Cosmic Telegram

Τα Ζώδια της Πέμπτης 16.05.2024

Ταύρε, έχεις μια αρκετά δημιουργική διάθεση

Αγγελική Μανουσάκη
Αγγελική Μανουσάκη
4’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Αγγελική Μανουσάκη

Τα Ζώδια της Πέμπτης 16.05.2024: Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις από την Αγγελική Μανουσάκη

Κριός
Κριέ, σήμερα ασχολείσαι περισσότερο με κάποια θέματα της καθημερινότητας που είναι σε εκκρεμότητα και βάζεις στο πρόγραμμα πράγματα που θα ανανεώσουν σημαντικά τη ρουτίνα σου. Η μέρα κυλάει αρκετά εύκολα και το κλίμα στη δουλειά είναι αρκετά θετικό, αφού η επικοινωνία που αναπτύσσεις με τους συναδέλφους είναι αρκετά εύκολη και θετική. Από το απόγευμα και μετά, το κλίμα αλλάζει αρκετά, αφού παρατηρείς κάποια πράγματα πιο προσεκτικά και σε πιάνουν τα νεύρα σου σε τέτοιο βαθμό που απλά σκέφτεσαι πολύ σοβαρά ακόμα και να ξεκόψεις. Καλό είναι να προσέξεις για ατυχήματα, επίσης.

Ταύρος
Σήμερα, Ταύρε μου, έχεις μια αρκετά δημιουργική διάθεση. Κάποιες επιλογές που πρέπει να κάνεις στα επαγγελματικά σου σε αγχώνουν το πρωί, αλλά δεν κρατά πολύ αυτό το συναίσθημα. Μέσα από συζητήσεις που κάνεις, το τοπίο ξεκαθαρίζει αρκετά και εσύ νιώθεις μεγαλύτερη άνεση να δουλέψεις καλύτερα πάνω στις ιδέες που έχεις και να τις μοιραστείς με τους άλλους. Επίσης, σήμερα είναι μια καλή μέρα για επαγγελματικές συζητήσεις, αλλά και για φλερτ. Από το απόγευμα και μετά, θα υπάρξουν κάποια πράγματα που θα ακούσεις από την παρέα που δε θα σου αρέσουν. Ίσως κάποιες εσωτερικές κρίσεις έρθουν στην επιφάνεια και θα σε βάλουν σε σκέψεις για το τι θα πρέπει να κάνεις.

Δίδυμοι
Δίδυμε, σήμερα είναι πιο εύκολο να φέρεις βόλτα το σπίτι σου, να τακτοποιήσεις τις υποχρεώσεις που το αφορούν, αλλά και να βρεις χρόνο να ηρεμήσεις και να χαλαρώσεις στο καταφύγιό σου. Το σπίτι σου. Σήμερα θα έχεις την ευκαιρία να επιδοθείς σε ουσιαστικές συζητήσεις που θα σε βοηθήσουν να συνειδητοποιήσεις κάποια πράγματα καλύτερα. Από το απόγευμα και μετά, υπάρχει μια ένταση στην παρέα σου, αλλά και κάποιες αναταραχές σε επαγγελματικές σχέσεις, που δημιουργούν ένα περίεργο κλίμα και σε κάνουν να πάρεις αποστάσεις, για να μην γίνει χειρότερη η κατάσταση. Ίσως βγει στην επιφάνεια και μια δική σου αγανάκτηση, αν αυτή η κατάσταση υπάρχει καιρό τώρα.

Καρκίνος
Καρκίνε μου, σήμερα η μέρα είναι αρκετά καλή από το πρωί. Έχεις τη διάθεση να επικοινωνήσεις, να μιλήσεις και να κάνεις γνωριμίες που θα σε βοηθήσουν να ανέβεις ψυχολογικά, γιατί έχεις ένα περίεργο βάρος το πρωί, ότι χρειάζεται να προσέξεις κάτι, χωρίς να το έχεις εντοπίσει. Αυτή σου η επικοινωνιακή διάθεση θα σε φέρει κοντά με αρκετό κόσμο σήμερα και θα εστιάσεις περισσότερο στα άτομα που σου δημιουργούν μια ασφάλεια. Από το απόγευμα και μετά, κάποιες επαγγελματικές διαφωνίες ή αντιπαραθέσεις που αφορούν τον τρόπο που κινείσαι μέσα στη δουλειά, θα σε κάνουν να πάρεις αποστάσεις και να κόψεις τις συναναστροφές αυτές.

