Cosmic Telegram

Τα Ζώδια του Σαββάτου 08.06.2024

Σήμερα, Δίδυμέ μου, αισθάνεσαι πως πρέπει να πάρεις αποστάσεις από κάποια άτομα που νιώθεις να σε πιέζουν και να σε ρίχνουν ψυχολογικά

Αγγελική Μανουσάκη
Αγγελική Μανουσάκη
4’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις από την Αγγελική Μανουσάκη

Τα Ζώδια του Σαββάτου 08.06.2024: Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις από την Αγγελική Μανουσάκη

Κριός
Σήμερα, Κριέ μου, θα χρειαστεί να ρίξεις χρήμα στο σπίτι. Μπορεί να υπάρξουν ξαφνικά έξοδα που αφορούν το σπίτι σου ή να προκύψουν κάποιες οικογενειακές υποχρεώσεις-δουλειές, που θα σε βγάλουν εκτός προϋπολογισμού, εκεί που δεν το περιμένεις. Και αυτό φυσικά θα εκνευρίσει αρκετά. Από το μεσημεράκι και μετά, κινείσαι κάπως πιο αποφασιστικά και προσηλώνεσαι στο να βάλεις τα πράγματα σε μια σειρά. Επίσης, είναι πιο εύκολο να διαχειριστείς κάποιες καταστάσεις και άτομα που λειτουργούν παρασκηνιακά και να τους βάλεις στη θέση τους ή να προετοιμαστείς για μια σύγκρουση που ξέρεις πως έχεις δίκιο.

Ταύρος
Ταύρε μου, σήμερα το μυαλό σου είναι σε σύγχυση. Δεν είναι εύκολο να βάλεις κάποια πράγματα σε μια σειρά, καθώς δεν ξέρεις τι θέλεις να κάνεις. Από τη μία θέλεις να μπεις σε μια σειρά και να μιλήσεις για πράγματα που νιώθεις πως θα σε βοηθήσουν να πας παρακάτω, ενώ από την άλλη δε έχεις τη διάθεση να ασχοληθείς με οτιδήποτε που σε κάνει να πέφτεις ψυχολογικά ή που σε κάνει να νιώθεις κάπως… κοινότυπος. Από το μεσημεράκι και μετά, πέφτεις με τα μούτρα στη δουλειά και οργανώνεις κινήσεις και επαγγελματικούς στόχους, για να αποδείξεις μέσα από εκεί την αξία σου. 

Δίδυμοι
Σήμερα, Δίδυμέ μου, αισθάνεσαι πως πρέπει να πάρεις αποστάσεις από κάποια άτομα που νιώθεις να σε πιέζουν και να σε ρίχνουν ψυχολογικά. Έχεις χάσει ένα μέρος της αυτονομίας σου και αυτό φαίνεται αρκετά έντονα στην ψυχολογία σου, αλλά και στην αυτοεκτίμησή σου. Επίσης, νιώθεις πως κάποια πράγματα στα οικονομικά σου είναι αρκετά περίεργα και αυτό σου δημιουργεί μια νευρικότητα σήμερα. Από το μεσημεράκι και μετά όμως, οργανώνεσαι και κάνεις κινήσεις είτε με επαγγελματικά ραντεβού είτε με κάποιες κινήσεις για να ενισχύσεις το οικονομικό σου μέσα από τη δουλειά. Επίσης, σκέφτεσαι πώς θα μπορούσες να επενδύσεις στην επαγγελματική σου εξέλιξη.

Καρκίνος
Καρκίνε μου, σήμερα είναι πολύ εύκολο να χάσεις κάπως τον έλεγχο, γιατί φαίνεται πως έχεις μια νευρικότητα. Ο τρόπος που διαχειρίζεσαι τις καταστάσεις στη δουλειά μπορεί να σε οδηγήσουν σε λάθη ή μπορεί να εκφράσεις με ένταση αυτό που σε προβληματίζει. Έχεις την επιθυμία να πάρεις αποστάσεις και να δείξεις στους άλλους πως δε σκοπεύεις να συμβιβαστείς με κάποια πράγματα. Από το μεσημεράκι και μετά όμως, πολύ σημαντικό είναι πως οργανώνεσαι και προσπαθείς να παραμείνεις ψύχραιμος για να βάλεις τα πράγματα σε μια σειρά. Είναι εύκολο να φερθείς δογματικά, για να αποφύγεις λάθη. Όμως μπορείς να το κάνεις και με διαλλακτικότητα.  

