Cosmic Telegram

Τα Ζώδια της Εβδομάδας | 10 - 16 Ιουνίου 2024

Αγαπημένε μου Καρκίνε, θα χρειαστεί να επιστρατεύσεις όλη σου την ψυχραιμία και τη λογική αυτές τις μέρες

Αγγελική Μανουσάκη
6’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Cosmic Telegram: Η Αγγελική Μανουσάκη κάνει τις αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας 10 - 16 Ιουνίου 2024

Κριός
Αγαπημένε μου Κριέ, καλή εβδομάδα! Γενικά η ενέργεια των επόμενων ημερών είναι στα νερά σου, δηλαδή ακυβέρνητο καράβι. Είναι μια εβδομάδα στην οποία θα κληθείς να καλύψεις εκκρεμότητες, που είναι ίσως καιρό κλεισμένες στο συρτάρι. Επίσης, ίσως κάποια θέματα που αφορούν συναισθηματικές επανασυνδέσεις και εκκρεμότητες να μπουν τώρα σε φάση λήξης. Παρόλα αυτά, ο Άρης έφυγε από το ζώδιό σου και υπάρχει μια κάποια ανακούφιση εξαιτίας αυτού. Στα ερωτικά σου, δεν νομίζω πως έχεις πολύ χρόνο να δώσεις σημασία στον καθένα –εσύ που είσαι ελεύθερος– καθώς οι όψεις εξασφαλίζουν κάτι πιο φλου και στον αέρα. Εσύ που είσαι σε σχέση, τρέχεις από δουλειά σε δουλειά και δεν έχεις ενέργεια για να ζουζουνίσεις με το αμόρε. Επαγγελματικά, επικρατεί ένα οτινανιλίκι και πρέπει να βάλεις εσύ κάποια όρια. 

Ταύρος
Αγαπημένε μου Ταύρε, καλή εβδομάδα! Είσαι από τους πρωταγωνιστές των ημερών, καθώς και ο Άρης περνάει στο ζώδιό σου, αλλά κάνει και μια εκνευριστική όψη με τον Πλούτωνα. Αυτό βάζει περισσότερο λάδι στη φωτιά σε διάφορες καταστάσεις που είναι ήδη εκνευριστικές. Είναι λίγο θολό το τοπίο μέσα στο κεφάλι σου σχετικά με το τι επιθυμείς να κάνεις. Θα πρότεινα να είναι με το σταγονόμετρο οι αποφάσεις, τα λόγια και οι πράξεις, αλλά σε κάθε περίπτωση κάνε ξεκάθαρο ότι δεν είσαι το ίδιο άτομο που ήσουν πριν ένα μήνα, για να μην περιμένουν και περισσότερα οι γύρω σου. Στα ερωτικά σου, εσύ που είσαι σε σχέση, διανύεις μια περίοδο απόλαυσης με το ταίρι σου. Εσύ που είσαι ελεύθερος, ίσως να έχεις χαλαρώσει λίγο από την ιδέα της σχέσης και να ζεις περισσότερο τη στιγμή. Επαγγελματικά, θα υπάρξουν κάποια οικονομικά μπλοκαρίσματα, καθώς θα σε δυσκολέψουν κάποιες συμφωνίες ή συζητήσεις.

Δίδυμοι
Αγαπημένε μου Δίδυμε, καλή εβδομάδα! Είναι λίγο πιεσμένες αυτές οι ημέρες, για εσένα. Ίσως υπάρξουν και κάποια εμπόδια στους στόχους σου ή κάποια μικροαχρείαστα γεγονότα, τα οποία σε θέλουν υπ' ατμόν (είδες ελληνικά, έτσι;). Εχθροί μπορεί να εμφανιστούν από το πουθενά, με επιθετικές διαθέσεις. Επίσης, καλό θα ήταν να μην υπεραναλύσεις καταστάσεις, γιατί μόνο τον χρόνο σου θα χαλάσεις. Στα ερωτικά σου, έχεις πάρει πολύ σοβαρά κάποια μικροθέματα και ασχολείσαι με χαζομάρες, εσύ που είσαι σε σχέση. Εσύ, πάλι, που δεν είσαι, θα έχεις πάρα πολλές ευκαιρίες να γνωρίσεις κάτι πιο σταθερό και κάτι που να σε εμπνέει. Στα επαγγελματικά σου, κάποιες αντιρρήσεις που έχεις, ίσως θα ήταν καλό να επικοινωνηθούν με λίγο πιο γλυκό και κομψό τρόπο, για να μπορέσουν να γίνουν αποδεκτές.  

