Cosmic Telegram

Τα Ζώδια της Εβδομάδας | 3 - 9 Ιουνίου 2024

Δίδυμε, οι οι επόμενες μέρες είναι πάρα πολύ καλές για εσένα, καθώς απολαμβάνεις τον μήνα −ή ήδη την εβδομάδα− των γενεθλίων σου

Αγγελική Μανουσάκη
Αγγελική Μανουσάκη
6’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Cosmic Telegram: Οι αστρολογικές προβλέψεις στην Athens Voice

Cosmic Telegram: Η Αγγελική Μανουσάκη κάνει τις αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας 3 - 9 Ιουνίου 2024

Κριός
Αγαπημένε μου Κριέ, καλή εβδομάδα! Θέλω να ξέρεις πως, επιτέλους, οι επόμενες μέρες παίρνουν αέρα από αυτόν που εκπέμπεις κι εσύ. Είναι πολύ καλό διάστημα για οικονομικές συμφωνίες και για να διαπραγματευτείς ξανά κάποια συμβόλαια ή συμβάσεις. Και σίγουρα υπάρχει άμεση τύχη στο κομμάτι των μετακινήσεων, που σου υπόσχονται κοινωνικότητα, εξωστρέφεια και flirt. Αυτές τις μέρες καλό θα είναι να έχεις τον νου σου, γιατί είναι πολύ ερωτικές και υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να γνωρίσεις έναν έρωτα σε ένα ταξίδι ή σε μια εξόρμηση. Εσύ που είσαι ελεύθερος, πες ναι στο διαφορετικό. Αν δεν είσαι ελεύθερος, κάποιες αμφιβολίες που έχεις δημιουργούν προβληματικά αδιέξοδα σε εσένα και τη σχέση σου. Επαγγελματικά, θέσε τα δικά σου όρια και τους δικούς σου όρους, μη νομίζουν ότι είσαι και κανένας άσχετος δηλαδή.  

Ταύρος
Αγαπημένε μου Ταύρε, καλή εβδομάδα! Οι επόμενες ημέρες είναι πολύ σημαντικές για σένα που σε απασχολεί ένα οικονομικό ζήτημα, καθώς η νέα Σελήνη στο ζώδιο των Διδύμων τονίζει τις καινούργιες επαγγελματικές ευκαιρίες, άρα και τις οικονομικές απολαβές σου. Προτού αποχωρήσει ο Ερμής από το ζώδιό σου (την πίστη μας έχει βγάλει) σου δημιουργεί πιο σταθερές καταστάσεις με άτομα ή με επαγγελματικά εγχειρήματα. Εσύ που είσαι ελεύθερος, θα μπορούσες να έχεις την ευκαιρία να κάνεις πιο μόνιμη μια κατάσταση με ένα άτομο που δεν είναι και πολύ ξεκάθαρα τα πράγματα μαζί του. Εσύ που είσαι σε σχέση, θέλεις περισσότερο χρόνο με το ταίρι σου, ενώ εσύ ο ίδιος δεν έχεις. Στα επαγγελματικά σου, αξιοποίησε στο έπακρο αυτήν την εβδομάδα, γιατί ίσως είναι η τελευταία για αυτόν τον μήνα που θα σου δείξει τόση επιείκεια και τύχη.

Δίδυμοι
Αγαπημένε μου Δίδυμε, καλή εβδομάδα! Πάρα πολύ καλές οι επόμενες μέρες για εσένα, καθώς απολαμβάνεις τον μήνα −ή ήδη την εβδομάδα− των γενεθλίων σου (χρόνια πολλά, σε περίπτωση που γιορτάζεις αυτές τις μέρες). Κυρίως, όμως, απολαμβάνεις τις στιγμές σωστής επικοινωνίας μεταξύ εσού και του κόσμου γενικότερα. Η νέα Σελήνη στο ζώδιό σου σού δίνει άπειρες ευκαιρίες για καλοπέραση και υλοποίηση τόσο στόχων όσο και επιθυμιών. Αισθηματικά, η διάθεση είναι στα ύψη. Αν είσαι ελεύθερος, είναι η καταλληλότερη περίοδος για παιχνίδι και flirt. Aν είσαι δεσμευμένος, διορθώνεις τα λάθη του παρελθόντος και μηδενίζετε το κοντέρ με το ταίρι σου, με αποτέλεσμα να το πιάνετε από την αρχή. Αυτό, βέβαια, μπορεί για μερικούς να σημαίνει και χωρισμός, έτσι; Στα επαγγελματικά σου, λάμπεις, καθώς ξέρεις ακριβώς τι πρέπει να κάνεις και έτσι ξεχωρίζεις.

