Cosmic Telegram

Τα Ζώδια της Τρίτης 21.05.2024

Σήμερα, Παρθένε μου, έχεις μια διάθεση να επικοινωνήσεις, με την προϋπόθεση όμως αυτό να γίνει ουσιαστικά και χωρίς σάλτσες

Αγγελική Μανουσάκη
Αγγελική Μανουσάκη
4’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Αγγελική Μανουσάκη

Τα Ζώδια της Τρίτης 21.05.2024: Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις από την Αγγελική Μανουσάκη

Κριός
Κριέ, σήμερα είναι κάπως περίπλοκα τα πράγματα. Θα μου πεις «ναι, γιατί τις προηγούμενες μέρες ήταν όλα καλά», και άδικο δε θα ‘χεις. Σήμερα, ωστόσο, έχεις μια περίεργη διάθεση και μια πεποίθηση ότι πρέπει να κρατήσεις μια πιο αυστηρή στάση για να σε πάρουν οι άλλοι στα σοβαρά. Από την άλλη, καταλαβαίνεις πως πρέπει να δεις πιο σοβαρά την οικονομική διαχείριση που κάνεις και να το μαζέψεις λίγο, γιατί ξεφεύγεις το τελευταίο διάστημα. Στη δουλειά σου, κινείσαι με μια καχυποψία απέναντι σε κάποια άτομα. Σήμερα γίνεσαι δύσπιστος. Επίσης, έχεις αμφιβολίες για κάποιες επαγγελματικές προτάσεις που έχεις δεχτεί και δεν ξέρεις με ποιον να τις συζητήσεις.  

Ταύρος
Σήμερα, Ταύρε μου, χρειάζεσαι να ξεκαθαρίσεις τα όρια με τους απέναντι. Είτε αυτό έχει να κάνει με συνεργάτες, είτε έχει να κάνει με τη σχέση σου, είτε με άτομα που σε βλέπουν ανταγωνιστικά. Γενικά, θέλεις να ξεκαθαρίσεις κάπως το τοπίο και να μην αφήσεις παρεξηγήσεις να πλανώνται στον αέρα και να κάνουν τη ζωή σου πιο δύσκολη. Ένα επαγγελματικό σου ζήτημα σε απασχολεί και ίσως σε αγχώνει περισσότερο το πώς θα μπορούσες να το χειριστείς καλύτερα για να ξεχωρίσεις και να ενισχύσεις την επαγγελματική σου θέση και εικόνα. Πολύ σημαντικό να είσαι και να φαίνεσαι σοβαρός, απλά σήμερα φρόντισε να μην το παρακάνεις. 

Δίδυμοι
Δίδυμέ μου, σήμερα θέλω να οπλιστείς με υπομονή και με ψυχραιμία. Στη δουλειά η κατάσταση θα σε απασχολήσει αρκετά, καθώς πέρα από τα δικά σου θέματα που τρέχουν και σε απασχολούν, το κλίμα εκεί φαίνεται να είναι αρκετά έντονο, αλλά και απαιτητικό. Είναι πολύ σημαντικό να δώσεις έμφαση σήμερα και να οριοθετήσεις τους στόχους σου, αλλά και τα επαγγελματικά βήματα που θέλεις να ακολουθήσεις, για να κάνεις κι εσύ ένα πιο ξεκάθαρο πλάνο. Κι επειδή θα βρεθείς μπροστά σε συζητήσεις, χωρίς μεν να το θέλεις, και θα ακούσεις διάφορα, σήμερα χρειάζεται να παραμείνεις ατάραχος και να μην επιβεβαιώσεις στο κεφάλι σου θεωρίες που σου κολλάνε, αλλά δεν έχουν υπόσταση.

