Cosmic Telegram

Τα Ζώδια της Τρίτης 28.05.2024

Δίδυμε, οι συζητήσεις και οι ανταλλαγές απόψεων έχουν την τιμητική τους

Αγγελική Μανουσάκη
Αγγελική Μανουσάκη
4’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις από την Αγγελική Μανουσάκη

Τα Ζώδια της Τρίτης 28.05.2024: Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις από την Αγγελική Μανουσάκη

Κριός
Σήμερα, Κριέ, εστιάζεις περισσότερο στους στόχους που έχεις και στο πώς θα τους κατακτήσεις αμεσότερα. Είναι μια μέρα που έχει μια θετικότερη ενέργεια από τη χτεσινή και μπορείς να εστιάσεις πιο εύκολα σε πράγματα που σε κάνουν χαρούμενο και που σε παρακινούν να ασχολείσαι με πράγματα που σε γεμίζουν ουσιαστικά. Μπορεί να βιάζεσαι και αυτό θέλει προσοχή σήμερα. Διατηρείς μια θετική σκέψη, και αυτό σε βοηθά και επικοινωνιακά. Έχεις μια στενοχώρια και μια τάση να νιώθεις πίεση από αυτά που θέλεις να κάνεις. Αυτό όμως το κρατάς καλά κρυμμένο και δεν αφήνεις κανέναν να καταλάβει τι συμβαίνει.

Ταύρος
Ταύρε μου, σήμερα είσαι αρκετά πιο ήρεμος και έχεις την αίσθηση ότι μπορείς να πάρεις κάποιες τελικές αποφάσεις που επεξεργάζεσαι το τελευταίο διάστημα. Με καλύτερη ψυχολογία μπορείς να διαχειριστείς πιο εύκολα κάποια οικονομικά σου ζητήματα και να διεκδικήσεις κάτι καλύτερο από τη δουλειά σου. Μπορεί να έχεις την αίσθηση ότι δε θα αποδώσει η όποια προσπάθεια, δε χάνεις όμως κάτι να δοκιμάσεις. Μπορεί να έχεις μια δυσκολία για να επεξεργαστείς με ακρίβεια κάποιους από τους στόχους που έχεις και ίσως οι απαιτήσεις που πρέπει να καλύψεις επαγγελματικά να σε ζορίσουν περισσότερο ψυχολογικά.

Δίδυμοι
Σήμερα, Δίδυμέ μου, οι συζητήσεις και οι ανταλλαγές απόψεων έχουν την τιμητική τους. Έχεις μια πολύ καλή διάθεση και είσαι αρκετά πιο κοινωνικός, κάτι που σου δίνει πόντους. Κεντρίζεις πιο εύκολα τα βλέμματα και κερδίζεις εντυπώσεις. Κάτι που σε βοηθά αρκετά στο να διαχειριστείς πιο εύκολα και κάποια δύσκολα επαγγελματικά ζητήματα. Η μέρα σου φαίνεται να έχει ενδιαφέρον πάντως. Ένα σημαντικό που χρειάζεται να βάλεις σε μια σειρά είναι το τι πρέπει να κάνεις για να κατακτήσεις πιο εύκολα κάποιους από τους στόχους που έχεις θέσει, αλλά και να διατηρήσεις αυτή τη στιβαρή εικόνα που χτίζεις.

Καρκίνος
Εκεί που περιμένεις να συμβεί το οτιδήποτε και προετοιμάζεσαι ψυχολογικά, Καρκίνε μου, σήμερα θα δεις πως το κλίμα είναι αρκετά πιο ήρεμο από ό,τι περίμενες. Μπορεί να ξαφνιαστείς, αλλά δε θα αργήσεις να το συνηθίσεις. Η ψυχολογία σου είναι πολύ καλύτερη, και παρά κάποιες δυσκολίες στη δουλειά αυτό το διάστημα, φαίνεται πως εύκολα μπορείς να πάρεις αποστάσεις σήμερα, για να μην επηρεάζεσαι. Συζητήσεις στις οποίες θα συμμετάσχεις και πράγματα που θα ακούσεις μπορεί να σε κάνουν να γίνεις κάπως πιο επικριτικός στους άλλους και να ακυρώσεις απόψεις με τις οποίες δε συμφωνείς.

