Cosmic Telegram

Τα Ζώδια της Τρίτης 04.06.2024

Υδροχόε, αναρωτιέσαι τι έχει συμβεί και έχεις συμβιβαστεί τόσο πολύ

Αγγελική Μανουσάκη
Αγγελική Μανουσάκη
5’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις από την Αγγελική Μανουσάκη

Τα Ζώδια της Τρίτης 04.06.2024: Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις από την Αγγελική Μανουσάκη

Κριός
Σήμερα, Κριέ μου, θέλεις να αυτονομηθείς και να κάνεις κάποια οικονομικά ανοίγματα μόνος σου. Θέλεις να αποδείξεις ότι μπορείς να τα καταφέρεις, αλλά σε ποιον; Στον εαυτό σου; Σε άτομα που αμφιβάλλουν για αυτό; Ποιος ξέρει… Το θέμα είναι πως κι εσύ δεν έχεις μια ξεκάθαρη εικόνα για το λόγο. Απλά θέλεις να ακολουθήσεις μια καλή ιδέα που σκέφτεσαι πως μπορεί να σου φέρει εύκολα χρήματα. Είναι πολύ πιθανό να κρατήσεις αποστάσεις από δικούς σου ανθρώπους. Το θετικό είναι πως μέσα σου σκέφτεσαι το ενδεχόμενο του να κάνεις πίσω και να το δεις καλύτερα πριν κάνεις την οποιαδήποτε κίνηση, και αυτό ίσως σώσει την κατάσταση.

Ταύρος
Ταύρε μου, σήμερα από το πρωί ακόμα είναι πολύ εύκολο να αναστατωθείς και να τσιτώσεις. Υπάρχει μια ένταση μέσα σου και οτιδήποτε σε βγάλει από τη ρουτίνα σου μέσα στη μέρα, δε θα σε αφήσει σε ηρεμία. Έχεις τη διάθεση να κινηθείς ανεξάρτητα και ατομικά, χωρίς να θέλεις να δώσεις λόγο σε κανέναν για το τι κάνεις. Αυτό θέλει όμως προσοχή, γιατί το κλίμα στα επαγγελματικά σου σήμερα φαίνεται να μπερδεύεται και μπορεί να γίνει ζημιά. Σταδιακά όμως θα υπάρξουν ευκαιρίες και χρόνο για να οργανωθείς και να βάλεις σε μια σειρά τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσεις, αλλά και κάποιους στόχους σου.

Δίδυμοι
Δίδυμέ μου, έχεις ακούσει και έχεις μάθει τόσα πολλά που πλέον δεν ξέρεις αν μπορείς να συγκρατηθείς. Συζητήσεις που γίνονται μπροστά σου σήμερα λειτουργούν σαν «τυράκι» για να ανοίξεις το στόμα σου και να μιλήσεις για πολλά. Το κυριότερο είναι πως θέλεις να βγάλεις από μέσα σου όλα αυτά τα καταπιεσμένα συναισθήματα και να απελευθερωθείς από πρέπει που φορτώθηκες χωρίς λόγο. Επίσης, υπάρχει και μια απογοήτευση επαγγελματικά ίσως, που όλο αυτό το κάνει πιο έντονο. Το σημαντικό είναι να αξιοποιήσεις αυτή τη δυνατότητα που σου δίνεται και να μιλήσεις σήμερα με ψυχραιμία και επιχειρήματα, σε άτομα που πράγματα μπορούν να σε βοηθήσουν. Χωρίς έντονα και απρόβλεπτα ξεσπάσματα.

Καρκίνος
Καρκίνε μου, σήμερα θέλεις να ξεκαθαρίσεις κάποια πράγματα με τους φίλους σου. Είναι μια ευκαιρία – γιατί έτσι το αντιλαμβάνεσαι – για να μιλήσεις και να ξεκαθαρίσεις τη θέση σου για κάποια ζητήματα που σε προβλημάτισαν ή σε έχουν ενοχλήσει. Η απογοήτευση που έχεις από κάποιες συζητήσεις ή από το πώς αντιδρούν οι άλλοι σε αυτά που έχεις πει, το κάνουν ακόμα πιο έντονο. Σταδιακά όμως, το οργανώνεις μέσα στο κεφάλι σου και δίνεις βάση σε αυτά που βγάζουν νόημα μέσα σου. Είναι μια μέρα που θα χρειαστεί να εστιάσεις στο οτιδήποτε έχει σημασία για εσένα και να ξεκαθαρίσεις τους στόχους που θέτεις.

