Cosmic Telegram

Τα Ζώδια της Τετάρτης 29.05.2024

Τοξότη, βάζεις στόχους στο μυαλό σου που θέλεις να πετύχεις πάση θυσία

Αγγελική Μανουσάκη
Αγγελική Μανουσάκη
4’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις από την Αγγελική Μανουσάκη

Τα Ζώδια της Τετάρτης 29.05.2024: Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις από την Αγγελική Μανουσάκη

Κριός
Κριέ μου, σήμερα σου βγαίνει ένας ανταγωνισμός. Εσύ το μεταφράζεις σα μια έντονη ενεργητικότητα για να αξιοποιήσεις επαγγελματικές ευκαιρίες και επαφές που έχεις σήμερα, ενώ οι άλλοι φαίνεται να νιώθεις μια απειλή από αυτή σου τη στάση. Το σημαντικό είναι πως κάνεις ανοίγματα παρορμητικά, χωρίς να τα σκέφτεσαι ιδιαίτερα, σκεπτόμενος πως πρόκειται για ειδικές ευκαιρίες που θα αποφέρουν αρκετά χρήματα. Αυτό που πρέπει να προσέξεις στην πραγματικότητα είναι τα έξοδα που κάνεις, αλλά και τις συνεννοήσεις που σχετίζονται με οικονομικά ζητήματα. Δώσε βάση σε λεπτομέρειες, γιατί εκεί θα την πατήσεις.

Ταύρος
Σήμερα, Ταύρε μου, έχεις μια εσωτερική ανάγκη να δώσεις «πόνο» σε επαγγελματικά ζητήματα και να οργανώσεις καλύτερα κάποιους επαγγελματικούς στόχους που έχεις. Εστιάζεις περισσότερο στο να εξετάσεις πώς θα εξελιχθούν κάποια πιθανά σενάρια και να προετοιμαστείς με τις κατάλληλες κινήσεις και λύσεις, κάτι που σου τρώει χρόνο μέσα στη μέρα και στο τέλος δεν είναι καθόλου παραγωγικό. Από την άλλη, έχεις μια νευρικότητα και ένα άγχος που σε οδηγεί στο να εστιάζεις σε λεπτομέρειες που δε σου χρησιμεύουν σε κάτι. Χρειάζεται να ξεκαθαρίσεις κάποια πράγματα μέσα σου, πριν προχωρήσεις.

Δίδυμοι
Δίδυμέ μου, σήμερα έχεις τη διάθεση να κάνεις πολλές συζητήσεις και να δεις απόψεις ατόμων που έχεις στον κύκλο σου. Η αλήθεια είναι πως θέλεις να δημιουργηθεί κάποια μικρή «αντιπαράθεση» για να δεις αντιδράσεις και να καταλάβεις περισσότερα πράγματα για τους γύρω σου. Σίγουρα όμως, θα έχεις και κάποιες ενδιαφέρουσες κουβέντες που θα σου αναζωπυρώσουν κάποια κίνητρα. Η μέρα έχεις σκαμπανεβάσματα και φαίνεται να κρατάς μια απόσταση τόσο επικοινωνιακά όσο και συναισθηματικά, προσπαθώντας να μείνεις ανεπηρέαστος από τα διάφορα που ακούς ή που μοιράζονται οι άλλοι μαζί σου.

Καρκίνος
Σήμερα, Καρκίνε μου, είναι πολύ εύκολο για σένα να βγάλεις όλο σου το πάθος στο επαγγελματικό σου κομμάτι, προσπαθώντας να εκτονώσεις έτσι αυτή την ένταση που έχεις μέσα σου. Να έχεις υπόψη σου πως σήμερα είναι πιο εύκολο να φανείς ανταγωνιστικός – ακόμα κι αν οι προθέσεις σου δεν είναι τέτοιες. Από την άλλη, είναι σημαντικό να κινηθείς πιο προσεκτικά σε κάποια επαγγελματικά ζητήματα που φαίνεται να σημαντικά για εσένα και να μην κάνεις σπασμωδικές κινήσεις που μπορεί να φέρουν μη επιθυμητά αποτελέσματα. Επίσης, μην κρατάς αυτή την απόμακρη στάση από φίλους σου σήμερα, περιμένοντας να σε ρωτήσουν τι έχεις.

