Cosmic Telegram

Τα Ζώδια της Εβδομάδας | 12 - 18 Μαΐου 2024

Αγαπημένε μου Δίδυμε, αυτές τις μέρες δεν θα τις χαρακτήριζα κακές, αλλά ούτε και από τις καλύτερες της ζωής σου

Αγγελική Μανουσάκη
6’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Cosmic Telegram: Η Αγγελική Μανουσάκη κάνει τις αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας 12 - 18 Μαΐου 2024

Κριός
Αγαπημένε μου Κριέ, καλή εβδομάδα! Πολλά τα φαινόμενα στο ζώδιό σου, πολλές και οι επιρροές. Αρκετή κινητικότητα, νεύρα, αλλά ταυτόχρονα, δημιουργικότητα και τύχη στα ερωτικά και τα οικονομικά, είναι στοιχεία που χαρακτηρίζουν την εβδομάδα σου. Δεν αποκλείεται να έρθουν ξανά στο προσκήνιο θέματα −κυρίως σχετικά με το σπίτι και την οικογένεια− που θα απαιτήσουν την προσοχή σου. Στα αισθηματικά σου μπορείς να κάνεις νέα ξεκινήματα, καθώς το πλανητικό σκηνικό σου δημιουργεί θετικές προοπτικές. Αν είσαι ελεύθερος, ίσως σου προκύψει μια τυχαία, αλλά σημαντική, νέα γνωριμία που θα σε ενθουσιάσει − δεν θες και πολύ εσύ για να ενθουσιαστείς. Αν, πάλι, δεν είσαι ελεύθερος, είναι πολύ πιθανό να αλλάξουν τα δεδομένα μέσα στη σχέση σου προς το καλύτερο. Στα επαγγελματικά, έχεις ευκαιρίες να οργανωθείς όσο καλύτερα γίνεται, άρα να βελτιώσεις και το εισόδημά σου. 

Ταύρος
Αγαπημένε μου Ταύρε, καλή εβδομάδα! Θα νιώσεις κάπως φορτισμένη την ατμόσφαιρα, καθώς αρκετοί από το περιβάλλον σου παρουσιάζονται πρόθυμοι να σου βάλουν εμπόδια. Εσύ δεν σκας και πολύ όμως −και καλά κάνεις θα πω εγώ−μια και η Αφροδίτη σού προσφέρει προστασία. Παράλληλα, αρκετή ενέργεια θα σπαταλήσεις στα ερωτικά, τα επαγγελματικά, αλλά και σε ξαφνικά γεγονότα που θα σου παρουσιαστούν. Στα αισθηματικά σου, δεν θα λείψουν οι εκπλήξεις και οι θετικές αλλαγές. Αν είσαι ελεύθερος, αισθάνεσαι ευχάριστα κι αυτό φαίνεται, καθώς με αυτό το mood προσελκύεις ευκολότερα άτομα γύρω σου στα ξαφνικά. Αν είσαι σε σχέση, είναι θετικό το κλίμα των ημερών, για να κάνεις πιο γερές τις βάσεις της σχέσης σου. Στα επαγγελματικά σου, μπορείς τώρα να αξιοποιήσεις ευκαιρίες ή προτάσεις που σου έχουν γίνει κι εσύ, ενδεχομένως, τόσο καιρό ξεψείριζες! Παράλληλα, βλέπεις φως και στα οικονομικά σου.

Δίδυμοι
Αγαπημένε μου Δίδυμε, καλή εβδομάδα! Αυτές τις μέρες δεν θα τις χαρακτήριζα κακές, αλλά ούτε και από τις καλύτερες της ζωής σου. Από τη μία, πολλές οι υποχρεώσεις και οι ξαφνικές αλλαγές. Από την άλλη, θετικό, γενναίο και δημιουργικό το δικό σου mood. Άντε βγάλε άκρη. Εγώ θα σου προτείνω να εκφράζεσαι με σωστό τρόπο, για να μη σου γυρίσει μπούμερανγκ όλη αυτή η έντονη διάθεση. Στα αισθηματικά, νιώθεις κάπως πιο χαλαρός, καθώς υποχρεώσεις που σε βάραιναν ψιλο-υποχωρούν. Αλλά, και πάλι, δεν ψήνεσαι να πολυασχοληθείς  με αυτόν τον τομέα. Αν είσαι ελεύθερος, ανοίγεσαι κοινωνικά, κάτι που μπορεί να σου προσφέρει μια σημαντική, νέα γνωριμία. Αν δεν είσαι ελεύθερος, περνάς χαλαρές και όμορφες στιγμές χαλάρωσης με το ταίρι σου, γιατί δεν είσαι και για πολλά ζορίσματα. Επαγγελματικά, βλέπεις να συμβαίνουν αλλαγές, αλλά αυτό σου βγαίνει σε καλό, γιατί έτσι λύνονται και θέματα που σε απασχολούν καιρό. 