Λέων
Σήμερα, Λέοντά μου, είναι μια μέρα που θέλεις να πάρεις αποστάσεις και να δεις τα πράγματα κάπως πιο ψύχραιμα. Είναι μια μέρα που έχεις ένταση και θέλεις μια μεγαλύτερη ελευθερία κινήσεων για να μπορέσεις να δουλέψεις όπως εσύ θεωρείς καλύτερα πάνω σε επαγγελματικά σου πλάνα. Καλό θα είναι να προσέξεις πολύ τα οικονομικά σου βήματα σήμερα, γιατί είναι κάπως θολά τα πράγματα. Το καλό είναι πως το αντιλαμβάνεσαι εύκολα όμως, και προσπαθείς να τσεκάρεις το οτιδήποτε, προκειμένου να αποφύγεις τις αναποδιές. Πάρε το χώρο σου για να εκφραστείς δημιουργικά, όπως θέλεις, αλλά φρόντισε να ακούσεις πιο έμπειρα άτομα, κυρίως αυτά που εμπιστεύεσαι.

Παρθένος
Παρθένε μου, σήμερα φαίνεται πως έχεις την όρεξη να πεις τα πράγματα με το όνομά τους και να λειτουργήσεις σοκαριστικά απέναντι στους άλλους. Σήμερα θέλεις να δείξεις ότι έχεις ενοχληθεί με κάποια πράγματα που έχεις ακούσει από τους γύρω σου. Επίσης, παίρνεις καταστάσεις στα χέρια σου για να πάρουν τη ροή που εσύ θέλεις και να μην εξαρτάσαι από άλλα άτομα. Το θέμα είναι πως αυτή σου η στάση μπορεί να προκύπτει από την απογοήτευση που έχεις από συναδέλφους και κοντινούς σου ανθρώπους, οι οποίοι δε σε βοήθησαν όσο περίμενες. Το θετικό είναι πως έτσι θα έχεις την ευκαιρία να θέσεις όρια και να δείξεις το πόσο αποφασισμένος είσαι για αυτό.

Ζυγός
Ζυγέ μου, σήμερα θέλεις να ακουστείς. Θέλεις να ακούσουν και να καταλάβουν καλύτερα οι άλλοι τους λόγους για τους οποίους κλείνεσαι κατά διαστήματα στον εαυτό σου. Τους λόγους που βγάζεις ένταση και γιατί κάνεις πίσω σε αυτά που πραγματικά θέλεις. Η επιθυμία σου να απελευθερωθείς από τα θέλω των άλλων. Το θέμα είναι πως όλο αυτό μπορεί να προέρχεται σήμερα από τις υποχωρήσεις που κάνεις στη δουλειά και εξυπηρετείς άτομα που ουσιαστικά δε σε στηρίζουν. Όμως, αυτό που μπορείς να κάνεις είναι να πάρεις την ευκαιρία που θα σου παρουσιαστεί και να οριοθετήσεις υγιώς και με ηρεμία τις σχέσεις σου, ώστε να καταλάβουν καλύτερα και οι άλλοι μέχρι πού τους παίρνει.

Σκορπιός
Σήμερα, Σκορπιέ μου, χρειάζεσαι το χώρο σου και τον χρόνο σου. Θέλεις να πάρεις αποστάσεις, κυρίως από άτομα που δε μπορούν να δεχτούν και να διαχειριστούν τον τρόπο που εκφράζεσαι συναισθηματικά. Μπορεί να θέλεις αποστάσεις όμως γιατί κι εσύ δε μπορείς να διαχειριστείς σήμερα τα συναισθήματα των άλλων. Γενικά, χρειάζεσαι μια ελευθερία κινήσεων και μια αυτονομία. Υπάρχει και μια απογοήτευση σε συναισθηματικά ζητήματα, χωρίς όμως να έχεις τη διάθεση να τα συζητήσεις. Το καλό είναι πως μέσα από όλη αυτή την απόσταση, εστιάζεις περισσότερο στα επαγγελματικά και εκεί οργανώνεσαι και αποδίδεις καλύτερα σήμερα.