Καρκίνος
Αγαπημένε μου Καρκίνε, καλή εβδομάδα! Τις επόμενες μέρες θα είσαι και λίγο κατσούφης, θα σε δούμε και στα απότομά σου και στα εκνευριστικά σου και στα ειρωνικά σου. Δεν θα λείψουν οι ανακατωσούρες, σαν να λέμε. Στα θετικά νέα, θα πιστέψεις περισσότερο στον εαυτό σου μέσα από τις ανασφάλειές σου (οξύμωρο, ναι, το ξέρω). Οι μέρες αυτές, επίσης, σου φυλάνε επανεμφάνιση παρελθοντικών ατόμων, τα οποία ξαναμπαίνουν στη ζωή σου, πόπο τι έκπληξη! Για εσένα που είσαι μπακουράκι, περίμενε απλώς να φύγει αυτή η διαβολοβδομάδα, γιατί αισθάνεσαι ίσως λίγο παραμελημένος, λίγο Ματίνα Μανταρινάκη. Δεν σε λες και στα καλύτερά σου, κοινώς. Επαγγελματικά, προσπάθησε να μην κλείνεσαι στον εαυτό σου και να μη βγάζεις αυθαίρετα συμπεράσματα χωρίς λόγο. Παρόλα αυτά, δεν αποκλείεται κάποια άτομα όντως να κινούνται παρασκηνιακά προς όφελος δικό τους.

Λέων
Αγαπημένο μου Λιοντάρι, καλή εβδομάδα! Πολύ αυξημένη η κοινωνικότητα και η ζήτησή σου, ανέβηκαν οι μετοχές, σαν να λέμε, κι εσύ είσαι το επίκεντρο της προσοχής. Αρνητικά μπορεί να σε επηρεάσουν μόνο κάποια θεματάκια που ίσως να σου δημιουργήσουν άλλα άτομα, επειδή σε ζηλεύουνε καλέ. Η νέα Σελήνη στο ζώδιο των Διδύμων σού φέρνει μια σούπερ διάθεση και σε παρακινεί να κάνεις καινούργιες παρέες και νέα ξεκινήματα. Παρόλα αυτά, πρέπει να προσέξεις κι εσύ πώς τα εκδηλώνεις όλα αυτά, γιατί πολύς κόσμος παρεξηγείται. Μέσα από κοινωνικές συναναστροφές μπορεί να γνωρίσεις ένα ατομάκι που έρχεται για να σου ταράξει τα νερά. Θα μπορούσε να είναι και summer love. Εσύ που είσαι σε σχέση, περνάτε πολύ καλά αυτήν την εβδομάδα, παρά τις μικρές διαφωνίες που έχετε μεταξύ σας, οι οποίες γεφυρώνονται με ένα ποτήρι κρασί. Επαγγελματικά, φροντίζεις να δείξεις τον καλύτερό σου εαυτό, παρότι βαριέσαι οικτρά και κάνεις ορισμένα λάθη (τα οποία μπαλώνονται, δεν είναι και κάτι τόσο σημαντικό).

Παρθένος
Αγαπημένε μου Παρθένε, καλή εβδομάδα! Η πολλή δουλειά τρώει τον αφέντη λένε. Οι επόμενες μέρες σου είναι φορτσάτες κι εσύ κάνεις ό,τι μπορείς για να ξεχωρίσεις και να αναδειχθείς. Η καριέρα σου είναι αυτό που σε απασχολεί αυτό το διάστημα και ίσως γι' αυτόν τον λόγο να δέχεσαι και λίγη γκρίνια από το αίσθημα. Εσύ που είσαι ελεύθερος, μια συζήτηση με κάποιο άτομο που έχει παρεξηγήσει κάτι, θα μπορούσε να αποτρέψει μελλοντικές ανακατωσούρες. Εσύ που είσαι σε σχέση, αν δεν μπορείς να αφιερώσεις καθόλου χρόνο στο αμόρε, φρόντισε να το ξεκαθαρίσεις από πριν. Να θυμάσαι ότι δεν είσαι υπερήρωας και δεν μπορείς να κάνεις τα πάντα, ούτε να τους έχεις όλους ευτυχισμένους. Στα επαγγελματικά, παρόλα αυτά, επιδεικνύεις αφοσίωση και στρατηγική. Έτσι παίρνεις μια επιβεβαίωση, καθώς είχες, ομολογουμένως, απογοητευτεί το τελευταίο διάστημα.

