Cosmic Telegram

Τα Ζώδια του Σαββάτου 01.06.2024

Δίδυμε, ο Ιούνιος κάνει μια θετική είσοδο και εσύ βλέπεις θετικές εξελίξεις

Αγγελική Μανουσάκη
Αγγελική Μανουσάκη
4’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Αγγελική Μανουσάκη

Τα Ζώδια του Σαββάτου 01.06.2024: Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις από την Αγγελική Μανουσάκη

Κριός
Καλό μήνα, Κριέ μου. Η μέρα σου ξεκινά αρκετά θετικά και με μια διάθεση να δώσεις τόπο στην οργή και να μην ασχοληθείς άλλο με πράγματα που σε ενοχλούν και σε εκνευρίζουν. Έχεις διάφορες ευκαιρίες μέσα από τις επαφές που κάνεις και νιώθεις να γίνεσαι πιο κοινωνικός. Βασικό, να προσέξεις και να μην καταλήξεις να είσαι περισσότερο φασαριόζος, παρά κοινωνικός. Κάποιες νέες προοπτικές στα επαγγελματικά σου μπορεί να σε βάλουν σε έξοδα που δεν υπολόγιζες, ενώ η νευρικότητα από κάποιες ξαφνικές αλλαγές φαίνεται να σε εκνευρίζουν. Προς το βραδάκι μπορεί να παίξει ένα φλερτ ή μια ενδιαφέρουσα επικοινωνία.

Ταύρος
Ταύρε μου, καλό σου μήνα. Ο Ιούνιος σε βρίσκει πολύ σκεπτικό και σε φάση που ίσως τελειοποιείς τις κινήσεις σου, πριν κοινοποιήσεις τα επόμενά σου βήματα. Η διάθεσή σου είναι αρκετά καλή και αυτό συμβάλλει σημαντικά στο να πάρεις την τελική απόφαση και να ξεκινήσεις την αλλαγή που θέλεις. Ένα μικρό διάλειμμα είναι το απόγευμα, όπου νιώθεις να πιέζεσαι από καταστάσεις και να ξεσπάς κάπως απρόβλεπτα, χωρίς να καταλαβαίνουν οι άλλοι τι και πώς. Το βραδάκι όμως, αποφασίζεις να χαλαρώσεις και να κάνεις τα beauté σου, είτε βγεις είτε όχι. Πάντως ό,τι και να κάνεις φαίνεται πως θα περάσεις όμορφα. Αν βγεις πάντως, θα έχεις τα τυχερά σου, να ξέρεις.

Δίδυμοι
Δίδυμέ μου, καλό μήνα. Ο Ιούνιος κάνει μια θετική είσοδο και εσύ βλέπεις θετικές εξελίξεις σε επαγγελματικά ζητήματα, αλλά και στην κοινωνική σου ζωή. Σήμερα φαίνεται να σκέφτεσαι πιο έντονα να δεχτείς δελεαστικές προτάσεις, ενώ θα υπάρξουν και συζητήσεις που θα σου αλλάξουν το πλάνο γενικά. Το απόγευμα υπάρχει ένα κλίμα σύγχυσης που σε ενοχλεί και δε σε αφήνει να σκεφτείς καθαρά, καθώς δε μπορείς να διαχειριστείς την όλη ένταση που έχεις μέσα σου. Το βραδάκι όμως, αποφασίζεις να κλείσεις τη μέρα σου όμορφα και να χαλαρώσεις με την παρέα διασκεδάζοντας και φλερτάροντας.

Καρκίνος
Καλό σου μήνα, Καρκίνε. Με αρκετές ευκαιρίες ξεκινά ο Ιούνιος για σένα, κυρίως στο επαγγελματικό σου κομμάτι. Ενώ έχεις τις προσωπικές σου αμφιβολίες και προσπαθείς να δεις και να κατανοήσεις τον τρόπο των άλλων, σήμερα μπορείς να εδραιώσεις κάπως καλύτερα την παρουσία σου και να δείξεις ότι μπορείς να τα καταφέρεις. Οι αρμοδιότητες που θα σου τεθούν μπορεί να είναι αρκετές σήμερα, θα είναι όμως και το κλειδί σου παρακάτω. Από το απογευματάκι ξυπνάει η κυκλοθυμία σου και βγάζεις προς τα έξω μια ιδιόρρυθμη συμπεριφορά, με κάποιες παράλογες απαιτήσεις. Το βράδυ όμως χαλαρώνεις και το να ξεκουραστείς και να χαλαρώσεις είναι η καλύτερη λύση, αν και Σαββατόβραδο.

