Κριός
Κριέ μου, σήμερα κάποια πράγματα που συμβαίνουν στο σπίτι, είναι πολύ εύκολο να σε βγάλουν εκτός εαυτού. Κάποια ζητήματα που αφορούν ένα ακίνητο σε απασχολούν και το ότι δεν βρίσκεται άμεση λύση μπορεί να σε οδηγήσει σε παρορμητικές αποφάσεις και κινήσεις. Επίσης, ενώ βλέπεις πως υπάρχουν διέξοδοι, επιμένεις να ακολουθήσεις αυτό που έχεις στο κεφάλι σου και σήμερα δεν σου είναι καθόλου εύκολο να προσαρμοστείς στις καταστάσεις, για να αποφύγεις τριβές. Ένα άλλο σημαντικό είναι πως δεν είσαι πρόθυμος να κάνεις πίσω σε συζητήσεις είναι πολύ πιθανό να «χτυπήσεις» παρελθοντικά λάθη στους άλλους.

Ταύρος
Ταύρε μου, σήμερα στο μυαλό σου έχεις πολύ συγκεκριμένα πράγματα που θέλεις να κάνεις και νιώθεις αρκετά ικανός να γίνουν. Το ότι θα παρουσιαστούν διάφορα σήμερα θα σε κάνει να βγεις λίγο από τη σειρά σου και να χρειαστεί να αλλάξεις κάπως το πρόγραμμά σου. Υπάρχει μια ένταση και το ότι αντιλαμβάνεσαι πως δεν υπάρχουν άτομα που είναι πρόθυμα να σε υποστηρίξουν, σε κάνει να θυμώνεις. Επίσης, σε κάποια επαγγελματικά ζητήματα αναλαμβάνεις τα ηνία και ασχολείσαι αποκλειστικά και μόνο εσύ με αυτά, για να βεβαιωθείς πως όλα θα γίνουν όπως θέλεις. Τέλος, θα χτυπήσεις πόρτες ατόμων για να κλείσετε παλιές οικονομικές εκκρεμότητες.

Δίδυμοι
Σήμερα, Δίδυμέ μου, νιώθεις τη δυναμική ότι μπορείς να εκφραστείς καλύτερα και να βάλεις μπροστά κάποια πλάνα για να ενισχύσεις τα οικονομικά σου. Προκύπτουν όμως διάφορα ευτράπελα που έχουν να κάνουν με επαγγελματικά ζητήματα και δεν μπορείς να το διαχειριστείς και πολύ ψύχραιμα. Παρατηρείς πως δημιουργούνται εμπόδια και ξαφνικές αλλαγές στο πρόγραμμά σου και δε σου αφήνουν ελεύθερο χρόνο. Προσοχή στο πώς θα εκφράσεις τη δυσαρέσκειά σου και πόσο παρορμητικά θα κινηθείς, γιατί πολώνεσαι με κάποια πράγματα και βγάζεις αρκετή ένταση. 

Καρκίνος
Καρκίνε μου, σήμερα είναι κάπως ανάμεικτα τα πράγματα και πάλι. Ενώ από το πρωί ξεκινάς με μια διάθεση ότι μπορείς να κάνεις πολλά και να δώσεις την προσωπική σου πινελιά σε συζητήσεις και επαγγελματικά θέματα, καθώς προχωρά η μέρα και τα εμπόδια που προκύπτουν, σου δημιουργούν μια ένταση, έναν εκνευρισμό και μια ανάγκη να απεμπλακείς από το αδιέξοδο που νιώθεις ότι βρίσκεσαι πολύ άμεσα. Ένας εκνευρισμός και μια τάση να απαντάς απότομα και να κάνεις δεύτερες, καχύποπτες σκέψεις μπορεί να ρίξει την απόδοσή σου, ενώ το ότι κάνεις αναφορές σε παρελθοντικά ζητήματα, φαίνεται να ρίχνει λάδι στη φωτιά.

