Cosmic Telegram

Τα Ζώδια της Κυριακής 02.06.2024

Κριέ, έχεις μπει δυναμικά στο παιχνίδι και δεν σκοπεύεις να μειώσεις ταχύτητα

Αγγελική Μανουσάκη
Αγγελική Μανουσάκη
4’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Αγγελική Μανουσάκη - Ζώδια - Αστρολογικές Προβλέψεις

Τα Ζώδια της Κυριακής 02.06.2024: Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις από την Αγγελική Μανουσάκη

Κριός
Κριέ μου, έχεις μπει δυναμικά στο παιχνίδι και δεν σκοπεύεις να μειώσεις ταχύτητα. Λειτουργείς αρκετά δυναμικά και είσαι σε φάση που κινείσαι προς το στόχο, χωρίς να βλέπεις εμπόδια στο δρόμο σου. Η εσωτερική σου δύναμη και η ανάγκη σου σήμερα να εκφράσεις τα συναισθήματά σου με τον τρόπο σου γίνεται το προσωπικό σου κίνητρο. Θα υπάρξουν και συζητήσεις μέσα στη μέρα που θα σου δώσουν ευκαιρίες ή θα σου δείξουν έναν τρόπο διαφορετικό να δράσεις. Η εσωτερική σου παρόρμηση είναι τέτοια που δε σε αφήνει να δεις καθαρά τις συνέπειες που μπορεί να υπάρξουν και αυτό είναι ίσως το μόνο αρνητικό της ημέρας.

Ταύρος
Σήμερα, Ταύρε μου, είναι πολύ πιο εύκολο να δεις τα πράγματα όπως ακριβώς είναι και να αντιληφθείς κάποιες αλήθειες. Πέρα από αυτό, θα φτάσουν στα αυτιά σου πράγματα και γεγονότα που είναι εύκολο να σε θυμώσουν. Το καλύτερο που μπορείς όμως να κάνεις είναι να οργανωθείς και να περιμένεις τους άλλους να καρφωθούν και να επιβεβαιώσουν τα όσα ακούς σήμερα. Σε πιάνει μια παρόρμηση να απαντήσεις και να βάλεις τα πράγματα στη θέση τους, αλλά καλό είναι να εκμεταλλευτείς την κατάσταση ως έχει και να τους αφήσεις να εκτεθούν όσο περισσότερο γίνεται πριν απαντήσεις.

Δίδυμοι
Δίδυμέ μου, σήμερα είσαι λίγο περίεργα. Θέλεις την ησυχία σου και προσπαθείς να αποφύγεις τις εντάσεις από τη μία. Από την άλλη, αν κάποιος κάνει το λάθος να σε ενοχλήσει ή να προσπαθήσει να σε πειράξει, εκεί θα δει έναν Δίδυμο που παίζει να μην έχει ξαναδεί. Πέρα όμως από αυτό, έχεις κάποιες επαγγελματικές ευκαιρίες σήμερα ή θα υπάρξουν θετικές εξελίξεις σε ήδη υπάρχουσες συζητήσεις. Είσαι αρκετά πρόθυμος να πάρεις το ρίσκο, προκειμένου να φτάσεις εκεί που θέλεις. Έτσι άλλωστε θα εκτονώσεις και την ένταση που έχεις πιο δημιουργικά και παραγωγικά. Έχεις την άνεση και την ευκαιρία να ξεκαθαρίσεις και να κυνηγήσεις τους στόχους σου.

Καρκίνος
Καρκίνε μου, σήμερα έχεις την ευκαιρία που θέλεις να αποδείξεις την αξία σου επαγγελματικά. Οι ευκαιρίες που σου παρουσιάζονται έχουν την προοπτική να ενισχύσουν την εικόνα σου, τόσο επαγγελματικά όσο και κοινωνικά, και να σου δώσουν αρκετούς πόντους, τονίζοντας τα δυνατά σου σημεία. Τις ευκαιρίες αυτές πρέπει να τις αξιοποιήσεις καταλλήλως και να μη βιαστείς να αποδείξεις κάτι. Η δουλειά σου φαίνεται να λέει ήδη αρκετά. Είναι πολύ σημαντικό να βρεις χρόνο να ξεκουραστείς μέσα στη μέρα και να αξιοποιήσεις τη δυνατότητα που σου δίνεται να οργανωθείς καλύτερα για το παρακάτω.

