Cosmic Telegram

Τα Ζώδια της Δευτέρας 10.06.2024

Δίδυμε, σήμερα είναι μια μέρα που χρειάζεται να πάρεις λίγο χρόνο για τον εαυτό σου και να βάλεις τα πράγματα σε μια σειρά στο κεφάλι σου

Αγγελική Μανουσάκη
Αγγελική Μανουσάκη
4’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις από την Αγγελική Μανουσάκη

Τα Ζώδια της Δευτέρας 10.06.2024: Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις από την Αγγελική Μανουσάκη

Κριός
Κριέ μου, σήμερα θέλεις πολύ να εκφράσεις όσο πιο δημιουργικά θέλεις την ενέργειά σου ή να εστιάσεις και να δουλέψεις πάνω σε επαγγελματικά ζητήματα που έχεις. Το θέμα είναι πως από το πρωί ακόμα αντιλαμβάνεσαι πως υπάρχουν διάφορα που προκύπτουν και σου κόβουν σημαντικά τη φόρα, είτε επειδή θα χρειαστεί να ασχοληθείς με κάτι διαφορετικό από αυτό που θέλεις είτε επειδή εκνευρίζεσαι εύκολα. Το σημαντικό είναι να διαχειριστείς αυτή την απογοήτευση που νιώθεις, επειδή δεν μπορούν να καταλάβουν οι άλλοι τι είναι αυτό που θέλεις. Για αυτό, καλό είναι να μην γίνεσαι επικριτικός με τους άλλους, όσο κι αν θελήσεις να ξεσπάσεις.

Ταύρος
Ταύρε μου, σήμερα σε απασχολεί αρκετά κάποιο ζήτημα που αντιμετωπίζεις με το σπίτι. Ίσως κάποιες δουλειές που έχεις προγραμματίσει να καθυστερήσουν  να ολοκληρωθούν μέσα στη μέρα ή ακόμα και να αναβληθούν από άλλους παράγοντες. Γενικά, έχεις μια πολύ περίεργη διάθεση και μια άρνηση να ασχοληθείς με οτιδήποτε σε πιέζει ή σε ρίχνει ψυχολογικά. Σήμερα είναι σημαντικό να κινηθείς προσεκτικά σε ό,τι έχει να κάνει με τα οικονομικά σου, ενώ θα χρειαστεί να πάρεις πιο σοβαρά κάποιους επαγγελματικούς στόχους που έχεις κατά νου, γιατί η ευκαιρία που σου παρουσιάστηκε μπορεί να χαθεί.

Δίδυμοι
Δίδυμε, σήμερα είναι μια μέρα που χρειάζεται να πάρεις λίγο χρόνο για τον εαυτό σου και να βάλεις τα πράγματα σε μια σειρά στο κεφάλι σου. Έχεις την αίσθηση ότι βρίσκεσαι σε αδιέξοδο και πως δεν υπάρχει η δυνατότητα να αντιδράσεις σε διάφορα που σε ενοχλούν, και όλο αυτό σε κάνει να απογοητεύεσαι. Πέφτεις ψυχολογικά. Επαγγελματικά χρειάζεται να δεις πιο σοβαρά κάποια πράγματα και να επιμείνεις σε αυτά που θέλεις να πετύχεις, παρά τα εμπόδια που θα αντιμετωπίσεις μέσα στη μέρα. Υπάρχει ένταση και μια πίεση που σου φαίνεται δύσκολο να τα διαχειριστείς. Ίσως χρειάζεται να το δεις πιο πεισματικά σήμερα.

