Cosmic Telegram

Τα Ζώδια της Δευτέρας 20.05.2024

Λέοντά μου, σήμερα τα ερωτηματικά που σε πλημμυρίζουν είναι αρκετά

Αγγελική Μανουσάκη
4’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Τα Ζώδια της Δευτέρας 20.05.2024: Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις από την Αγγελική Μανουσάκη

Κριός
Δεν ξέρει κανείς τι μπορεί να σου φταίει σήμερα, Κριέ μου, και το πρόβλημα είναι πως ούτε κι εσύ ξέρεις τι μπορεί να σε ενοχλεί τόσο πολύ. Το θέμα σου εστιάζεται περισσότερο σε συναναστροφές που έχεις σήμερα και σε πλημμυρίζει ένα άγχος ότι μπορεί να υπάρξει ένας ανταγωνισμός προς το πρόσωπό σου και θα πιάσει απροετοίμαστο να απαντήσεις καταλλήλως. Παράλληλα, κάποια διλήμματα που έχουν να κάνουν με τα οικονομικά σου και ένας φόβος ότι τα πλάνα σου δε θα προχωρήσουν όπως υπολογίζεις σε κάνουν κάπως απόλυτο και απόμακρο. Στις κινήσεις που θα κάνεις είναι σημαντικό να έχεις ένα πιο καθαρό μυαλό και να μην εμμένεις στα πιστεύω σου.

Ταύρος
Το πρόγραμμά σου φαίνεται να παραείναι γεμάτο σήμερα, Ταύρε μου, και το γεγονός ότι πρέπει να τρέξεις λίγο παραπάνω για να τα προλάβεις όλα, σε αγχώνει αρκετά. Αρχικά, στη δουλειά το κλίμα είναι αρκετά περίεργο και νιώθεις πως χρειάζεται να μαζευτείς και να αρχίσεις να επεξεργάζεσαι εκ νέου το με ποιον μπορείς να συνεργαστείς και να νιώσεις παράλληλα ασφάλεια. Κάτι που σε ταρακουνάει αρκετά και σε κάνει να δεις πολλά πράγματα που δεν είχες προσέξει το τελευταίο διάστημα. Επίσης, αρχίζεις και έχεις αμφιβολίες για κάποια άτομα του κύκλου σου, αλλά και για κάποιους πιο στενούς συνεργάτες.

Δίδυμοι
Δίδυμε, σήμερα έχεις μια αρκετά δημιουργική διάθεση, η οποία μπορεί να εκφράζεται και στο επαγγελματικό σου κομμάτι. Κάποιοι προβληματισμοί που σου δημιουργούνται εσωτερικά όμως, σε κάνουν να αναθεωρείς κάποια πράγματα και να σκέφτεσαι αν πρέπει να συνεχίσεις κάποιες καταστάσεις. Η αλήθεια είναι πως το άγχος σε πλημμυρίζει αρκετά. Προσπαθείς να δεις όλα τα ενδεχόμενα που προκύπτουν και κάπου θα το χάσεις, αυτό είναι σίγουρο. Είναι πολύ σημαντικό να εστιάσεις σε κάποιες επαγγελματικές κινήσεις που θέλεις να κάνεις με μεγαλύτερη προσοχή και ακρίβεια, αλλά και να προσέξεις τον τρόπο που εκφράζεσαι. Γίνεσαι πολύ απόλυτος και δε σου πάει.

Καρκίνος
Σήμερα, Καρκίνε μου, είναι αρκετά ψυχολογικά τα ερωτηματικά που σου δημιουργούνται και σε κάνουν να αναρωτιέσαι αν και σε ποιο βαθμό είσαι ευχαριστημένος με τις καταστάσεις που υπάρχουν στη ζωή μου. Είναι μια περίεργη μέρα, γιατί αφενός έχεις να διαχειριστείς τις ανταγωνιστικές στάσεις συναδέλφων – σε ηπιότερο κλίμα όμως – και αφετέρου μα διαχειριστείς δικά σου ζητήματα που σου σκάνε από το πουθενά. Στα επαγγελματικά, μπορεί να σκάσουν νέες προτάσεις που να σε βάλουν σε δίλημμα για το τι είναι καλύτερο να επιλέξεις, ενώ μέσα σου έχεις και την αίσθηση ότι προδίδεις τα άτομα που σου έχουν δώσει ήδη μια ευκαιρία επαγγελματικά.

