Cosmic Telegram

Τα Ζώδια της Παρασκευής 17.05.2024

Δίδυμε μου, σήμερα χρειάζεται να ξεκαθαρίσεις κάποια πράγματα με τους πιο οικείους σου και να τους δώσεις να καταλάβουν πως και ο δικός σου λόγος έχει βαρύτητα

Αγγελική Μανουσάκη
5’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Τα Ζώδια της Παρασκευής 17.05.2024: Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις από την Αγγελική Μανουσάκη

Κριός
Σκέφτεσαι πολλά και τα αναλύεις ακόμα περισσότερο σήμερα, Κριέ, και αυτό σε μπλοκάρει και δε σε αφήνει να δράσεις, όπως και θέλεις. Κάποια θέματα που αφορούν την καθημερινότητά σου σε προβληματίζουν αρκετά, και ενώ προσπαθείς να τα χωρέσεις στο πρόγραμμα, νιώθεις πως δε σου φτάνουν οι ώρες. Οι απαιτήσεις που εκφράζεις από την άλλη, ίσως να είναι παράλογες για τους άλλους. Στα οικονομικά σου, σήμερα θα υπάρξει μια θετική εξέλιξη από τη δουλειά. Ίσως κάποια προαγωγή; Πάντως φαίνεται να είναι κάτι που δεν περίμενες. Επίσης, βρες χρόνο για τον εαυτό σου και φρόντισέ τον όπως του αξίζει.

Ταύρος
Ταύρε μου, σήμερα είναι μια αρκετά καλή μέρα για να ξεκαθαρίσεις μέσα σου ποιες θα πρέπει να είναι οι επόμενες επαγγελματικές σου κινήσεις. Όλα συνηγορούν επίσης πως σήμερα είναι μια καλή μέρα για να αφήσεις πίσω το παρελθόν – εσύ που είσαι ελεύθερος ή χωρισμένος – και να δώσεις την ευκαιρία που σκέφτεσαι στο καινούργιο. Επαγγελματικά, μπορεί να υπάρξουν κάποιες επιπλέον απαιτήσεις από εσένα και να ακολουθήσεις τη γνωστή σε σένα οδό, για να τελειώσεις μια ώρα αρχύτερα. Από τη μία θέλεις να πεις πολλά και να βγάλεις από μέσα σου όλα αυτά που σε στεναχωρούν και σε προβληματίζουν, ενώ από την άλλη αναρωτιέσαι αν όντως αξίζει τον κόπο να ασχοληθείς.

Δίδυμοι
Δίδυμε μου, σήμερα χρειάζεται να ξεκαθαρίσεις κάποια πράγματα με τους πιο οικείους σου και να τους δώσεις να καταλάβουν πως και ο δικός σου λόγος έχει βαρύτητα. Ο τρόπος που το επικοινωνείς αυτό είναι αρκετά περίεργος και το βάθος που δίνεις στα λεγόμενά σου είναι το σημάδι πως σοβαρολογείς και δεν παίζεις. Η διάθεση που έχεις να αλλάξεις και να βελτιώσεις σημαντικά την ψυχολογία σου είναι εμφανής και δεν υπάρχει περίπτωση να μην το καταφέρεις ή να μην κάνεις το πρώτο και σημαντικότερο βήμα μέσα στη μέρα. Από την άλλη, κάποια ζητήματα που αφορούν το σπίτι σου απαιτούν σοβαρούς και αρκετά προσεκτικούς χειρισμούς, προκειμένου να το φέρεις πιο κοντά στα μέτρα που θέλεις.

Καρκίνος
Σήμερα, Καρκίνε μου, τα πράγματα φαίνεται να είναι αρκετά ξεκάθαρα για σένα, κι ας νιώθεις αρκετά μπερδεμένος από το πρωί. Το μήνυμα της ημέρας είναι ότι πρέπει να καθίσεις και να σκεφτείς πως θέλεις να εξελιχθούν οι καταστάσεις που σε ταλαιπωρούν, και μέσα από την επικοινωνία και τη συζήτηση να ξεκαθαρίσεις προς πάσα κατεύθυνση πως θα υπάρξουν αλλαγές από την πλευρά σου. Νιώθεις μια εσωτερική υποχρέωση να οργανωθείς και καλύτερα και να αντιμετωπίσεις αποτελεσματικά κάποιες σκέψεις που σε φοβίζουν και σε αγχώνουν. Το θετικό είναι πως θα έχεις την υποστήριξη των φίλων σου καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας. Προσοχή πώς θα εκφραστείς στο χώρο της δουλειάς σου μόνο.