Καρκίνος
Σήμερα, Καρκίνε μου, σε πιάνει μια αίσθηση ότι δε νιώθεις αρκετά ασφαλής. Ότι χρειάζεται να προετοιμαστείς για διάφορα πράγματα που μπορεί να συμβούν γύρω σου, τα οποία θα σε επηρεάσουν σημαντικά. Ένα από αυτά είναι σίγουρα και το οικονομικό σου. Σήμερα χρειάζεται να κινείσαι πιο προσεκτικά σε αυτό το κομμάτι, καθώς υπάρχουν ψιλά γράμματα σε συμφωνίες ή κρυμμένοι όροι που δεν είναι και ιδιαίτερα ευνοϊκοί. Το ότι δε μπορείς να αντιδράσεις είναι ένα σημαντικό στοιχείο, ενώ το αντιλαμβάνεσαι από κουβέντες που γίνονται γύρω σου, σε κάνει να αυστηροποιήσεις σημαντικά τη στάση σου.

Λέων
Λέοντά μου, σήμερα από το πρωί καταλαβαίνεις την πίεση που υπάρχει γύρω σου και αντιλαμβάνεσαι πως χρειάζεται να προσπαθήσεις λίγο περισσότερο. Κάποια επαγγελματικά βήματα που έχεις κάνει, μάλλον δεν πηγαίνουν όπως τα υπολόγιζες και αυτό σήμερα σε κάνει να αποκλίνεις σημαντικά από τους στόχους σου. Μια απογοήτευση υπάρχει και το ότι εσύ έχεις τη διάθεση να το προσπαθήσεις ίσως σώσει κάπως την κατάσταση σήμερα. Πολύ σημαντικό να δώσεις βάση σε οικονομικές υποχρεώσεις και να μην αφήσεις φοβίες και άγχη να σε αναγκάσουν να κάνεις βήματα πίσω. Ίσως χρειάζεται να οργανωθείς καλύτερα σήμερα, παρατηρώντας τις εξελίξεις.

Παρθένος
Παρθένε μου, σήμερα αντιλαμβάνεσαι πως πρέπει να κρατήσεις τα χαρτιά σου κλειστά και να παρατηρήσεις το πώς κινούνται οι άλλοι γύρω σου. Είναι πολύ σημαντικό για εσένα, τόσο σήμερα όσο και για τις επόμενες 2-3 μέρες να ξέρεις τι γίνεται και να προετοιμάζεσαι. Ίσως σήμερα παρατηρήσεις πως κάποια πλάνα που έχεις δεν εξελιχθούν όπως περίμενες ή ήθελες και θα προσανατολιστείς ή στο να αλλάξεις συνεργάτες ή να βάλεις κάποιες πιο γερές βάσεις στις συνθήκες συνεργασίας. Να έχεις περισσότερο έλεγχο εννοώ, μην ξεθαρρεύεις. Είναι μια μέρα που θέλει υπομονή και οργάνωση, και όχι εντάσεις. Όσο και να πιέζεσαι.

Ζυγός
Σήμερα, Ζυγέ μου, θέλεις να περάσεις λίγο περισσότερο χρόνο με την παρέα σου να χαλαρώσεις από τα πολλά-πολλά. Η αλήθεια είναι πως και αυτό δε θα σε βοηθήσει ιδιαίτερα, αφού θα ξεκινήσεις συζητήσεις που θα έχουν μια περίεργη έκβαση, κι εκεί που θα ζητήσεις έμμεσα να βρεις υποστήριξη, θα βρεθείς ενώπιον ευθυνών που δεν είχες σκεφτεί πως σου αναλογούν. Και αυτό δε θα σου αρέσει και πολύ. Όσο ασχοληθείς με το εργασιακό σου σήμερα θα το κάνεις με αυστηρότητα και αρκετά οργανωμένα. Όχι επειδή το θέλεις, αλλά επειδή θα έχεις στο μυαλό σου το τι μπορεί να πουν οι άλλοι και πόσο εύκολα θα σου ασκήσουν κριτική.

