Cosmic Telegram

Τα Ζώδια της Κυριακής 19.05.2024

Ιχθύ, όλα γίνονται πιο έντονα συναισθηματικά για εσένα

Αγγελική Μανουσάκη
Αγγελική Μανουσάκη
4’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις από την Αγγελική Μανουσάκη

Τα Ζώδια της Κυριακής 19.05.2024: Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις από την Αγγελική Μανουσάκη

Κριός
Κριέ μου, σήμερα είναι πολύ σημαντικό να καταλάβεις πως δεν έχουν οι άλλοι κάτι μαζί σου, αλλά εσύ δεν ξέρεις πού να εστιάσεις και με ποιον τρόπο να ξεσπάσεις το θυμό που έχεις. Υπάρχουν διάφορα μέσα στη μέρα που φαίνεται να δοκιμάζουν την υπομονή σου η αλήθεια είναι. Αρχικά, τα οικονομικά σου φαίνεται να είναι κάπως ασταθή, και για αυτό θα «κατηγορήσεις» συνεννοήσεις που έγιναν και δεν έγιναν αντιληπτές από τους άλλους. Κάτι που – μεταξύ μας – ξέρεις πως δεν ισχύει και τόσο… Κι εσύ βιάστηκες και δεν έδωσες ιδιαίτερη βάση. Το βράδυ σε πιάνει μια τάση να απομονωθείς από όλους και να προσπαθήσεις να βρεις την ησυχία σου.

Ταύρος
Σήμερα κάτι σε βγάζει από τη ρουτίνα σου, Ταύρε μου, και αυτό καταλαβαίνεις τι θα φέρει… Πέρα από την πλάκα, σήμερα υπάρχουν αρκετά γεγονότα μέσα στη μέρα που θα χρειαστεί να αφιερώσεις χρόνο και να ασχοληθείς πιο διεξοδικά για να τα τακτοποιήσεις. Αυτός ο θυμός που συνεχίζεις να εσωτερικεύεις σήμερα γίνεται κάπως πιο δύσκολα διαχειρίσιμος και μπορεί εύκολα να χάσεις την ψυχραιμία σου, ιδίως αν δεν μπορούν οι άλλοι να καταλάβουν τι εννοείς. Γενικά, η διάθεσή σου σήμερα έχει αρκετά πάνω-κάτω και αυτό δεν σε βοηθά. Σημαντικό να μπορέσεις να ξεκαθαρίσεις κάποια επαγγελματικά ζητήματα και να πάρεις αποστάσεις από τα άτομα που σου δημιουργούν εμπόδια σε αυτό το κομμάτι. 

Δίδυμοι
Δίδυμέ μου, σήμερα είναι πολύ σημαντικό να κινηθείς πολύ προσεκτικά τόσο στα επαγγελματικά σου, όσο και τα αισθηματικά σου. Υπάρχει μια ένταση στην ατμόσφαιρα και μια νευρικότητα που εύκολα μπορεί να σε οδηγήσει σε σπασμωδικές κινήσεις και αποφάσεις. Εσωτερικά έχεις πολλά σκαμπανεβάσματα και κάποιες συναισθηματικές σου υποθέσεις μπορεί να έχουν περίεργες εξελίξεις, αν δεν το δεις πιο ήρεμα. Καταλαβαίνω ότι έχεις κουραστεί, χρειάζεται όμως να ξεκαθαρίσεις μέσα σου από τι πρέπει να πάρεις αποστάσεις και με τι μπορείς και θέλεις να συνεχίσεις. Σημαντικό να το εφαρμόσεις και σε κάποιες επαγγελματικές σου κινήσεις αυτό σήμερα.

Καρκίνος
Σήμερα είσαι πιο τσιτωμένος, Καρκίνε μου. Η ένταση που έχεις είναι αρκετή, καθώς το περίεργο κλίμα που αντιλαμβάνεσαι σε συνδυασμό με τα δικά σου σκαμπανεβάσματα, το κάνουν όλο αρκετά περίεργο. Κάποιες εντάσεις στη δουλειά μπορεί να δημιουργήσουν ένα κλίμα αντιπαλότητας από το πουθενά, και να χρειαστεί να αποδείξεις τη δυναμική σου, για να μην βρεθείς με την πλάτη στον τοίχο. Γιατί αυτό φοβάσαι περισσότερο. Πολύ βασικό να ακούσεις τι έχουν να σου πουν οι άλλοι πριν απαντήσεις, γιατί είσαι εν θερμώ και μπορεί αυτά που θα πεις να δημιουργήσουν αποστάσεις που δε θα γεφυρωθούν εύκολα αργότερα.