Τοξότης
Τοξότη μου, σήμερα από το πρωί δε θέλεις να μπει κανείς στα χωράφια σου στη δουλειά. Παίρνεις τις οδηγίες που χρειάζεσαι και από εκεί και πέρα λειτουργείς αυτόνομα. Παίρνεις αποστάσεις και μπορεί να φανείς πολύ ψυχρός απέναντι σε συναδέλφους. Έτσι θα μπορέσεις να κρύψεις την περίεργη ψυχολογία που έχεις, ιδίως αν έχεις απογοητευτεί από κάποια σκηνικά που έχουν να κάνουν με το σπίτι ή την οικογένεια. Το θετικό της ημέρας όμως είναι πως προσπαθείς να παραμείνεις ανεπηρέαστος από όλο αυτό και να δείξεις το πόσο σθεναρά μπορείς να σταθείς και να ανταπεξέλθεις σε αυτά που πρέπει να κάνεις σήμερα.

Αιγόκερως
Σήμερα, Αιγόκερέ μου, θέλεις να δουλέψεις μόνος. Αυτόνομα και χωρίς παρεμβολές. Έτσι θα έχεις την ευκαιρία που θέλεις και νιώθεις πως χρειάζεσαι για να εκφραστείς πιο άμεσα μέσα από τη δουλειά σου. Αυτό θα χρειαστεί προσοχή στο κομμάτι του φλερτ όμως. Εκεί χρειάζεται μέτρο η απόσταση που θέλεις να έχεις. Και όλο αυτό γίνεται πιο έντονο από γεγονότα που σκέφτεσαι και σου δημιουργούν μια ψυχολογική πτώση. Το σημαντικό όμως είναι πως έχεις τη διάθεση να το φέρεις στα ίσια του με κάποιο τρόπο και το ότι είσαι αποφασισμένος να συγκεντρωθείς και να παραμείνεις προσηλωμένος στα επαγγελματικά, σε βοηθούν για το καλύτερο αποτέλεσμα που θέλεις.

Υδροχόος
Υδροχόε μου, σήμερα αναρωτιέσαι τι έχει συμβεί και έχεις συμβιβαστεί τόσο πολύ. Θυμάσαι παλιότερα περιστατικά και αναπολείς τις στιγμές που ήσουν πιο αυτόνομος και ελεύθερος να κάνεις ό,τι ήθελες. Έτσι και σήμερα, προσπαθείς να επαναφέρεις αυτή την αυτονομία και την ελευθερία κινήσεών σου στο προσκήνιο. Το ζητούμενο είναι πως δεν λαμβάνεις υπόψη σου πως η στάση αυτή θα μπορούσε να κλονίσει οτιδήποτε έχει να κάνει με την ασφάλειά σου. Ευτυχώς όμως, θα υπάρξουν άτομα που θα σου επισημάνουν το τι πρέπει να προσέξεις. Άτομα που τα ακούς και πιθανότατα τα συμβουλεύεσαι. Και αυτό θα φέρει μια ισορροπία.

Ιχθύες
Ιχθύ μου, σήμερα το μυαλό σου έχει μια πολύ επαναστατική ενέργεια και ο τρόπος που σκέφτεσαι και αντιδράς στα όσα ακούς είναι αρκετά πιο έντονος. Η τάση σου να δείξεις πως μπορείς να κάνεις πολλά μόνος σου, μπορεί εύκολα σήμερα να σε οδηγήσει σε απερίσκεπτες ενέργειες, καθώς η κρίση σου είναι θολωμένη. Ίσως όλο αυτό να είναι και μια προσπάθεια να ξεφύγεις από μια περίεργη μιζέρια ή να απομακρυνθείς άμεσα από μια απογοήτευση. Το καλό είναι πως φαίνεται να προσπαθείς να ζυγίσεις τις καταστάσεις μέσα σου και να προχωρήσεις μέχρι το σημείο που μπορείς να διαχειριστείς τις καταστάσεις, ασχέτως τι λες στους άλλους.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