Λέων
Λέοντά μου, σήμερα τα ερωτηματικά που σε πλημμυρίζουν είναι αρκετά και δύσκολα θα βγάλεις άκρη. Από το πρωί συνειδητοποιείς πως η ένταση από χτες παραμένει, αν και είναι σαφέστατα μειωμένη. Έτσι, προσπαθείς να διαχειριστείς ζητήματα που έχουν να κάνουν κατά κύριο λόγο με τα επαγγελματικά σου πλάνα, τα οποία αλλάζουν αρκετά σήμερα και σου δημιουργούν ένα περίεργο κλίμα αστάθειας και ανασφάλειας. Εσύ μπορεί να πιστεύεις ότι όλα ήταν τακτοποιημένα. Χρειάζεται να εξετάσεις πιο προσεκτικά και ψύχραιμα τα δεδομένα σου και να διαλευκάνεις κάποιες αμφιβολίες που έχεις απέναντι σε κάποιους από τους συνεργάτες σου.

Παρθένος
Παρθένε μου, σήμερα θέλει αρκετά προσεκτικούς χειρισμούς. Τα διλήμματα είναι πολλά και σε διαφορετικούς τομείς, κάτι που θα σου δημιουργήσει μια σύγχυση και μια αδυναμία να συγκεντρωθείς και να αντιμετωπίσεις αποτελεσματικά τις καταστάσεις. Το βασικό είναι πως τα οικονομικά σου είναι και σήμερα στο επίκεντρο, απλά μαζί με αυτά κλονίζεται και το αίσθημα ασφαλείας που έχεις. Ξαφνικές αλλαγές στα οικονομικά σου, πιθανές συνεργασίες που δεν προχωράνε ή πλάνα που πηγαίνουν πίσω σου δημιουργούν ένα άγχος και μια πίεση. Και όλο αυτό σε κάνει να βάζεις περισσότερα πράγματα στο πρόγραμμα, για να προλάβεις και να σώσεις κάπως την κατάσταση.

Ζυγός
Σήμερα, Ζυγέ μου, υπάρχει μπέρδεμα στην ατμόσφαιρα. Η ένταση με τους άλλους συνεχίζει να υπάρχει, αλλά σταδιακά ξεθωριάζει μέσα στη μέρα. Κατά τα άλλα, σε πιάνουν διάφορα άγχη και μια τάση να θέλεις να απομακρυνθείς από οτιδήποτε σήμερα. Κάποια οικονομικά σε στρεσάρουν και σου δημιουργούν μια πίεση, επειδή δεν τα είχες υπολογίσει. Πρόκειται για αλλαγές της τελευταίας στιγμής. Έπειτα, το κλίμα στη δουλειά φαίνεται να σε μπερδεύει, με αποτέλεσμα να μην ξέρεις ποιον μπορείς να εμπιστευτείς. Αυτό θα σε κάνει να δουλέψεις πιο ατομικά μέσα στη μέρα, για να μπορέσεις να έχεις και το κεφάλι σου ήσυχο.

Σκορπιός
Αυτό που κάθεσαι και παρατηρείς τις καταστάσεις γύρω σου, Σκορπιέ μου, ενώ παράλληλα προσπαθείς σήμερα να καταλάβεις και το τι μπορεί να συμβαίνει μέσα σου, είναι κάτι που εύκολα μπορεί να σε μπερδέψει. Έχεις ήδη κάποιες απόψεις – που τις κρατάς για τον εαυτό σου – και προσπαθείς να βρεις αρχικά πόσο κουμπώνουν πάνω στους άλλους, είτε αυτοί είναι συνεργάτες, είτε το αμόρε σου. Επίσης, έχεις μια δυσκολία να πειστείς για το αν μπορείς να εμπιστεύεσαι όλα αυτά τα άτομα που έχεις γύρω σου, ιδίως αν έχεις μπει πρόσφατα σε ένα νέο περιβάλλον. Έχεις μια δυσκολία να αφεθείς – γενικό αυτό, αλλά σήμερα περισσότερο – και η καχυποψία σου πιάνει ταβάνι.