Λέων
Λιοντάρι μου, σήμερα σε θέλω ψύχραιμο και ήρεμο σε συζητήσεις. Η μέρα έχει ένταση και μια δυναμική που φαίνεται αρκετά εκρηκτική, αφού κι εσύ έχεις μαζέψει πολύ πράμα και σήμερα είναι κάπως δύσκολο να το διαχειριστείς. Προτιμάς να το εξωτερικεύσεις και να το ξεσπάσεις με οποιοδήποτε τρόπο. Επειδή υπάρχουν όμως και κάποια επαγγελματικά ζητήματα που τρέχουν, σήμερα είναι καλό να μην προβείς σε βιαστικά συμπεράσματα και να μην πεις κάτι για το οποίο δεν είσαι σίγουρος. Μπορείς εύκολα και άνετα να πας μια μικρή εκδρομή και να επιδοθείς σε δραστηριότητες που θα εκτονώσεις την αδρεναλίνη σου από το αναλωθείς σε εντάσεις.

Παρθένος
Παρθένε μου, σήμερα συγκεντρώνεσαι και ανασκουμπώνεσαι. Είναι η μέρα που έχεις την αίσθηση ότι πρέπει να μαζευτείς, να αναδιοργανωθείς και να προετοιμαστείς για να λύσεις υποθέσεις που σε απασχολούν. Και πιθανότατα πρόκειται για οικονομικές υποθέσεις. Από την άλλη, βλέποντας τις εξελίξεις των καταστάσεων, σήμερα θα νιώσεις πως είναι η κατάλληλη στιγμή να δώσεις απαντήσεις και να βάλεις τον καθένα στη θέση του. Έχεις την ανάγκη να ξεκαθαρίσεις κάποια πράγματα και να δείξεις πως κάποια δεδομένα έχουν αλλάξει, επομένως και οι άλλοι ίσως πρέπει να επαναπροσδιορίσουν τη στάση τους απέναντί σου.

Ζυγός
Σήμερα, Ζυγέ μου, έχεις την ευκαιρία να σχηματίσεις συνεργασίες και να κλείσεις κάποιες συμφωνίες που έχουν αρκετή δυναμική για εσένα. Επίσης, σήμερα συνειδητοποιείς πως οι υπάρχουσες δυναμικές στις εν ενεργεία συνεργασίες σου έχουν αλλάξει και νιώθεις την ανάγκη να βγεις μπροστά, να ξεχωρίσεις έστω και λίγο και να δείξεις αμεσότερα το τι μπορείς κι εσύ να κάνεις. Σε θέλω ψύχραιμο, καθώς ο υπερβολικός ενθουσιασμός σου και η ανταγωνιστική τάση που θα πιάσει τόσο εσένα όσο και τους άλλους, εύκολα μπορεί να οδηγήσει σε περίεργα και μη επιθυμητά αποτελέσματα. Επίσης, μια νευρικότητα θα υπάρξει μέσα στη μέρα, οπότε έχε και αυτό στο μυαλό σου.

Σκορπιός
Σήμερα, Σκορπιέ μου, θέλεις να οργανώσεις το πρόγραμμά σου με τέτοιο τρόπο, που θα μπορέσεις να κάνεις πολλά και θα σου μείνει χρόνος για να χαλαρώσεις και να κάνεις τα δικά σου. Αρκετά αισιόδοξο πλάνο θα έλεγα, μπορεί όμως να πετύχει, αρκεί να μην κολλήσεις σε πράγματα που δεν εξελίσσονται, προσπαθώντας να τα φτιάξεις. Μπορεί να νιώσεις την ανάγκη να αποδείξεις στους άλλους τις ικανότητές σου σήμερα, αλλά στην ουσία να ξέρεις θα κουραστείς χωρίς να κερδίσεις κάτι πιθανότατα. Απλά σε πιάνει το καπρίτσιο. Στη δουλειά ο φόρτος είναι αρκετός και αυτό σε χαροποιεί, καθώς θα έχεις την ευκαιρία να κρατήσεις αποστάσεις σχεδόν από όλους τους άλλους.

