Cosmic Telegram

Τα Ζώδια της Δευτέρας 03.06.2024

Δίδυμε, σήμερα έχεις ένα περίεργο προαίσθημα ότι κάτι θα πάει στραβά και δεν έχεις άδικο

Αγγελική Μανουσάκη
4’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Τα Ζώδια της Δευτέρας 03.06.2024: Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις από την Αγγελική Μανουσάκη

Κριός
Κριέ μου, σήμερα είναι πολύ σημαντικό να δεις το οικονομικό σου. Σε απασχολεί αρκετά αυτό το κομμάτι και παίζει σε αυτό να οφείλεται και η ένταση που έχεις. Εξακολουθείς να κινείσαι παρορμητικά και απρόβλεπτα, ενώ η νευρικότητα δε βοηθά στο να βρεις λύση. Χρειάζεται να δεις κάπως πιο απομακρυσμένα κάποια ζητήματα που αφορούν και τα επαγγελματικά σου και να δουλέψεις κάποιες αλλαγές που θέλεις να κάνεις. Το μεσημεράκι σε πιάνει μια αίσθηση ότι έχεις πελαγώσει και πως έχουν μαζευτεί πολλά στις πλάτες σου. Στην ουσία, είναι όλα αυτά που έκανες βιαστικά και τώρα σκάνε μπροστά σου όλα όσα έπρεπε να κάνεις βήμα-βήμα.

Ταύρος
Ταύρε μου, η μέρα σου σήμερα δεν θα είναι και τόσο ήρεμη. Η χτεσινή ένταση που βίωσες με τις αποκαλύψεις που είχες συνεχίζεται και σήμερα, σε ηπιότερο βαθμό όμως. Σήμερα κινείσαι στην κατεύθυνση του να αναλάβεις δράση και να βάλεις κάποια πράγματα στη σειρά, ακόμα κι αν αυτό σημαίνει πως θα σπάσεις αυγά με κάποιους. Κάποιες πιέσεις στα επαγγελματικά σου σήμερα θα είναι πιο έντονες και αυτό είναι που θα δώσει το στίγμα για το πώς θα εξελιχθεί η μέρα σου. Νωρίς το μεσημεράκι θα χρειαστεί να πάρεις μια ανάσα, αφού το άγχος να μην ξεφύγεις από το στόχο θα χτυπήσει κόκκινο. Επίσης, προσοχή στις εντάσεις με την παρέα.

Δίδυμοι
Δίδυμέ μου, σήμερα έχεις ένα περίεργο προαίσθημα ότι κάτι θα πάει στραβά και, μεταξύ μας, άδικο δεν έχεις. Από το πρωί ακόμα υπάρχει μια ένταση στην ατμόσφαιρα και το παρατηρείς από τον τρόπο που κινούνται οι άλλοι γύρω σου. Εσύ θα κρατήσεις μια απόσταση – ή έστω θα το προσπαθήσεις – σίγουρα όμως δε θα μείνεις πλήρως ανεπηρέαστος από το κλίμα αυτό. Κάποιες εντάσεις στη δουλειά και διαφωνίες που θα βγουν στην επιφάνεια μέσα από συζητήσεις, θα σε οδηγήσουν στο να πάρεις κάποιες πιο σκληρές αποφάσεις, για να περιχαρακώσεις τον εαυτό σου και να προστατέψεις την εικόνα σου από πιθανές παρεξηγήσεις.

Καρκίνος
Καρκίνε μου, η σημερινή μέρα είναι από αυτές που οι κοινωνικές συναναστροφές και η ενασχόληση με το τι θέλεις πραγματικά να πετύχεις στην πορεία σου θα παίξουν σημαντικό ρόλο μέσα στο κεφάλι σου. Παρά το γεγονός ότι οι εντάσεις διευθετούνται πιο εύκολα και οι τόνοι πέφτουν, μέσα σου έχεις την αίσθηση ότι το κλίμα δεν έχει ηρεμήσει πλήρως και θέλεις σήμερα να προετοιμαστείς για τα επόμενα κομμάτια. Να μην πιαστείς εξαπίνης. Το μεσημεράκι, μέσα από μισόλογα που θα πιάσεις στον αέρα θα επιβεβαιωθείς κάπως έμμεσα και ο τρόπος που κινείσαι απέναντι στους άλλους θα αλλάξει. Αποστασιοποιείσαι και θέτεις πιο εμφανή όρια.

