Cosmic Telegram

Τα Ζώδια της Εβδομάδας | 18 - 24 Μαΐου 2024

Αγαπημένε μου Καρκίνε, το τελευταίο διάστημα επικρατεί στη ζωή σου μια κατάσταση για λύπηση

Αγγελική Μανουσάκη
Αγγελική Μανουσάκη
7’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Cosmic Telegram: Οι αστρολογικές προβλέψεις στην Athens Voice

Cosmic Telegram: Η Αγγελική Μανουσάκη κάνει τις αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας 18 - 24 Μαΐου 2024

Κριός
Αγαπημένε μου Κριέ, καλή εβδομάδα! Η εβδομάδα σου γενικότερα θα είναι μέτρια. Ούτε πολύ καλή, αλλά ούτε και πολύ κακή. Η πανσέληνος στο ζώδιο του Τοξότη την Τετάρτη σου δίνει μια γενικότερη δόση υπερβολής στο πώς διαχειρίζεσαι καταστάσεις, αλλά και ανθρώπους, καθώς σε κάνει επιθετικό - αλίμονο. Θα υπάρξουν σίγουρα κάποια συμβάντα, τα οποία θα σε κάνουν να σκεφτείς δυο και τρεις φορές τις σχέσεις σου με τους ανθρώπους, αλλά και τις συνεργασίες σου. Δεν μας ενδιαφέρουν αυτά. Το μόνο που σε νοιάζει αυτήν την εβδομάδα είναι το γκομενικό. Το οποίο το βρίσκω επίσης επιθετικό, μιας και ο Άρης στο ζώδιό σου προκαλεί εντάσεις. Ταυτόχρονα, η Αφροδίτη στο ζώδιο των Διδύμων, για εσένα που είσαι ελεύθερος, φέρνει έναν αέρα ανανέωσης και γενικώς δεν περνάς καθόλου απαρατήρητος. Εσύ που είσαι σε σχέση, θα έχεις αναζωογονητικές στιγμές με το ταίρι σου, αλλά θα πρέπει να προσέξεις τα λόγια σου σε κάποιες φάσεις, σωστά;

Ταύρος
Αγαπημένε μου Ταύρε, καλή εβδομάδα! Καλά τα φαινόμενα στο ζώδιό σου, αλλά τόση ταυρίλα ρε αδερφέ, ούτε εσύ δεν την αντέχεις. Η πανσέληνος στον άξονα Τοξότη-Διδύμων σε καλύπτει στις οικονομικές ανάγκες σου και, γιατί όχι, σε ένα σούξου μούξου με κάποιο γκομενάκι. Η Αφροδίτη ετοιμάζεται σιγά σιγά να φύγει από το ζώδιό σου, οπότε προσπάθησε να την αξιοποιήσεις κάπως. Γενικώς, στα επαγγελματικά σου βιώνεις έναν μικρό ανταγωνισμό, τον οποίο θα έλεγα πως εσύ προκαλείς. Προσπάθησε να χαμηλώσεις τους τόνους, γιατί βλέπω να μην πηγαίνει και πολύ καλά η φασούλα, παρότι υπάρχουν οι προοπτικές. Στα ερωτικά σου, δεν θα έλεγα πως είσαι σε κακή φάση, καθώς καταφέρνεις να εκπληρώσεις κάποιες επιθυμίες και να κινηθείς έξυπνα και μεθοδικά. Ειδικά εσύ που είσαι ελεύθερος, το πας καλά το παιχνίδι. Εσύ που δεν είσαι ελεύθερος, καταφέρνεις και αναζωπυρώνεις τον έρωτα με το ταίρι σου. Στα επαγγελματικά και στα οικονομικά σου, θα έλεγα ότι υπάρχει εύνοια και ευημερία.

Δίδυμοι
Αγαπημένε μου Δίδυμε, καλή εβδομάδα! Γενικώς,  θα έλεγα πως αυτή η εβδομάδα είναι αρκετά κατασταλτική για εσένα. Και γενικότερα, έξτρα ωφέλιμη. Ο Ερμής βρίσκεται στο ζώδιο του Ταύρου κι αυτό σε κάνει αυτομάτως πιο πρακτικό σε θέματα που αφορούν συζητήσεις και διαπραγματεύσεις. Ωστόσο, η Αφροδίτη και ο Δίας στο ζώδιό σου μπαίνουν χέρι -χέρι μαζί και σου προσφέρουν άφθονη τύχη. Καλό θα ήταν, λοιπόν, να κάνεις πολύ manifest αυτήν την περίοδο. Στα γκομενικά σου τώρα, λειτουργείς σαν μαγνήτης κι έλκεις ό,τι κι όποιον θέλεις. Παρόλα αυτά, δεν θέλω να ξεχνάς την πανσέληνο στον Τοξότη, που φέρνει αποκαλύψεις ή και ρήξεις στις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Εσύ που είσαι ελεύθερος, οι πόρτες του έρωτα γράφουν “ανοίξαμε και σας περιμένουμε”. Κι εσύ που είσαι ήδη σε σχέση, απολαμβάνεις τον σχεδιασμό κάποιου ταξιδιού ή και μετακόμισης. Επαγγελματικά, ανακτάς την χαμένη σου δημιουργικότητα και διευρύνεις τους ορίζοντες και το μυαλό σου.