Καρκίνος
Σήμερα, Καρκίνε μου, θέλει προσοχή στα επαγγελματικά. Επαφές που κάνεις μπορεί να φέρουν ένα περίεργο κλίμα ή να σε μπερδέψουν σχετικά με το ποιες πρέπει να είναι οι επόμενες κινήσεις σου. Καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας, φαίνεται να κρατάς έναν πολύ τυπικό χαρακτήρα σε συζητήσεις που γίνονται, κάτι που σε κάνει να καταπιέζεις τον εαυτό σου και να μην αφήνεις ελεύθερα κάποια από τα ταλέντα σου. Ο φόβος μην σε παρεξηγήσουν είναι αυτός ίσως που σου δίνει σήμερα αυτή την «οδηγία» της συγκράτησης. Τέλος, κάποιες συζητήσεις που κάνεις μπορεί να σε βοηθήσουν να ξεκαθαρίσεις ποιος θέλεις να είναι ο στόχος σου επαγγελματικά. 

Λέων
Λιοντάρι μου, σήμερα προσπαθείς να οργανώσεις καλύτερα το σπίτι, και παράλληλα να βάλεις και σε μια σειρά την ψυχολογία σου. είναι πολύ πιθανό να ακούσεις πράγματα και απόψεις από τους άλλους που θα σου ακουστούν σα μια σκληρή κριτική για το πώς χειρίζεσαι καταστάσεις που σε απασχολούν. Πολύ σημαντικό να ξεκαθαρίσεις τη θέση σου με συνεργάτες και να βάλεις όρια, για να ξέρεις κι εσύ τι σου γίνεται. Τώρα, κάποιες συζητήσεις που σχετίζονται με επαγγελματικά ζητήματα θέλουν προσοχή, καθώς μπορεί να υπάρξουν μικροπαρεξηγήσεις ή να χρειαστείς περισσότερες εξηγήσεις για πράγματα που δε σου είναι και τόσο ξεκάθαρα.

Παρθένος
Σήμερα, Παρθένε μου, έχεις μια διάθεση να επικοινωνήσεις, με την προϋπόθεση όμως αυτό να γίνει ουσιαστικά και χωρίς σάλτσες. Αρχικά, στη δουλειά στοχεύεις στην επικοινωνία που θα σου προσφέρει χρήσιμες πληροφορίες και τη δυνατότητα να κάνεις σωστά, γρήγορα και εύκολα τη δουλειά σου με τη βοήθεια των συνεργατών σου ή να κάνεις σωστά το κομμάτι σου μέσα στην ομάδα. Το κλίμα στη δουλειά είναι αρκετά βαρύ και αυτό το επεξεργάζεσαι αρκετά, προσπαθώντας πιθανότατα να προσαρμοστείς στο μουντ της ημέρας, ενώ σε συζητήσεις που κάνεις δε μασάς τα λόγια σου.

Ζυγός
Ζυγέ μου, τα οικονομικά σήμερα είναι πολύ σημαντικά, για αυτό και πρέπει να τα βάλεις ως προτεραιότητα και να τα προσέξεις ιδιαιτέρως σήμερα. Καλό είναι να ακούς προσεκτικά το τι λέγεται γύρω σου και να κρατάς αποστάσεις από θέματα που δε σε αφορούν, γιατί σήμερα είναι αρκετά εύκολο να μπλεχτείς χωρίς να φταις. Στη δουλειά υπάρχει αρκετός φόρτος και το πρόγραμμα είναι αρκετά βαρύ, κάτι που δε σου αφήνει ιδιαίτερα ελεύθερο χρόνο, ενώ σε κάποιες επαγγελματικές προτάσεις κινείσαι με καχυποψία και σκέψεις τύπου «τι μπορεί να κρύβεται από πίσω». Το σημαντικό είναι να μπορέσεις να μοιραστείς αυτά που σε βαραίνουν στα άτομα που ξέρεις πως θα σε ακούσουν.

Σκορπιός
Σκορπιέ μου, και σήμερα το πράγμα φαίνεται να είναι κάπως βαρύ. Έχεις μια τάση να πιέζεσαι για να εφαρμόσεις κάποιες ιδέες που έχεις. Στο φλερτ σήμερα δε σου βγαίνει και τόσο εύκολα, αφού δυσκολεύεσαι να εμπιστευτείς και είσαι καχύποπτος απέναντι στο οτιδήποτε ακούς. Από την άλλη, και στο σπίτι το κλίμα είναι λίγο βαρύ και συζητήσεις που γίνονται έχουν έναν πεσιμιστικό χαρακτήρα. Το σημαντικό σήμερα είναι να εκμεταλλευτείς τη διάθεση, αλλά και τις ευκαιρίες που σου δίνονται για να συζητήσεις όλα αυτά που σε απασχολούν και οτιδήποτε μπορεί να σε προβληματίζει. 

