Cosmic Telegram

Τα Ζώδια της Παρασκευής 07.06.2024

Ταύρε μου, σήμερα είσαι σε φάση που νιώθεις έτοιμος να κάνεις πολλά από αυτά που σε αγχώνουν

Αγγελική Μανουσάκη
Αγγελική Μανουσάκη
4’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις από την Αγγελική Μανουσάκη

Τα Ζώδια της Παρασκευής 07.06.2024: Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις από την Αγγελική Μανουσάκη

Κριός
Σήμερα, Κριέ μου, είναι κάπως πιο εύκολο για εσένα να πεις αρκετά από αυτά που σκέφτεσαι, ενώ έχεις την ευκαιρία να πάρεις με το μέρος σου κάποια άτομα που ίσως στέκονταν απέναντί σου το τελευταίο διάστημα. Ο λόγος σου σήμερα έχει μια διαφορετική δυναμική και αυτό το αντιλαμβάνεσαι, καθώς με αυτόν μπορείς να δημιουργήσεις προοπτικές για πολλά πράγματα. Αυτό που θέλει προσοχή σήμερα είναι το πόσο πολύ μπορεί να εμπιστευτείς τους άλλους ή το πόσο εύκολα μπορεί να σε οδηγήσουν οι άλλοι εκεί που θέλουν, προκειμένου να πάρουν πληροφορίες που θέλουν. Επίσης, κάποιες επαγγελματικές επαφές πρέπει να κλείσουν σήμερα, και αυτό το καταλαβαίνεις κι εσύ.

Ταύρος
Ταύρε μου, σήμερα είσαι σε φάση που νιώθεις έτοιμος να κάνεις πολλά από αυτά που σε αγχώνουν ή που νιώθεις πως είναι οι λόγοι που μένεις πίσω σε κάποιες καταστάσεις. Έχεις την αίσθηση ότι χρειάζεται να πάρεις κάποια ρίσκα και να δοκιμάσεις ίσως κάτι διαφορετικό για να δεις και μια αλλαγή στα οικονομικά σου. Είναι πολύ σημαντικό σήμερα να δώσεις βάση σε οτιδήποτε γίνεται στο επαγγελματικό σου κομμάτι, καθώς έχεις την αίσθηση ότι κάτι παίζεται πίσω από την πλάτη σου, και μεταξύ μας άδικο δεν έχεις. Επίσης, ίσως χρειαστεί να πάρεις αποστάσεις από κάποιους από τη δουλειά, και όσο κι αν σε θλίβει αυτό, θα δεις πως θα βγει σε καλό παρακάτω.

Δίδυμοι
Δίδυμέ μου, σήμερα η μέρα σου έχει ένα περίεργο ενδιαφέρον. Από τη μία, έχεις αρκετές ευκαιρίες μέσα από την παρέα σου είτε για κάτι επαγγελματικό είτε για μια γνωριμία που θα σε βοηθήσει σε πολλά επίπεδα, ενώ από την άλλη, νιώθεις αρκετά δυνατός να διεκδικήσεις πιο άμεσα αυτό το καλύτερο που θέλεις το τελευταίο διάστημα, χωρίς να υπάρχει τόσο άγχος. Παράλληλα, είναι σημαντικό να είσαι προσεκτικός σε αυτά που ακούς, ειδικά στο επαγγελματικό σου κομμάτι, καθώς υπάρχει ο κίνδυνος να σου τάξουν διάφορα που δε θα γίνουν ποτέ, προκειμένου να κάνεις πίσω. Επίσης, ίσως παρατηρήσεις πως έχεις μια πεσμένη διάθεση, αφού υπάρχουν αποχωρισμοί με άτομα που είχες πολλά κοινά. 

Καρκίνος
Καρκίνε μου, σήμερα έχεις τη δυνατότητα να αποτραβηχτείς από τα πολλά-πολλά και να ανασυγκροτήσεις τις δυνάμεις σου. Έχεις τη διάθεση και την ευκαιρία να δεις τα πλάνα σου εκ νέου και να μπορέσεις να τα οργανώσεις ακόμα καλύτερα. Επαγγελματικές ευκαιρίες και επαφές που κάνεις φαίνεται να δημιουργούν κάποιες νέες προοπτικές για σένα και αυτό σε ανεβάζει πολύ. Το μόνο που θέλει προσοχή είναι να μην παρασυρθείς από φιλοσοφικές απόψεις και διάφορα τέτοια που έχεις κατά νου, γιατί θα χάσεις την ουσία και θα σε αποτραβήξει η θεωρία από την ενεργό δράση. 