Καρκίνος
Αγαπημένε μου Καρκίνε, καλή εβδομάδα! Η Νέα Σελήνη στον Ταύρο κάπωςσε υποχρεώνει, όχι μόνο να πάρεις αποφάσεις, αλλά να δεις και ορισμένα πράγματα ρεαλιστικά, κι όχι υπό το πρίσμα των ροζ γυαλιών σου. Ίσως προκύψουν μερικά γεγονότα, τα οποία θα χρειαστούν αρκετή από την προσοχή και τον χρόνο σου. Στα αισθηματικά, αναμένονται εκπλήξεις κι ευχάριστες αλλαγές. Αν είσαι ελεύθερος, αυτές τις μέρες ευνοούνται ιδιαίτερα οι νέες γνωριμίες, κυρίως μέσα από το διαδίκτυο και τις παρέες σου − εκμεταλλεύσου το, θα πω εγώ. Αν, πάλι, δεν είσαι ελεύθερος, κάποια γεγονότα μέσα στη σχέση σου θα σε κάνουν να τη δεις πολύ πιο αισιόδοξα και θα ξαναβρείς τον ενθουσιασμό σου. Στα επαγγελματικά σου, ο Άρης σε ωθεί να παλέψεις για να πετύχεις τους στόχους σου. Ελπίζω να τον ακούσεις, καθώς δεν αποκλείεται να προβείς σε νέα επαγγελματικά ανοίγματα αυτές τις μέρες.  

Λέων
Αγαπημένο μου Λιοντάρι, καλή εβδομάδα! Παρέλαση θα χαρακτήριζα την καθημερινότητά σου αυτές τις μέρες, καθώς το πλανητικό σκηνικό σου ετοιμάζει κοσμοσυρροή. Αυτό λειτουργεί υπέρ σου, μια και σε βοηθάει τόσο στην καλύτερη κοινωνικοποίησή σου όσο και στο να βρεις τι αξίζει και τι όχι − κυρίως σε επαγγελματικό κομμάτι. Στα αισθηματικά, αφήνεις πίσω τους συναισθηματισμούς και ξεκαθαρίζεις τι κρατάς και τι πετάς. Αν είσαι ελεύθερος, δεν αποκλείονται οι γνωριμίες που θα σε συναρπάσουν. Εγώ θα σου πω να έχεις τα μάτια σου ανοιχτά και στο εργασιακό σου περιβάλλον − απλά λέω, τώρα, εγώ. Αν είσαι σε σχέση, έχεις μάλλον τάσεις φυγής και θες να πάρεις το ταίρι σου και όπου φύγει φύγει. Καιγιατί όχι, σωστά; Επαγγελματικά, νιώθεις πως θες να εξελιχθείς και κάνεις ό,τι μπορείς γι' αυτό. Ο Δίας, η Αφροδίτη, ο Ήλιος, αλλά και ο Ουρανός είναι υπέρ σου, προσφέροντάς σου ευκαιρίες για νέες συνεργασίες, αλλά και για να κλείσεις οικονομικές εκκρεμότητες. 

Παρθένος
Αγαπημένε μου Παρθένε, καλή εβδομάδα! Βελτιώνεται κάπως το κλίμα, για σένα και παίρνεις μιαν ανάσα. Όχι μόνο αυτό, αλλά νιώθεις πιο σίγουρος και στο να πάρεις πρωτοβουλίες γύρω από θέματα νομικά, κοινωνικά και επαγγελματικά, που ίσως είχαν πάει λίγο πίσω το προηγούμενο διάστημα. Μόνο λίγη υπομονή σε τυχόν πιεστικές καταστάσεις. Στα αισθηματικά, θετικό πρόκειται να είναι το κλίμα των ημερών κι αυτό σε ενθουσιάζει. Αν είσαι ελεύθερος, δεν αποκλείεται να σου προκύψει μια νέα γνωριμία κάπως διαφορετική από τις προηγούμενες, αλλά αυτό δεν είναι απαραίτητα κακό. Αν, πάλι, δεν είσαι ελεύθερος, πας τη σχέση σου ένα βήμα παραπέρα, π.χ. με συγκατοίκηση. Στα επαγγελματικά σου, μπορείς τώρα να προχωρήσεις σε νέες συμφωνίες, να κάνεις νέα σχέδια ή, γιατί όχι, να δεχτείς προτάσεις για νέα δουλειά. Οικονομικά, ίσως πιεστείς λίγο παραπάνω, αλλά με προσεκτικές κινήσεις μπορείς να ανταπεξέλθεις. 