Τοξότης
Σήμερα, Τοξότη μου, ο τρόπος που προσπαθείς να διαχειριστείς κάποιες επαγγελματικές προτάσεις ίσως σε μπερδέψει περισσότερο και σε οδηγήσει σε κάποια λανθασμένα βήματα. Έχεις πολλά ερωτηματικά στο κεφάλι σου και η αλήθεια είναι πως δεν ξέρεις ποιος είναι ο σκοπός που συμβαίνουν τόσα πολλά μαζεμένα. Επίσης, παρατηρώντας κάποια πράγματα μέσα στην παρέα σου νιώθεις πως κάτι τρέχει και δεν ξέρεις ποιος θα ήταν ο καλύτερος τρόπος να το διαλευκάνεις. Υπάρχουν πολλά άγχη, τόσο στη δουλειά όσο και στο κοινωνικό σου κομμάτι. Αυτό που το κάνει πιο δύσκολο είναι η μανία που σε πιάνει να βρεις τι κρύβεται από πίσω, χωρίς να είναι σίγουρο ότι θα βρεις κάτι.

Αιγόκερως
Αιγόκερέ μου, σήμερα επαγγελματικά νιώθεις αρκετά μπερδεμένος. Έχεις πολλά μέτωπα ανοιχτά και δουλειές που τρέχουν παράλληλα και κάπου το χάνεις, γιατί η οργάνωσή σου πέφτει. Πέρα όμως από αυτό, νιώθεις πως δεν ξέρεις πώς να εκφράσεις αυτή τη δημιουργικότητα που έχεις. Συσσωρεύεις ιδέες και προσπαθείς να τις συνδυάσεις για να δώσεις ένα πιο πλήρες αποτέλεσμα, ξεχνώντας πως όσο απλούστερο, τόσο καλύτερο. Επίσης, αντιδράσεις που βλέπεις από τους άλλους, σου δημιουργούν καχυποψίες και νιώθεις πως χρειάζεται να μαζευτείς και να μην ανοίγεσαι περισσότερο σήμερα.  

Υδροχόος
Υδροχόε μου, ακούς πολλά και δεν ξέρεις τι πρέπει να πάρεις στα σοβαρά σήμερα και τι πρέπει να αφήσεις στην άκρη. Υπάρχει ένα διάχυτο άγχος γύρω σου που έχει να κάνει τόσο με το συναισθηματικό, αλλά και με πιο πρακτικά ζητήματα της καθημερινότητας. Το σημαντικότερο είναι το τι συμβαίνει στο σπίτι και πώς θα αποφασίσεις να χειριστείς κάποιες καταστάσεις που δεν είναι και τόσο ξεκάθαρες μέσα στο κεφάλι σου. Οικονομικά ζητήματα που έχουν να κάνουν με την οικογένεια σου δημιουργούν μια σύγχυση, ενώ γίνεσαι πολύ απόλυτος στις απόψεις σου και δύσκολα θα ακούσεις την άποψη κάποιου άλλου, που μπορεί να είναι και καλύτερη στο τέλος-τέλος.

Ιχθύες
Σήμερα, Ιχθύ μου, είναι πολύ εύκολο όλο αυτό το άγχος που έχεις να γιγαντωθεί μέσα στο κεφάλι σου. Πολλά πράγματα σε απασχολούν και η πίεση που ασκείς εσύ ο ίδιος στον εαυτό σου για να τα ολοκληρώσεις, αλλά και η πίεση που δέχεσαι από τους γύρω σου, σου δημιουργούν ένα πνιγηρό συναίσθημα. Αρχικά, σε πιάνει μια αμφιβολία για το αν προσεγγίζεις σωστά κάποια πράγματα ή αν η δική σου οπτική υπερτερεί και σε κάνει να φέρεσαι περίεργα. Κάποιες ξαφνικές αποφάσεις που θα πάρεις μέσα στη μέρα μπορεί να αλλάξουν όλο σου το πρόγραμμα και να μην το καταλάβεις καν. Και το θέμα είναι πως σήμερα δεν μπορείς να ακούσεις καθαρά το ένστικτό σου.