Cosmic Telegram

Τα Ζώδια της Τρίτης 11.06.2024

Σήμερα, Ζυγέ μου, είναι μια μέρα που η κοινωνική σου διάθεση και η καλή σου ψυχολογία ενισχύουν πολύ την εικόνα σου

Αγγελική Μανουσάκη
4’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Τα Ζώδια της Τρίτης 11.06.2024: Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις από την Αγγελική Μανουσάκη

Κριός
Κριέ μου, σήμερα είναι πιο εύκολο να ασχοληθείς με τα επαγγελματικά σου ζητήματα και να δημιουργήσεις κάτι καλύτερο. Έχεις μια αρκετά πιο θετική διάθεση και ο τρόπος σκέψης σου σε βοηθά να εστιάσεις πιο εύκολο σε αυτό το κομμάτι. Σημαντικό σήμερα είναι να προσέξεις κάποια οικονομικά ανοίγματα που θέλεις να κάνεις ή επενδύσεις σε επαγγελματικά πλάνα που έχεις, καθώς υπάρχει μια αστάθεια. Επίσης, ο τρόπος που θέλεις να γίνουν τα πράγματα φαίνεται να είναι πολύ συγκεκριμένος και εύκολα μπορείς να ξεφύγεις και γίνεις απόλυτος απέναντι στους άλλους, ή να το δείξεις με τον τρόπο σου.

Ταύρος
Σήμερα, Ταύρε μου, έχεις την ευκαιρία να τακτοποιήσεις κάποια οικονομικά ζητήματα που αφορούν το σπίτι σου. Μπορεί να υπάρξουν και εξελίξεις για ένα εισόδημα που σχετίζεται με ένα ακίνητο και να πάρεις μια ανάσα από εκεί. Από το πρωί ακόμα, ασχολείσαι εσύ και μόνο με αυτά τα ζητήματα, για να μην υπάρξουν μπερδέματα ή για να μην χρειαστεί να δώσεις εξηγήσεις σε διάφορους. Είναι σημαντικό να ξεκαθαρίσεις πρώτα το τι θέλεις να κάνεις και να κατανοήσεις σήμερα πως ίσως χρειαστεί να δουλέψεις πιο σκληρά για να το καταφέρεις. Πάντως, έχεις την ευκαιρία να δημιουργήσεις κάτι πιο σταθερό σε αυτό το κομμάτι.

Δίδυμοι
Σήμερα, Δίδυμε, σκέφτεσαι το πώς θα αξιοποιήσεις τις ευκαιρίες που σου παρουσιάζονται και το πώς θα ξεχωρίσεις μέσα από τη δουλειά σου. Το κλίμα είναι αρκετά θετικό γύρω σου, αν και εσύ έχεις μια περίεργη νευρικότητα κι έναν εκνευρισμό, χωρίς να υπάρχει ιδιαίτερος λόγος. Ίσως να θέλεις να υπάρξουν άμεσες εξελίξεις και αυτό να σε κάνει κάπως ανυπόμονο. Είναι πολύ σημαντικό να πάρεις σοβαρά αυτά που συμβαίνουν στη δουλειά σου και να καταλάβεις πως χρειάζεται να ασχοληθείς ουσιαστικά και οργανωμένα. Μπορεί να είσαι αυστηρός με κάποια άτομα, αλλά ξέρεις ότι χρειάζεται να μπουν και κάποια όρια.

Καρκίνος
Καρκίνε μου, σήμερα ασχολείσαι πιο έντονα με τα οικονομικά σου και αντιλαμβάνεσαι πως χρειάζεται να αξιολογήσεις όσο καλύτερα μπορείς τις καταστάσεις. Από τη μία υπάρχουν ευκαιρίες και κρυφές επαφές για να ευνοηθείς στο οικονομικό σου, ενώ μπορεί να υπάρχουν και κάποια σχέδια που σε αφορούν, χωρίς εσύ να ξέρεις κάτι. Από το πρωί ακόμα κινείσαι με μια νευρικότητα και επιδιώκεις να δεις άμεσα αποτελέσματα στα επαγγελματικά σου, ενώ ο τρόπος που διαχειρίζεσαι τις καταστάσεις δημιουργεί ένα άγχος και μια απόσταση με τους άλλους, επειδή εκφράζεις κάπως απόλυτα τις απόψεις σου.