Καρκίνος
Αγαπημένε μου Καρκίνε, καλή εβδομάδα! Θα χρειαστεί να επιστρατεύσεις όλη σου την ψυχραιμία και τη λογική αυτές τις μέρες, πράγμα που μάλλον είναι πολύ δύσκολο για σένα. Η όψη Άρη-Πλούτωνα δεν σου περνάει και τόσο αδιάφορα. Όλο κάτι περιμένεις αυτήν την εβδομάδα. Ίσως απάντηση για μια δουλειά; Ίσως ένα άτομο από το ερωτικό περιβάλλον που θες να γίνει το κάτι παραπάνω, αλλά σε πρήζει; Δεν ξέρω, πάντως αυτό το αίσθημα της αναμονής είναι που σε τσακίζει. Γενικά, καλό θα ήταν να μη βγάζεις συμπεράσματα μόνος σου, για προθέσεις άλλων ατόμων. Είτε κάνε πρώτα την έρευνά σου είτε άσε αυτήν την παλιοβδομάδα να περάσει. Εσύ που είσαι σε σχέση, έχεις άλλους λόγους να ανησυχείς και ίσως παραμελείς τη σχέση σου. Εσύ που είσαι ελεύθερος, προσπάθησε να μην είσαι delulu, ξέρεις εσύ τι εννοώ. Τα επαγγελματικά σου δεν βαίνουν καλώς, γιατί κάνεις κάτι κουλά και χαλάς τις σχέσεις σου με συναδέλφους και συνεργάτες. 

Λέων
Αγαπημένο μου Λιοντάρι, καλή εβδομάδα! Πώς να στο πω πολύ απλά και όμορφα; Δεν είναι και οι καλύτερες μέρες του κόσμου για εσένα (στο τέλος θα με κάνουν όλοι οι Λέοντες μπλοκ). Είναι αρκετά προκλητική εποχή, καθώς έρχεσαι αντιμέτωπος με αποκαλύψεις και βλακώδη σκηνικά, τα οποία μόνο την ενέργειά σου χαλάνε. Προσπάθησε, εσύ που έχεις κάποια εμπλοκή με σόσιαλ, να μην ποστάρεις κάτι που μπορεί να σε βλάψει. Εσύ που αρκείσαι στις φιλικές σου σχέσεις, προσπάθησε να μην εκνευριστείς ή να μην προσβάλλεις χωρίς λόγο. Νιώθεις λίγο σαν να θες να πάρεις απόσταση, σαν να μην θες να έχεις πάρε-δώσε με κανέναν, σαν κακό ψόφο να ‘χεις, ένα πράγμα. Εκμεταλλεύσου αυτό το mood, ώστε να κάνεις μια ενδοσκόπηση και γενικά κάνε πράγματα που σε ηρεμούν, ξέρω ‘γω. Εσύ που είσαι σε σχέση, προσπάθησε να μη μαλώσεις και να μην κάνεις σαν βλαμμένος. Εσύ που είσαι ελεύθερος, δεν είναι και η κατάλληλη εβδομάδα για γνωριμίες, καθώς στο άμεσο μέλλον θα αποδειχτούν τοξικές.

Παρθένος
Αγαπημένε μου Παρθένε, καλή εβδομάδα! Φαίνεται πως έχεις αρχίσει και μπαίνεις σε μια λογική, που καταλαβαίνεις ότι αν δεν κάνεις κάτι μόνος σου, δεν θα γίνει και ποτέ. Είσαι αυτός, που τώρα θα θέσει όρια, όρους, αλλά και τον τρόπο διεκπεραίωσης των πραγμάτων. Γενικά, θα ήθελα να ήμουν Παρθένος αυτήν την εβδομάδα, καθώς εκπέμπεις έναν σεβασμό, ένα δέος κι έναν επαγγελματισμό. Άτομα τα οποία θεωρητικά είναι αντίπαλοί σου, τώρα δεν τους βλέπεις καν. Στα ερωτικά σου, τα έχεις κάνει λίγο μπάχαλο, θα έλεγε κάποιος χωρίς τρόπους, μια και είσαι εργασιομανής και δεν επιδεικνύεις καθόλου τρυφερότητα στο αμόρε σου. Εσύ πάλι που είσαι ελεύθερος, τι είχαμε τι χάσαμε, θα πω εγώ. Επαγγελματικά, θέλω να θυμάσαι ένα πράγμα αυτήν την εβδομάδα, you are the boss, φίλε Παρθένε.