Λέων
Λέοντά μου, σήμερα ρίχνεις σημαντικά τους τόνους με τους απέναντι και αποφασίζεις με κάποιο τρόπο να βάλεις λίγο νερό στο κρασί σου και να ακούσεις το τι έχουν να σου πουν. Η αλήθεια είναι πως είσαι στραμμένος στο επαγγελματικό σου κομμάτι, προσπαθώντας να το σταθεροποιήσεις, χωρίς όμως να αποκλείεις και το ενδεχόμενο να ασχοληθείς σοβαρά και με το φλερτ μέσα στη μέρα. Έχεις μια αρκετά καλή διάθεση, παρά την ένταση που βγάζεις σε συζητήσεις. Αυτό που χρειάζεται να δουλέψεις πιο δομημένα σήμερα, είναι ο τρόπος που διαχειρίζεσαι το συναισθηματικό σου κομμάτι και οτιδήποτε τριγκάρει τις φοβίες και τα άγχη σου.

Παρθένος
Παρθένε μου, σήμερα μπορείς πιο εύκολα να βάλεις τα πράγματα σε μια σειρά και να οργανώσεις το πρόγραμμά σου ακόμα καλύτερα. Τα επαγγελματικά σου κινούνται θετικά και μπορείς να προχωρήσεις με καλύτερη ψυχολογία, αποβλέποντας παράλληλα και σε κάτι καλύτερο οικονομικά. Σήμερα, μπορεί να έχεις συζήτηση που μπορείς να ζητήσεις αυτή την αύξηση που σκέφτεσαι. Το σημαντικό είναι να μην κολλήσεις και σήμερα σε αυτά που ζορίζουν να τακτοποιήσεις – στο οικονομικό αναφέρομαι – και να εστιάσεις στο πώς θα κάνεις τη μέσα σου παραγωγική. Επίσης, απομακρύνσου από συνεργάτες που δεν μπορείς να συνεννοηθείς ή αντιλαμβάνεσαι πως είναι επικριτικοί μαζί σου σήμερα.

Ζυγός
Σήμερα, Ζυγέ μου, έχεις διάθεση για πολύ φλερτ, αλλά και για να δουλέψεις επαγγελματικά πλάνα που θα σου ανοίξουν καινούργια πράγματα. Η δημιουργικότητά σου αυξάνεται σημαντικά και μπορείς να κάνεις πολλά πράγματα που θα σε ενισχύσουν επαγγελματικά παρακάτω. Ο τρόπος που διαχειρίζεσαι καταστάσεις είναι πολύ πιο ήπιος. Το μόνο που χρειάζεται να προσέξεις είναι το πώς ανταποκρίνεσαι σε χολώδη σχόλια συναδέλφων, αλλά και στον ανταγωνισμό που μπορείς να δεχτείς. Επίσης, στη δουλειά το πρόγραμμα ίσως να είναι πιο βαρύ και να υπάρξουν περισσότερες ευθύνες που θα χρειαστεί να αναλάβεις.

Σκορπιός
Σκορπιέ, οι τόνοι πέφτουν κι εσύ σήμερα μπορείς να βρεις με μεγαλύτερη ευκολία την ηρεμία που χρειάζεσαι για να επαναφέρεις κάποιες ισορροπίες μέσα σου. Τα πράγματα φαίνεται να είναι πολύ πιο εύκολα και μπορείς να ασχοληθείς με πράγματα που σε γεμίζουν. Έχεις την ευκαιρία να έρθεις πιο κοντά με τη σχέση σου σήμερα και να αναζωπυρώσεις το πάθος μεταξύ σας. Μπορεί να υπάρχουν και κάποιες οικονομικές υποχρεώσεις αυτό το διάστημα που σε πιέζουν, οι οποίες σήμερα θα τακτοποιηθούν κάπως ευκολότερα. Το σημαντικό είναι να μην σκαλώσεις με πράγματα που «πρέπει» να κάνεις επαγγελματικά. Να μην κολλήσεις σε νόρμες που δε σε αφήνουν να δεις το μετά.