Λέων
Λιοντάρι μου, παραμένεις πιο μαζεμένος και δουλεύεις πάνω σε επαγγελματικά πλάνα και συνεργασίες. Οργανώνεσαι και προσπαθείς να φτιάξεις ένα πρόγραμμα που θα σε βοηθήσει να ανταπεξέλθεις σε όλα αυτά που πρέπει να κάνεις. Αυτό που είναι πολύ σημαντικό είναι η ένταση που προκύπτει από νωρίς ακόμα. Ανατροπές και διάφορα που έρχονται στην επιφάνεια, δημιουργούν εκνευρισμό και ένταση. Και καθώς προσπαθείς να ρίξεις κάποιες γέφυρες συμφιλίωσης με συνεργάτες, βρίσκεις τοίχο, πεισμώνεις και αποφασίζεις να συνεχίσεις με το δικό σου τρόπο. Τέλος, σήμερα θα επανέλθουν στο προσκήνιο παλιότερα επαγγελματικά ζητήματα, που πιθανότατα να κλείσουν τελείως.

Παρθένος
Παρθένε μου, σήμερα δέχεσαι μια κριτική στους στόχους που έχεις. Αντιλαμβάνεσαι πως υπάρχουν άτομα γύρω σου που είναι έτοιμα να κριτικάρουν τις κινήσεις που σκοπεύεις να κάνεις και δημιουργούν μια σύγχυση. Από νωρίς παρατηρείς πως υπάρχουν διαφωνίες και μια προσπάθεια να παρέμβουν στις αποφάσεις σου και να σε οδηγήσουν στο να κάνεις αυτά που θεωρούν εκείνη καλύτερο. Εσύ φαίνεσαι προετοιμασμένος όμως και θα βάλεις τα πράγματα στη θέση τους εύκολα, με τις κατάλληλες κουβέντες. Τέλος, επαγγελματικά σήμερα υπάρχουν κάποιες επαφές με άτομα που δεν τα πήγαινες και πολύ καλά, και ανταλλάζετε καρφάκια.

Ζυγός
Σήμερα, Ζυγέ μου, είναι μια μέρα που θέλεις να κάνεις πράξη αυτά που έχεις στο μυαλό σου και αν δρομολογήσεις την επαγγελματική σου εξέλιξη, καθώς υπάρχουν και αναπάντεχες εξελίξεις στα οικονομικά σου. Μέσα στη μέρα όμως, θα δεις πως υπάρχουν διάφορα που έρχονται να ταράξουν τα νερά και να δημιουργήσουν εντάσεις από το πουθενά. Είναι πολύ σημαντικό να καταλάβεις πως κολλάς στο να κάνεις αυτά που θέλεις και δεν αφήνεις ένα περιθώριο ευελιξίας. Τέλος, αυτό που χρειάζεται να καταλάβεις είναι πως ο καθένας μπορεί να έχει τη γνώμη του και να την υποστηρίζει. Μην επιμένεις να δείχνεις πως εσύ έχεις δίκιο.

Σκορπιός
Σκορπιέ μου, σήμερα από το πρωί νιώθεις πως μπορείς να συνεργαστείς καλύτερα με τους άλλους και να συμμετάσχεις κι εσύ με τρόπο που θα φανεί η δουλειά σου. Αυτό που χρειάζεται να κρατήσεις στο μυαλό σου είναι πως θα υπάρξουν διαφωνίες και κατά συνέπεια εντάσεις με συναδέλφους που δεν είναι και τόσο πρόθυμοι να αφήσουν τον έλεγχο ή που θέλουν να ξεχωρίσουν στα μάτια ανωτέρων. Επειδή όμως δεν ξέρουν με ποιον μπλέκουν, καλό είναι να διαχωρίσεις τη θέση σου, να βάλεις τα όριά σου και να συνεργαστείς μέχρι εκεί που αντέχεις. Πολύ σημαντικό να μην φέρεις στην επιφάνεια παρελθοντικά ζητήματα που σε είχαν ενοχλήσει και κάνεις χαμό εξαιτίας τους.

