Cosmic Telegram

Τα Ζώδια της Τετάρτης 05.06.2024

Σήμερα, Ιχθύ μου, επεξεργάζεσαι τις πληροφορίες που συγκεντρώνεις μέχρι το μεσημέρι με έναν διαφορετικό τρόπο και προσπαθείς να κατανοήσεις ένα βαθύτερο νόημα σε όλα αυτά

Αγγελική Μανουσάκη
Αγγελική Μανουσάκη
4’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Αγγελική Μανουσάκη - Ζώδια - Αστρολογικές Προβλέψεις

Τα Ζώδια της Τετάρτης 05.06.2024: Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις από την Αγγελική Μανουσάκη

Κριός
Σήμερα, Κριέ μου, μαζεύεις τις δυνάμεις σου και προσπαθείς να βρεις διεξόδους στα οικονομικά σου και πάλι. Μπορεί η όλη ένταση να υποχωρεί σταδιακά, αυτό όμως εσύ το βλέπεις σαν μια ευκαιρία να δράσεις ανενόχλητος και με πιο συγκεντρωμένο τρόπο. Από το μεσημεράκι και μετά, αρχίζεις να επεξεργάζεσαι τις πληροφορίες που φτάνουν στα αυτιά σου και μέσα από συνεργασίες δρομολογείς τις κινήσεις που θέλεις να κάνεις. Συζητήσεις και επαφές θα αποδειχθούν αρκετά αποτελεσματικές, αρκεί να κατανοήσεις και να σεβαστείς και την άλλη πλευρά. Να μη θεωρήσεις πως όλο αυτό είναι αποκλειστικά δικό σου. 

Ταύρος
Ταύρε μου, σήμερα το κλίμα χαλαρώνει αρκετά κι εσύ νιώθεις αρκετά έτοιμος να θέσεις σε εφαρμογή τα πλάνα σου. Επεξεργάζεσαι τις σημαντικές ευκαιρίες και ξεχωρίζεις αυτές που έχουν ουσιαστικές προοπτικές από τις παροδικές. Όλα φαίνεται να βαίνουν καλώς σήμερα, καθώς από το μεσημεράκι και μετά τα οικονομικά σου παίρνουν κάπως την ανιούσα ή οριστικοποιούνται συζητήσεις και συμφωνίες που ήταν στον αέρα το προηγούμενο διάστημα. Η διάθεσή σου είναι αρκετά καλή και προετοιμάζεσαι σταδιακά για να θέσεις τους νέους σου στόχους. Υπάρχουν αρκετές ευκαιρίες μέσα στη μέρα, τόσο οικονομικές όσο και συναισθηματικές.

Δίδυμοι
Δίδυμέ μου, σήμερα έχεις τη θέληση να κάνεις όλα αυτά που έχεις παρατηρήσει γύρω σου να καθίσουν μέσα στο κεφάλι σου και να γίνουν μια ισχυρή βάση για να ξεκινήσεις τη δουλειά που θέλεις να κάνεις, είτε με τον εαυτό σου είτε με τους άλλους. Μέχρι το μεσημεράκι, συγκεντρώνεις τις πληροφορίες που χρειάζεσαι και από εκεί και πέρα εστιάζεις στο να βάλεις σε μια σειρά τα βήματά σου. Η μέρα έχει μια αρκετά θετική ενέργεια και με βάση αυτή βάζεις θετική σκέψη και όραμα σε αυτά που σχεδιάζεις. Ο τρόπος που χειρίζεσαι τις καταστάσεις δημιουργεί ευνοϊκές συνθήκες για να υπάρξει διάρκεια στα πλάνα σου.

Καρκίνος
Καρκίνε μου, παραμένεις και σήμερα αποστασιοποιημένος, προσπαθώντας να εστιάσεις σε επαγγελματικά ζητήματα που πρέπει να διευθετήσεις μέσα στη μέρα, προκειμένου να μην υπάρξει θέμα με την εικόνα σου στη δουλειά. Στα αυτιά σου φτάνουν πράγματα και παρά το γεγονός ότι δεν μιλάς, νιώθεις σα να σε προκαλούν οι άλλοι να προβείς σε αποκαλύψεις και να δείξεις ότι δεν μασάς κουτόχορτο. Αυτό που θα σου πω εγώ να κάνεις, είναι να κρατήσεις την ψυχραιμία σου και να μην αναλωθείς – συναισθηματικά κυρίως – σε καταστάσεις που δεν σε επηρεάζουν. Αφού ξέρεις τι παίζει, έχεις και μέχρι ένα βαθμό ένα προβάδισμα.