Λέων
Λιοντάρι μου, σήμερα είναι σημαντικό να πάρεις μια ανάσα και να κινηθείς με ψυχραιμία σε οτιδήποτε έχει να κάνει με το επαγγελματικό σου κομμάτι. Υπάρχει ένας παρορμητισμός και διάθεση να πεις πράγματα έξω από τα δόντια, καθώς νιώθεις πως δεν γίνονται αντιληπτές οι επιθυμίες σου αλλά και οι στόχοι που έχεις. Γίνεσαι έντονος, αλλά δε φαίνεται να το καταλαβαίνεις. Από το μεσημέρι και μετά, εστιάζεις περισσότερο σε ό,τι σχετίζεται με το οικονομικό σου και προσπαθείς να ξεκαθαρίσεις κάπως το τοπίο, προσπαθώντας να εκλογικεύσεις ή να επιβεβαιώσεις αν ευσταθούν κάποιες από τις δεύτερες σκέψεις που κάνεις.

Παρθένος
Παρθένε μου, σήμερα έχεις μια κοινωνική διάθεση. Αυτό δε σημαίνει πως θα μείνει στο απυρόβλητο ο κάθε ένας που θα προσπαθήσει να περιορίσει ή να αποδείξει – έστω και να προσπαθήσει τουλάχιστον – πως οι απόψεις σου είναι αβάσιμες ή πως δεν έχουν κάποια λογική εξήγηση. Αυτό είναι κάτι που σε ενοχλεί και σίγουρα θα πυροδοτήσει τα νεύρα σου. Από το μεσημέρι και μετά, ασχολείσαι περισσότερο με το να αναπτύξεις ουσιαστικές συνεργασίες, είτε να ενισχύσεις τις υπάρχουσες είτε να ξεκινήσεις κάποιες νέες επαφές. Είναι σημαντικό για εσένα να ξέρεις πως μπορείς να στηριχτείς κάπου, και σήμερα θα είναι πιο εύκολο να βρεις άτομα που θα είναι αντάξια των προσδοκιών σου.

Ζυγός
Σήμερα, Ζυγέ, κάτι σε ενοχλεί στον τρόπο που κινούνται οι άλλοι απέναντί σου. Ο τρόπος τους σου φαίνεται αρκετά περίεργος και νιώθεις σα να προσπαθούν να σε υποτιμήσουν ή να μειώσουν την αξία των όσων έχεις κάνει μέχρι τώρα. Κάτι που, όσο και μετριοπαθής να είσαι, σίγουρα δε θα αφήσεις αναπάντητο. Για αυτό και θα μιλήσεις κάπως έξω από τα δόντια. Σημαντικό να είσαι προσεκτικός με τις μπηχτές και τα σχόλια. Από το μεσημεράκι και μετά, εστιάζεις περισσότερο στο κομμάτι της δουλειάς και θέλεις να αναδείξεις τη θέση σου και τη δυναμική του χαρακτήρα σου μέσα από το εργασιακό σου κομμάτι. 

Σκορπιός
Σκορπιέ μου, σήμερα είναι πολύ εύκολο να υπάρξει ένταση με συναδέλφους ή και με τη σχέση σου, αφού θα υπάρξουν έντονες διαφωνίες για θέματα που σχετίζονται με τη φιλοσοφία σου, αλλά και τον τρόπο που επιλέγεις να αντιδράς και να διαχειρίζεσαι τις καταστάσεις γύρω σου. Νιώθεις πως δεν υπάρχει αρκετός χώρος για εσένα, και αυτό σε εκνευρίζει. Από το μεσημεράκι και μετά εστιάζεις περισσότερο στο επαγγελματικό σου κομμάτι και προσπαθείς να βάλεις εκεί μια σειρά και ταυτόχρονα να ξεσπάσεις την έντασή σου πιο δημιουργικά και παραγωγικά. Είναι σημαντικό να νιώσεις την άνεση να επικοινωνήσεις, και αυτό προσπαθείς να δώσεις στους άλλους να καταλάβουν σήμερα.