Λέων
Λιοντάρι μου, από το πρωί αντιλαμβάνεσαι το περίεργο κλίμα και προσπαθείς να καταλάβεις τι συμβαίνει. Υπάρχουν κάποιες αντιπαραθέσεις και έντονες διαφωνίες που θα σε κάνουν να δεις πιο αυστηρά κάποια πράγματα, αλλά και να δείξεις ποιος έχει το πάνω χέρι σε κάποιες καταστάσεις. Οικονομικές διαφωνίες και κάποιες αναταράξεις σε επαγγελματικές συμφωνίες, θα σου ανοίξουν το δρόμο για να βρεις εύκολα εναλλακτικές που θα σε οδηγήσουν σε κάτι καλύτερο από αυτό που υπολόγιζες. Καλό είναι να μην μαλώσεις με συνεργάτες για οικονομικά ζητήματα, αλλά μέσα από τη συζήτηση να το λύσεις πιο ψύχραιμα.

Παρθένος
Από το πρωί ακόμα, Παρθένε μου, είσαι αποφασισμένος να βάλεις σε μια νέα βάση την κατάσταση και φαίνεσαι αρκετά πρόθυμος να ξανασυστηθείς σε όσους έχουν παρεξηγήσει κάποια πράγματα. Γίνεσαι αρκετά αυστηρός με τους άλλους και δε σκοπεύεις να κάνεις εύκολα πίσω, ενώ επεξεργάζεσαι και νέες ιδέες που σου έρχονται, για να βελτιώσεις τη φιλοσοφία σου. Ο τρόπος που επικοινωνείς είναι αρκετά σκληρός και δεν αφήνεις τίποτε να πέσει κάτω, καθώς θέλεις να είσαι όσο πιο ξεκάθαρος γίνεται! Τώρα, μπορεί να έχεις κάποια γνωριμία από το εξωτερικό ή κάποια συνεργασία που έχεις με το εξωτερικό να πάει καλά σήμερα. 

Ζυγός
Περίεργο το κλίμα σήμερα, Ζυγέ. Από τη μία είναι όλα αυτά που μαθαίνεις και σε επιβεβαιώνουν, σχετικά με τους συναδέλφους, και από την άλλη έχεις αυτή τη διάθεση να ανοίξεις το στόμα σου σήμερα και να κάνεις έναν χαμό που θα αφήσει εποχή. Κρατήσου όμως! Σε άλλα νέα, σήμερα έχεις διάφορες εξελίξεις σε θέματα που έχουν να κάνουν τόσο με οικονομικά όσο και με ερωτικά ζητήματα. Οι εξελίξεις σε βρίσκουν από το πουθενά και σου δημιουργούν ένα αρκετά θετικό συναίσθημα. Νιώθεις πως μπορείς εύκολα να παραμερίσεις κάποιους φόβους και να κινηθείς με μεγαλύτερη ευκολία. Αυτό που θέλει προσοχή είναι το πρόγραμμά σου σήμερα.

Σκορπιός
Με μια διάθεση να αλλάξεις κάτι ξυπνάς σήμερα, Σκορπιέ μου. Έχεις την επιθυμία να κάνεις αρκετά καινούργια πράγματα ή να ασχοληθείς με αυτά που θα σε γεμίσουν και θα σε κάνουν να νιώσεις πιο παραγωγικός, αλλά και ήρεμος. Από το πρωί έχεις την τάση να κάνεις μια περίεργη κριτική στη δουλειά, επειδή δεν γίνονται τα πράγματα με έναν συγκεκριμένο τρόπο, όπως εσύ… Ίσως έτσι θέλεις να ξεσπάσεις τα νεύρα σου, αλλά οκ. Κατά τα άλλα, είναι εύκολο να το βελτιώσεις όλο αυτό, συζητώντας το τι γίνεται με τους άλλους και βοηθώντας στο να βελτιωθεί η κατάσταση με κάποιο τρόπο. Είναι σημαντικό να μην μπεις σε υπερβολικές αντιδράσεις και «οδηγίες» στους άλλους.

