Cosmic Telegram

Τα Ζώδια της Πέμπτης 13.06.2024

Ζυγέ, δεν ξέρεις τι σου φταίει

Αγγελική Μανουσάκη
Αγγελική Μανουσάκη
5’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις από την Αγγελική Μανουσάκη

Τα Ζώδια της Πέμπτης 13.06.2024: Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις από την Αγγελική Μανουσάκη

Κριός
Κριέ, σήμερα το πράγμα είναι αρκετά πιεσμένο και θα χρειαστεί να βάλεις σε σειρά κάποια πράγματα πριν περάσεις στην ενεργό δράση. Ο τρόπος που διαχειρίζεσαι τις πληροφορίες από το περιβάλλον σου είναι κάπως περίεργος και σου δημιουργεί ένα περίεργο αίσθημα και μια κάπως πιο βαριά ψυχολογία. Από το μεσημέρι και μετά, σου φαίνεται κάπως πιο δύσκολο να επικοινωνήσεις αυτό που έχεις στο μυαλό σου, κατά συνέπεια να κάνεις ξεκάθαρη τη θέση σου και στους άλλους. Απλά σήμερα φαίνεται να σε ενοχλεί, συγκριτικά με τις άλλες φορές. Από το απόγευμα όμως, νιώθεις καλύτερα και, ενισχύοντας την αυτοπεποίθησή σου με το διαχωρισμό σου από τους άλλους, κάνεις αυτό που θες.

Ταύρος
Ταύρε μου, σήμερα είναι μια μέρα που χρειάζεται να βάλεις σε μια σειρά τις σκέψεις σου και να οργανώσεις κάπως καλύτερα τις κινήσεις σου, ιδίως αν βλέπεις πως προκύπτουν εμπόδια σε αυτά που θέλεις να κάνεις. Από το πρωί ακόμα είσαι σε μια φάση πιεστικής αναδιοργάνωσης των στόχων σου, ενώ και στα επαγγελματικά σου καλείσαι να ανταπεξέλθεις σε επιπλέον ευθύνες. Από το μεσημέρι και μετά, κάποια οικονομικά ζητήματα θα είναι το κερασάκι στην τούρτα και μπορεί να υπάρξουν αλλαγές σε όρους συμφωνιών από το πουθενά. Από το απόγευμα και μετά όμως, σηκώνεις μανίκια με ψυχραιμία, αφού καταλάβεις τι παίζει γύρω σου, και όλα μπαίνουν σε μια σειρά.

Δίδυμοι
Σήμερα, Δίδυμε, χρειάζεται στάνταρ να ασχοληθείς περισσότερο με την ψυχολογία σου. πέρα από το σπίτι, που πρέπει να το βάλεις σε μια σειρά, και η διάθεσή σου έχει σκαμπανεβάσματα και νιώθεις μια πίεση που χρειάζεται να την κατανοήσεις και να πάρεις κάποιες αποφάσεις. Δυσκολίες και εμπόδια σε επαγγελματικά σου πλάνα έρχονται να σου δείξουν την ανάγκη καλύτερης οργάνωσης, ενώ από το μεσημέρι και μετά αντιλαμβάνεσαι πως δεν υπάρχει ιδιαίτερη επικοινωνία και κατανόηση με τους άλλους. Σα να μη θέλουν να ακούσουν. Ούτε κι εσύ θέλεις όμως… Από το απόγευμα και μετά, λειτουργείς πιο αποφασιστικά και βάζεις κάτω τα πράγματα για να μπουν σε σειρά.

Καρκίνος
Καρκίνε μου, σήμερα είσαι λίγο περίεργα. Ανακαλείς πολλά στο μυαλό σου και νιώθεις την ανάγκη να τα δεις με ένα πιο αυστηρό πρίσμα, για να μπορέσεις να κατανοήσεις καλύτερα τι συμβαίνει, αλλά και από τι χρειάζεται να προφυλαχτείς. Γενικά σήμερα είσαι σε μια φάση που κάνεις μέσα σου διάφορες διεργασίες και προσπαθείς να τα δεις κάπως πιο αποστασιοποιημένα. Έχεις μια πίεση και μια ανάγκη να εκφραστείς χωρίς φίλτρο, κάτι που αντιλαμβάνεσαι όμως πως μπορεί να κάνει τα πράγματα χειρότερα. Από το απόγευμα και μετά, ασχολείσαι περισσότερο με πράγματα που σε χαλαρώνουν και εστιάζεις στο πώς θα ξεφύγεις από όλα αυτά που σε πιέζουν τόσο. 

