Cosmic Telegram

Τα Ζώδια της Πέμπτης 30.05.2024

Αιγόκερέ μου, το μόνο που μπορεί να σε αφήσει να δουλέψεις ήσυχα είναι ένα καλά οργανωμένο πλάνο στο κεφάλι σου

Αγγελική Μανουσάκη
5’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Τα Ζώδια της Πέμπτης 30.05.2024: Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις από την Αγγελική Μανουσάκη

Κριός
Σήμερα, Κριέ μου, παρατηρείς πως η ενέργειά σου γίνεται πιο εσωτερική. Αυτό από τη μία μπορεί να σε προβληματίσει, καθώς θα δεις τις αποδόσεις σου να πέφτουν κάπως, από την άλλη όμως συνειδητοποιείς πως χρειάζεσαι ξεκούραση, για να μην καείς. Κάποιες επαφές και συζητήσεις που κάνεις – είτε είναι για φλερτ, είτε φιλικές και κοινωνικές – σου αφήνουν μια περίεργη και μπερδεμένη επίγευση. Είναι εύκολο να παρεξηγήσεις κάποια πράγματα που θα ακούσεις, και δε φαίνεται να έχεις διάθεση για περαιτέρω εξηγήσεις. Από το μεσημέρι και μετά, εστιάζεις περισσότερο σε κάποιες λεπτομέρειες που φαίνεται να σε ενδιαφέρουν, ενώ κανονικά θα έπρεπε να εστιάζεις στο πώς πρέπει να περιποιηθείς τον εαυτό σου.

Ταύρος
Ταύρε μου, σήμερα έχεις όρεξη να βγεις με φίλους και να περάσεις καλύτερα από τις προηγούμενες μέρες. Κάποια ζόρια που σε ρίχνουν ψυχολογικά περνάνε σε δεύτερη μοίρα για σήμερα. Κάποιες επαγγελματικές σκέψεις που έχεις σε κάνουν να επανεξετάσεις στόχους που έχεις και προτάσεις σου έχουν γίνει, προκειμένου να έρθει πιο κοντά το καλύτερο εισόδημα που κυνηγάς. Θα χρειαστεί να δείξεις όμως μια υπομονή και να μην εστιάσεις ούτε στο τι σου λένε οι άλλοι ούτε και στις δικές σου αμφιβολίες που σου θολώνουν την κρίση. Από το μεσημέρι και μετά πέφτεις στη δουλειά και ετοιμάζεις κάποια προσχέδια για τις δουλειές που θέλεις να κλείσεις.

Δίδυμοι
Δίδυμε, όσο περνούν οι μέρες η λάμψη σου γίνεται όλο και εντονότερη και κερδίζεις πιο εύκολα τις «μάχες» που έχεις να δώσεις. Σήμερα, στα επαγγελματικά σου θα χρειαστεί να κινηθείς με μεγαλύτερη προσοχή και να μην μιλάς αφιλτράριστα. Ένα παραπάνω να το προσέξεις αυτό, ειδικά αν είσαι σε φάση που ψάχνεις δουλειά. Προσπαθείς μέσα στη μέρα να κατανοήσεις τι παραπάνω πρέπει να κάνεις για να διατηρήσεις μια δυνατή κοινωνικά εικόνα. Μπορεί να νιώθεις μια απογοήτευση αν το βασίσεις στις κατακτήσεις σου, αλλά και επαγγελματικά κάτι δε σε ευχαριστεί. Από το μεσημέρι και μετά αποφασίζεις να δράσεις πιο δυναμικά και να δείξεις τις δυνατότητές σου, ιδίως σε ανωτέρους σου.

Καρκίνος
Σήμερα, Καρκίνε μου, θέλεις να κάνεις κάτι διαφορετικό, να ξεφύγεις από τη ρουτίνα σου και να βάλεις λίγη φρέσκια ενέργεια σε οτιδήποτε κάνεις μέσα στη μέρα. Ενώ ξεκινάς με μια αρκετά έντονη αισιοδοξία, θα παρατηρήσεις πως θα χρειαστεί να συγκεντρωθείς περισσότερο στο επικοινωνιακό σου κομμάτι και να προσέξεις τον τρόπο που εκφράζεσαι. Και αυτό, γιατί υπάρχουν διάφοροι στη δουλειά που μπορεί να σε περιμένουν στη γωνία. Επίσης, το πάθος με το οποίο υπερασπίζεσαι κάποιες θέσεις σου, εύκολα μπορεί να παρεξηγηθεί. Κάποια συναισθηματικά που κρατάς κρυφά από τους άλλους, θα σε ρίξουν ψυχολογικά και θα σε απογοητεύσουν σήμερα.