Τοξότης
Τοξότη μου, σήμερα, έχεις ένταση. Δεν είναι εύκολο να κατανοήσεις τι μπορεί να σου φταίει. Ο τρόπος που επεξεργάζεσαι κάποια ζητήματα σήμερα είναι πιο βαθύς και έντονος, όσο και εσωτερικός. Ίσως προσπαθείς να βρεις τι μπορεί να κρύβεται πίσω από συμπεριφορές που βλέπεις πως έχουν αλλάξει, πιθανότατα ατόμων από το χώρο της δουλειάς, και αυτό να είναι κάτι που σε ενοχλεί αρκετά. Από το μεσημεράκι και μετά, προσπαθείς να επαναφέρεις κάπως την ηρεμία μέσα σου και να οργανωθείς για να μπορέσεις να βρεις ισορροπίες. Κάποιες συμπεριφορές μπορεί να είναι πιο έντονες και θέλεις να το διορθώσεις. Καλό είναι να μην φτάσεις το σώμα σου στα άκρα. Ξεκουράσου.

Αιγόκερως
Σήμερα, Αιγόκερέ μου, οι ισορροπίες με τους απέναντι είναι αρκετά λεπτές και οι χειρισμοί που χρειάζεται να κάνεις είναι σημαντικοί. Η αλήθεια είναι πως επαγγελματικά είσαι αρκετά έντονος, δεν έχεις διάθεση να ασχοληθείς με μη ουσιώδη πράγματα και για αυτό κινείσαι άμεσα και κάπως πιο έντονα ως προς αυτά που θέλεις να κάνεις και να κατακτήσεις. Μπορεί να υπάρξουν εντάσεις με τους συναδέλφους και αυτό θα σε αποπροσανατολίσει περισσότερο. Από το μεσημέρι και μετά, συγκεντρώνεσαι πιο εύκολα και μπορείς, αφού ξεκαθαρίσεις την κατάσταση, να επιστρέψεις στα επαγγελματικά σου ζητήματα απρόσκοπτος και πιο δυναμικά.

Υδροχόος
Υδροχόε μου, σήμερα δεν έχεις και την καλύτερη διάθεση, ούτε να ασχοληθείς σοβαρά με τη δουλειά σου, ούτε και να ακολουθήσεις κατά γράμμα το πρόγραμμα που έχεις. Η νευρικότητά σου είναι αρκετή και ο τρόπος που προσπαθείς να ανταπεξέλθεις στις καταστάσεις είναι κάπως περίεργος, για αυτό και το μόνο που θέλεις είναι η ησυχία σου. Από το μεσημεράκι και μετά, κινείσαι κάπως πιο αποφασιστικά και με μεγαλύτερη ευκολία σε οτιδήποτε που έχει να κάνει με το οικονομικό σου. Οργανώνεσαι, εφόσον εξασφαλίσεις την ηρεμία και το χώρο σου, και κάνεις κινήσεις που θα σε ωφελήσουν οικονομικά. Προσοχή σε μικροατυχήματα.

Ιχθύες
Σήμερα, Ιχθύ μου, έχεις τη διάθεση να ξεφύγεις από τις πολλές ευθύνες και να χαλαρώσεις κάπως περισσότερο. Η ανάγκη για αποσυμπίεση προκύπτει και από τον τρόπο που αντιδράς και απευθύνεσαι σε άτομα που νιώθεις ότι σε προκαλούν ή προσπαθούν να σε πλησιάσουν με έναν περίεργο τρόπο, για τα δικά σου τουλάχιστον δεδομένα. Είναι πολύ εύκολο να ξεφύγεις, καθώς η έντασή σου είναι αρκετή. Από το μεσημεράκι και μετά όμως, προσπαθείς να το φέρεις κάπως στα ίσια του όλο αυτό και να το δεις κάπως πιο συγκροτημένα. Ίσως να έχεις κάποιες επαφές που θα ενισχύσουν την εικόνα σου και επαγγελματικά θα μπορέσεις να καταφέρεις κάπως περισσότερα πράγματα.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