Cosmic Telegram

Τα Ζώδια του Σαββάτου 18.05.2024

Παρθένε, η μέρα σου σήμερα φαίνεται να είναι αρκετά θετική και οι εξελίξεις φέρνουν καλά νέα

Αγγελική Μανουσάκη
4’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Τα Ζώδια του Σαββάτου 18.05.2024: Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις από την Αγγελική Μανουσάκη

Κριός
Μια μέρα που μπορείς να τακτοποιήσεις και σήμερα πιο εύκολα κάποιες από τις δουλειές που τρέχουν και δεν μπορείς να τις αφήσεις για λίγο αργότερα, Κριέ μου. Η μέρα έχει μια πολύ καλή ενέργεια σήμερα, αν και μέσα σου έχεις αυτή την περίεργη σκέψη που σε απογοητεύει, χωρίς να υπάρχει ουσιαστικός λόγος. Από το μεσημέρι και μετά, στρέφεσαι στους απέναντι και ασχολείσαι περισσότερο με τους συνεργάτες σου. Κάποιες δουλειές που έχεις στα σκαριά έχουν θετικές εξελίξεις σήμερα και η αλήθεια είναι πως αυτό φαίνεται και από τα οικονομικά σου. Κάποιες επαφές που κάνεις για οικονομικά ζητήματα φαίνεται να σε αγχώνουν.

Ταύρος
Ταύρε μου, σήμερα ολοκληρώνεις κάποιες επαγγελματικές ιδέες που έχεις και μέσα από αυτή τη διαδικασία νιώθεις αρκετά δημιουργικός, ενώ παράλληλα εκφράζεις περισσότερο την προσωπικότητά σου. Από το μεσημέρι και μετά, ασχολείσαι περισσότερο με διεκπεραιωτές διαδικασίες και ακολουθείς το πρόγραμμα που έχεις ορίσει. Τα πράγματα κυλάνε πολύ πιο ομαλά και εύκολα, κάτι που σου επιτρέπει να βρεις χρόνο για τον εαυτό σου μέσα στη μέρα και να χαλαρώσεις. Πολύ σημαντικό σήμερα να έχεις τα μάτια σου ανοιχτά και να μην περνάς στα ψιλά γράμματα οτιδήποτε δε σου κολλάει στο επαγγελματικό. Και τέλος, σήμερα δώσε βάση στο πώς εκφράζεσαι. Ξεφεύγεις, χωρίς να το καταλαβαίνεις.

Δίδυμοι
Λίγο ακόμα σήμερα, και συγκεκριμένα μέχρι το μεσημέρι μπορείς πιο εύκολα, Δίδυμε, να κάνεις πιο εύκολα κάποιες δουλείες που σχετίζονται με το σπίτι ή να βοηθήσεις την οικογένειά σου. Από το μεσημέρι και μετά, στρέφεσαι περισσότερο σε επαγγελματικά ζητήματα, στο πώς θα εκφραστείς με πιο δημιουργικό τρόπο αλλά και να μπεις και πιο ενεργά στο παιχνίδι του φλερτ. Η ψυχολογία σου σήμερα είναι πολύ καλύτερα. Δυο τα βασικά που θα χρειαστεί να προσέξεις σήμερα: 1. Τα ψιλά γράμματα σε κάποιες συμφωνίες. Εκεί τα πράγματα είναι κάπως θολά και 2. Τον τρόπο που θα εκφράσεις κάποια παράπονα που έχεις.

Καρκίνος
Στο μυαλό σου φαίνονται όλα να είναι τακτοποιημένα και δρομολογημένα. Επαφές που έχεις σου είναι αρκετά ευχάριστες και γεμίζουν τη μέρα σου με όμορφες και θετικές στιγμές. Από το μεσημέρι και μετά, ψάχνεσαι λίγο περισσότερο με θέματα που αφορούν το σπίτι σου, αλλά και την οικογένειά σου. Ίσως να έχεις κάποια θετική απάντηση στην αναζήτηση που κάνεις για σπίτι, καθώς και κάποιες οικονομικές υποχρεώσεις φεύγουν πιο εύκολα από τη μέση. Πολύ σημαντική η υποστήριξη που παίρνεις σήμερα από την παρέα σου, αν και κάποια από αυτά που ακούς τα παίρνεις στραβά. Για αυτό, άσε τα πείσματα και ό,τι σε προβληματίζει, συζήτησέ το.