Λέων
Λιοντάρι μου, σήμερα έχεις μια αίσθηση ότι κάτι συμβαίνει και προετοιμάζεσαι καταλλήλως. Το κλίμα γύρω σου είναι διαφορετικό και οι τεταμένες κεραίες σου πιάνουν διάφορα στον αέρα. Μην αφήσεις καμία φοβία και κανένα άγχος να επηρεάσει την κρίση σου και τη συμπεριφορά σου, καθώς σήμερα είσαι πιο επιρρεπής στο να ξοδέψεις ανηλεώς. Επίσης, οικονομικές συμφωνίες που ακόμα δεν έχουν ολοκληρωθεί μπορεί να έχουν διαφορετική τροπή και να σε πάρει από κάτω. Από το μεσημέρι και μετά όμως, θα θελήσεις να ξεκαθαρίσεις όποιες αμφιβολίες σε βαραίνουν και θα κινηθείς πιο οργανωμένα και στοχευμένα.

Παρθένος
Παρθένε μου, ενώ σήμερα θέλεις πολύ να βοηθήσεις τους άλλους με κάθε τρόπο που μπορείς και να δείξεις ότι οι άλλοι μπορούν να βασιστούν σε σένα, αντιλαμβάνεσαι πως δεν υπάρχει η ίδια θέληση και από την άλλη πλευρά. Και αυτό για εσένα είναι πολύ βασικό, καθώς σήμερα θα χρειαστείς βοήθεια σε κάποια επαγγελματικά ζητήματα, και οι αντιδράσεις των άλλων θα σε απογοητεύσουν. Πέρα από αυτό, κράτα σήμερα στο μυαλό σου πως ο τρόπος που συμμετέχεις σε μια ομάδα με συνεργάτες, παίζει σημαντικό ρόλο στην εικόνα που βγάζεις προς τα έξω. Κι ενώ εσύ νιώθεις συχνά το «κορόιδο» στο τέλος, της ημέρας, κερδίζεις πόντους χωρίς να το ξέρεις.

Ζυγός
Ζυγέ μου, σήμερα είναι μια μέρα που στη δουλειά μπορεί να γίνει ένας μικρός πανικός και να μην ξέρεις τι να πρωτοδιαχειριστείς. Το πρόγραμμά σου παραμένει και σήμερα φορτωμένο αρκετά. Το θέμα είναι πως κάποιες συζητήσεις που γίνονται στον εργασιακό σου χώρο μπορεί εύκολα να μετατραπούν σε κριτική – και προς εσένα τον ίδιο – και αυτό θα σου είναι κάπως δύσκολο και να το διαχειριστείς, αλλά και να απαντήσεις καταλλήλως. Από το μεσημέρι και μετά θα σε πιάσει το «θα αφήσω τη δουλειά μου να απαντήσει για εμένα», αν και θα αφήσεις το καρφάκι σου σαν απάντηση στους διάφορους καλοθελητές, είμαι σίγουρη.

Σκορπιός
Σήμερα, Σκορπιέ μου, είναι πολύ σημαντικό να εστιάσεις στα επαγγελματικά σου δεδομένα, είτε είσαι μόνος είτε έχεις να κάνεις με ομάδες και συνεργάτες. Ενώ βγαίνει στην επιφάνεια ένα πιο δημιουργικό κομμάτι και θέλεις να βάλεις την προσωπική σου πινελιά σε κάποια πράγματα, ο τρόπος που αντιδρούν οι άλλοι σε πυροδοτεί και σε αγχώνει. Θα χρειαστεί να κρατήσεις χαμηλούς τόνους και να υπερασπιστείς με ηρεμία αυτά που πρεσβεύεις και παρουσιάζεις, ενώ θα πρέπει να διαχειριστείς και την απογοήτευση που θα νιώσεις. Από το μεσημέρι και μετά, συγκεντρώνεσαι, στρώνεσαι στη δουλειά και εντοπίζεις ποια λάθη μπορεί να γίνουν τα αδύναμα σημεία στις ιδέες που έχεις.