Λέων
Λέοντά μου, σήμερα σε θέλω ψύχραιμο αλλά και φειδωλό σε ό,τι έχει να κάνει με τα οικονομικά σου. Ξέρω, σου είναι δύσκολο, όμως χρειάζεται να βάλεις προτεραιότητες εσύ πρώτα, πριν έρθουν μπροστά σου υποχρεώσεις και σε αναγκάσουν. Η μέρα από το πρωί ακόμα είναι ιδιαιτέρως απαιτητική, αφού θα χρειαστεί να βάλεις σε μια σειρά το τι πρέπει να κάνεις και να κλείσεις οικονομικά, καθώς δημιουργούνται εμπόδια και σε επαγγελματικά σου σχέδια εξαιτίας τους. Από το μεσημέρι και μετά, προσπάθησε να είσαι ξεκάθαρος με το τι θέλεις να κάνεις και μην ασχολείσαι με πράγματα που σου ξυπνάνε τη διάθεση για δράμα. Από το απογευματάκι, χαλαρώνεις και όλα μπαίνουν πιο εύκολα σε σειρά. Θέλει όμως προσοχή.

Παρθένος
Παρθένε μου, η μέρα σου ξεκινά αρκετά απαιτητικά σήμερα, και να έχεις κατά νου πως έτσι θα κινηθεί καθ’ όλη τη διάρκειά της. Από το πρωί ακόμα αντιλαμβάνεσαι πως η κατάσταση με τους απέναντι είναι πολύ αυστηρή και νιώθεις πως περιορίζεσαι από κάποιες ευθύνες που σου ανατίθενται σε ομαδικά πρότζεκτ που συμμετέχεις ή από το φόρτο στη δουλειά. Από το μεσημέρι και μετά υπάρχει μια δυσκολία στην επικοινωνία και μια δυσχέρεια στο να ολοκληρώσεις κάποιες σημαντικές εργασίες σου, ενώ νιώθεις πως το μυαλό σου πλημμυρίζεται από αχρείαστες πληροφορίες. Από το απόγευμα και μετά που τα βάζεις σε μια σειρά πιο εύκολα, φαίνεται πως μπορείς να διαχειριστείς την κατάσταση καλύτερα.

Ζυγός
Ζυγέ μου, σήμερα δεν ξέρεις τι σου φταίει. Το βεβαρυμμένο πρόγραμμα στη δουλειά, οι ευθύνες που σου φορτώνονται από διάφορους και οι απαιτήσεις για να είσαι οκ στα χρονοδιαγράμματα, σε φέρνουν πολύ κοντά στην ψυχολογική εξουθένωση σήμερα. Από το πρωί ακόμα είσαι στο όριο, ενώ από το μεσημέρι και μετά, τα διάφορα που ακούς σε κάνουν ακόμα πιο έξαλλο. Εντάσεις, ασυνεννοησία και μια νευρικότητα είναι το κερασάκι στην τούρτα. Και όσο θέλεις να πάρεις αποστάσεις, τόσο δυσκολεύεσαι μέσα στη μέρα. Από το απόγευμα και μετά όμως, αποφασίζεις να πεις κάποια πράγματα πιο ωμά – έστω και για τα δεδομένα σου – και να πάρεις το χώρο σου και το χρόνο σου.

Σκορπιός
Σήμερα, Σκορπιέ, είναι μια μέρα που θα χρειαστεί να πάρεις τα ηνία σε κάποιες καταστάσεις στη δουλειά και αυτό ή που σε αγχώνει αρκετά ή που σου δημιουργεί μια πίεση και μια τάση να φύγεις. Η μέρα είναι από το πρωί ακόμα απαιτητική, καθώς δε μπορείς να κινηθείς με την ελευθερία που θέλεις, και τα πρέπει είναι κάπως αρκετά. Από το μεσημέρι και μετά, αρχίζεις να επικοινωνείς το ότι χρειάζεσαι βοήθεια, χωρίς να παίρνεις όμως απάντηση. Κάποιες εντάσεις μπορεί να προκύψουν σχετικά με το πώς πρέπει να διαχειριστείς κάποια ζητήματα, ενώ από το απόγευμα και μετά όλα φαίνεται να γίνονται πιο εύκολα, αφού τα κάνεις όπως εσύ θεωρείς καλύτερα. Σημαντικό να έχεις πάρει το ελεύθερο από ανωτέρους, για να μη μπλέξεις.

