Cosmic Telegram

Τα Ζώδια της Πέμπτης 06.06.2024

Κριέ μου, συμφωνίες που έχεις στα σκαριά, οριστικοποιούνται σήμερα και εσύ επιλέγεις να κρατήσεις τα χαρτιά σου κλειστά

Αγγελική Μανουσάκη
Αγγελική Μανουσάκη
4’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις από την Αγγελική Μανουσάκη

Τα Ζώδια της Πέμπτης 06.06.2024: Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις από την Αγγελική Μανουσάκη

Κριός
Κριέ μου, συμφωνίες που έχεις στα σκαριά, οριστικοποιούνται σήμερα και εσύ επιλέγεις να κρατήσεις τα χαρτιά σου κλειστά. Δε σε αδικώ, καθώς περιμένεις να περάσεις στην πράξη, για να βεβαιωθείς ότι όλο αυτό θα ρολάρει και θα έχει εξέλιξη. Ένα ακόμα σημαντικό που θα δεις σήμερα, είναι πως ο τρόπος που σκέφτεσαι γίνεται πιο στιβαρός και αντιμετωπίζεις τα πράγματα όσο πιο λογικά μπορείς. Είναι πολύ σημαντικό να αξιοποιήσεις αυτό το αίσθημα ευθύνης που νιώθεις σήμερα και να ασχοληθείς σοβαρά τόσο με τα επαγγελματικά σου, όσο και θέματα συναισθηματικής φύσης που μπορεί να σε αποπροσανατολίζουν.

Ταύρος
Σήμερα, Ταύρε μου, αυτή η νέα Σελήνη έρχεται να ρίξει το ενδιαφέρον σου σε ζητήματα που έχουν να κάνουν με τα οικονομικά σου. Κάνοντας τον μέχρι τώρα απολογισμό σου σε αυτό το κομμάτι, αντιλαμβάνεσαι πως χρειάζεται να πάρεις πιο ζεστά το κομμάτι της αποταμίευσης, ενώ εστιάζεις και στο να εκμεταλλευτείς σωστά επαγγελματικές ευκαιρίες που σου ανοίγουν έναν πιο σίγουρο δρόμο. Οι απαιτήσεις είναι σίγουρα πολλές. Επίσης, φαίνεσαι αποφασισμένος να πάρεις αποστάσεις και να περιορίσεις από την καθημερινότητά σου καταστάσεις και πιθανότατα και άτομα που σου δημιουργούν μια ανασφάλεια.

Δίδυμοι
Δίδυμέ μου, αυτό το νέο φεγγάρι σήμερα ξεκινά έναν καινούργιο κύκλο για εσένα. Εστιάζεις περισσότερο στο να αποκοπείς από οτιδήποτε νιώθεις ότι σε κρατά πίσω και φαίνεσαι αποφασισμένος να ασχοληθείς σοβαρότερα τους επαγγελματικούς σου στόχους. Επίσης, έχεις την ευκαιρία να πάρεις αποφάσεις και να ξεκαθαρίσεις τόσο μέσα σου όσο και γύρω σου όλα αυτά που μπορεί να επηρεάζουν την κοινωνική σου εξέλιξη, και να τα απομακρύνεις. Στόχοι, νέα επαγγελματικά βήματα και η θέληση να δομήσεις μια πιο στιβαρή και δυνατή κοινωνική εικόνα είναι τα κίνητρα σου για σήμερα.

Καρκίνος
Καρκίνε μου, σήμερα είναι η μέρα που αποφασίζεις να ανασυγκροτηθείς. Μπαίνεις σε ένα πρόγραμμα με σκοπό να φροντίσεις το σώμα σου, αλλά κυρίως την ψυχολογία σου. Προσπαθείς να βρεις τα πράγματα που σε επηρεάζουν περισσότερο ή που δε σου αφήνουν το περιθώριο να κάνεις όλα αυτά που θα σε ανανεώσουν και να τα περιορίσεις όσο γίνεται. Ίσως χρειάζεται να φανείς κάπως πιο αυστηρός στο πώς διαχειρίζεσαι καταστάσεις, κάτι που μπορεί να σημαίνει πως χρειάζεται να πάρεις αποστάσεις ή ακόμα και να απομακρυνθείς δια παντός από αυτές, αλλά και από άτομα που εμπλέκονται.