Καρκίνος
Αγαπημένε μου Καρκίνε, καλή εβδομάδα! Το τελευταίο διάστημα επικρατεί στη ζωή σου μια κατάσταση για λύπηση. Προσπάθησε να έχεις μια πιο οργανωμένη σκέψη και να δίνεις προτεραιότητα σε αυτά που σου δίνουν ασφάλεια κι όχι στα αβέβαια, γιατί όποιος κυνηγάει τα πολλά, χάνει και τα λίγα. Κοίτα να διατηρήσεις μια ισορροπία και να μην ξεσπάς σε άτομα που είτε έχεις είτε σε έχουν ανάγκη. Στα θετικά νέα, θα βρεις δικαίωση σε θέμα οικονομικό ή επαγγελματικό. Θα μπορούσε να σχετίζεται και με κάποια κατηγορία εις βάρος σου. Γενικώς, θα πρότεινα να κινηθείς σαν 'ποντικομαμή', κοινώς υπόγεια. Μην αποκαλύπτεις τα πλάνα σου και τα θέλω σου. Εξαιρετικά τυχερή η εβδομάδα σου, όμως, στα ερωτικά. Έχεις τέρμα ερωτική διάθεση και γοητεύεις τα πλήθη. Ειδικά εσύ που είσαι ελεύθερος. Oχι ότι εσύ που είσαι σε σχέση πας πίσω, έτσι; Επαγγελματικά τώρα, θα σου πρότεινα -ξαναλέω- να κινηθείς υπόγεια και να μη λες πουθενά τα σχέδιά σου. Όχι, το ξαναλέω, γιατί ξέρω πως όταν ενθουσιάζεσαι εσύ, τα λες παντού. 

Λέων
Αγαπημένο μου Λιοντάρι, καλή εβδομάδα! Γενικώς μεσοβδόμαδα νιώθεις πως σιγά σιγά αποδέχεσαι κάποιες καταστάσεις. Kαι σίγουρα βρίσκεις -με τη βοήθεια της πανσέληνου της Τετάρτης- λύσεις σε προβλήματα. Παράλληλα, αποφεύγεις με οριακά καλλιτεχνικό τρόπο τις ρήξεις και τα dramas. Επίσης, θέλω να ξέρεις πως ξεκινάει μια περίοδος ψυχαγωγίας και ανακούφισης. Παράλληλα, για εσένα που εκκρεμούν νομικά ή εκπαιδευτικά ζητήματα, τα πράγματα θα έχουν πολύ καλή έκβαση. Και δεν θα μείνω εκεί, γιατί έχω να σου πω πως και στα ερωτικά οι όψεις και τα άστρα είναι ευνοϊκά προς το πρόσωπό σου. Δεν θα λείψουν τα one night stands, το flirt και τα κοπλιμέντα, για εσάς τους ελεύθερους. Ενώ για τους δεσμευμένους, να πω πως γίνεστε πιο ομιλητικοί και ευδιάθετοι με το ταίρι σας και επικρατεί μια καλοκαιρινή διάθεση ανάμεσά σας. Στα επαγγελματικά-οικονομικά, ο Δίας και η Αφροδίτη σε βοηθούν να κάνεις καλύτερα επαγγελματικά deals.

Παρθένος
Αγαπημένε μου Παρθένε, καλή εβδομάδα! Δεν θα επέλεγα αυτήν την εβδομάδα για να την κληρώσω ως best of the year, καθώς υπάρχει τρομερή ένταση λόγω πανσελήνου στον Τοξότη (που είναι στον σταυρό σου). Βέβαια, εσύ ασχολείσαι με χαζομάρες και αναλώνεσαι σε βλακείες, οι οποίες σου αποσπούν την προσοχή. Μη χάνουμε το δάσος για το δέντρο, σωστά; Αυτήν την εβδομάδα θέλεις λίγο το comfort zone σου κι όχι πολλά πολλά - λίγοι και καλοί. Υπάρχει έντονη ερωτική διάθεση και ίσως να θελήσεις να μην είσαι τόσο ωμός και πεζός, όπως είσαι συνήθως. Αντιθέτως, εσύ που είσαι ελεύθερος, ίσως επιδιώκεις μια πιο απλή και ρομαντική κατάσταση. Εσύ, πάλι, που είσαι σε σχέση, αναζητάς μια θαλπωρή. Ταυτόχρονα, συνειδητοποιείς ότι αρχίζεις να ζηλεύεις το ταίρι σου και να παραλογίζεσαι, αλλά δεν θα λείψει το πάθος. Στα επαγγελματικά σου, προσπάθησε να μη βιάζεσαι λόγω ανασφάλειας και ανταγωνισμού.