Ζυγός
Αγαπημένε μου Ζυγέ, καλή εβδομάδα! Μεταβατικό χαρακτήρα έχουν οι μέρες αυτές, καθώς τα γεγονότα που θα προκύψουν κουβαλούν κάτι από το παρελθόν, αλλά μόνο για να σε βοηθήσουν να προωθήσεις τις ανάγκες και τις επιδιώξεις σου παραπέρα. Στα αισθηματικά σου, πρόκειται να συμβούν θετικές εξελίξεις, αν κι εσύ αφήσεις για λίγο στην άκρη το ζηλιάρικο/αρνητικό mindset που ώρες ώρες κουβαλάς. Αν είσαι ελεύθερος, μια καρμική συνάντηση σε περιμένει στη γωνία, η οποία θα σου αλλάξει τα πλάνα και θα σε συναρπάσει. Αν, πάλι, δεν είσαι ελεύθερος, νιώθεις να σε κυριεύουν αμφιβολίες για το ταίρι σου κι αυτό δημιουργεί κάποιες παροδικές προστριβές μεταξύσας. Στα επαγγελματικά τώρα, δεν αποκλείεται να προβείς σε αναζήτηση νέας εργασίας, ενώ και οικονομικά είσαι ευνοημένος, κάτι που σου ανεβάζει πολύ το ηθικό.

Σκορπιός
Αγαπημένε μου Σκορπιέ, καλή εβδομάδα! Έντονες οι επόμενες μέρες, καθώς από τη μία επικεντρώνεσαι στα επαγγελματικά και προσπαθείς να τα εξελίξεις και να κερδίσεις τον χαμένο χρόνο του προηγούμενου διαστήματος, ενώ από την άλλη, θες να αφοσιωθείς και στα ερωτικά σου. Ένα ένα τα μέτωπα, θα σου πρότεινα. Στα αισθηματικά σου, λοιπόν, μπορώ να σου πω πως διανύεις μια από τις πιο ερωτικές εβδομάδες. Αν είσαι ελεύθερος, δεν αποκλείεται να μπεις άμεσα σε μια σχέση, εκπλήσσοντας τους πάντες, μαζί και τον εαυτό σου. Αν, πάλι, είσαι ήδη σε σχέση, εκπλήξεις και αιφνιδιασμοί θα παίξουν και πολλά από αυτά που είχες κατά νου αλλάζουν εντελώς. Για καλό, θα σου πω εγώ. Μπορεί π.χ. να τελειώσεις τη σχέση σου, γιατί σου γυάλισεκάποιος άλλος ή να την πας ακόμα παραπέρα, γιατί έτσι απλά σου ήρθε. Επαγγελματικά, σε διακατέχει έντονο στρες, μια και η πίεση που σου ασκείται δεν είναι λίγη. Πάντως, οικονομικά έχεις καλές προδιαγραφές που σε κάνουν να νιώθεις πιο ασφαλής και πιο σίγουρος.

Τοξότης
Αγαπημένε μου Τοξότη, καλή εβδομάδα! Τις μέρες που ακολουθούν θα τις χαρακτήριζα καλές και θετικές, αλλά σε καμία περίπτωση εύκολες. Πάντως, η διάθεση και η αυτοπεποίθησή σου βελτιώνονται και σου δίνουν ώθηση να ανταποκριθείς σε όποιες δυσκολίεςπαρουσιαστούν. Στα ερωτικά σου, ο Άρης κάπως σε ενεργοποιεί και γίνεσαι διεκδικητικός. Αν είσαι ελεύθερος, ίσως μια συνάντηση ή συζήτηση με κάποιο υπάρχον flirt σε βάλει σε σκέψεις και πάρεις μπρος να εξελίξεις το μεταξύ σας. Αν, πάλι, είσαι σε σχέση, πιάνεις τον εαυτό σου να θέλεις να ξεκινήσεις καινούργιες δραστηριότητες μαζί με το ταίρι σου, κάτι που σίγουρα σας φέρνει πιο κοντά. Στα επαγγελματικά, αυτές τις μέρες πραγματοποιούνται ορισμένες αλλαγές που σε ευνοούν, είτε με την ανάληψη μιαςextra εργασίας είτε με τον εμπλουτισμό των υπηρεσιών σου, αν κινείσαι στον επιχειρηματικό χώρο. Πάντως, από οικονομικής άποψης δεν πρόκειται να δεις τρελές αλλαγές τώρα. 