Ζυγός
Αγαπημένε μου Ζυγέ, καλή εβδομάδα! Όλη αυτή η πολυαστρία στο ζώδιο των Διδύμων σε ωθεί να θες να ταξιδέψεις αυτές τις μέρες και γενικώς να κοινωνικοποιηθείς. Η νέα Σελήνη στους Διδύμους μπορεί να σου αναβάλει κάποια σχέδια ή πλάνα, αλλά αυτό δεν πρέπει να σε ρίξει καθόλου. Στα ερωτικά σου, θα ρίξεις λίγο το βάρος, καθώς είναι ένας τομέας που σε φτιάχνει. Αν είσαι ελεύθερος, νιώθεις κάπως πιο ήρεμος και μπορείς να κάνεις την κίνησή σου σε πιθανά άτομα-στόχους. Αν είσαι δεσμευμένος, προσπαθείς να πραγματοποιήσεις με το ταίρι σου κάποιο κοινό σας πλάνο, π.χ. μια εξόρμηση ή βόλτα με κοινούς φίλους, πράγμα που σας ανανεώνει. Επαγγελματικά, ευνοούνται οι συζητήσεις και οι επικοινωνίες. Αν ασχολείσαι με το εξωτερικό ή την εκπαίδευση, δεν αποκλείεται να λάβεις και ορισμένα θετικά νέα.

Σκορπιός
Αγαπημένε μου Σκορπιέ, καλή εβδομάδα! Ημέρες εσωτερικής ανασκόπησης, καθώς σκέφτεσαι λίγο το παρελθόν ή και τα οικονομικά σου. Πρόσεξε να μην παρεξηγηθεί αυτή η εσωστρέφεια από ορισμένα άτομα του στενού σου κύκλου. Στα ερωτικά σου, νιώθεις κάπως συγκρατημένος. Αν είσαι ελεύθερος, δεν έχεις το καλύτερο mood για νέες γνωριμίες ή συζητήσεις, αλλά αυτό είναι κάτι προσωρινό. Αν δεν είσαι ελεύθερος, προσπάθησε όσο μπορείς να κρατάς την επικοινωνία με το ταίρι σου σε ένα καλό επίπεδο, για να μη νομίζει ότι απομακρύνεσαι ή ότι κάτι σου έκανε, έτσι; Επαγγελματικά, τώρα, τρέχεις και δεν φτάνεις κι αυτό νιώθεις πως σε κουράζει οικτρά, σε οδηγεί ίσως και σε εντάσεις, αλλά εκεί είναι που σε θέλω ψύχραιμο, καθώς ούτε αυτή η κατάσταση είναι κάτι το μόνιμο. 

Τοξότης
Αγαπημένε μου Τοξότη, καλή εβδομάδα! Θα πιάσεις τον εαυτό σου και τη σκέψη σου να κινούνται γύρω από θέματα σχέσεων. Δεν αποκλείεται, όμως, να έχεις θετικά νέα για/από άτομα που σχετίζονται με αυτόν τον κύκλο, είτε σύντροφο, flirt, είτε οικογένεια. Στα αισθηματικά σου, αν είσαι ελεύθερος, λόγω της πολυαστρίας στους Διδύμους, θα έχεις έντονη κινητικότητα και κοινωνικότητα, κάτι που θα σου φέρει νέες γνωριμίες. Αν δεν είσαι ελεύθερος, θα μπορέσεις να ακούσεις και να κατανοήσεις τις ανάγκες του συντρόφου σου καλύτερα, με αποτέλεσμα να βελτιώσετε την επικοινωνία και τη μεταξύ σας σχέση. Επαγγελματικά τώρα, θα υπάρξουν νέα και αλλαγές, οι οποίες σίγουρα θα περιλαμβάνουν πολύ τρέξιμο, αλλά αυτό δεν θα είναι για κακό.