Λέων
Λέοντά μου, σήμερα μπορεί να υπάρχει ένα δίλημμα στην ατμόσφαιρα για το αν πρέπει να επενδύσεις οικονομικά σε πράγματα που παρακάτω θα ευοδώσουν, καθώς οικονομικά είσαι λίγο περιορισμένος. Παρόλα αυτά, σήμερα αντιλαμβάνεσαι πως έχεις ευκαιρίες να εξελίξεις σημαντικά κάποιους από τους στόχους που έχεις και να βάλεις μπροστά συζητήσεις που θα βοηθήσουν. Θα σε πιάσει μια νευρικότητα και μια τάση να κάνεις το δικό σου, κάτι που θα σε οδηγήσει σε μια μίνι απομόνωση. Το καλό όμως είναι πως θα προσπαθήσεις να δώσεις το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, που θα κάνει αίσθηση και στους γύρω σου.

Παρθένος
Παρθένε μου, εξακολουθείς να παρατηρείς αμίλητος και σήμερα τις καταστάσεις και αυτό που σε ανεβάζει πολύ είναι η τροπή που παίρνουν κάποιες καταστάσεις που αφορούν το επαγγελματικό σου κομμάτι ή κάποιες πολύ σημαντικές υποθέσεις που σε απασχολούν εδώ και καιρό. Η εικόνα σου ενισχύεται σημαντικά μέσα από διακριτικούς χειρισμούς που κάνεις και αυτό είναι πολύ καλό. Αυτό που θέλει προσοχή είναι, αρχικά ο τρόπος που αντιδράς σε οτιδήποτε δε σου αρέσει ή με το οποίο διαφωνείς – καθώς δημιουργείς αποστάσεις και με τον τρόπο σου ρίχνεις λάδι στη φωτιά – και έπειτα το πόσο αυστηρή στάση κρατάς απέναντι στους άλλους, επειδή νιώθεις ότι κάτι ετοιμάζουν.

Ζυγός
Σήμερα, Ζυγέ μου, είναι μια μέρα που η κοινωνική σου διάθεση και η καλή σου ψυχολογία ενισχύουν πολύ την εικόνα σου. Συναναστροφές με φίλους και γνωστούς και ο χρόνος που θα περάσεις με την παρέα είναι κάτι πολύ βασικό για να ξεφύγεις από πολλά που νιώθεις να σε απογοητεύουν. Ευχάριστες συζητήσεις και η επαφή σου με νέες οπτικές που σου δίνονται μέσα από την παρέα, ίσως σου δώσουν και εναλλακτικές για το ως πρέπει να αντιδράς σε καταστάσεις. Προσοχή σε ό,τι έχει να κάνει με οικονομικές υποχρεώσεις, αλλά και στο πώς διαχειρίζεσαι το χρόνο που σου δίνεται για να ολοκληρώσεις κάποια πράγματα στη δουλειά σου σήμερα.

Σκορπιός
Σκορπιέ μου, σήμερα το κλίμα φαίνεται να είναι πιο χαλαρό σε ό,τι έχει να κάνει με επαγγελματικά ζητήματα και αυτό σου δίνει χώρο να κάνεις τη δουλειά σου όπως πιστεύεις εσύ καλύτερα. Η διάθεσή σου είναι αρκετά καλύτερη σήμερα και εστιάζεις να ψάξεις και να ασχοληθείς σε βάθος με πράγματα που θα σε γεμίσουν με κάτι όμορφο και ουσιαστικό. Καλό είναι να ακούσεις κάποια παράπονα που μπορεί να σου γίνουν ή να εκφράσεις τα δικά σου παράπονα χωρίς ένταση και υπερβολές. Τέλος, ίσως σήμερα είναι μια μέρα που θα χρειαστεί να βάλεις όρια σε καταστάσεις που σε ενοχλούν ή που νιώθεις ότι σε εμποδίζουν να αποδώσεις. 