Λέων
Κάποια τελευταία οικονομικά που πρέπει να τακτοποιηθούν, θα σε κρατήσουν απασχολημένο μέχρι το μεσημέρι περίπου, Λέοντά μου. Τα πράγματα κυλάνε εύκολα, επομένως καταλαβαίνεις πως δεν υπάρχει κάτι να διαχειριστείς άμεσα, πέρα από το προσωπικό σου άγχος που τα διογκώνει όλα μέσα στο κεφάλι σου. Από το μεσημέρι και μετά, ξεκινάς μια επικοινωνιακή διαδικασία που έχει ν κάνει περισσότερο με την προώθηση των πλάνων σου, αλλά και με νέες ιδέες που έχεις. Το σημαντικό είναι να μην επιμείνεις σε απόψεις που σου αποδεικνύεται πως δεν έχουν βάση, γιατί είναι ίσως το μόνο που μπορεί να πάει πίσω κάποια σημαντική σου συνεργασία.

Παρθένος
Παρθένε μου, η μέρα σου σήμερα φαίνεται να είναι αρκετά θετική και οι εξελίξεις φέρνουν καλά νέα. Το γεγονός ότι δρομολογούνται όλα πολύ πιο εύκολα και εσύ έχεις την επιθυμία να οργανώσεις μια εξόρμηση, είτε απλά για διασκέδαση είτε συνδυάζοντάς της με επαγγελματικές υποχρεώσεις, σίγουρα θα αλλάξει τον αέρα σου. Από το μεσημέρι και μετά, ασχολείσαι περισσότερο με ό,τι έχει να κάνει με τα οικονομικά σου, όπου κι εκεί τα πράγματα φαίνεται να βελτιώνονται. Η ψυχραιμία σου αποτελεί σημαντικό σύμμαχο στη δουλειά σήμερα, καθώς μπορείς να κατανοήσεις πολλά πράγματα σε μεγαλύτερο βάθος. Προσοχή μόνο στο ποιων τα λόγια παίρνεις στα σοβαρά σήμερα.

Ζυγός
Ζυγέ μου, καθώς διατηρείς και σήμερα τη θετική διάθεση που έχεις από χτες, προσπαθείς παράλληλα να αξιοποιήσεις όσο καλύτερα μπορείς τις πληροφορίες που έχεις συγκεντρώσει και να οργανώνεσαι. Όλα λειτουργούν κανονικά και εσύ ανεβαίνεις ψυχολογικά. Από το μεσημέρι και μετά, περνάς πλέον στην ενεργό δράση και αποφασίσεις πιο εύκολα τον τρόπο που θα κινηθείς, ώστε να ρυθμίσεις πιο εύκολα τα θέματά σου. Καλό είναι να προσέξεις τον τρόπο που θα διαχειριστείς τα διλήμματα που θα σου τεθούν. Οι αποφάσεις να μην είναι αντιδραστικές, γιατί υπάρχουν και κάποια σκηνικά στη δουλειά που δεν τα ξέρεις στο 100%.

Σκορπιός
Ίσως σήμερα γίνουν οι τελικές συζητήσεις για επαγγελματικά ζητήματα που έχεις, Σκορπιέ μου, και η αλήθεια είναι πως το κεφάλι σου θα ηρεμήσει από αυτό το άγχος. Οι εξελίξεις είναι αρκετά θετικές, απλά η επιβεβαίωση που εσύ θέλεις σε κρατά σε μια αχρείαστη ένταση. Από το μεσημέρι και μετά μπαίνεις σε μια πιο αδρανή – έστω και φαινομενικά – στάση και παρατηρείς. Πολύ σημαντικό για εσένα αυτό, ειδικά αν δεν έχεις κατασταλάξει σε κάποια ζητήματα. Το μόνο μεμπτό που θα δεις είναι τα λεγόμενα των άλλων, συναδέλφων και μη, που κάπως μπερδεύουν το πράγμα. Ίσως αποκαλυφθούν άτομα που δε σε θέλουν στα πόδια τους.

