Cosmic Telegram

Τα Ζώδια της Παρασκευής 31.05.2024

Παρθένε, τα πράγματα φαίνεται να πηγαίνουν καλύτερα, αν και έχεις τις αμφιβολίες σου από το πρωί

Αγγελική Μανουσάκη
Αγγελική Μανουσάκη
4’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις από την Αγγελική Μανουσάκη

Τα Ζώδια της Παρασκευής 31.05.2024: Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις από την Αγγελική Μανουσάκη

Κριός
Κριέ μου, νιώθεις μια διάθεση σήμερα να δεις τα πράγματα πιο σοβαρά και να καταλάβεις πως κάποιες καταστάσεις θέλουν περισσότερη προσοχή στο πώς τις διαχειρίζεσαι. Επίσης, σκέφτεσαι πως χρειάζεται να σκεφτείς κάπως περισσότερο τα όρια. Όλα αυτά είναι σκέψεις όμως. Η ένταση υποχωρεί και εσύ αρχίζεις να παρατηρείς τα πράγματα κάπως καλύτερα και με ηρεμία. Έχεις μια αρκετά καλή διάθεση και εύκολα μπορείς να δεις το πίσω κείμενο σε πολλά. Οικονομικά, έχεις κάποιες εξελίξεις εκεί που δεν το περιμένεις, ενώ συζητήσεις για κάποια νέα ανοίγματα σε βάζουν στο τρυπάκι να το ψάξεις περισσότερο.

Ταύρος
Σήμερα, Ταύρε μου, έχεις μια αρκετά κοινωνική διάθεση. Θέλεις να βγεις, να βρεθείς με φίλους και να συζητήσεις όλα αυτά που σε προβληματίζουν σχετικά με τα επαγγελματικά σου. Κάποιες αλλαγές που γίνονται σου δημιουργούν αμφιβολίες και μπορεί να εστιάσεις περισσότερο στην αστάθεια, ιδιαίτερα το πρωί. Σταδιακά όμως όλο αυτό χαλαρώνει και εσύ εστιάζεις περισσότερο στο τι κινήσεις θα πρέπει να κάνεις για να δώσεις το καλύτερο αποτέλεσμα. Επίσης, βρίσκεις εναλλακτικές για να επικοινωνήσεις αυτό σου το συναίσθημα, αλλά τρόπους να το εκφράσεις πιο δημιουργικά και παραγωγικά. Είναι μια ωραία μέρα, αρκεί να χαλαρώσεις.

Δίδυμοι
Δίδυμέ μου, σήμερα κάποια πράγματα που φτάνουν στα αυτιά σου το πρωί σε βάζουν σε δεύτερες σκέψεις αν είσαι στο σωστό δρόμο για να πετύχεις αυτά που θέλεις. Το ζητούμενο όμως σήμερα είναι να παραμείνεις συγκεντρωμένος σε αυτό που ήδη κάνεις και να το οργανώσεις ακόμα καλύτερα. Η δουλειά σου μπορεί να μιλήσει άνετα για εσένα, και το ξέρεις. Από το μεσημέρι και μετά, χαλαρώνεις και ασχολείσαι σημαντικά και με τον εαυτό σου, καθώς θα βάλεις νέα πράγματα στο πρόγραμμα και θα βρεις χρόνο για να ασχοληθείς με τα ενδιαφέροντά σου. Μπορεί να υπάρξουν και ξαφνικά που θα σου φτιάξουν τη διάθεση, αλλά θα τα κρατήσεις μόνο για τον εαυτό σου.

Καρκίνος
Καρκίνε μου, ενώ έχεις κάποιες αμφιβολίες για νέα ξεκινήματα που θέλεις να κάνεις, είσαι αποφασισμένος να παραμερίσεις τις δεύτερες σκέψεις και να μην ασχοληθείς με οτιδήποτε φαίνεται να λειτουργεί σαν εμπόδιο για σένα. Και αυτό θα το καταφέρεις πιο εύκολα μέσα από μια καλύτερη οργάνωση των κινήσεών σου και με προσήλωση στους στόχους και τα πιστεύω σου. Από το μεσημέρι και μετά, συναντιέσαι με φίλους και κάνεις νέες γνωριμίες με τις οποίες θα κάνεις ευχάριστες και ενδιαφέρουσες συζητήσεις. Επίσης, υπάρχουν εξελίξεις σε επαγγελματικά σου θέματα, ενώ είσαι αρκετά αποφασισμένος να δουλέψεις όσο γίνεται περισσότερο για αυτά που θέλεις να κατακτήσεις.