Τοξότης
Σήμερα, Τοξότη, βρίσκεις μετά από κάποιο διάστημα λίγο χρόνο για να κάνεις πράγματα που σε ευχαριστούν, και να τα κάνεις ίσως και με καλή παρέα. Συζητήσεις που κάνεις με φίλους, καλούς συνεργάτες ή και με τη σχέση σου ακόμα, σε βοηθούν να κατανοήσεις σε μεγαλύτερο βάθος κάποια πράγματα και να βελτιώσεις σημαντικά τον τρόπο που αντιμετωπίζεις τις καταστάσεις γύρω σου. Προσοχή σε εντάσεις στη δουλειά. Μπορεί να χρειαστεί να μείνεις παραπάνω για να τελειώσεις κάποιες υποχρεώσεις. Επίσης, χρειάζεται να κάνεις κάποια ξεκαθαρίσματα μέσα στη μέρα σε ζητήματα σπιτιού, και αυτό δεν είναι και πολύ ευχάριστο. Ίσως αναλάβεις κάποιες παραπάνω ευθύνες. 

Αιγόκερως
Σήμερα, Αιγόκερέ μου, είναι πιο εύκολο να διαχειριστείς κάποιες έντονες καταστάσεις που μπορεί εύκολα να σε ταράξουν. Έχεις την ευχέρεια να δομήσεις το πρόγραμμά σου με τέτοιο τρόπο, ώστε να μπορέσεις να ανταπεξέλθεις σε οτιδήποτε προκύψει μέσα στη μέρα και να έχεις το χρόνο να το κατανοήσεις. Κάποιες εντάσεις σε επαγγελματικά ζητήματα θα σε αναγκάσουν να πάρεις αποστάσεις ή δραστικές αποφάσεις, αφού φαίνεται πως ξυπνά μέσα σου το αυστηρό σου και θέλεις να βάλεις όρια. Ο τρόπος που το επικοινωνείς  σήμερα όλο αυτό είναι ακόμα ένα στοιχείο που επιβεβαιώνει την θέληση να οριοθετήσεις τις καταστάσεις. 

Υδροχόος
Υδροχόε μου, σήμερα η κατάσταση βελτιώνεται σημαντικά όσον αφορά τους άλλους και αυτό θα το καταλάβεις κι εσύ ο ίδιος, παρατηρώντας τη στάση τους απέναντί σου. Έχοντας μια θετική διάθεση, επιλέγεις να εστιάσεις σε δημιουργικές διαδικασίες και να εκφραστείς μέσα από αυτές, χωρίς να αφήνω και το φλερτ απ’ έξω. Είσαι αρκετά δραστήριος σήμερα και θέλεις να περάσεις χρόνο με φίλους, γνωστούς και τη σχέση σου. Κάποιες εντάσεις στο σπίτι θα σε κάνουν να θέλεις να πάρεις απόσταση, ενώ χρειάζεται να δώσεις βάση σε οικονομικά ζητήματα. Ιδίως αν εμπλέκονται και άλλοι σε αυτά, όπως συνεργάτες πχ.

Ιχθύες
Σήμερα, Ιχθύ οι δουλείες που έχεις να κάνεις βγαίνουν με μεγαλύτερη ευκολία. Η ψυχολογία σου είναι αρκετά καλύτερη κι έχεις τη διάθεση να χαλαρώσεις κι εσύ να δεις πώς μπορείς να κάνεις τη δουλειά σου όσο καλύτερα μπορείς. Διάφορες σκέψεις που θα περάσουν από το μυαλό σου θα σε αποπροσανατολίσουν και είναι πολύ πιθανό να σε ταράξουν και να σου δημιουργήσουν έναν εκνευρισμό. Ίσως αυτό να συμβεί και με κάποιες συζητήσεις που θα υπάρξουν. Είναι σημαντικό να μην σκαλώσεις σε πράγματα που ακούσεις δε σου αρέσουν, γιατί από εκεί και πέρα εσύ θα βάζεις εμπόδια στον εαυτό σου, χωρίς να το θέλεις.