Τοξότης
Πολλά ακούς σήμερα, Τοξότη, και λίγα βλέπεις να γίνονται πράξη. Και αυτό δε σου αρέσει και σε βάζει σε διαδικασίες να αναλύεις όλο και περισσότερο. Η ψυχολογία σου σήμερα είναι αρκετά κλεισμένη και δεν ξέρεις πώς να ξεφύγεις από όλο αυτό, ενώ στο μυαλό σου αναπτύσσονται σενάρια για το τι μπορεί να εννοούν οι άλλοι με αυτά που λένε αλλά και πόσο εσύ μπορείς να τους εμπιστευτείς. Στη δουλειά το κλίμα δεν είναι και το καλύτερο, γιατί υπάρχει ένας περίεργος ανταγωνισμός που δεν φανερώνεται, αλλά καθώς εσύ παρατηρείς τον τρόπο που κινούνται οι άλλοι και αυτά που λένε, εκτίθενται χωρίς να το καταλαβαίνουν. 

Αιγόκερως
Καλέ μου Αιγόκερε, έχεις την αίσθηση ότι η επικοινωνία σου χρειάζεται να γίνει πιο στοχευμένη και ξεκάθαρη από τη μία, ενώ από την άλλη έχεις την αίσθηση και το φόβο ότι μπορεί να αποκαλυφθούν τα πλάνα σου και να φανερωθούν κάποιες αδυναμίες που έχεις. Αυτή η αίσθηση σου δημιουργεί μια περίεργη επικοινωνία, τόσο στο επαγγελματικό αλλά και στο αισθηματικό, και μπορεί εύκολα να στείλεις μπερδεμένα μηνύματα. Είσαι σε μια φάση που ενώ θέλεις να κοινωνικοποιηθείς και να βρεθείς με φίλους, ο χρόνος σου σήμερα μπορεί να είναι αρκετά περιορισμένος, λόγω φόρτου εργασίας. 

Υδροχόος
Υδροχόε μου, σήμερα είσαι λίγο περίεργα. Έχεις την αίσθηση ότι πρέπει να δώσεις περισσότερη βάση στην εικόνα που βγάζεις προς τα έξω, θέλοντας να την ενισχύσεις και να την κάνεις όσο πιο δυνατή επαγγελματικά μπορείς. Κάποιες φράσεις που θα ακούσεις θα σε κάνουν να γίνεις πιο σκληρός και απόμακρος, προσπαθώντας να ενισχύσεις το αίσθημα ασφαλείας σου. Θέλεις να νιώσεις δυνατός σήμερα και να δώσεις στους άλλους να καταλάβουν – ιδίως τους ανταγωνιστές σου – ότι είσαι υπολογίσιμος αντίπαλος. Σημαντικό να μην μεταφέρεις ένταση από τη δουλειά στο σπίτι σήμερα, και το ανάποδο.

Ιχθύες
Σήμερα, Ιχθύ, περνάς σε μια φάση αμφισβήτησης όλων όσων σου λένε πώς να διαμορφώσεις τη φιλοσοφία σου και με ποιον τρόπο πρέπει να αντιδράς και να διαχειρίζεσαι καταστάσεις. Οι αυστηρές και καυστικές απαντήσεις που δίνεις θα τους βάλουν όλους στη θέση τους και θα τους δώσουν να καταλάβουν πως δεν πρέπει να σε υποτιμούν. Από την άλλη, κι εσύ έχεις κάποιες αμφιβολίες για το πώς πρέπει να αντιδράς και ποιον μπορείς να εμπιστεύεσαι. Επίσης, δύσκολα παίρνεις στα σοβαρά και αυτά που μαθαίνεις, καθώς έχεις κάποιες αμφιβολίες για τις πηγές που στα μεταφέρουν.

 

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