Αιγόκερως
Αγαπημένε μου Αιγόκερε, καλή εβδομάδα! Οι επόμενες μέρες φαίνεται να φέρνουν σημαντικές βελτιώσεις σε αυτά που περίμενες να εξελιχθούν, αλλά χίλιες φορές καλύτερα. Κυρίως, για εσένα που είχες θέματα σχετικά με την εργασία, ακόμα και σε ένα θέμα που μπορεί να σε έτρωγε (σχετικό με τα ερωτικά), μπαίνει κι αυτό στη θέση του. Παρόλα αυτά, η νέα Σελήνη στους Διδύμους δεν είναι και τόσο θετικά διακείμενη απέναντί σου, καθώς μπορεί να προκύψει κάποιο θέμα υγείας, το οποίο ίσως να σε πάει λίγο πίσω στη δουλειά ή την προσωπική ζωή σου, άλλη όρεξη δεν είχαμε. Όμως, αναζωογονείσαι σημαντικά, αφού ορισμένες αλλαγές που θα κάνεις, είναι αρκετά σημαντικές για την ψυχολογία σου. Θα μπορούσε να έχει να κάνει με ένα χόμπι ή με μια νέα δραστηριότητα. Πάντως, δεν θα σου πρότεινα να υπογράψεις συμβόλαια αυτήν την εβδομάδα, γιατί έχει ένα τετράγωνο Αφροδίτης- Κρόνου, το οποίο δεν εμπιστεύομαι πολύ.

Υδροχόος
Αγαπημένε μου Υδροχόε, καλή εβδομάδα! Θέλω να προσπαθήσεις να μην τεμπελιάσεις καθόλου αυτές τις μέρες, γιατί θα είναι πολύ θετικές για σένα. Η νέα Σελήνη στο ζώδιο των Διδύμων είναι πολύ ευνοϊκή και για τα ερωτικά σου ξεκινήματα. Αλλά θέλω να έχεις τον νου σου, γιατί υπάρχει και μια περίεργη όψη σε αυτόν τον τομέα και σε πιέζει λίγο συναισθηματικά ή σου αποκαλύπτει μερικές πτυχές του ατόμου που θέλεις, τις οποίες δεν περίμενες. Δίνε έμφαση στις λεπτομέρειες και μην υπερενθουσιάζεσαι. Εντάξει, δεν θα γίνει και κάτι το τόσο συνταρακτικό, αλλά έχε τον νου σου σε κάθε περίπτωση. Εσύ που είσαι ελεύθερος, εξιδανικεύεις πολύ κάποια άτομα και βγάζεις εντελώς επιπόλαια συμπεράσματα. Σε γενικές γραμμές, όμως, ζήσ’ το. Αν είσαι δεσμευμένος, ίσως διαφωνήσεις με το ταίρι σου για οικονομικό ζήτημα, όχι κάτι το σοβαρό, αλλά κάπως σε πρήζει όλο αυτό. Επαγγελματικά, προσπάθησε να μην χαζεύεις για να μην σου φορτώσουν κι άλλα λάθη.

Ιχθύες
Αγαπημένε μου Ιχθύ, καλή εβδομάδα! Σε θέλω ψύχραιμο, γιατί κάποια οικονομικά λάθη που έχουν να κάνουν με την οικία, βγαίνουν στη φόρα και σε αγχώνουν. Δεν είναι κάτι σημαντικό, είναι μόνο για λίγες μέρες. Μετά, σου υπόσχομαι, κάποια λύση θα την βρεις. Καλά, αν δεν την βρεις, μην μου στείλεις κιόλας μήνυμα! Στα ερωτικά σου, συμπεριφέρεσαι με μια αλαζονεία και επιπολαιότητα. Μην κοροϊδεύεις τον κόσμο. Αν δεν θέλεις να δεσμευτείς, είναι απλό, μην δεσμευτείς.  Ωστόσο, μια υπόθεση που είχε πάρει αναβολή ή είχε καθυστερήσει για κάποιον λόγο, φαίνεται να μπαίνει σε σειρά. Αν είσαι σε κάποια σχέση, πάρε απόσταση από την καθημερινή τριβή μεταξύ εσού και του άλλου σου μισού, για να έχεις καλύτερη επικοινωνία σε βάθος χρόνου. Επαγγελματικά, είσαι σε καλύτερη μοίρα από τους υπόλοιπους, αλλά δεν σημαίνει ότι δεν χρειάζεσαι μια ανανέωση στον εργασιακό σου χώρο. Αυτό τώρα μπορεί να έχει να κάνει είτε με τη διακόσμηση είτε  με το πόστο.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