Τοξότης
Τοξότη μου, σήμερα θα χρειαστεί να πάρεις κάποιες αποφάσεις που, ενώ στο κεφάλι σου έχεις την εντύπωση πως σε πονάνε – και στην αρχή έτσι θα είναι – παρακάτω όμως θα καταλάβεις πόσο σημαντικές είναι για την δική σου ηρεμία. Η μέρα έχει αρκετή ένταση, αφού αψιμαχίες στη δουλειά και εντάσεις με ανωτέρους μπορεί να φέρουν στο προσκήνιο κάποιες συμπεριφορές που δεν είναι και οι καλύτερες. Η απογοήτευση είναι αρκετή και θα χρειαστείς χρόνο μέσα στη μέρα για να καταλάβεις καλύτερα τι έχει συμβεί. Από το μεσημέρι και μετά, σκληραίνεις τη στάση σου δε σκοπεύεις να αφήσεις κανέναν να επέμβει ή να παραβιάσει τον ατομικό σου χώρο, δείχνοντας πόσο αποφασισμένος είσαι για κάποια πράγματα.

Αιγόκερως
Αιγόκερέ μου, το μόνο που μπορεί να σε αφήσει να δουλέψεις ήσυχα είναι ένα καλά οργανωμένο πλάνο στο κεφάλι σου. Κάτι που σήμερα δεν είναι και τόσο εφικτό… Κάποιες περίεργες εξελίξεις στη δουλειά και το μπέρδεμα που θα προκύψει με το πρόγραμμά σου φαίνεται να σε αναστατώνουν αρκετά και να μη σε αφήνουν σε ηρεμία. Είναι πολύ πιθανό να υπάρξουν και κάποιες μη επιθυμητές εξελίξεις σε θέματα που έχουν να κάνουν με κάποια σεμινάρια ή επιμορφώσεις που παρακολουθείς. Γενικά, προσπάθησε να εστιάσεις επικοινωνιακά σε αυτό που θέλεις σήμερα, και αυτό θα το καταφέρεις πιο εύκολα από το μεσημέρι και μετά, που φαίνεται να συγκεντρώνεσαι περισσότερο.

Υδροχόος
Σήμερα, Υδροχόε μου, χρειάζεται να διεκδικήσεις πιο άμεσα και δραστικά όλα αυτά που σε βοηθούν να δομήσεις ένα πιο ασφαλές περιβάλλον, με σκοπό να αναπτυχθείς καλύτερα. Ένα πολύ σημαντικό στοιχείο σήμερα είναι η ένταση που υπάρχει στα προσωπικά σου, καθώς και στο κομμάτι του φλερτ. Δεν λαμβάνεις την ανταπόκριση που θέλεις αυτό από τη μία σε απογοητεύει συναισθηματικά, ενώ πλήττει και την αυτοπεποίθησή σου. Άσχετο αν δεν αφήσεις κανέναν να το δει. Από το μεσημέρι και μετά, αποφασίζεις να δράσεις πιο οργανωμένα αλλά και αυστηρά σε αυτά τα κομμάτια, προσπαθώντας να περιχαρακώσεις τον εαυτό σου και να δείξεις πόσο δυνατός είσαι.

Ιχθύες
Ιχθύ μου, μια απαιτητική μέρα για εσένα φαίνεται να είναι η σημερινή. Μπορεί εσύ να θέλεις να δραστηριοποιηθείς, να ασχοληθείς περισσότερο με τον εαυτό σου και να κάνεις πράγματα που σου αρέσουν, θα χρειαστεί να «τακτοποιήσεις» όμως και κάποια πράγματα που επηρεάζουν την ψυχολογία σου. Επίσης, θα χρειαστεί να βοηθήσεις σε σοβαρές οικογενειακές υποθέσεις. Προσοχή στην επικοινωνία με τους γονείς σου σήμερα, καθώς υπάρχει μια ένταση και μια άρνηση να κατανοήσεις τι ζητούν, όπως κι εκείνοι τη δική σου πλευρά. Από το απόγευμα και μετά, σοβαρεύεσαι και αρχίζεις να ασχολείσαι πιο οργανωμένα με τα ζητήματα που σε απασχολούν.