Τοξότης
Τοξότη μου, σήμερα είναι πολύ σημαντικό να βρεις χρόνο για να ασχοληθείς σοβαρά με την εικόνα που βγάζεις στο επαγγελματικό σου. Αντιλαμβάνεσαι από το πρωί ακόμα πως σου γεννιέται αυτή η ανάγκη και πιέζεσαι να κάνεις πράγματα που είναι σχετικά δύσκολα, προκειμένου να αποδείξεις την αξία σου. Προσοχή στον τρόπο που επικοινωνείς με συνεργάτες στη δουλειά, αλλά και με το αμόρε, από το μεσημέρι και μετά, καθώς φαίνεται να ανεβαίνουν οι τόνοι, χωρίς ιδιαίτερο λόγο. Από το απόγευμα και μετά, αποφασίζεις να φτιάξεις το πρόγραμμά σου με βάση κάποια δικά σου κριτήρια, τα οποία και μπορεί να δουλέψουν, αν δεν παρέμβει κάποιος ή κάτι να το αλλάξει.

Αιγόκερως
Αιγόκερέ μου, σήμερα είναι πολύ σημαντικό να νιώσεις πως σε καταλαβαίνουν οι άλλοι. Ακόμα και τη στιγμή που θέλεις να απομακρυνθείς από όλους, έχεις τους λόγους σου, και αυτό σήμερα πρέπει να γίνει σεβαστό. Από το πρωί ακόμα, κάνεις σοβαρές κουβέντες και επιμένεις σε πράγματα που μπορεί να μην έχουν ιδιαίτερη βάση, απλά και μόνο επειδή κάποιος μπορεί να σου πηγαίνει κόντρα. Λίγο προσοχή στην κριτική που θα ασκήσεις εκεί. Από το μεσημέρι δημιουργείται ένα χάος στη δουλειά και το πρόγραμμα μπορεί να πάει πίσω για ανούσιους λόγους. Από το απόγευμα και μετά, ασχολείσαι περισσότερο με κομμάτια της δουλειάς που σου αρέσουν και όλα ρέουν καλύτερα.

Υδροχόος
Σήμερα, Υδροχόε, είναι πολύ εύκολο να χαωθείς μέσα στο άγχος και την πίεση που νιώθεις. υπάρχουν πολλά που πρέπει να τακτοποιήσεις, προκειμένου να μη χάσεις τον έλεγχο των καταστάσεων και για να μη βγεις από τη σειρά που προσπαθείς να διατηρήσεις με νύχια και με δόντια. Είναι σημαντικό να εστιάσεις στο τι σου προκαλεί ανασφάλεια σήμερα και να κατανοήσεις ότι γίνεσαι αυστηρός, χωρίς να το καταλαβαίνεις. Από το απόγευμα και μετά, κάποια ασυνεννοησία στο εργασιακό σου κομμάτι μπορεί να φέρει εντάσεις με ανωτέρους. Από το απόγευμα όμως και μετά, παίρνεις αποστάσεις για να πέσουν οι τόνοι και κάνεις τα πράγματα έτσι ώστε να σε εξυπηρετούν καλύτερα.

Ιχθύες
Ιχθύ μου, σήμερα είναι πολύ σημαντικό να κατανοήσεις το πού βρίσκονται οι απέναντι και να μην έχεις ένα επικριτικό βλέμμα που θα τους αποτρέψει από το να επικοινωνήσουν κάποιες ενστάσεις που έχουν. Ναι, είσαι πολύ απασχολημένος με το να τακτοποιήσεις αυτά που θέλεις, ο τρόπος όμως σήμερα μπορεί να δημιουργήσει τριβές στις σχέσεις με τους συναδέλφους ή ακόμα και με τη σχέση σου. Από το μεσημέρι και μετά, υπάρχουν θεματάκια με την οικογένεια που σε φέρνουν λίγο πιο εύκολα στο όριο και δεν ξέρεις πώς να το διαχειριστείς με ψυχραιμία. Αργά το απόγευμα όμως και μετά, παίρνεις αποστάσεις και βρίσκεις περίεργες λύσεις, που παραδόξως δουλεύουν.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