Λέων
Λέοντά μου, σήμερα αρχίζει ένα νέο κεφάλαιο που θα σου ανοίξει το δρόμο για να κατακτήσεις τους στόχους σου. Το νέο φεγγάρι σου δίνει μια παραπάνω κοινωνικότητα και μια διάθεση να αναπτύξεις διασυνδέσεις, που θα αποδειχθούν αρκετά χρήσιμες και με συμβουλευτικό χαρακτήρα. Αφενός χρειάζεται να κάνεις κάποιες περικοπές στα οικονομικά σου, προκειμένου να έχεις τη δυνατότητα να επενδύσεις στα νέα δεδομένα και να κάνεις μια καλύτερη διαχείριση, για να μην σου φανεί πολύ το κομμάτι των περικοπών. Στην ουσία, σήμερα ξεκινά ένα κεφάλαιο αξιολόγησης καταστάσεων, αλλά και ανθρώπων.

Παρθένος
Σήμερα, Παρθένε μου, είναι σημαντικό να καταλάβεις πως χρειάζεται να δεις πιο σοβαρά την προσωπική σου εξέλιξη στα επαγγελματικά σου και το πόσο χρειάζεται να ξεχωρίσει η εικόνα που βγάζεις προς τα έξω. Η νέα Σελήνη έρχεται να σε βγάλει στο προσκήνιο και να αναδείξει τον τρόπο που διαχειρίζεσαι τις καταστάσεις. Ίσως ήρθε η στιγμή να αποχωρίσεις από συνεργασίες που δεν έχουν να σου προσφέρουν κάτι άλλο, ενώ μπορείς να βάλεις όρια και μια νέα βάση σε όσες συνεργασίες έχουν την προοπτική να σε εξελίξουν. Επίσης, συνειδητοποιείς πως ήρθε η ώρα να αντιμετωπίσεις ουσιαστικά κάποιες περίεργες καταστάσεις μέσα στις διαπροσωπικές σου σχέσεις. 

Ζυγός
Ζυγέ μου, σήμερα έχεις στο μυαλό σου πως το να ξεφεύγεις μια στο τόσο με ένα ταξιδάκι είναι κάτι που πρέπει να μπει στο πρόγραμμα, για να αποσυμπιέζεσαι κι εσύ από τις ευθύνες. Στην ουσία, οτιδήποτε έχει να κάνει με το να διευρύνεις τους ορίζοντές σου – σπουδές, ταξίδια, φιλοσοφία – μπαίνει στο επίκεντρο και γίνεται εύκολα το κίνητρό σου. Είναι πολύ σημαντικό να αξιοποιήσεις τα νέα δεδομένα που προκύπτουν και στο κομμάτι της δουλειάς, αφού θα υπάρξουν επιπρόσθετες ευθύνες, που θα πιέσουν μεν το πρόγραμμά σου, αλλά θα αποδείξουν και την επαγγελματική σου ικανότητα. 

Σκορπιός
Σήμερα, Σκορπιέ μου, αντιλαμβάνεσαι πως ήρθε η ώρα να δεις κάποια πράγματα πιο σοβαρά και να οργανώσεις καλύτερα τα οικονομικά σου. Αντιλαμβάνεσαι το πόσο σημαντικό είναι να είσαι συνεπής σε οικονομικές υποχρεώσεις που έχεις, ενώ μπορεί να πάρεις κάποιο δάνειο για να κάνεις τη νέα αρχή που  θέλεις. Καταλαβαίνεις πως πρέπει να ρίξεις ρυθμούς σε διασκέδαση και σπατάλες και να οργανωθείς περισσότερο επιχειρηματικά-επαγγελματικά, ενισχύοντας τα οικονομικά σου. Καλό είναι να ξεκαθαρίσεις και ποιες είναι οι ευθύνες που θα αναλάβεις, για να εστιάσεις καλύτερα σε αυτό που πρέπει να κάνεις.

