για τα ποια πρέπει να είναι τα επόμενα βήματά σου. Είναι επίσης σημαντικό να μην αναπτύξεις αντιπαλότητες στη δουλειά, γιατί όλα μπορεί να είναι στο μυαλό σου και να ανοίξεις μέτωπα από το πουθενά.

Δίδυμοι
Δίδυμε, σήμερα εστιάζεις περισσότερο σε ζητήματα του σπιτιού που σου δημιουργούν μια ανησυχία και μια ανάγκη να τακτοποιήσεις άμεσα. Από την άλλη, σημαντικό κομμάτι μέσα τη μέρα σου θα παίξει και η ψυχολογία σου. Από τη μία, έχεις την ανάγκη σήμερα να κάνεις κάποια πράγματα που μέσα σου σε καίνε, με την άποψη ότι θέλεις πολύ να τα ξεκινήσεις, ενώ από την άλλη σου δημιουργείται μια πίεση για το ότι δεν υπάρχει ελεύθερος χρόνος διαθέσιμος – που στην ουσία, απλά πρέπει να φτιάξεις το πρόγραμμά σου σωστά – ενώ παράλληλα, κάτι σε προβληματίζει στον τρόπο που ανταποκρίνονται οι άλλοι γύρω σου σε αυτά που λες και μοιράζεσαι.

Καρκίνος
Καρκίνε μου, σήμερα είναι πολύ σημαντικό να εστιάσεις στον τρόπο που σκέφτεσαι. Αρκετά αυθόρμητα, από το πρωί ακόμα, υπάρχει ένα άγχος που σου δημιουργεί την ανάγκη να προσέξεις και να προετοιμαστείς για κάτι. Μια καχυποψία και μια αίσθηση ότι οι άλλοι κάτι κρύβουν σε κυριεύει. Από την άλλη, επάνω σε συζητήσεις που γίνονται γύρω σου, προσπαθείς να βρεις κουβέντες που θα επιβεβαιώσουν αυτές σου τις σκέψεις. Το θετικό είναι πως σήμερα οι στόχοι σου εξελίσσονται και εσύ προχωράς κανονικά για να τους κατακτήσεις, ενώ υπάρχει και μια πιο δυναμική παρουσία του φλερτ, που σε χαλαρώνει και σου ανεβάζει την ψυχολογία.

Λέων
Λέοντά μου, σήμερα κάποια οικονομικά ζητήματα μπαίνουν στο μικροσκόπιο και ασχολείσαι περισσότερο με ό,τι αφορά το εισόδημά σου. Εξελίξεις που υπάρχουν σε επαγγελματικά θέματα λειτουργούν σαν πράσινο φως να συνεχίσεις σήμερα τα πλάνα σου και να οργανωθείς κάπως καλύτερα, ενώ νιώθεις πως μόνο με υπομονή και επιμονή θα γίνει η δουλειά σου. Πολύ σημαντικό σήμερα να εστιάσεις στο άγχος που υπάρχει με τους συνεργάτες σου αλλά και με τη σχέση σου, καθώς εκεί νιώθεις να γίνεσαι καχύποπτος και πως πρέπει να πάρεις αποστάσεις. Επίσης, τα οικονομικά σήμερα θέλουν προσοχή, σε ό,τι αφορά ανοίγματα και υποχρεώσεις.

Παρθένος
Παρθένε μου, σήμερα χρειάζεται και πάλι λίγη προσοχή. Φεύγεις από τη διαδικασία της παρατήρησης και περνάς στην πιο ενεργό δράση, θέτοντας σε εφαρμογή σκέψεις και αποφάσεις που πήρες τις προηγούμενες ημέρες. Η ένταση παραμένει και σήμερα και δεν είναι ό,τι καλύτερο να έρθεις σε αντιπαραθέσεις με άλλους. Αυτό που θέλει προσοχή είναι το άγχος που σε πιάνει με τις συμπεριφορές που παρατηρείς στους συνεργάτες σου και η αίσθηση που σου δημιουργείται πως κάτι συμβαίνει πίσω από την πλάτη σου. Το θετικό είναι πως μπορείς να ανταπεξέλθεις σε οτιδήποτε προκύψει και να κινηθείς άμεσα και αποτελεσματικά.

Ζυγός
Ζυγέ μου, σήμερα έχεις την ευκαιρία να δουλέψεις κάτω από πιο ήπιους τόνους και να ασχοληθείς με πράγματα που σε απασχολούν αρκετά, προκειμένου να τα ρυθμίσεις. Υπάρχει ένα διάχυτο άγχος στην ατμόσφαιρα για ζητήματα που έχουν να κάνουν με τη δουλειά σου, καθώς νιώθεις σήμερα πως πρέπει να βγάλεις άκρη μόνος, επειδή δεν υπάρχουν ξεκάθαρες οδηγίες, ενώ από την άλλη δε νιώθεις ιδιαίτερα ασφαλής να πάρεις πρωτοβουλίες. Πολύ σημαντικό να εστιάσεις στη διευθέτηση οικονομικών υποχρεώσεων, καθώς επίσης και να δουλέψεις πάνω σε αυτά τα συναισθήματα που σου δημιουργούνται, προκειμένου να μην λειτουργούν ανασταλτικά για σένα.