Λέων
Σήμερα, Λέοντά μου, νιώθεις πως βρίσκεσαι σε ένα αδιέξοδο και η αισιοδοξία δεν είναι ένας ισχυρός σου σύμμαχος. Από τη μία προσπαθείς να βρεις κάποιες άμεσες λύσεις που θα σε ξεκολλήσουν από το τέλμα που νιώθεις πως βρίσκεσαι, ενώ από την άλλη αρνείσαι κάπως πεισματικά τη βοήθεια που σου προσφέρεται. Κάποια αλλαγή στα πλάνα σου είναι η αιτία για αυτή σου την κατάσταση σήμερα, άσχετα αν δεν θέλεις να το παραδεχτείς ανοιχτά. Σήμερα είναι μια καλή ευκαιρία να περιορίσεις σημαντικά τα έξοδα, γιατί κάπως ζορίζεσαι και δεν το έχεις συνειδητοποιήσει, αλλά παίζει να μείνεις πίσω σε υποχρεώσεις αν δεν προσέξεις.

Παρθένος
Παρθένε μου, σήμερα βάζεις κάτω τα χαρτιά σου και προσπαθείς να καταλάβεις καλύτερα το τι συμβαίνει με τα οικονομικά σου. Η μέρα έχει αρκετό άγχος και πίεση και μια ανάγκη να βρεις πάση θυσία κάτι που θα σε κάνει να νιώσεις ασφαλής, πως δεν κινδυνεύεις να ξεμείνεις. Κάποιες βιαστικές κινήσεις που σκέφτεσαι να κάνεις, προκειμένου να ισοφαρίσεις μια ζημιά, δε θα σε ωφελήσει. Το σημαντικό είναι να ακούσεις αυτή τη φωνή μέσα σου, που σήμερα σου επισημαίνει για ακόμα μια φορά πως πρέπει να πάρεις αποστάσεις από άτομα που προσπαθούν να σε εκμεταλλευτούν – και τους έχεις πάρει χαμπάρι – αλλά και από καταστάσεις που σου δημιουργούν εμπόδια.

Ζυγός
Σήμερα υπάρχει μια έντονη και κάπως πιο πολεμική διάθεση στην ατμόσφαιρα, Ζυγέ μου. Οι επαφές που έχεις με τους άλλους είναι αρκετά τεταμένες και ένα αίσθημα ανταγωνισμού φαίνεται να σε πεισμώνει σήμερα, όχι όμως παραγωγικά. Ξαφνικά σκαμπανεβάσματα στα οικονομικά σου σε ζορίζουν ψυχολογικά και σε πιάνουν διάφορες φοβίες για το πώς θα τα φέρεις σε ισορροπία, παρά τις ευκαιρίες που έχεις. Το βράδυ αντιλαμβάνεσαι για μια ακόμα φορά ότι είναι καλύτερο για εσένα να πάρεις αποστάσεις από κάποιες καταστάσεις στη δουλειά, παρά το άγχος που έχεις ότι θα παρεξηγηθείς από κάποιους ανθρώπους που συμπαθείς ή νιώθεις πιο κοντά σου.

Σκορπιός
Σκορπιέ μου, σήμερα είσαι αρκετά μαζεμένος, αλλά όχι και ήρεμος. Είσαι πολύ κοντά στο να εκραγείς, αφού όλα αυτά που έχεις δει και έχεις συνειδητοποιήσει γύρω σου σε έχουν φέρει στο μη περαιτέρω. Η αλλαγή στη συμπεριφορά που έχουν οι απέναντι προς εσένα σε τσιτώνει ακόμα περισσότερο, αλλά σου δημιουργεί και μια πιο εσωτερική σύγκρουση για πώς πρέπει να το αντιμετωπίσεις. Η αλήθεια είναι πως δε μπορείς να κρατήσεις χαμηλούς τόνους, αν εμπλακείς με πράγματα που πρέπει να κάνεις στη δουλειά, για αυτό προσπάθησε να τα κάνεις όσο πιο γρήγορα μπορείς. Ένα φλερτ που έχεις στα σκαριά φαίνεται να μην σε ικανοποιεί πλέον και παίρνεις αποστάσεις απότομα.