Λέων
Σήμερα, Λέοντα, το πράγμα κινείται πιο εύκολα σε οτιδήποτε έχει να κάνει με οικονομικά, αλλά και με επαγγελματικά πλάνα που θα ενισχύσουν με κάποιο τρόπο το εισόδημά σου. Συζητήσεις που κάνεις και οι ιδέες που θέτεις σε εφαρμογή έχει μια καλή εξέλιξη μέσα στη μέρα, παρά τις δεύτερες σκέψεις και τις αποστάσεις που κρατάς από κάποιους συνεργάτες, μέχρι να επιβεβαιωθούν ή να διαψευσθούν. Από το απόγευμα και μετά, γίνεσαι κάπως πιο επιθετικός σε κάποια θέματα και ο τρόπος που υπερασπίζεσαι τη θέση σου, αλλά και κάποια οικονομικά σου συμφέροντα σε κάνουν να παίρνεις αποστάσεις και να αναθεωρείς κάπως βιαστικά κάποιες από τις συνεργασίες σου.

Παρθένος
Παρθένε μου, η μέρα σου ξεκινά αρκετά πιο θετικά σε ό,τι έχει να κάνει με το επικοινωνιακό σου. Βρίσκεις πιο εύκολα άτομα που μπορούν να σε καταλάβουν καλύτερα και να ερμηνεύσουν τα κίνητρα που έχεις για κάποιες κινήσεις που κάνεις, παρά την εσωτερική αμφιβολία που έχεις. Το καλό είναι πως αρκετά από αυτά που σε απασχολούν μπορεί να λυθούν σχετικά πιο εύκολα και με τη θετική σκέψη που διατηρείς, ίσως και πιο γρήγορα. Από το απόγευμα και μετά, σε πιάνει μια τάση να βλέπεις ως αντιπάλους άτομα που ξέρουν περισσότερα πράγματα για εσένα και φροντίζεις να κρατήσεις αποστάσεις. Αυτό σε απασχολεί όμως αρκετά και μπορεί να την πληρώσουν και άτομα που δεν φταίνε σε κάτι.

Ζυγός
Ζυγέ μου, σήμερα έχεις τη διάθεση να βοηθήσεις τους άλλους και να δώσεις τα φώτα σου όπου σου ζητηθεί, αλλά και όπου εσύ κρίνεις ότι χρειάζεται. Σήμερα μπορείς εύκολα να κάνεις διάφορες συζητήσεις και εύκολα να «ψαρέψεις» τις πληροφορίες που θέλεις από τους άλλους. Κρυφές επικοινωνίες είναι ιδιαίτερα ευνοημένες σήμερα, κάτι που αν το αξιοποιήσεις σωστά, θα σε βοηθήσει παρακάτω. Από το απόγευμα και μετά, περνάς σε μια πιο επιθετική στάση κι εσύ, αφού κάποια από αυτά που μαθαίνεις δε σου αρέσουν και σε αναγκάζουν να αλλάξεις τη στάση σου. Κυρίως στα επαγγελματικά, καθώς εκεί νιώθεις πως υπάρχει και μια αδικία προς το πρόσωπό σου.

Σκορπιός
Σήμερα, Σκορπιέ μου, είναι πιο εύκολο να αναπτύξεις φιλικές σχέσεις με άτομα που συνεργάζεσαι και μπορείς να βοηθήσεις και να βοηθηθείς. Η μέρα έχει ένα θετικό κλίμα και μπορείς, μέσα από συζητήσεις και επαφές να ξεκαθαρίσεις κάποιες καταστάσεις, αλλά και να έρθεις πιο κοντά με άτομα που καταλαβαίνεις πως μπορείς να συνεννοηθείς πιο εύκολα. Από το απόγευμα και μετά θα χρειαστεί περισσότερη προσοχή, γιατί γεγονότα στη δουλειά μπορεί να φέρουν αντιδράσεις ή έντονες διαφωνίες. Αυτό θα σε επηρεάσει αρκετά και προκειμένου να επηρεαστείς όσο λιγότερο γίνεται, θα αποσυρθείς και θα κρατήσεις μια αυστηρή στάση.