Τοξότης
Τοξότη μου, σήμερα έχεις μια όρεξη να επικοινωνήσεις και να κάνεις μετακινήσεις, προκειμένου να δεις φίλους ή ανθρώπους που εκτιμάς και έχεις να τους δεις καιρό. Είναι πολύ σημαντικό για σένα, αυτό, καθώς βλέπεις πως λύνονται κάποια θέματα σχεδόν μαγικά και οι έντονες καταστάσεις με τους άλλους σχεδόν εξαφανίζονται σήμερα. Έχεις την ευκαιρία να συζητήσεις σε ήρεμους τόνους με τη σχέση σου και να έρθετε πιο κοντά. Πάντα με ηρεμία όμως, γιατί αντιλαμβάνεσαι πως και σήμερα οι ισορροπίες είναι αρκετά εύθραυστες. Ένα σημαντικό είναι πως αυτό το βάρος που νιώθεις, μπορείς να το επικοινωνήσεις. Απλά με ψυχραιμία και χωρίς σχόλια και κριτική προς τους άλλους.

Αιγόκερως
Σήμερα, Αιγόκερέ μου, η μέρα είναι αρκετά καλύτερη. Υπάρχουν εξελίξεις σε θέματα που αφορούν τη δουλειά σου, ενώ το πρόγραμμά σου φαίνεται να είναι γεμάτο με πράγματα που κάνεις με μεγαλύτερη ευχαρίστηση. Μπορεί να έχεις κάποιες δυσκολίες ή να νιώθεις ότι έχεις κουραστεί, αλλά σήμερα έχεις μια πολύ καλύτερη ψυχολογία και αυτό σε μπουστάρει αρκετά. Ίσως χρειάζεται να δεις από διαφορετική πλευρά κάποια περιστατικά που τριγυρνούν στο μυαλό σου, και αν θέλεις να τα επικοινωνήσεις, να το κάνεις με έναν ήπιο, αλλά ξεκάθαρο τρόπο. Απλά, προσοχή με τον αυστηρό σου τρόπο.

Υδροχόος
Υδροχόε μου, η μέρα σήμερα φαίνεται να είναι αρκετά πιο ήρεμη από τις προηγούμενες. Έχεις ευκολίες στα επαγγελματικά σου και μπορείς με μεγαλύτερη άνεση και πιο ήρεμη ψυχολογία να ασχοληθείς με ιδέες και πλάνα που έχεις. Το μόνο ζόρικο που υπάρχει είναι το οικονομικό σου, όπου εκεί συνειδητοποιείς ότι είσαι κάπως πιεσμένος και θα χρειαστεί ίσως να προχωρήσεις σε κάποιες περικοπές. Κατά τα άλλα, η μέρα φαίνεται να κυλά χαλαρά. Δεν αποκλείεται να υπάρξουν φλερτ που θα κεντρίσουν αρκετά το ενδιαφέρον σου, ενώ θα δεις εξελίξεις και σε κάποια επαγγελματικά ζητήματα που έχεις αφήσει στην άκρη αυτό το διάστημα για κάποιο λόγο.

Ιχθύες
Ιχθύ μου, σήμερα είσαι σε μια φάση που απλά προτιμάς να μείνεις περισσότερο μόνος και να ασχοληθείς με πράγματα που θα φέρουν μια κάποια ισορροπία στην ψυχολογία σου. Επιλέγεις να κρατήσεις αποστάσεις από εντάσεις και οτιδήποτε επεξεργάζεσαι εσωτερικά σε οδηγεί σε κάτι καλύτερο πιθανότατα. Προτιμάς να ασχοληθείς με τον προσωπικό σου χώρο περισσότερο και να το κάνεις τύπου ψυχοθεραπευτικά. Είναι πολύ σημαντικό για εσένα να νιώσεις ασφάλεια στη φάση που βρίσκεσαι σήμερα και να εστιάσεις περισσότερο σε αυτά που σε ζορίζουν. Για να μπορέσεις να βρεις τον καταλληλότερο τρόπο να τα αντιμετωπίσεις και να τα τακτοποιήσεις αργότερα.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