Λέων
Λέοντά μου, σήμερα καταλαβαίνεις καλύτερα πως έχεις κάποιους σημαντικούς συμμάχους δίπλα σου, και νιώθεις ικανός να κάνεις πολλά, ακόμα και στη σκέψη πως δεν είσαι μόνος. Κάποιες αλλαγές στα πλάνα σου την τελευταία στιγμή θα έρθουν όμως να ταράξουν τα νερά και είναι πολύ εύκολο να αγχωθείς με κάποιες λεπτομέρειες που θα προκύψουν στην πορεία της ημέρας. Εύκολα μπορείς να βρεις λύσεις και να τα βάλεις σε μια σειρά, αλλά δεν ξέρω κατά πόσο θα μπορέσεις να κρατήσεις την ψυχραιμία σου για να το καταφέρεις αυτό. Προσπάθησε να μην φανείς υπεροπτικός στον τρόπο που διαπραγματεύεσαι κάποια πράγματα σήμερα.

Παρθένος
Σήμερα, Παρθένε μου, επιλέγεις να ξεσπάσεις στη δουλειά, προσπαθώντας να εκτονώσεις αφενός την ενέργεια που έχεις, αλλά και να ξεχαστείς από τα διάφορα που τριγυρνούν στο κεφάλι σου και το κάνουν να γεμίζει με αχρείαστες αναλύσεις. Καλό είναι να προσέξεις τα οικονομικά σου και να μην ανοιχτείς σε οτιδήποτε σου ακούγεται σαν ευκαιρία, ειδικά αν δεν ξέρεις καλά τα άτομα που στο προτείνουν. Τέλος, σήμερα φαίνεται να μπαίνεις σε συζητήσεις, προσπαθώντας να καταλάβεις το πώς διαχειρίζονται οι άλλοι τις πληροφορίες, αλλά είναι πολύ εύκολο να το χάσεις αυτό και να φανατιστείς με κάποιες απόψεις που δε σου ακούγονται και τόσο καλές…

Ζυγός
Ζυγέ μου, σήμερα έχεις μια αρκετά δημιουργική διάθεση και θέλεις να χωθείς περισσότερο σε κομμάτια της δουλειάς που θα μπορέσεις να αναδείξεις τα ταλέντα σου και να εφαρμόσεις κάποιες από τις ιδέες που έχεις. Έχεις κάποιες προτάσεις για συνεργασίες σήμερα ή θα σου είναι πιο εύκολο να διαχειριστείς τον ανταγωνισμό που βλέπεις και να πάρεις με το μέρος σου άτομα που πιστεύεις πως είναι απέναντί σου. Καλό είναι σήμερα να προσέξεις αρκετά το επικοινωνιακό σου. Έχεις την επιθυμία να εξωτερικεύσεις πράγματα που σε ενοχλούν ή σου δημιουργούν περίεργα και πιο δύσκολα συναισθήματα. Ο τρόπος σου γίνεται κάπως πιο αιχμηρός και έντονος όμως.

Σκορπιός
Σήμερα, Σκορπιέ μου, είναι πολύ σημαντικό να εστιάσεις και να βάλεις πλάτη σε οικογενειακά ζητήματα που προκύπτουν. Επίσης, θα χρειαστεί να βοηθήσεις και στο σπίτι. Έχεις μια περίεργη ψυχολογία και οι αντιδράσεις σου είναι αρκετά έντονες. Είναι πολύ πιθανό σήμερα να πεις όλα αυτά που δεν έχεις πει τόσο καιρό και να βγάλεις πιο εύκολα στην επιφάνεια όλα αυτά που σε ενοχλούν, όχι όμως «αναίμακτα». Ο καθένας θα πάρει αυτό που θεωρείς ότι πρέπει να πάρει. Το πρόγραμμά σου είναι αρκετά γεμάτο σήμερα. Πολλά θέματα τρέχουν και θα χρειαστεί να τα τακτοποιήσεις κάπως άμεσα.