Λέων
Λέοντά μου, κάποια επαγγελματικά ζητήματα και το κύρος σου περνούν στο επίκεντρο σήμερα. Από το πρωί ακόμα προσπαθείς να καταλάβεις γιατί υπάρχει τόση ένταση, ενώ προσπαθείς να ρίξεις τους ρυθμούς σου και να προσπαθείς να πλησιάσεις περισσότερο την οπτική των άλλων. Κάποιες εντάσεις με συναδέλφους φέρνουν στην επιφάνεια κάποια εύθραυστα σημεία στη μεταξύ σας σχέση και αν δεν προσπαθήσεις να το φτιάξεις κάπως, είναι εύκολο να δημιουργηθεί απόσταση. Από το μεσημεράκι, υπάρχει μια τάση που σου λέει πως πρέπει να σοβαρευτείς και να αναλάβεις σοβαρά τις ευθύνες σου.

Παρθένος
Σήμερα, Παρθένε μου, από τον τρόπο που κινούνται οι άλλοι μπορείς να καταλάβεις πως κι εκείνοι δεν έχουν όρεξη για πολλά-πολλά και αυτό σε κάνει να χαλαρώσεις κάπως. Αντιλαμβάνεσαι πως η ένταση χαλαρώνει κάπως και ο τρόπος σου αλλάζει μέχρι εκεί που εσύ νιώθεις ασφάλεια. Κάποιες εντάσεις στη δουλειά μπορεί εύκολα να σε βγάλουν εκτός προγράμματος σήμερα και αυτό δε σου αρέσει. Το μεσημεράκι θα δεις πως το κλίμα με κάποιους συναδέλφους χρειάζεται μια καλή συζήτηση που θα ξεκαθαρίσει το μεταξύ σας κλίμα και θα χρειαστεί να φανείς πιο στιβαρός στα λεγόμενά σου.  

Ζυγός
Ενώ το κλίμα με τους συνεργάτες, Ζυγέ μου, παραμένει σε ένταση από χτες, παρά το γεγονός ότι πέφτουν σταδιακά οι τόνοι, εσύ κρατάς μια πισινή και περιμένεις να δεις αν θα επαναλάβουν πράγματα και λόγια που σε έκαναν να μαζευτείς προς τα πίσω. Η όλη κατάσταση σήμερα επηρεάζει σίγουρα την απόδοσή σου στη δουλειά και σε πιάνει και αυτό το άγχος, αφού το μεσημεράκι θα δεις πως έχεις μείνει πίσω σε πράγματα που έπρεπε να κλείνεις σιγά-σιγά. Εκεί θα αρχίσεις να ανεβάζεις πάλι τους ρυθμούς σου. Θα χρειαστεί όμως να κινηθείς προσεκτικά, γιατί είναι εύκολο να κάνεις λάθη, ειδικά αν είσαι μοιρασμένος σε πολλά μέτωπα ταυτοχρόνως.

Σκορπιός
Σκορπιέ μου, το ενδιαφέρον σου στρέφεται περισσότερο στους απέναντι σήμερα και ενώ θέλεις να υπάρξει μια ηρεμία, νιώθεις πως τόσο οι άλλοι όσο και οι καταστάσεις σε αναγκάζουν σε μια ένταση που δε θέλεις. Στη δουλειά οι τόνοι πέφτουν, αλλά θέλει προσοχή και σήμερα, καθώς ακόμα μυρίζει μπαρούτι η ατμόσφαιρα, ενώ το μεσημεράκι θα χρειαστεί να ξεκαθαρίσεις κάποιες αρμοδιότητες που σου έχουν ανατεθεί, και αυτό είναι κάτι που σίγουρα σου προκαλεί άγχος. Ειδικά, αν είσαι νέος σε δουλειά ή αν έχεις αναλάβει νέες ευθύνες πρόσφατα. Παίζουν και κάποιες δυσκολίες με επαγγελματικά πρότζεκτ, που θέλουν καλύτερη οργάνωση.