Τοξότης
Τοξότη μου, σήμερα έχεις τη διάθεση να κυνηγήσεις κάποιους επαγγελματικούς σου στόχους περισσότερο, αλλά και μέσα από επαγγελματικές επαφές και συζητήσεις που κάνεις να εδραιώσεις τη θέση σου στη δουλειά και να βγάλεις προς τα έξω μια πιο δυναμική εικόνα. Κάτι που δεν αποπνέει ανταγωνισμό. Η μέρα έχει αρκετές ευκαιρίες για να καταφέρεις αυτό που θέλεις. από το απόγευμα και μετά, κάποιες ιδέες που θα πέσουν στο τραπέζι να πυροδοτήσουν το ανταγωνιστικό σου κομμάτι και θα γίνεις κάπως πιο ψυχρός και απόμακρος. Κάποιες παρεξηγήσεις θα δώσουν περισσότερη ένταση και θα χρειαστεί να σκεφτείς πριν μιλήσεις.

Αιγόκερως
Αιγόκερέ μου, σήμερα προσπαθείς να κρατήσεις μια θετική οπτική της κατάστασης και να βρεις έναν ακόμα λόγο να συνεχίσεις να δουλεύεις σκληρά και να νιώσεις καλά με τον εαυτό σου. Έχεις το κέφι να ασχοληθείς με πράγματα που θα σου εξάψουν το ενδιαφέρον μέσα στη μέρα και μπορεί να σε βοηθήσουν αρκετά για να γίνεις δημιουργικός, ή να εκφράσεις ένα πιο δημιουργικό σου κομμάτι. Από το απόγευμα και μετά, κάποια σκηνικά με την οικογένεια μπορεί να σε βγάλουν εκτός εαυτού και να πεις τα πράγματα με το όνομα τους ή με έναν αρκετά αυστηρό και απότομο τρόπο. Είναι σημαντικό να σκεφτείς και το μετά από αυτές σου τις κουβέντες όμως…

Υδροχόος
Σήμερα, Υδροχόε, έχεις μια διάθεση να μάθεις την ουσία που κρύβεται πίσω από κάποια πράγματα που έχεις παρατηρήσει να συμβαίνουν, και η αλήθεια είναι πως θα το καταφέρεις, έστω και εν μέρει. Κάποιες πιο βαθιές συζητήσεις μπορεί να σε φέρουν κατά μέτωπο με φοβίες ή να σε οδηγήσουν στο να παραδεχτείς πιο εύκολα κάποια πράγματα για εσένα τον ίδιο και να τα δουλέψεις. Από το απόγευμα και μετά το κλίμα αλλάζει και περνάς με κάποιο τρόπο στην «επίθεση», καθώς αντιλαμβάνεσαι κάπως διαφορετικά κάποια δεδομένα και νιώθεις πως χρειάζεσαι να πάρεις αποστάσεις για να νιώσεις και πάλι ασφαλής.

Ιχθύες
Ιχθύ μου, σήμερα η μέρα σου έχει αρκετό ενδιαφέρον, αφού μέσα από την επικοινωνία που έχεις τόσο με συνεργάτες όσο και με το αμόρε σου, μπορείς να μάθεις κάποια πράγματα και να μπορέσεις να χαλαρώσεις από αυτή την περίεργη ανασφάλεια που έχεις από το πρωί. Το καλό είναι πως έχεις την ευκαιρία σήμερα να κάνεις ενδιαφέρουσες επαφές που μπορεί εύκολα να εξελιχθούν και σε συνεργασία αργότερα. Από τα απόγευμα και μετά, σα να ενεργοποιούνται κάποιες από τις ανασφάλειες που έχεις και να ξεσπάς με απότομο και απρόβλεπτο τρόπο. Ίσως για να αποπροσανατολίσεις τους άλλους και να τους αποθαρρύνεις από το να σε ρωτήσουν τι και πώς.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