Λέων
Λέοντά μου, ενώ είσαι σε φάση παρατήρησης κάποιων πραγμάτων, δεν αφήνεις κανέναν να καταλάβει πως μαζεύεις πληροφορίες και αυτό σήμερα λειτουργεί σημαντικά υπέρ σου. Κάποιοι από τους συνεργάτες σου σε κάνουν να σκέφτεσαι κάπως πιο καχύποπτα, αλλά δε θα ασχοληθείς και πολύ. Από το μεσημεράκι και μετά, χαλαρώνεις και επικεντρώνεσαι σε θέμα που έχουν να κάνουν με τα επαγγελματικά σου, αλλά και με οικονομικά ζητήματα. Έχεις αρκετές ευκαιρίες να βρεις άκρη σε θέματα που σε ζορίζουν το τελευταίο διάστημα, ενώ συζητήσεις που κάνεις ανοίγουν νέους δρόμους σε θέματα δουλειάς. Τα πλάνα σου εξελίσσονται.

Παρθένος
Σήμερα, Παρθένε μου, τα πράγματα φαίνεται να πηγαίνουν καλύτερα, αν και έχεις τις αμφιβολίες σου από το πρωί. Περιμένεις να δεις το πώς θα αντιδράσουν οι άλλοι στα μέτρα που έχεις λάβει και ένα άγχος σε πιάνει. Από την άλλη, φαίνεται να οργανώνεις καλύτερα το δικό σου κομμάτι σε συνεργασίες, κάτι που είναι αρκετά υπέρ σου. Από το μεσημεράκι και μετά, το κλίμα μαλακώνει αρκετά και η ανταλλαγή ιδεών φέρνει εξελίξεις. Εσύ που είσαι σε σχέση, φέρνεις και μια πιο ρομαντική νότα στο μεταξύ σας με το αμόρε. Τέλος, μέσα από κάποιες συζητήσεις συνειδητοποιείς πιο εύκολα τι είναι αυτό που πρέπει να αλλάξεις στη διαχείριση καταστάσεων και το βάζεις στο πρόγραμμα.

Ζυγός
Ζυγέ μου, κάποια μικρά σύννεφα στα αισθηματικά σου θα σε ρίξουν ψυχολογικά το πρωί, και αυτό μπορεί να σε ρίξει με περισσότερη ορμή στη δουλειά για να ξεχαστείς. Εκεί τα πράγματα είναι πιο ήπια. Εσύ είσαι αρκετά οργανωμένος από χτες και δε χρειάζεται να αγχωθείς για κάτι, πράγμα που σου δίνει τη δυνατότητα να ρυθμίσεις τις υποχρεώσεις σου ακόμα πιο άνετα. Από το μεσημέρι και μετά έχεις μια διάθεση να χαλαρώσεις και να κάνεις τη δουλειά σου σε πιο ήπιους τόνους, ενώ κάποια νέα στα οικονομικά σου έρχονται να φέρουν νέα δεδομένα και πιθανότατα κάποια θετική αλλαγή στο εισόδημά σου.

Σκορπιός
Ενώ ξεκινάς με μια περίεργη ψυχολογία τη μέρα σου, Σκορπιέ μου, και έχεις δεύτερες σκέψεις για το πώς χειρίστηκες κάποιες καταστάσεις, σταδιακά χαλαρώνεις και εστιάζεις περισσότερο στα εργασιακά σου. Έχεις τη δυνατότητα να εκφραστείς ακόμα πιο δημιουργικά, αλλά και να σιγουρέψεις επαγγελματικές προτάσεις που δέχεσαι – αλλά και κάνεις – με ένα τύπου μακροχρόνιο πλάνο. Από το μεσημέρι και μετά, λύνεσαι αρκετά και κάποιες νέες γνωριμίες κεντρίζουν το ενδιαφέρον σου, ενώ συζητήσεις για νέες συνεργασίες έρχονται να αλλάξουν κι άλλο το επαγγελματικό σου τοπίο. Το σημαντικό είναι πως εκπέμπεις μια ιδιαίτερη αύρα και όλα φαίνεται πως έρχονται πιο εύκολα σήμερα.