Τοξότης
Τοξότη μου, σήμερα προσπαθείς να οργανωθείς καλύτερα και να βάλεις σε μια σειρά αυτά που πρέπει να κάνεις. Χρειάζεσαι ένα ξεκάθαρο πλάνο, η ένταση όμως δε σε αφήνει να συγκεντρωθείς και τόσο. Έχεις πολλά που θέλεις να διαχειριστείς στο κεφάλι σου σήμερα και οι πληροφορίες που σου έρχονται από τριγύρω φαίνεται να σου αλλάζουν συνεχώς τα δεδομένα. Το μεσημεράκι θα σε πιάσει λίγο μια κατάπτωση και θα χρειαστεί να κάνεις λίγο πίσω και να δεις τι είναι αυτό που σε επηρεάζει τόσο πολύ ψυχολογικά. Πιθανότατα κάποια τρεχάματα με το σπίτι να σε απασχολήσουν ή αν δεις πως υπάρχει ένταση με την οικογένεια, να θυμάσαι πως δε θα βοηθήσουν οι βαρύγδουπες δηλώσεις.

Αιγόκερως
Αιγόκερέ μου, σήμερα μπορεί να βρεις το χρόνο να ασχοληθείς περισσότερο με κάποια επαγγελματικά θέματα που είχες αφήσει στην άκρη το τελευταίο διάστημα. Προσπαθείς να ξεσπάσεις την ένταση που έχεις και να λειτουργήσεις πιο παραγωγικά, ενώ παράλληλα προσπαθείς να εξελίξεις και τα πλάνα σου. Η μέρα έχει αρκετή ένταση. Κάποια ζητήματα στα οικονομικά σου θα σε αναστατώσουν και θα σε αναγκάσουν να αλλάξεις τον τρόπο που κινείσαι σήμερα, για να μπορέσεις να το βάλεις κι αυτό σε μια σειρά. Από μεσημεράκι και μετά, κρίνεις κάπως πιο αυστηρά τα πράγματα και γίνεσαι κι εσύ πιο απόλυτος στον τρόπο που αντιλαμβάνεσαι τις καταστάσεις.

Υδροχόος
Υδροχόε μου, σήμερα δεν είσαι και στα καλύτερά σου. Συζητήσεις από χτες και ο τρόπος που αντιλήφθηκες κάποια πράγματα σήμερα φαίνεται να ηρεμούν, αλλά ακόμα προσπαθείς να τα διαχειριστείς όλα αυτά. Σήμερα νιώθεις πως πρέπει να βρεις τη δική σου θέση μέσα σε όλο αυτό, κάτι που ίσως σε ξεβολέψει από πολλά. Και αυτό αν μη τι άλλο δε σου αρέσει. Το μεσημεράκι θα χρειαστεί να δεις πιο σοβαρά ένα οικονομικό ζήτημα, καθώς εύκολα θα δημιουργήσει ζήτημα αν δεν το τακτοποιήσεις σχετικά άμεσα. Η μέρα μοιάζει περίεργη, γιατί όλα δείχνουν να σε βάζουν σε φάση που χρειάζεται να βάλεις σε τάξη πολλά, και μέσα από αυτά και την ψυχολογία σου.

Ιχθύες
Πολλές οι σκέψεις σήμερα, Ιχθύ μου, και τα δεδομένα που έχουν να κάνουν με το κομμάτι της ασφάλειας είναι ακόμα από τα σχετικά φλέγοντα για σένα. Οι τόνοι πέφτουν, αλλά αυτή η ένταση από ηρεμεί με πιο αργούς ρυθμούς και αυτό σε αποσυντονίζει και σήμερα. Παράλληλα, συνειδητοποιείς πως ακόμα μαθαίνεις πράγματα που δεν ήξερες, κάτι που σε οδηγεί στο να πάρεις αποφάσεις αλλά και αποστάσεις. Το μεσημεράκι, όλο αυτό εύκολα θα εκδηλωθεί μέσα από το άγχος και η πίεση που νιώθεις θα γίνει εμφανής και στους άλλους. Πάντως, όσο και να το προσπαθήσεις, δύσκολα θα κρατήσεις αυστηρή στάση απέναντι στους άλλους, για αυτό καλό είναι να αποφύγεις και τα μεγάλα λόγια.