Λέων
Λιοντάρι μου, σήμερα θέλεις να βάλεις σε τελική ευθεία τις σκέψεις και τα πλάνα που έχεις για το επαγγελματικό σου κομμάτι. Η απόσταση που έχεις πάρει διατηρείται και σήμερα και αυτό σε βοηθά στο να μείνεις ανεπηρέαστος. Από το μεσημέρι και μετά, σου είναι πιο εύκολο να ανακοινώσεις κάποιους από τους στόχους που έχεις θέσει ή να επεξεργαστείς με τη βοήθεια δικών σου ανθρώπων κάποιους από αυτούς τους στόχους. Έχεις όλη την καλή διάθεση να κάνεις το οτιδήποτε, προκειμένου να δεις μια εξέλιξη να ανοίγεται μπροστά σου και να βελτιώσεις το επαγγελματικό σου κομμάτι κατά πολύ.

Παρθένος
Παρθένε μου, λίγο ακόμα σήμερα εστιάζεις στο πώς μπορείς να διαχειριστείς κάποιες καταστάσεις με μεγαλύτερη ψυχραιμία, δοκιμάζοντας να πάρεις αποστάσεις και να δεις τα πράγματα κάπως πιο αντικειμενικά. Από το μεσημεράκι και μετά, προσπαθείς να εφαρμόσεις αυτό σου το «μάθημα» σε ό,τι έχει να κάνει με επαγγελματικά πλάνα ή γενικότερα στο επαγγελματικό σου κομμάτι. Το θετικό είναι πως έχεις τη διάθεση να επικοινωνήσεις και να εστιάσεις σε ζητήματα που θα βοηθήσουν στην κοινωνική σου εξέλιξη. Δεν έχεις αυτό το σνομπ ύφος και φαίνεσαι αρκετά δεκτικός στο να προσφέρεις, αλλά και να δεχτείς κάποια βοήθεια.

Ζυγός
Ζυγέ μου, σήμερα εστιάζεις για λίγο ακόμα σε πράγματα που σε προβληματίζουν και προσπαθείς να τα φέρεις σε σημείο που δε μπορεί να πάει κάτι στραβά. Επίσης, επεξεργάζεσαι κάποια οικονομικά ζητήματα, ενώ ξαφνικές αλλαγές στο κομμάτι αυτό μπορεί να φέρει μια αστάθεια. Από το μεσημέρι και μετά όμως, εστιάζεις περισσότερο στο να βρεις τον τρόπο να το διαχειριστείς πιο συγκροτημένα τα πράγματα και να δεις τα πράγματα από μια πιο φιλοσοφική σκοπιά. Συζητήσεις που θα γίνουν θα σου δείξουν νέες εναλλακτικές, ενώ κι εσύ προσπαθείς να προσεγγίσεις θέματα που θα ενισχύσουν αυτό το θετικό μουντ που έρχεται σταδιακά στην επιφάνεια.

Σκορπιός
Σκορπιέ μου, σήμερα προσπαθείς να μετρήσεις το πού βρίσκονται οι άλλοι απέναντί σου και να βρεις έναν τρόπο να επικοινωνήσεις με τα άτομα που σε ενδιαφέρουν και μόνο. Από το πρωί ακόμα, είσαι σε φάση που θέλεις περιορίσεις τις εντάσεις και να δώσεις μια άλλη διάσταση στην κατάσταση, να ευνοήσεις τις αλλαγές που θέλεις. Από το μεσημέρι και μετά, εστιάζεις περισσότερο σε ζητήματα που έχουν να κάνουν με την εύκολη διαχείριση πιθανών κρίσεων μέσα στη μέρα, για αυτό και σου είναι πιο εύκολο να μιλήσεις και να μοιραστείς προβληματισμούς και δεύτερες σκέψεις που κάνεις. Είναι μια μέρα που θέλεις απλά σε καταλάβουν οι άλλοι καλύτερα.