Τοξότης
Σήμερα είναι μια καλή ευκαιρία, Τοξότη μου, να πάρεις κάποιες αποφάσεις για τα επαγγελματικά σου βήματα, αλλά και για το πού θέλεις να φτάσεις. Όλα είναι αρκετά εύκολα σήμερα και μπορείς να ξεδιαλύνεις μέσα στο μυαλό σου το τι χρειάζεσαι για να πας παρακάτω. Από το μεσημέρι και μετά, αρχίζεις και βλέπεις με άλλο μάτι κάποιες προτάσεις που σου είχαν γίνει και με τη βοήθεια των φίλων σου θα καταλήξεις στην καλύτερη για σένα απόφαση. Πολύ σημαντικό να μην αφήσεις παρεξηγήσεις τη δουλειά να μεγαλώσουν και να γίνουν δύσκολες στο να λυθούν, και από τη στιγμή που κάτι δε σου κολλάει, ανάλυσέ το και ζήτησε εξηγήσεις. Μην το δεχτείς έτσι, απλά για να μην πουν κάτι οι άλλοι.

Αιγόκερως
Δεν είσαι φαν των θεωριών, Αιγόκερέ μου, και το ξέρουμε καλά. Για αυτό και σήμερα συγκεντρώνεις όλα αυτά που μπορεί να σε βοηθήσουν σαν πληροφορίες για να εξελιχθείς και να προχωρήσεις παρακάτω. Θα χρειαστεί μόνο να αντιληφθείς το πού πρέπει να σταματήσεις και τι πρέπει να υιοθετήσεις από αυτά που ακούς. Από το μεσημέρι και μετά, όλα αυτά τα μεταφέρεις με κάποιο τρόπο στο επαγγελματικό σου και αρχίζεις μια διαδικασία να δεις τι είναι εφαρμόσιμο και σε τι ποσοστό αποτελεσματικό. Πολύ σημαντικό να έχεις κατά νου πως χρειάζεται μια σχετική προσοχή τόσο στο τι λες εσύ, αλλά και στο τι σου λένε οι άλλοι, ειδικά για επαγγελματικά σου ζητήματα.

Υδροχόος
Σήμερα διατηρείς αυτή την εσωτερική ηρεμία που παρατηρείς, Υδροχόε μου, και παρόλο που σε προβληματίζει για κάποιο δικό σου λόγο, παίρνεις την ευκαιρία και κάνεις ό,τι σε γεμίζει και σου δημιουργεί μια έμπνευση. Από το μεσημέρι και μετά, εξακολουθώντας να παρατηρείς κάποιες καταστάσεις, από μια μεγαλύτερη απόσταση όμως, βγάζεις κάποια συμπεράσματα που μπορούν εύκολα να σε βοηθήσουν σε δικά σου ζητήματα. Επίσης, υπάρχει μια μεγάλη εύνοια για να οργανώσεις ένα ταξίδι στο εξωτερικό. Καλό είναι να προσέξεις τα οικονομικά σου και να μην επαναπαυθείς στο τι σου λένε οι άλλοι και λίγο προσοχή σε συζητήσεις που θα κάνεις με την οικογένεια.

Ιχθύες
Ιχθύ μου, και σήμερα διατηρείς κάποιες καλές επαφές με τους άλλους και γίνεσαι όσο πιο υποστηρικτικός μπορείς. Έτσι τα πράγματα γίνονται πιο εύκολα και για σένα, αλλά και για τους άλλους, καθώς οι δουλειές στις οποίες εμπλέκεσαι ολοκληρώνονται πιο εύκολα και γρήγορα. Καλό είναι να μην το παρακάνεις όμως, γιατί μπορεί να σε εκμεταλλευτούν. Από το μεσημέρι και μετά, κάποιες οικονομικές υποχρεώσεις, αλλά και συζητήσεις έρχονται στο προσκήνιο και μονοπωλούν κάπως περισσότερο την προσοχή σου. Πολύ σημαντικό να είσαι ξεκάθαρος απέναντι στους άλλους για το τι θέλεις, αλλά και να μην αφήνεις μισόλογα να οδηγούν σε λανθασμένες εντυπώσεις.