Λέων
Λέοντά μου, σήμερα είναι πολύ εύκολο να αφήσεις κάποια από τα ενδιαφέροντά σου να ξεδιπλωθούν, και σε συνδυασμό με την κοινωνικότητά σου να σε βοηθήσουν να κερδίσεις πόντους, αλλά και την προσοχή και το ενδιαφέρον των άλλων. Συζητήσεις που θα διευρύνουν τους ορίζοντές σου και θα σε βοηθήσουν να επεξεργαστείς ακόμα καλύτερα τους στόχους που έχεις, θα ανοίξουν ίσως ένα νέο και πιο ενδιαφέρον μονοπάτι για εσένα. Πολύ σημαντικό και απαιτεί πολλή προσοχή, είναι ένα οικονομικό ζήτημα. Υποχρεώσεις τρέχουν κι εσύ έχεις την εντύπωση πως έχεις πιθανότατα και τον έλεγχο της κατάστασης. Προσοχή σε οικονομικές συμφωνίες.

Παρθένος
Παρθένε μου, σήμερα έχεις τις προοπτικές που θέλεις για να εξελίξεις τα πλάνα σου. Έχεις την ευκαιρία να οργανωθείς καλύτερα και να κάνεις αρκετά μελετημένες κινήσεις για να μπορέσεις να πετύχεις εύκολα – ή τουλάχιστον να δρομολογήσεις προς αυτή την κατεύθυνση – τους στόχους που έχεις. Επίσης, υπάρχει η δυνατότητα να καταφέρεις κάτι καλύτερο και σε οικονομικά ζητήματα και να δεις ένα φως σε μια υπόθεση που σε απασχολεί καιρό. Το σημαντικό είναι να προσέξεις τα άτομα που θα εμπιστευτείς. Μπορεί να παρατηρήσεις δείγματα εκμετάλλευσης, κάτι που σίγουρα δεν πρέπει να αφήσεις έτσι, όσο ωραία και αν στο παρουσιάζουν.

Ζυγός
Σήμερα, Ζυγέ μου, μπορείς να βρεις έναν διαφορετικό τρόπο να επεξεργαστείς τις καταστάσεις γύρω σου και να τις διαχειριστείς με έναν αποτελεσματικό τρόπο, με τη βοήθεια συναδέλφων και ατόμων από τον κύκλο σου. Επίσης, έχεις τη δυνατότητα να επεκτείνεις σημαντικά τα πλάνα που έχεις ή μπορεί να εμφανιστούν ευκαιρίες να πάνε ένα βήμα παρακάτω και τις συνεργασίες σου. Το πολύ σημαντικό είναι να προσέξεις αρκετά το κομμάτι της δουλειάς και των συνθηκών που επικρατούν εκεί. Χρειάζεται να κινηθείς προσεκτικά και να προσέξεις μην σου φορτώσουν παραπάνω ευθύνες για να είναι πιο χαλαροί οι άλλοι. 

Σκορπιός
Σκορπιέ μου, σήμερα είσαι ετοιμοπόλεμος και πρόθυμος να τακτοποιήσεις οτιδήποτε φαίνεται ικανό να δημιουργήσει πρόβλημα και να σε ταράξει τόσο σε ψυχολογικό επίπεδο, όσο και σε επίπεδο οικονομικό. Το καλό είναι πως εύκολα μπορείς να διατηρήσεις το πρόγραμμά σου και να κάνεις τη δουλειά σου απρόσκοπτα, χωρίς να επηρεάζεσαι από εξωτερικούς παράγοντες ιδιαίτερα, ενώ μπορείς να διεκδικήσεις κάποιες καλύτερες οικονομικές συνθήκες για ζητήματα που έχουν να κάνουν με υποχρεώσεις σου. Αυτό που σήμερα θέλει λίγο προσοχή είναι στο κομμάτι του φλερτ. Αν παρατηρήσεις πως κάτι δε σου κολλάει, μη το αφήσεις να περάσει στα ψιλά γράμματα.