Τοξότης
Τοξότη μου, σήμερα το πρόγραμμα έχει μια φυσιολογική ροή κι η ελευθερία κινήσεων που έχεις σου εξασφαλίζει το να τελειώσεις πιο γρήγορα και να εξασφαλίσεις και χρόνο για τον εαυτό σου. Από το μεσημέρι και μετά, εστιάζεις περισσότερο στο να χτίσεις καλύτερες επαφές με συνεργάτες και να δυναμώσεις τη σχέση σου. Η μέρα σου δίνει όλα τα φόντα να συζητήσεις και να κατανοήσεις την απέναντι πλευρά, όσο και να δείξεις τα δικά σου θέλω. Είναι πολύ σημαντικό να κατανοήσεις και κατασταλάξεις μέσα σου σχετικά με το πώς θέλεις να κινηθούν οι συνεργασίες σου, αλλά και η σχέση σου και να το βάλεις σε μια σειρά.

Αιγόκερως
Αιγόκερέ μου, σήμερα ασχολείσαι λίγο ακόμα με λεπτομέρειες που έχουν να κάνουν με τα επαγγελματικά σου, για να μπορέσεις να προσαρμόσεις τα νέα δεδομένα στην καθημερινότητά σου από το μεσημέρι και μετά. Η μέρα έχει όλες τις προοπτικές για να θέσεις σε εφαρμογή όλα όσα έχεις στο μυαλό σου. Ένα ακόμα που θα παρατηρήσεις σήμερα, είναι πως αναλύεις με έναν διαφορετικό τρόπο τις καταστάσεις. Εστιάζεις στις χρήσιμες πληροφορίες και τις αξιοποιείς με μεγαλύτερη άνεση και αποτελεσματικότητα. Η έμπνευση που έχεις σήμερα και η ευκολία να καταλάβεις το πίσω κείμενο, λειτουργούν προς όφελός σου, ξεκάθαρα.

Υδροχόος
Υδροχόε μου, σήμερα θα σου πάρει λίγο ακόμα να κατανοήσεις κάποια πράγματα που σε επηρεάζουν ψυχολογικά, για αυτό και επιδιώκεις να κρατήσεις αποστάσεις από τους άλλους. Το κλίμα που υπάρχει σήμερα είναι αρκετά θετικό και δεν θα δυσκολευτείς να βρεις λύσεις σε οικονομικά ζητήματα που σε απασχολούν. Από το μεσημέρι και μετά, εξελίξεις στα επαγγελματικά σου ζητήματα έρχονται να σου δείξουν πως πρέπει να συνεχίσεις αυτό που κάνεις και να το επεκτείνεις μέσα από στόχους και νέες και πιο δημιουργικές διαδικασίες. Η μέρα έχει μια αρκετά θετική ενέργεια στην ατμόσφαιρα, κάτι που εύκολα μπορεί να σε βγάλει από αδιέξοδα.

Ιχθύες
Σήμερα, Ιχθύ μου, επεξεργάζεσαι τις πληροφορίες που συγκεντρώνεις μέχρι το μεσημέρι με έναν διαφορετικό τρόπο και προσπαθείς να κατανοήσεις ένα βαθύτερο νόημα σε όλα αυτά. Η φαντασία που έχεις και η έμπνευση που σου δημιουργείται σου δίνει ένα προβάδισμα και είναι αρκετά εύκολο να καταλάβεις τις προθέσεις των ατόμων που έχεις απέναντί σου. Από το μεσημεράκι και μετά, παρατηρείς περισσότερο την ψυχολογία σου και σε τι βαθμό έχει επηρεαστεί από την όλη αλληλεπίδραση που είχες το πρωί, ενώ αντιλαμβάνεσαι πως έχεις την ευκαιρία να διορθώσεις το κλίμα που επικρατεί στην οικογένεια. Επίσης, η οργάνωση του σπιτιού σου θα σε βοηθήσει να εκτονώσεις το άγχος σου.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