Τοξότης
Τοξότη μου, η μέρα σου ξεκινά με μια ελευθερία κινήσεων στο εργασιακό σου κομμάτι, και αυτό σε χαροποιεί αρκετά. Κατά τη διάρκεια της ημέρας όμως, διάφορα ευτράπελα στο επαγγελματικό σου κομμάτι, θα σε οδηγήσουν στο να πάρεις κάποιες βιαστικές αποφάσεις, προσπαθώντας να διορθώσεις λαθάκια που στο μυαλό σου φαίνονται περισσότερο σημαντικά από ό,τι είναι. Υπάρχει ένα άγχος και μια τάση για υπερβολικές σκέψεις, ενώ θα ακούσεις και κάποιες μπηχτές από άτομα που έχεις συνεργαστεί στο παρελθόν και θα επισημάνουν πως έχει ξανασυμβεί κάτι παρόμοιο στο παρελθόν, χωρίς απαραίτητα να ισχύει. Σα να θέλουν να σου σπάσουν το ηθικό.

Αιγόκερως
Αιγόκερέ μου, σήμερα ενώ έχεις την αίσθηση ότι μπορείς να κινηθείς πιο αυτόνομα και να κάνεις τα δικά σου μέσα στις ομάδες συνεργασίας που μπήκες, αντιλαμβάνεσαι από νωρίς ακόμα πως αυτό μπορεί να γίνει. Υπάρχει μια ένταση και μια συνεχόμενη επαφή που σε αποπροσανατολίζει και δε σε αφήνει να λειτουργήσεις όπως εσύ θέλεις. προσπαθώντας να δημιουργήσεις ένα κλίμα ασφάλειας για εσένα, μπορεί να προκύψουν εντάσεις με συναδέλφους και να υπάρξει μια ανταγωνιστική διάθεση, για να δείξεις πως μπορείς να τα καταφέρεις καλύτερα. Είναι σημαντικό να μην ασκήσεις κριτική στην προσπάθειά σου να αποδείξεις τα επιχειρήματά σου, γιατί εκεί θα χειροτερέψει το κλίμα.

Υδροχόος
Σήμερα, Υδροχόε μου, ξεκινάς τη μέρα σου με μια αίσθηση ότι υπάρχει ελευθερία κινήσεων και μπορείς να κάνεις εύκολο το πρόγραμμά σου. Από νωρίς σχετικά όμως, θα δεις πως δεν υπάρχει προθυμία για να ακολουθήσουν οι άλλοι τον δικό σου τρόπο σκέψης και δουλειάς, και αυτό σου δημιουργεί μια ένταση, την οποία – αν μη τι άλλο – την εκφράζεις άμεσα και κάπως πιο… επιθετικά. Είναι πολύ σημαντικό να παρατηρήσεις τις καταστάσεις πριν μιλήσεις, γιατί μπορεί να κλείσουν πόρτες επαγγελματικά, χωρίς να το καταλάβεις. Τέλος, αν υπάρξει επικοινωνία με πρόσωπο του παρελθόντος, μην ενδώσεις. 

Ιχθύες
Ιχθύ μου, ενώ έχεις όλη αυτή την καλλιτεχνική διάθεση και τη δυνατότητα να εκφραστεί μέσω αυτής, αντιλαμβάνεσαι από το πρωί ακόμα πως κάποια εμπόδια δε σε αφήνουν να βάλεις κάποιες ιδιαίτερες και ίσως πρωτοποριακές ιδέες που έχεις σε εφαρμογή. Πράγματα που σου λένε οι γύρω σου φαίνεται να ενεργοποιούν κάποιες ανασφάλειες που έχεις και να μπλοκάρεις. Διάφορες σκέψεις και ένας έντονος τρόπος αντίδρασης μπορεί να φέρει αρκετή ένταση. Θέλεις να ακουστείς και νιώθεις πως δεν υπάρχει χώρος για αυτό. Τέλος, κάποια ζητήματα από το παρελθόν επανέρχονται στα επαγγελματικά σου και δημιουργούν μια περίεργη σύγχυση.