Τοξότης
Τοξότη μου, ήρθε η ώρα σήμερα να δεις πιο σοβαρά κάποια πράγματα που έχουν να κάνουν με τους άλλους. Σήμερα μπορεί να καταλάβεις πως ήρθε η στιγμή να περάσεις στο επόμενο στάδιο και να επισημοποιήσεις μια συνεργασία – θέτοντας φυσικά νέους και πιο στιβαρούς όρους – ενώ μπορεί να υπάρξει μια επισημοποίηση και σε προσωπική σου σχέση. Το νέο φεγγάρι έρχεται να φέρει νέα δεδομένα, σοβαρότερα, σε ό,τι έχει να κάνει το «εμείς». Αν ανήκεις στην ομάδα που σκέφτεται να κλείσει έναν κύκλο και πως έχεις κουραστεί από κάποιες καταστάσεις, σήμερα αναλαμβάνεις τις ευθύνες που σου αναλογούν και τραβάς τη γραμμή. 

Αιγόκερως
Σήμερα, Αιγόκερέ μου, εστιάζεις περισσότερο σε θέματα που έχουν να κάνουν με την καθημερινότητα, αλλά και με την υγεία. Η νέα Σελήνη έρχεται να στρέψει το ενδιαφέρον σου στο να φροντίσεις περισσότερο το σώμα σου και το κομμάτι της διατροφής σου. Από την άλλη, πολύ σημαντικό είναι να δεις με διαφορετικό τρόπο το πώς θέλεις να επεξεργάζεσαι τις πληροφορίες που παίρνεις από το περιβάλλον σου και να τις αξιοποιείς όσο πιο εύστοχα γίνεται. Επιλέγεις και σήμερα τον αυστηρό τρόπο και αυτό μπορεί εύκολα να σε κάνει απόλυτο και σκληρό, σε ένα νέο ξεκίνημα που θέλεις να φέρει μια αλλαγή σε βασικούς για εσένα τομείς.

Υδροχόος
Υδροχόε μου, αυτό που θέλεις σήμερα και θα το επιδιώξεις με το νέο φεγγάρι, είναι να δώσεις μια πιο ενδιαφέρουσα νότα στην καθημερινότητά σου. Να βάλεις στο πρόγραμμα πράγματα που αγαπάς και που σε γεμίζουν με χαρά και διασκέδαση. Το θέμα είναι πως αυτό για να το καταφέρεις θα χρειαστεί να καταλάβεις πως οι ευθύνες είναι κάτι που δε μπορείς να παίρνεις ελαφρά τη καρδία και ναι, σε ζορίζει αυτή η συνειδητοποίηση. Από την άλλη, σήμερα έχεις την ευκαιρία να δεις σοβαρά κάποια επαγγελματική πρόταση και να βάλεις τα θεμέλια για κάτι καινούργιο, που μπορεί να το θέλεις πολύ αλλά νιώθεις να σε αγχώνει παράλληλα.

Ιχθύες
Ιχθύ μου, σήμερα είναι μια μέρα που έχεις την ευκαιρία να γυρίσεις μια νέα σελίδα σε ό,τι έχει να κάνει με ζητήματα σπιτιού, με την οικογένεια αλλά και με την ψυχολογία σου. Όλα αυτά συνδέονται με κάποιο τρόπο και σήμερα θα προσπαθήσεις να βάλεις το ένα μετά το άλλο σε μια σειρά, ανοίγοντας ένα νέο κύκλο. Το πιο σημαντικό είναι πως θέλεις να ξεκαθαρίσεις τα όριά σου και πως δε θα δεχτείς παρεμβολές στον τρόπο που θα διαχειριστείς αυτά που θα αναλάβεις. Ίσως προσπαθήσεις να εξισορροπήσεις το συναίσθημα με τη λογική, και να τη βάλεις κι αυτή στον τρόπο που αντιμετωπίζεις τις καταστάσεις, αφού νιώθεις πως χαώνεσαι μέσα σε αυτό.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