Τοξότης
Σήμερα, Τοξότη μου υπάρχει κάτι στην ατμόσφαιρα που δε σου αρέσει και μπορεί να σε βάλει σε περίεργες σκέψεις. Ευτυχώς δεν κρατά πολύ κι εσύ εστιάζεις περισσότερο σε θέματα που έχουν να κάνουν με το σπίτι σου, την οικογένεια, αλλά και την ψυχολογία σου με μεγαλύτερη ευκολία και συγκέντρωση. Σου είναι πιο εύκολο να λύσεις κάποια θέματα που μπορεί να σε ζορίζουν περισσότερο σε αυτούς τους τομείς, ενώ οι διευκολύνσεις που σου γίνονται στη δουλειά και η ευελιξία με την οποία προσαρμόζεις το πρόγραμμά σε βοηθούν ακόμα περισσότερο. Επίσης, φαίνεται πως σήμερα βλέπεις μια διαφορετική οπτική των πραγμάτων που δεν είχες λάβει υπόψη σου και τα δεδομένα σου αλλάζουν αρκετά.

Αιγόκερως
Αιγόκερέ μου, σήμερα προσπαθείς να εστιάσεις στο μυαλό σου στο πώς θα κάνεις τα επόμενά σου βήματα σταθερά και ασφαλή. Μπορεί κάποιες αμφιβολίες που έχεις να σε προβληματίζουν, όμως η κατάκτηση του στόχου σου δε θα σταματήσει. Από το μεσημεράκι και μετά, που χαλαρώνεις κι εσύ, ρίχνεσαι στη δουλειά και καθώς γίνεσαι πιο επικοινωνιακός, συλλέγεις έμμεσα χρήσιμες για εσένα και τα πρότζεκτ σου πληροφορίες. Επαφές και γνωριμίες, είτε επαγγελματικές είτε συναισθηματικές, έρχονται να φωτίσουν περισσότερο τη μέρα σου και να δώσουν μια πιο ευχάριστη νότα. Το φλερτ και οι συζητήσεις δίνουν και παίρνουν.

Υδροχόος
Σήμερα, Υδροχόε μου, κινείσαι με μια καχυποψία και μια αίσθηση ότι θα χρειαστεί να παραμείνεις σε μια εγρήγορση, προκειμένου να διαφυλάξεις την συναισθηματική σου ασφάλεια, αλλά και την αυτοεκτίμησή σου. Βλέπεις κινήσεις και τις κρίνεις με περισσότερη αυστηρότητα, κάτι που σταδιακά αμβλύνεται μέσα στη μέρα και αρχίζεις να χαλαρώνεις και να βγαίνει το πιο δημιουργικό σου κομμάτι στην επιφάνεια. Από το μεσημέρι και μετά μπορείς να θέσεις σε εφαρμογή πολλά από αυτά που σκέφτεσαι, καθώς θα δεις την ψυχολογία σου να ανεβαίνει και πως μπορείς να μιλήσεις για πράγματα που ίσως να μην τα ξέρει και κανείς. Ναι, μόνο με άτομα κοντινά σου, μην ανησυχείς.

Ιχθύες
Η μέρα σου σήμερα, Ιχθύ μου, ξεκινά το με μια περίεργη ψυχολογική πίεση και μια άρνηση να δεις τα πράγματα λίγο πιο χρωματιστά. Έχεις την αίσθηση ότι πρέπει να προετοιμαστείς για κάτι. Έτσι, τουλάχιστον το πρωί, στρέφεις εκεί την οργανωτική σου διάθεση και κάνεις οτιδήποτε θα σου δημιουργήσει μια ασφάλεια. Ίσως να νιώσεις πιεστικά και για κάποια συναισθήματά σου. Από το μεσημέρι και μετά όμως, το σκηνικό αλλάζει και μέσα από επαφές που κάνεις, ο τρόπος σκέψης σου αλλάζει και μπορείς να επικοινωνήσεις ιδέες και εμπνεύσεις που σου έρχονται με μεγάλη ευκολία, ενώ βρίσκεις πιο πρακτικούς τρόπους για να ξεκινήσεις να τις δουλεύεις.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