Ζυγός
Αγαπημένε μου Ζυγέ, καλή εβδομάδα! Αυτές οι μέρες είναι αρκετά εύθυμες, για εσένα, καθώς έχεις την τάση για αισιόδοξο σκεπτικό. Τέτοιο στραβόξυλο είσαι, τώρα που όλοι βασανίζονται αυτήν την εβδομάδα, εσένα η υπερευθυμία σε μάρανε. Μέτρον άριστον, όπως έλεγαν οι αρχαίοι, κι αυτό γιατί θα κληθείς σε κάποια πράγματα να αναγνωρίσεις την υπερβολή και την ακεραιότητα του χαρακτήρα, που θα χρειαστείς. Προσπάθησε να μην είσαι υποκειμενικός με τα άτομα που κάνουν τη μια βλακεία πίσω από την άλλη. Σε αυτές τις καταστάσεις θα χρειαστείς για οδηγό μόνο την αντικειμενικότητα. Στα ερωτικά, εσύ που έχεις μια αρνητική στάση απέναντι στο ταίρι σου, κοίτα να τη μετριάσεις, γιατί θα βγουν στην επιφάνεια κάποιες ανασφάλειες που δεν τις έχεις στην πραγματικότητα. Εσύ που είσαι ελεύθερος, γλέντα τη ζωή, όλοι μια μέρα δυο μέτρα παίρνουν γη. Επαγγελματικά, μην περιμένεις τώρα να αναγνωριστούν οι κόποι σου.

Σκορπιός
Αγαπημένε μου Σκορπιέ, καλή εβδομάδα! Είσαι σε μια φάση διλήμματος αυτές τις μέρες. Το τετράγωνο Άρη-Πλούτωνα  κρούει τον κώδωνα του κινδύνου στις ερωτικές σου σχέσεις, αλλά και στη δουλειά και στην οικογένεια. Ε, κοινώς την ψιλοπάτησες αυτήν την εβδομάδα. Το ερώτημα είναι πού θα επιλέξεις να εστιάσεις αυτήν την εποχή, καθώς όπου και να προσπαθήσεις να επικεντρωθείς, τα αντίθετα αποτελέσματα θα έχεις. Στα ερωτικά, είσαι το μαύρο σου το χάλι. Εσύ που είσαι σε σχέση, δεν χρειάζεται να σου επισημάνω να μη μαλώσεις με το ταίρι σου, εφόσον θα το κάνεις. Εσύ που δεν είσαι σε σχέση, μπορείς να εκτονώσεις το σεξουαλικό σου ένστικτο με πολύ δημιουργικό τρόπο. Επαγγελματικά, τα νέα ξεκινήματα δεν ευνοούνται, αλλά μπορείς εναλλακτικά να κάνεις μια καινούργια οριοθέτηση.

Τοξότης
Αγαπημένε μου Τοξότη, καλή εβδομάδα! Προσπαθείς τώρα να κλείσεις υποθέσεις που αφορούν τρίτους. Θέλεις να είσαι ελεύθερος και ανεξάρτητος, αλλά όλο και κάποιος ανακατεύεται στα πόδια σου και δεν μπορείς να νιώσεις χαλαρός και άνετος. Όλα είναι μέσα στο κεφάλι σου, βέβαια, καθώς ασκείς χρόνια το επάγγελμα του overthinking και αυτήν την εβδομάδα παίρνεις προαγωγή. Έχεις γενικότερα ένα σκεπτικό, το οποίο σε φρενάρει στους στόχους και τις υποχρεώσεις σου. Εγώ το λέω, δεν είσαι σε mood. Στα ερωτικά σου, θέλεις κάτι καινούργιο, κάτι να σε ανανεώσει, θέλεις ένα άτομο που θα σε βγάλει από τη ρουτίνα. Βέβαια, αν είσαι σε σχέση, αυτό δεν είναι σωστό. Εσύ που είσαι σε σχέση, μείνε πιο σταθερός στις υποσχέσεις σου, γιατί θα φας γκρίνια. Επαγγελματικά, η διάθεση στη δουλειά σιγά σιγά φτιάχνει.