Ζυγός
Αγαπημένε μου Ζυγέ, καλή εβδομάδα! Η πανσέληνος της Τετάρτης σού ανοίγει τους ορίζοντες της φαντασίας και του νου. Όχι μόνο αυτό, αλλά θα δεις και τη διάθεσή σου να αλλάζει προς το καλύτερο. Έτσι, θα καταφέρεις να φέρεις εις πέρας υποχρεώσεις, αλλά και να λύσεις προβλήματα που σε απασχολούν. Στα ερωτικά σου, πνέει αέρας ανανέωσης, λόγω της Αφροδίτης και του Δία. Ειδικά προς τα τέλη της εβδομάδας, θα αρχίσεις να το παρατηρείς εντονότερα. Εσύ που είσαι ελεύθερο πουλί, είναι καλή στιγμή για εξόδους και flirt και, εννοείται, για νέες γνωριμίες. Εσύ που δεν είσαι ελεύθερος, θα περάσεις όμορφες στιγμές με το ταίρι σου και θα θελήσετε να δοκιμάσετε νέα πράγματα. Στα επαγγελματικά, πρόκειται να λάβεις ευχάριστα νέα και να δικαιωθείς, αλλά δεν αποκλείεται να υπάρξουν και μερικές εντάσεις. 

Σκορπιός
Αγαπημένε μου Σκορπιέ, καλή εβδομάδα! Οι μέρες που ακολουθούν είναι αρκετά κατασταλτικές για εσένα, καθώς ευνοείσαι σε επικοινωνιακά και πρακτικά ζητήματα. Επίσης, η Αφροδίτη, που αφήνει το ζώδιο του Ταύρου, σου δίνει μια ξαφνική χαρά, είτε σε γκομενικό είτε σε κοινωνικό επίπεδο. Γενικώς, όμως, θα σου πρότεινα να είσαι συγκρατημένος και να προσπαθείς να προσαρμόζεσαι σε όλες τις καταστάσεις και αλλαγές. Στα ερωτικά σου, πρόκειται τώρα να δεις να πραγματοποιούνται επιθυμίες που είχες μέσα σου καιρό. Αν είσαι ελεύθερος, θα βρεθείς σίγουρα στην αγκαλιά κάποιου flirt, ενώ αν είσαι σε σχέση, θα δεις να φουντώνει τέρμα το πάθος με το ταίρι σου. Επαγγελματικά τώρα, οι ρυθμοί που επικρατούν κάπως θα σε στρεσάρουν, αλλά αυτό θα λειτουργήσει υπέρ σου, μια και το κομμάτι αυτό θα προχωρήσει και θα εξελιχθεί άμεσα.   

Τοξότης
Αγαπημένε μου Τοξότη, καλή εβδομάδα! Κουραστικές μεν, κομβικές δε οι ακόλουθες ημέρες, κυρίως λόγω της πανσέληνου της Τετάρτης. Γενικά, θα σου πω να μην αναβάλεις και να μην παραμελήσεις υποχρεώσεις που έχεις για να ασχοληθείς με άλλα πιο ενδιαφέροντα ζητήματα, όπως π.χ. τα γκομενικά. Και που το λέω εγώ, θα με ακούσεις εσύ; Ναι καλά! Πάντως, στο ερωτικό κομμάτι θα δεις όμορφες εξελίξεις, κάτι που εννοείται θα σε ενεργοποιήσει στο έπακρο, αφού άλλο που δεν θες εσύ. Είτε είσαι ελεύθερος είτε δεσμευμένος, να ξέρεις πως ανοίγει ένας νέος κύκλος με θετικές εξελίξεις. Επαγγελματικά, αρχίζεις να συλλέγεις τους καρπούς που έσπειρες το προηγούμενο διάστημα, ενώ παράλληλα παίρνεις το πάνω χέρι και σε οικονομικό επίπεδο. Δεν αποκλείεται, μάλιστα, να σου ανοιχτούν νέες πόρτες μέσω νέων συνεργασιών ή προτάσεων.