Λέων
Λέοντά μου, καλό μήνα. Όντας στραμμένος σε ένα πιο φιλοσοφικό μουντ, σήμερα εστιάζεις περισσότερο στο να κατανοήσεις τι είναι αυτό που πραγματικά σε ικανοποιεί και σε γεμίζει περισσότερο. συζητήσεις που κάνεις από το πρωί ακόμα, φαίνεται να λειτουργούν αρκετά μετουσιωτικά μέσα σου και αυτό προκύπτει από κάποιους κοντινούς σου συνεργάτες. Το απόγευμα σε πιάνει λίγο το ανάποδό σου, καθώς υπάρχουν κάποιες εξελίξεις στα επαγγελματικά σου, τις οποίες υπολόγιζες διαφορετικά και βγαίνεις λίγο εκτός ορίων. Το βραδάκι όμως, και μετά από συζητήσεις με φίλους θα τα δεις πιο ήρεμα και θα το πάρεις πιθανότατα πάλι από την αρχή για να το φτιάξεις. 

Παρθένος
Καλό μήνα, Παρθένε. Ο Ιούνης ξεκινά αρκετά ενδιαφέρων, καθώς είσαι προσανατολισμένος στο να δώσεις βάση στην ουσία των πραγμάτων σήμερα και να μην αναλωθείς στο οτιδήποτε λειτουργεί επιβαρυντικά στην ψυχολογία αλλά και την καθημερινότητά σου. βρίσκεις έναν τρόπο να αξιοποιήσεις πιο δημιουργικά και παραγωγικά αδύναμα σημεία σου και αυτό τελικά θα σου βγει σε καλό. Οι αλλαγές στο κομμάτι της δουλειάς σήμερα έχουν ένα θετικό αποτέλεσμα, ενώ από το απόγευμα φαίνεται πως δεν επιθυμείς να εμπλακείς σε συζητήσεις με άτομα που θεωρείς πως έχουν ειδικότητα στην αμπελοφιλοσοφία. Το βραδάκι έχεις την ευκαιρία να βγεις και να ενισχύσεις σημαντικά την κοινωνική σου ζωή.

Ζυγός
Ζυγέ μου, καλό μήνα. Ο Ιούνης ξεκινά αρκετά θετικά και εσύ εστιάζεις στο να βάλεις σήμερα τις σχέσεις σου και τις συνεργασίες σου σε μια πιο υγιή βάση, για να αποφύγεις τα ευτράπελα παρακάτω. Υπάρχει μια διάθεση να δεις το πρωί κάπως βαθύτερα τις συναισθηματικές σου σχέσεις και να κατανοήσεις αν μπορούν να αποκτήσουν μια πιο ουσιαστική υπόσταση. Πέρα από αυτά, το απόγευμα παρατηρείς κάποια πράγματα που σε προβληματίζουν και δε σου αρέσουν, κάτι που μπορεί να σε οδηγήσει σε απρόσμενες και κάπως έντονες αντιδράσεις. Το βραδάκι όμως, χαλαρώνεις και σκέφτεσαι πως με λίγη διασκέδαση και μερικές χαλαρές στιγμές όλα θα πάνε καλύτερα.

Σκορπιός
Σκορπιέ μου, καλό μήνα να έχεις. Σήμερα το πρόγραμμα είναι ήπιο και η μέρα σου φαίνεται να περνά με ηρεμία και χαλαρότητα στο μεγαλύτερο μέρος της. Εσύ είσαι πρόθυμος και αποφασισμένος να εφαρμόσεις κάποιες αποφάσεις που έχεις πάρει για σένα και σκοπεύεις να αξιοποιήσεις κάθε πιθανή ευκαιρία. Το απογευματάκι θα χρειαστεί να πάρεις αποστάσεις από εντάσεις και εκνευρισμούς που θα παρατηρήσεις σε συναδέλφους, αφού είναι εύκολο να σε πάρει η μπάλα και να χαθεί όλο αυτό το θετικό κλίμα. Το βραδάκι θα περάσεις χρόνο με άτομα που σε ενδιαφέρουν περισσότερο ερωτικά και θα εστιάσεις στο να περάσετε καλά και οι δυο.