Τοξότης
Τοξότη μου, σήμερα έχεις σκοπό να μην αφήσεις τίποτα να σου χαλάσει τη διάθεση και να ασχοληθείς με πράγματα που σε γεμίζουν με χαρά και θετική ενέργεια. Είναι κάτι που το χρειάζεσαι και σήμερα βρίσκεις αυτή την εσωτερική δύναμη να διασκεδάσεις, να φλερτάρεις, να δημιουργήσεις αλλά και να ασχοληθείς καλύτερα με επαγγελματικά ζητήματα. Από το πρωί ακόμα είσαι αρκετά ορμητικό και ανυπόμονος να ξεκινήσεις. Θα χρειαστεί να προσέξεις τις βιαστικές κινήσεις και τις παρορμητικές αντιδράσεις σου μέσα στη μέρα. Εσύ που είσαι σε σχέση γίνεσαι κάπως πιο κτητικός, ενώ εσύ που φλερτάρεις πρόσεξε μη φανείς επίμονος.

Αιγόκερως
Σήμερα, Αιγόκερέ μου, νιώθεις την ανάγκη να κάνεις πράγματα που θα βελτιώσουν την ψυχολογία σου και θα φέρουν μια ηρεμία στο χώρο σου. Η ένταση και το τρέξιμο των ημερών σου δημιουργούν μια ένταση εσωτερική και νιώθεις να κουράζεσαι πολύ πιο εύκολα. Μια καλή οργάνωση του χώρου, κάνοντάς τον πιο πρακτικό θα βοηθήσει αρκετά. Από την άλλη, σήμερα αν βρεθείς σε οικογενειακό τραπέζι, καλό είναι να μην απαντήσεις σε οτιδήποτε ακούσεις. Η ένταση στην ατμόσφαιρα είναι αρκετή και θα δεις πως οι άλλοι θα διεκδικήσουν το δικαίωμα να πουν ό,τι θέλουν κι εσύ να ακούσεις χωρίς να «κρίνεις». Ψυχραιμία!

Υδροχόος
Υδροχόε μου, σήμερα έχεις τη διάθεση να ανάψεις φωτιές και αν χρειαστεί να εμπλακείς σε έντονες καταστάσεις, που εύκολα μπορούν να εξελιχθούν σε καβγάδες. Τρώγεσαι εσωτερικά και εύκολα μπορείς να δεις το οτιδήποτε σαν μια ευκαιρία να ξεσπάσεις την έντασή σου και να πεις πράγματα που κρατάς καιρό μέσα σου. Από την άλλη, σήμερα μπορείς να κινητοποιηθείς και να εξελίξεις σημαντικά ή να φέρεις σε ένα πιο πρακτικό πεδίο τις ιδέες και τις σκέψεις που έχεις, γινόμενος και λίγο πιο δημιουργικός έμπρακτα. Η δημιουργικότητά σου αυξάνεται και μπορείς πιο εύκολα να κάνεις την αρχή για ένα πιο καινοτόμο σου πλάνο.

Ιχθύες
Σήμερα, Ιχθύ μου, κινητοποιείσαι περισσότερο σε οικονομικά ζητήματα και αντιλαμβάνεσαι πως πρέπει να διεκδικήσεις κάτι καλύτερο όσον αφορά το εισόδημά σου. Νιώθεις αρκετά δυνατός και το ότι δεν αντιλαμβάνεσαι το τι μπορεί να πάει στραβά, μπορεί εύκολα να σε οδηγήσει σε παράτολμες κινήσεις. Έχεις την αίσθηση πως είναι μια καλή στιγμή να πάρεις το ρίσκο που πιστεύεις. Εγώ θα σου πρότεινα να δουλέψεις πάνω σε ζητήματα που έχουν να κάνουν με την ασφάλειά σου και να το εδραιώσεις καλύτερα μια πιο σταθερή κατάσταση, χωρίς απερισκεψίες και αχρείαστους λεονταρισμούς.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