Τοξότης
Σήμερα, Τοξότη μου, έχεις την εντύπωση πως ξεκαθαρίζει αρκετά το τοπίο στο επαγγελματικό σου κομμάτι και νιώθεις αρκετά έτοιμος αλλά και ικανός να διεκδικήσεις οτιδήποτε θέλεις. Η αλήθεια είναι πως έχεις πολλά στο μυαλό σου και όπως είσαι και συναισθηματικά φορτισμένος, ο τρόπος που θα το κάνεις δε θα οδηγήσει κάπου. Και όσο και να το πιστεύεις, ούτε το σοβαρό σου ύφος θα βοηθήσει. Αντιθέτως, έχεις μια δυναμική στο να κάνεις τη δουλειά σου αποτελεσματικά και μέσα από εκεί να δείξεις το τι μπορείς να καταφέρεις, αλλά και το τι είσαι ικανός να αναλάβεις γενικότερα. Το σημαντικό είναι να μην ενδώσεις στο ότι πρέπει να είσαι μαζεμένος και αυστηρός απέναντι στους άλλους.

Αιγόκερως
Αιγόκερέ μου, σήμερα θέλεις να αλλάξεις κάτι, και στο επίκεντρο των σκέψεών σου μπαίνει η φιλοσοφία σου αλλά και το τρόπος που προσεγγίζεις τα διάφορα θέματα. Ψυχολογικά είσαι οριακά στο να αρχίσεις να λες τα πράγματα όπως είναι, χωρίς να σε νοιάζει ποιος βρίσκεται μπροστά σου, ενώ αυτή η περίεργη αίσθηση που έχεις σου ξυπνάει διάφορες ανασφάλειες που σε κάνουν ακόμα πιο έντονο! Το καλό είναι πως έχεις μια ιδιαίτερη έμπνευση και μια δημιουργική διάθεση, κάτι που δείχνει πως επανέρχεσαι επαγγελματικά πιο δυνατός και αρκετά ανεπηρέαστος – έστω και φαινομενικά – από το τι συμβαίνει γύρω σου! Λίγο προσοχή στο τι λαμβάνεις σοβαρά από αυτά που ακούς σήμερα.

Υδροχόος
Κάπως μπερδεμένα σου τα λένε σήμερα, Υδροχόε μου, οι άλλοι και κάποια από αυτά που ακούς δε σου αρέσουν καθόλου. Σε βάζουν σε περίεργες σκέψεις. Κάποιες θετικές εξελίξεις, που δεν περίμενες όμως στα κοντά, έρχονται σήμερα για να σου αναπτερώσουν το ηθικό και να σου επιβεβαιώσουν πως είσαι στο σωστό δρόμο. Αυτό που θέλει αρκετή προσοχή, μέχρι το μεσημέρι τουλάχιστον, είναι ο τρόπος που εκφράζεις τις αντιρρήσεις σου και το πώς αντιμετωπίζεις κάποια αρνητικά σχόλια. Σημαντικό να προσέξεις τα οικονομικά σου, τόσο τα έσοδα όσο και το να είσαι εντάξει σε υποχρεώσεις, γιατί θα τα βρεις μπροστά σου, κι ας κάνεις τον άνετο.

Ιχθύες
Κάπως μπερδεύει το πράγμα με τους άλλους σήμερα, Ιχθύ. Ενώ εσύ ξέρεις πώς να χειριστείς κάποιες καταστάσεις και να κρατήσεις μια ηρεμία στον ορίζοντα, αντιλαμβάνεσαι πως οι άλλοι δεν είναι και τόσο πρόθυμοι να κάνουν το ίδιο. Τουλάχιστον κάτι τέτοιο σου δείχνουν. Πολύ σημαντικό να δώσεις βάση σε οτιδήποτε έχει να κάνει με οικονομικές συνεργασίες σήμερα. Λέγονται πολλά, αλλά θα τηρηθούν λίγα. Κι ενώ εσύ θέλεις απλές κουβέντες, εντυπωσιάζεσαι από τα περίεργα που ακούς. Ενδιαφέρουσες γνωριμίες, τόσο προσωπικές όσο και επαγγελματικές θα έχεις σήμερα και το ενδιαφέρον σου θα μεταφερθεί και στα άτομα αυτά.