Αιγόκερως
Αγαπημένε μου Αιγόκερε, καλή εβδομάδα! Ένα πράγμα με το οποίο πρέπει να ασχοληθείς, είναι και το μόνο που τελικά δεν θα ασχοληθείς. Η προσοχή σου θα στραφεί περισσότερο σε θέματα που αφορούν την υγεία σου ή θέματα που απασχολούν πολύ την καθημερινότητα, την εργασία, τα μεταφορικά μέσα και την  επικοινωνία. Τρέχεις και δεν φτάνεις αυτήν την εβδομάδα, στιγμές απόλαυσης δεν θα υπάρξουν. Παίζει και μεγάλο άγχος για τα οικονομικά, το οποίο σε πάει πίσω και δεν σου προσφέρει παραγωγικότητα. Στα ερωτικά σου, είναι καλή περίοδος για να κάνεις την έναρξη μιας νέας σχέσης και γενικά μπορείς να αντλήσεις ενέργεια από νέα ερωτικά συμβάντα. Αν είσαι ήδη σε σχέση, νομίζω πως την αμελείς, λόγω άγχους. Στα επαγγελματικά σου, τώρα, μπορείς να κάνεις σημαντικά βήματα, αλλά μην περιμένεις θαύματα. 

Υδροχόος
Αγαπημένε μου Υδροχόε, καλή εβδομάδα! Διχασμένο σε βρίσκουν οι επόμενες μέρες, να ξέρεις. Μοιράζεις τον χρόνο σου ανάμεσα σε οικογένεια, γκομενάκια, αλλά και επαγγελματικά. Σε πόσα κομμάτια νομίζεις πως μπορείς να κοπείς; Εγώ θα σου πω να κρατήσεις απόσταση από οτιδήποτε ενδέχεται να σε στρεσάρει. Στα ερωτικά σου, ίσως πάρεις αποφάσεις για μονιμοποίηση ενός παροντικού flirt, που όμως τώρα κατάλαβες πόσο σημαντικό ήταν τελικά για σένα. Αν είσαι σε σχέση, θυμίσου πως η επικοινωνία είναι το κλειδί για να αποφευχθούν οι παρεξηγήσεις και η απόσταση. Επαγγελματικά, τώρα, δεν βλέπω να ψήνεσαι να εστιάσεις και πολύ την προσοχή σου, αλλά αν δεν αφήσεις τα πράγματα να πάνε από μόνα τους, υπάρχουν οι προδιαγραφές για να διευθετήσεις ζητήματα που σε απασχολούν καιρό. 

Ιχθύες
Αγαπημένε μου Ιχθύ, καλή εβδομάδα! Θα θες, αυτές τις μέρες, να απομονωθείς και να κλειστείς στον εαυτό σου, λόγω του ότι νιώθεις ανεπαρκής και μη αποτελεσματικός. Εγώ θα σου πω να μην τα παίρνεις όλα τόσο κατάκαρδα και να μην προσπαθείς να τα περάσεις όλα μόνος σου. Μοιράσου λίγο από το βάρος που νιώθεις. Στα ερωτικά σου, αισθάνεσαι πως επικρατεί μια σύγχυση σχετικά με τα συναισθήματά σου. Πρέπει να εξετάσεις άτομα και καταστάσεις με πολλή προσοχή και μετά να πάρεις αποφάσεις, είτε βρίσκεσαι σε κάποια σχέση είτε είσαι ελεύθερο πουλί. Στα επαγγελματικά σου, πρόκειται να φτάσουν στα αυτιά σου αρκετές πληροφορίες, τις οποίες πρέπει να περάσεις από κόσκινο, για να δεις αν είναι όντως βάσιμες ή ό,τι να ‘ναι. Αν κάτι δεν το έχεις δει με τα μάτια σου, προτίμησε να μην πάρεις θέση και μην εμπλακείς ούτε για να πεις τη γνώμη σου.