Σκορπιός
Σκορπιέ, σήμερα χρειάζεται να ασχοληθείς περισσότερο με τα επαγγελματικά σου και να δεις τα πράγματα πιο σοβαρά. Κατανοώ ότι προσπαθείς να βάλεις την ψυχολογία σου σε μια σειρά, όμως τα δεδομένα που υπάρχουν στο επαγγελματικό σου κομμάτι είναι κάτι που δεν πρέπει να το παραμελήσεις καθόλου. Η απογοήτευση που νιώθεις μπορεί να οφείλεται και σε κάποια οικονομικά ζητήματα, κάτι που μπορείς να ισοφαρίσεις μέσα από το να δουλέψεις τα πλάνα σου. Επίσης, σήμερα κάποιες επιπλέον ευθύνες που σου δίνονται στη δουλειά σου δημιουργούν ένα άγχος και μια πίεση παραπάνω.

Τοξότης
Τοξότη μου, σήμερα ή μέρα είναι κάπως περίεργη. Νιώθεις σα να μην υπάρχει μια ελευθερία κινήσεων για να χειριστείς τις υποθέσεις σου όπως θέλεις, ενώ ο τρόπος σκέψης σου έρχεται σε σύγκρουση με όλο αυτό που πρέπει να γίνει. Σήμερα είναι ίσως πιο έντονη η απογοήτευση από τον τρόπο που εξελίσσονται κάποιες συνεργασίες σου και αντιλαμβάνεσαι πως μάλλον χρειάζεται να δεις κάποια πράγματα κάπως πιο διαφορετικά. Τέλος, προσπαθώντας να διατηρήσεις σε ένα καλό επίπεδο την ψυχολογία σου, σήμερα γίνεσαι κάπως πιο αυστηρός και άτεγκτος σε κάποια ζητήματα, και αυτό γίνεται εύκολα αντιληπτό από τους άλλους, χωρίς όμως να ξέρουν το λόγο.

Αιγόκερως
Σήμερα, Αιγόκερέ μου, θα χρειαστεί να βάλεις σε μια σειρά τα πλάνα σου και να οργανώσεις κάπως καλύτερα τα οικονομικά σου. Υπάρχουν διάφορα έξοδα που τρέχουν και σήμερα δείχνεις να μην τα λαμβάνεις και τόσο υπόψη σου. Και αυτό δεν θα πάει και τόσο καλά, αν δεν δώσεις βάση.

Υδροχόος
Υδροχόε μου, σήμερα είναι μια μέρα που χρειάζεται να δείξεις πως μπορείς να πάρεις αποστάσεις από τους άλλους, για να διαχειριστείς και πιο εύκολα την πίεση που μπορεί να υπάρξει από συνεργασίες ή την ψυχολογική κατάπτωση που θα νιώσεις από τις συμπεριφορές των άλλων. Η μέρα είναι αρκετά περίεργη και θα χρειαστεί να συνεργαστείς μεν, αλλά με ένα όριο. Είναι εύκολο να απογοητευτείς από τα αποτελέσματα που θα δεις από ομαδικά πρότζεκτ σήμερα, καθώς επίσης και να σε πιάσει μια κρίση αυτοπεποίθησης. Ίσως γίνεις πιο αυστηρός με τους άλλους και με τον εαυτό σου. Λίγο περισσότερη προσοχή στα οικονομικά σήμερα.

Ιχθύες
Σήμερα, Ιχθύ μου, είναι μια μέρα που το πρόγραμμα δεν τσουλάει και τόσο εύκολα. Δεν μπορείς να διαχειριστείς εύκολα όλα αυτά που έχεις να κάνεις και είναι πιθανό να μείνεις πίσω χρονικά. Επίσης, στη δουλειά σου υπάρχει ένα περίεργο κλίμα που σε κάνει να αναρωτιέσαι αν συμβαίνει κάτι ή αν απλά είναι η ιδέα σου. Κάποια ζητήματα με το σπίτι σε απασχολούν αρκετά σήμερα και σου δημιουργούν μια περίεργη διάθεση. Δεν είσαι και τόσο ευχαριστημένος με κάποιες εξελίξεις και γίνεσαι κυκλοθυμικός και κάπως έντονος. Ναι, χρειάζεται να δεις κάποια πράγματα πιο σοβαρά, αλλά μην παίρνεις αποφάσεις πάνω στην ένταση.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