Τοξότης
Τοξότη μου, σήμερα βάζεις στόχους στο μυαλό σου που θέλεις να πετύχεις πάση θυσία. Έχεις την αίσθηση πως πρόκειται για κάτι πολύ εύκολο και φαίνεται πως δε λαμβάνεις υπόψη σου πολλά πράγματα. Το πρόγραμμά σου σήμερα είναι αρκετά ασταθές και ο τρόπος που διαχειρίζεσαι και αναλύεις τις πληροφορίες που λαμβάνεις από το περιβάλλον σου, περισσότερο σε αποπροσανατολίζει παρά σε βοηθά. Μπορεί να νιώθεις δημιουργικός και ότι μπορείς να ανταπεξέλθεις σε επαγγελματικές υποχρεώσεις, αλλά φαίνεται πως θέλεις να ξεφύγεις από μια πιεστική αλλαγή που δε μπορείς να δεχτείς εύκολα.

Αιγόκερως
Σήμερα, Αιγόκερέ μου, θα χρειαστεί να δώσεις βάση στο κομμάτι της ασφάλειας και να προσέξεις πού θα επενδύσεις τόσο το χρόνο σου όσο και τα χρήματά σου. Μπορεί να έχεις την αίσθηση ότι σήμερα μπορείς να κατορθώσεις εύκολα το οτιδήποτε, ο τρόπος που προσεγγίζεις κάποιες καταστάσεις και το πώς αντιδράς σε πιθανές κριτικές για επαγγελματικές επιλογές που κάνεις, φαίνεται να σε βγάζουν πιο εύκολα από τα ρούχα σου. Επίσης, κολλάς σε ριζοσπαστικές ιδέες που πιστεύεις ότι είναι διαφορετικές, χωρίς όμως να ισχύει κάτι τέτοιο. Καλό είναι να μην προσπαθείς να εντυπωσιάσεις με υπερβολές. Άλλωστε, ξέρεις πως δεν το μπορείς αυτό και πως η δουλειά σου μιλά καλύτερα για εσένα.

Υδροχόος
Υδροχόε μου, σήμερα θέλει προσοχή. Μπορεί να χαλάρωσες από χτες και να έχεις την αίσθηση σήμερα ότι μπορείς να λύσεις οποιοδήποτε πρόβλημα άμεσα και γρήγορα, όμως υπάρχουν διάφορες δυσκολίες μέσα στη μέρα που θα σε απασχολήσουν αρκετά. Ιδιαίτερα, η ψυχολογία σου έχει διάφορα σκαμπανεβάσματα και τα ξεσπάσματα που έχεις είναι αρκετά απρόβλεπτα. Ναι, το μυαλό σου τρέχει και μπορείς εύκολα να μπεις στο πετσί των πραγμάτων, όμως μπορεί όλο αυτό να σε οδηγήσει σήμερα σε εντάσεις, κυρίως με την οικογένειά σου. Θα χρειαστεί να ρίξεις λίγο τους τόνους για να μπορέσεις να καταλάβεις καλύτερα τα πράγματα.

Ιχθύες
Ιχθύ μου, σήμερα επεξεργάζεσαι κάποιες εναλλακτικές για να αυξήσεις το εισόδημά σου. Προσπαθείς να βρεις να βρεις κάποιες εναλλακτικές που θα σου φέρουν άμεσα χρήματα. Το ζήτημα σήμερα όμως είναι πως το μυαλό σου τρέχει σε πολλές από αυτές τις εναλλακτικές ταυτόχρονα και δεν έχεις τη δυνατότητα – και πιθανότατα ούτε και την όρεξη – να σκεφτείς πιθανές συνέπειες, αν κάτι δεν πάει καλά. Η βιασύνη που σε πιάνει σήμερα θέλει ιδιαίτερη προσοχή, καθώς έχεις μια υπεραισιοδοξία που μπορεί άνετα να σου δημιουργήσει κάποια οικονομική ζημία. Επίσης, με τον ίδιο τρόπο κινείσαι και για κάποιες αλλαγές που σκέφτεσαι να εφαρμόσεις στην καθημερινότητά σου.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