Τοξότης
Κάπως περίεργα είναι τα πράγματα με την παρέα σήμερα, Τοξότη μου, και δεν ξέρεις πώς πρέπει να κινηθείς για να μπορέσεις να το σώσεις κάπως. Βέβαια, μπορεί να μη θέλεις και να το σώσεις. Αντιθέτως, μπορεί να το δεις σα μια ευκαιρία για να δεις ποιος αξίζει να μείνει κοντά σου και ποιος πρέπει να απομακρυνθεί. Αλλαγές στη δουλειά μπορεί να δημιουργήσουν μια παραπάνω σύγχυση. Αυτό μπορεί να έχει να κάνει με κάποια πρότζεκτ που εσύ τρέχεις, αλλά και με το πρόγραμμα σου στη δουλειά. Ψυχολογικά, είσαι αρκετά πιεσμένος από πολλά πράγματα και το ότι θέλεις να πάρεις αποστάσεις, ακούγεται ως η μόνη λύση στο κεφάλι σου.

Αιγόκερως
Αιγόκερέ μου, σήμερα πρέπει να οπλιστείς με ψυχραιμία, ακόμα και αν έχεις έτοιμες εναλλακτικές λύσεις στη φαρέτρα σου, και να αντιμετωπίσεις τις διάφορες καταστάσεις στα επαγγελματικά σου με ψυχραιμία και σταθερότητα. Είναι σαν κάποιος να προσπαθεί να δει τις αντοχές σου σήμερα, αλλά δεν ξέρει πού μπλέκει… Η ένταση και τα διάφορα που προκύπτουν στο κομμάτι του σπιτιού σε αποσπούν από τα της δουλειάς και αυτό δε μπορείς να το διαχειριστείς εύκολα. Κάποιες ξαφνικές κουβέντες για «τροποποιήσεις» σε πρότζεκτ που ήδη τρέχουν το κάνουν ακόμα πιο βαρύ, ενώ αργά το βράδυ σκέφτεσαι να προχωρήσεις σε βασικά ξεκαθαρίσματα.

Υδροχόος
Υδροχόε μου, σήμερα νιώθεις πως πρέπει να προετοιμαστείς για διάφορες συγκρούσεις που έχεις στο μυαλό σου. Παρά την επιθυμία που έχεις να τα δεις όλα πιο θετικά και με περισσότερη ηρεμία, αυτό έρχεται τόσο τούμπα και η ένταση σου εξωτερικεύεται πολύ πιο εύκολα, δημιουργώντας ένα χάος γύρω σου. Κάποια πιο συναισθηματικά σου ζητήματα έχουν τα σκαμπανεβάσματά τους και εκεί δεν ξέρεις πώς να το διαχειριστείς για να το διατηρήσεις. Σημαντικό να προσέξεις τις συζητήσεις που θα κάνεις με τον πατέρα σου, ενώ είναι εξίσου καίριο να ξεκαθαρίσεις και κάποια οικονομικά που μπορεί να στα χτυπάνε κάποιοι από την οικογένεια.

Ιχθύες
Ιχθύ μου, σήμερα όλα γίνονται πιο έντονα συναισθηματικά για εσένα, καθώς έχεις μια ένταση που χρωματίζει αναλόγως τις καταστάσεις που συμβαίνουν γύρω σου. Νιώθεις μια έντονη ανασφάλεια που σε κάνει πιο νευρικό σήμερα και αρκετά πιο αντιδραστικό. Κάποιες σπασμωδικές κινήσεις που θα κάνεις, προκειμένου να το αλλάξεις αυτό, μπορεί να σε αποπροσανατολίσουν ακόμα περισσότερο. Εσύ που έχεις κάποιο φλερτ στον ορίζοντα, σήμερα κοίτα να το δεις πιο χαλαρά, γιατί μπορεί να πάρεις νέα που δε θα σου αρέσουν ή που θα σε ξαφνιάσουν. Αργά το απόγευμα, σε πιάνει ένα «δε θέλω να ασχοληθώ με κανέναν και τίποτα», κάτι που σε κάνει να κλειστείς στον εαυτό σου.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