Τοξότης
Σήμερα, Τοξότη μου, μπορείς πιο εύκολα να καταφέρεις μέσα από συνεργασίες να φέρεις τις ιδέες σου στη δουλειά και να δώσεις μια προσωπική σου νότα στα πρότζεκτ με τα οποία ασχολείσαι. Σήμερα έχεις την ευκαιρία να δεις τα πράγματα πιο άμεσα και να ασχοληθείς με επαγγελματικές ευκαιρίες που σου παρουσιάζονται ή να κερδίσεις το ενδιαφέρον συνεργατών που σε είχαν λίγο σε δεύτερη μοίρα. Επίσης, σήμερα είσαι πολύ δυνατός στο φλερτ. Αυτό που θέλει προσοχή είναι το πόσο σημασία δίνεις σε λόγια τρίτων, καθώς απογοητεύεσαι αρκετά και αυτό θα έχει συνέπειες στις αποδόσεις σου σήμερα.

Αιγόκερως
Αιγόκερέ μου, σήμερα παρατηρείς πως το πρόγραμμα τηρείται χωρίς ιδιαίτερες δυσκολίες και οι πληροφορίες που φτάνουν στα αυτιά σου ενισχύουν σημαντικά την ψυχολογία σου. Το κλίμα στο σπίτι φαίνεται να είναι αρκετά θετικό και η οποιαδήποτε ένταση που προκύπτει, δε σε αποπροσανατολίζει από τη δουλειά σου. Αντιθέτως, το διαχειρίζεσαι αρκετά γρήγορα και το τακτοποιείς. Πολύ βασικό σήμερα είναι να μην πέσεις στη λούπα της υπερανάλυσης, καθώς εύκολα θα μπερδευτείς σε κάποια ζητήματα και δεν θα μπορέσεις να δεις τα πράγματα ξεκάθαρα. Είναι εύκολο επίσης να σε μπερδέψουν λεγόμενα συναδέλφων στη δουλειά. Και δε φαίνεται να είναι «κατά λάθος»…

Υδροχόος
Σήμερα, Υδροχόε μου, έχεις μια μεγάλη ευκολία στο να εφαρμόσεις στα επαγγελματικά σου πλάνα τις ιδέες που έχεις. Από την άλλη, με μεγαλύτερη ευκολία επιδίδεσαι στο φλερτ και οι γνωριμίες που μπορεί να κάνεις σήμερα, είναι εύκολο να σε κερδίσουν. Έχεις μια δυναμική στο λόγο σου σήμερα και μπορείς να πιάσεις τις ευκαιρίες στον αέρα. Επίσης έχεις τη δυνατότητα να επικοινωνήσεις αρκετά εύκολα τα θέλω σου. Πολύ σημαντικό το να μην βασιστείς στο τι σου λένε οι άλλοι, ιδίως αν πρόκειται για άτομα που τα έχεις υποψιαστεί στο παρελθόν. Προσοχή λοιπόν σε οικονομικά ζητήματα και με ποιους ανοίγεις οικονομικές συναλλαγές. 

Ιχθύες
Ιχθύ μου, σήμερα κάποιες εξελίξεις υπάρχουν σε θέματα που έχουν να κάνουν με το σπίτι σου. Αν είσαι σε φάση που προσπαθείς να ξεμπερδέψεις ζητήματα με κάποιο ακίνητο, μπορείς να το καταφέρεις πιο εύκολα. Θέλει αρκετή προσοχή το ποιον εμπιστεύεσαι να σε βοηθήσει και με ποιον έχεις οικονομικές δοσοληψίες επίσης. Η μέρα έχει αρκετά διττή ενέργεια. Από τη μία έχεις μια θετική οικονομική εξέλιξη, ή τη δυνατότητα να ενισχύσεις την ψυχολογία σου μέσα από μια διεκδίκηση κάτι καλύτερου. Από την άλλη, δώσε βάση στο ποιος σου λέει τι, γιατί φαίνεται πως προσπαθούν να σου φουσκώσουν κάποιοι τα μυαλά, για να πάρεις λάθος αποφάσεις.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