Τοξότης
Καλό μήνα, Τοξότη μου. Σήμερα η διάθεσή σου είναι πολύ καλύτερη και νιώθεις μια μεγαλύτερη άνεση κινήσεων. Θα υπάρξουν θετικές εξελίξεις στα επαγγελματικά σου και θα αντιληφθείς πως υπάρχει μια εμπιστοσύνη προς το πρόσωπό σου, κάτι που θα αλλάξει και τη δική σου στάση προς το καλύτερο. Το απόγευμα θα δεις το πρόγραμμά σου να επιβαρύνεται κάπως περισσότερο και θα υπάρξει μια ένταση. Το βράδυ όμως προμηνύεται καλύτερο, αφού, είτε με φίλους και συνεργάτες είτε με το αμόρε σου, θα βγεις και θα περάσεις όμορφα. Πολύ σημαντικό να μην ερμηνεύεις πληροφορίες που φτάνουν στα αυτιά σου όπως εξυπηρετούν τα σενάρια που έχεις στο κεφάλι σου.

Αιγόκερως
Αιγόκερέ μου, καλό μήνα να έχουμε. Σήμερα ασχολείσαι με θέματα που αφορούν το σπίτι σου και κάποια οικογενειακά ζητήματα που έχουν εξελιχθεί σημαντικά το προηγούμενο διάστημα. Αν είσαι σε φάση αναζήτησης σπιτιού, σήμερα θα έχεις κάποιες θετικές απαντήσεις. Επίσης, βρίσκεις χρόνο για τον εαυτό σου, αλλά και για αυτούς που αγαπάς. Το απογευματάκι, θα μπεις σε μια διαδικασία να κάνεις αλλαγές σε επαγγελματικά σου πλάνα ή να δουλέψεις ξανά σε επαγγελματικές ιδέες που έχεις και αυτό θα σου φέρει έναν εκνευρισμό. Το βράδυ επιτέλους θα χαλαρώσεις και θα προετοιμαστείς καλύτερα για την επόμενη μέρα, ενώ προσπαθείς να δεις και τις οπτικές των άλλων, κάτι που σου δίνει μια πιο σφαιρική εικόνα.

Υδροχόος
Καλό μήνα και σε σένα, Υδροχόε μου. Σήμερα το μυαλό σου φαίνεται να είναι πιο καθαρό και εστιάζεις περισσότερο στο να αξιοποιήσεις σωστά τις ευκαιρίες που έχουν την προοπτική για αλλαγές μελλοντικά. Σήμερα είναι εξίσου εύκολο να βελτιώσεις τον τρόπο που επικοινωνείς με τους άλλους και να προσαρμόσεις λίγο τη στάση σου, ώστε να αποφεύγονται παρεξηγήσεις από τα λεγόμενά σου. Το απογευματάκι γίνεσαι λίγο πιο κυκλοθυμικός και ενώ θέλεις να είσαι μέσα στην παρέα, φαίνεται να απομονώνεσαι νοητικά και να βυθίζεσαι στα δικά σου. Προς το βραδάκι, ετοιμάζεσαι για έξοδο και κάποια γνωριμία θα δώσει ενδιαφέρον στη νύχτα σου.

Ιχθύες
Ιχθύ μου, καλό σου μήνα. Η μέρα σου ξεκινά με ένα αρκετό ενδιαφέρον, καθώς η ψυχολογία σου είναι καλύτερα και εστιάζεις περισσότερο σε πράγματα που ενισχύουν την ασφάλεια και την αυτοπεποίθησή σου. Μια καλλιτεχνική διάθεση που παραμένει και σήμερα, σε βοηθά να ξεσπάσεις την ένταση και να εκφραστείς με μεγαλύτερη άνεση. Μέσα στη μέρα, κυρίως από το απογευματάκι και μετά, σε πιάνει μια νευρικότητα και ο τρόπος που μιλάς γίνεται έντονος και αρκετά απότομος, ενώ το βραδάκι επιλέγεις να χαλαρώσεις και να απολαύσεις χρόνο στο σπίτι, σε ήρεμες συνθήκες. Πιθανότατα για αυτό και να κρατάς αποστάσεις, γιατί συνειδητοποιείς ότι χρειάζεσαι λίγη ηρεμία και απομόνωση.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