Αιγόκερως
Αγαπημένε μου Αιγόκερε, καλή εβδομάδα! Αυτές τις μέρες η προσοχή σου στρέφεται κυρίως στα επαγγελματικά (ειδικά αν έχεις επιχειρηματικά πλάνα) και στα άτομα του στενού σου περιβάλλοντος. Γενικά, τώρα μπορείς να καλύψεις αρκετές από τις ανάγκες σου και να γίνεις το επίκεντρο της προσοχής με τον σωστό τρόπο. Στα αισθηματικά σου, προβλέπεται μια από τις πιο ερωτικές εβδομάδες για εσένα. Αν είσαι ελεύθερος, δεν αποκλείεται να σου προκύψει μια ξαφνική γνωριμία ή ένας κεραυνοβόλος έρωτας, που λέμε. Αν, πάλι, είσαι σε κάποια σχέση, θα περάσεις όμορφες στιγμές με το έτερον ήμισυ, κι αυτό θα κρίνει θετικά την εξέλιξη και την πορεία του μεταξύ σας. Στα επαγγελματικά, η καλή διάθεσή σου θα σε βοηθήσει να βρεις νέες ιδέες και γενικά να φανείς πιο δημιουργικός και παραγωγικός. Δεν αποκλείεται να δεχτείς νέες προτάσεις για δουλειά ή να βρεις τρόπους για έξτρα εισόδημα. 

Υδροχόος
Αγαπημένε μου Υδροχόε, καλή εβδομάδα! Διχασμένο σε βρίσκει αυτή η εβδομάδα. Από τη μία, οι πρωτοβουλίες και οι επιθυμίες σου πραγματοποιούνται. Από την άλλη, όμως, η εργασία και τα θέματα σπιτιούκάπως σε καταπίνουν. Στα αισθηματικά σου, νιώθεις πως θες να ξεφύγεις από τα συνηθισμένα και να βρεις μια διέξοδο από το στρες της καθημερινότητας. Αν είσαι ελεύθερος, θα καταλάβεις πως άδικα ψάχνεσαι, καθώς άτομο του κύκλου σου μπορεί να σε συναρπάσει και να σε καταλάβει. Αν, πάλι, έχεις ήδη κάποια σχέση, την παίρνεις από το χέρι και ξεκινάτε τις εξορμήσεις, τις βόλτες με φίλους ή γενικά το οτιδήποτε μπορεί να σας ανανεώσει. Επαγγελματικά, μια πρόταση πρόκειται να σε βγάλει από το αδιέξοδο που βρίσκεσαι. Γενικά, ψάξου στον περίγυρό σου για βοήθεια και λύσεις στα θέματα που σε απασχολούν όσον αφορά τα επαγγελματικά και τα οικονομικά. Δεν είναι κακό πού και πού να ζητάς βοήθεια από τους δικούς σου ανθρώπους. 

Ιχθύες
Αγαπημένε μου Ιχθύ, καλή εβδομάδα! Μέρες κινητικότητας, αφού θα δεις να πραγματοποιούνταιαλλαγές, αλλά και σύντομες μετακινήσεις. Γενικά, θα συμβούν ορισμένες αλλαγές σε σχέδια που έχεις ή στο πρόγραμμά σου, ωστόσο είναι για καλό σου – ξέρω,όμως, πως εσύ δεν το βλέπεις ακόμα αυτό το καλό. Στα αισθηματικά σου, αυξάνεται η επικοινωνιακή σου ικανότητα. Αν είσαι ελεύθερος, είναι περίοδος για flirt, αλλαγές και ανανέωση. Αν είσαι σε σχέση, οι μέρες ευνοούν τις συζητήσεις γύρω από θέματα που απασχολούν εσένα και το ταίρι σου. Στα επαγγελματικά σου, δεν αποκλείεται να προκύψουν προτάσεις για δουλειά ή προτάσεις για επέκταση ή εξέλιξη της εργασίας σου. Όμως, θέλω να σου πω πως πρέπει να ελέγξεις την καταναλωτική σου μανία και να μην είσαι τόσο σπάταλος.