Αιγόκερως
Αγαπημένε μου Αιγόκερε, καλή εβδομάδα! Δεν θα έλεγα πως θα είναι μια κακή εβδομάδα, αλλά μην περιμένεις ότι θα είναι και η πιο τέλεια του χρόνου. Ό,τι και να γίνει, εσύ πρέπει πάντα να κοιτάς το συμφέρον σου και όχι τις βλακείες που θα σου τάζει ο ένας κι ο άλλος. Δείξε έναν πειθαρχημένο χαρακτήρα (όσο μπορείς). Στα γκομενικά σου, υπάρχει μια καλύτερη διάθεση και προσέγγιση, αλλά μην παίρνουν τα μυαλά σου αέρα, έτσι; Θα υπάρξουν σίγουρα κάποια ξαφνικά θεματάκια στη δουλειά. Θέλει ψυχραιμία το όλο πράγμα και να μην το αφήσεις να σε επηρεάσει αρνητικά, γιατί η Πανσέληνος στον Τοξότη φωτίζει κάποιες παρασκηνιακές καταστάσεις και κλονιζει το ψυχολογικό κομμάτι. Γι' αυτό μάζευε δυνάμεις και κουράγιο... Εσύ που είσαι σε σχέση, δεν θα αποφύγεις άλλον έναν καβγά που τόσο καιρό προσπαθείς να αποφύγεις. Εσύ που είσαι ελεύθερος, μια ερωτική περιπέτεια ξεκινάει σιγά σιγά. Επαγγελματικά, θα υπάρξουν σίγουρα καλύτερες συνθήκες εργασίας. Αυτό ισχύει και από άποψη οικονομικών. 

Υδροχόος
Αγαπημένε μου Υδροχόε, καλή εβδομάδα! Το ξέρω ότι σου κάνει εντύπωση αυτό που θα σου πω, αλλά είσαι από τους τυχερούς της εβδομάδας, μια και ο Δίας με τον Πλούτωνα κάνουν εξάγωνο. Αυτό σε βοηθάει να πάρεις κάποιες αποφάσεις, οι οποίες θα είναι πολύ ωφέλιμες για την ζωή σου. Αρχίζει σιγά σιγά και ξεκαθαρίζει το τοπίο των σχέσεων, είτε επαγγεματικών είτε προσωπικών. Γενικώς, αντλείς δύναμη από τον Ήλιο, άντε γιατί μας έπρηξαν τα φαινόμενα στον Ταύρο. Στα ερωτικά σου, κλείνουν υποθέσεις, οι οποίες σε ταλαιπωρούν. Για σένα που είσαι ελεύθερος, να σου πω πως γίνεσαι εξαιρετικά ελκυστικός και ακαταμάχητος. Εσύ, πάλι, που είσαι σε σχέση, έρχεσαι πιο κοντά με το ταίρι σου μέσω της επικοινωνίας. Στα επαγγελματικά σου, ανοίγεις τους ορίζοντες και το μυαλό σου και είσαι δεκτικός σε νέες προτάσεις, συνεργασίες και ιδέες. Η δημιουργικότητά σου σε ανταμείβει.

Ιχθύες
Αγαπημένε μου Ιχθύ, καλή εβδομάδα! Δεν είναι εποχή για ρίσκα, θα έλεγα, καθώς είναι δύσκολη περίοδος, λόγω της πανσέληνου στο ζώδιο του Τοξότη. Αυτό σε πιέζει να πάρεις ρίσκα και αποφάσεις, ενώ δεν πρέπει να το κάνεις.  Άσε που ενδεχομένως να μαλλιοτραβηχτείς με τους δικούς σου. Νιώθεις πως βρίσκεσαι σε κάποιο αδιέξοδο κι ότι σου ασκείται πίεση από παντού. Δεν θα έλεγα πως ισχύει αυτό, μια και είσαι λίγο drama queen. Παρ΄όλα αυτά, κράτα όσο μπορείς αποστάσεις από άτομα που προκαλούν αρνητική ενέργεια ή που γενικά κάτι δεν σου πάει καλά μαζί τους κι εμπιστεύσου το ένστικτό σου. Στα ερωτικά σου τώρα, φαίνεται πως αναπολείς παρελθοντικές σου σχέσεις, ενώ έχει μαλλιάσει πολλάκις η γλώσσα μου να σου λέω να μην ασχολείσαι με πρώην. Παρόλα αυτά σε εσένα που είσαι ελεύθερος, ίσως προκύψει η ευκαιρία για ένα ζεβουζέ με κάποιον πρώην. Εσύ που είσαι σε σχέση, φαίνεται πως σου γίνεται μια πρόταση αλλαγής (είτε μικροαποστάσεις -τίποτα το σπουδαίο δηλαδή- είτε μετακόμιση-συγκατοίκηση). Θα μπορούσε και γάμος - λέμε τώρα, μην το πάρεις και πάνω σου. Στα οικονομικά είσαι φανερά ζορισμένος, αλλά επιμένεις να κάνεις έξοδα για άλλους. 

 

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