Σκορπιός
Σήμερα, Σκορπιέ μου, έχεις το ατού να συνεργαστείς με άτομα που εκπέμπετε στο ίδιο μήκος κύματος, χωρίς ιδιαίτερες εντάσεις και με αρκετά καλά αποτελέσματα. Είναι πολύ σημαντικό για εσένα να ξέρεις πως υπάρχουν άτομα που μπορούν εύκολα να σε στηρίξουν στο να δουλέψεις πάνω στους στόχους που έχεις. Επίσης, σήμερα ίσως έχεις τη διάθεση να κάνεις πράγματα με τη σχέση σου που θα έχουν αρκετό ενδιαφέρον. Πολύ βασικό να διαχειριστείς το άγχος που έχεις για το πώς θα εφαρμοστούν οι ιδέες που έχεις ή για ένα φλερτ που υπάρχει στην ατμόσφαιρα. Και αυτό γιατί είσαι ιδιαίτερα καχύποπτος και σου δημιουργούνται αμφιβολίες.

Τοξότης
Τοξότη μου, σήμερα είναι πολύ σημαντικό για εσένα να πάρεις ένα θετικό feedback για τη δουλειά που κάνεις. Είσαι αρκετά οργανωτικός σήμερα και φροντίζεις να διατηρήσεις πρόγραμμα που έχεις φτιάξει, για να μην υπάρξει κάποια αναποδιά. Στη δουλειά επίσης είσαι αρκετά παραγωγικός και αυτό μπορεί εύκολα να σου γλιτώσει χρόνο σήμερα. Δυο πράγματα θέλω να προσέξεις σήμερα, γιατί αυτά θα σου δημιουργήσουν και άγχος: πρώτον, κάποιες απογοητεύσεις μπορεί να θολώσουν την κρίση σου και να σε κάνουν να νιώσεις πως δεν το έχεις και πολύ. Και δεύτερον, αυτό το αίσθημα είναι πιθανό να γιγαντωθεί στο κεφάλι σου και να σε κάνει να αναθεωρήσεις πράγματα και αποφάσεις, ενώ δεν πρέπει.

Αιγόκερως
Αιγόκερέ μου, λειτουργείς αρκετά δημιουργικά και η θετική διάθεση που σε πιάνει σε αυτό το κομμάτι σε βοηθά να αποδώσεις καλύτερα και πιο ανάλαφρα. Έχεις τη διάθεση να ακούσεις οποιαδήποτε εποικοδομητική κριτική σου γίνει, καθώς σκοπός σου είναι να βελτιωθείς και όχι να δημιουργήσεις εντάσεις από το πουθενά σήμερα. Πολύ σημαντικό να μην απορροφηθείς από σκέψεις που μπορεί να θολώσουν την κρίση σου, όσο κι αν αγχώνεσαι για το αν στέκουν κάποια πράγματα ή όχι, ενώ είναι εξίσου σημαντικό να εξετάσεις κάποιες οικονομικές συμφωνίες που συζητάς, καθώς υποπτεύεσαι πως κάτι υπάρχει από πίσω και έχεις αμφιβολίες.

Υδροχόος
Υδροχόε μου, σήμερα εστιάζεις περισσότερο σε ό,τι έχει να κάνει με θέματα που επηρεάζουν περισσότερο την ψυχολογία σου. Νιώθεις αρκετά ικανός και δυνατός να ρυθμίσεις και να τακτοποιήσεις ζητήματα που αφορούν το σπίτι ή να εξωμαλύνεις κάποιες καταστάσεις με την οικογένεια, παρά την εσωτερική ένταση και τις αμφιβολίες που έχεις για το αν θα διατηρηθούν. Είναι πολύ σημαντικό επίσης σήμερα να εστιάσεις σε οικονομικά ζητήματα, καθώς έχεις αμφιβολίες για το αν άτομα που έχεις δοσοληψίες είναι εντάξει μαζί σου ή προσπαθούν να εκμεταλλευτούν καταστάσεις και να βγάλουν κέρδος στην πλάτη σου.

Ιχθύες
Σήμερα, Ιχθύ μου, φαίνεται πως, παρά το άγχος και την περίεργη ψυχολογία που έχεις, είσαι πρόθυμος να συνεργαστείς και να βοηθήσεις όσο μπορείς τους άλλους. Έχεις καταλήξει σε κάποια συμπεράσματα, τα οποία σήμερα είναι εύκολο να θολώσουν την κρίση σου και να σου δημιουργήσουν περίεργες σκέψεις. Από την άλλη, έχεις την αίσθηση ότι κάτι κρύβουν κάποιοι συνεργάτες σου και αυτό μπορεί να σε κάνει πιο καχύποπτο στον τρόπο που τους συναναστρέφεσαι. Το θετικό της υπόθεσης είναι πως το μυαλό σου κινείται μεν γρήγορα, αλλά και προσεκτικά. Δίνεις ιδιαίτερη έμφαση σε λεπτομέρειες και οι παρατηρήσεις που κάνεις είναι πιο καίριες.