Cosmic Telegram

Τα Ζώδια της Τετάρτης 15.05.2024

Υδροχόε, σήμερα θέλει ψυχραιμία και λογική σκέψη

Αγγελική Μανουσάκη
Αγγελική Μανουσάκη
4’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις από την Αγγελική Μανουσάκη

Τα Ζώδια της Τετάρτης 15.05.2024: Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις από την Αγγελική Μανουσάκη

Κριός
Κριέ μου, η ανάγκη σου να δημιουργήσεις παραμένει έντονη και σήμερα, αλλά είναι δύσκολο να την εξωτερικεύσεις. Είναι πιο εύκολο να επικοινωνήσεις κάποιες από αυτές τις ιδέες που έχεις και να αξιοποιήσεις το feedback που θα πάρεις, για να τις βελτιώσεις. Οι αλλαγές που θα σου προτείνουν θα σε ενοχλήσουν, γιατί πιθανότατα θα νιώσεις πως πάνε να σε καπελώσουν, και θα αντιδράσεις. Για αυτό πρέπει να ξεκαθαρίσεις μέσα σου ποιοι θέλουν να σε βοηθήσουν και ποιοι να σε εκμεταλλευτούν. Αυτές τις μέρες προσοχή σε ό,τι έχει να κάνει με οικονομικές δοσοληψίες και σε επαγγελματικά ανοίγματα.

Ταύρος
Σήμερα, Ταύρε μου, η μέρα είναι αρκετά περίεργη. Το σημαντικό είναι πως εσύ εστιάζεις περισσότερο στο να βελτιώσεις την ψυχολογία σου και να εξασφαλίσεις λίγο χρόνο ηρεμίας στο σπίτι. Κάποια σκηνικά θα σε κάνουν να χάσεις για λίγο την ψυχραιμία σου, οι πληροφορίες που θα μάθεις όμως, θα σε βοηθήσουν έστω και λίγο για να βάλεις κάποια από αυτά σε σειρά. Καλό είναι να εστιάσεις στο ποιοι από τον κύκλο σου νιώθεις ότι δεν είναι αυτό που σου παρουσιάζουν και να δρομολογήσεις την απομάκρυνσή σου από αυτά. Να θυμάσαι πως αν χάσεις την ψυχραιμία σου, θα χάσεις και το δίκιο σου.

Δίδυμοι
Δίδυμε, η μέρα έχει αρκετά μέτωπα ανοιχτά, μέσα όμως από τον κοινωνικό σου τρόπο και τις επαφές που κάνεις μέσα στη μέρα, η βοήθεια που θα πάρεις θα είναι σημαντική. Αρχικά, είναι μια καλή ευκαιρία, μέσα από ψύχραιμους χειρισμούς να δεις αν αξίζει το όποιο ρίσκο σκέφτεσαι να πάρεις, αλλά και να εξομαλύνεις κάπως τις σχέσεις σου με άτομα μέσα από την παρέα. Μπορεί να έχεις μια ανταγωνιστική διάθεση, αλλά είναι καλύτερα να οργανωθείς και να μην πέσεις με τα μούτρα. Επίσης θέλει προσοχή για να ξεχωρίσεις το τι έχει βάση και πιθανότητα να εξελιχθεί και τι είναι φούσκα.

Καρκίνος
Καρκίνε μου, σήμερα είναι πολύ σημαντικό να εστιάσεις στο οικονομικό σου κομμάτι και στα πλάνα που έχεις κατά νου για να επεκτείνεις τα σχέδια σου και τις επαγγελματικές σου κινήσεις. Από το πρωί ακόμα κινείσαι ρισκαδόρικα και δε φαίνεται να λαμβάνεις υπόψη σου συνέπειες. Εσύ μπορεί να το βλέπεις σαν επανάσταση και μια στιγμή ανεξαρτησίας, αλλά καλό είναι να το μαζέψεις κάπως. Οι συζητήσεις που κάνεις σου ανοίγουν το δρόμο, αλλά και ο τρόπος που θα συμπεριφερθείς και οι κινήσεις που θα κάνεις, σήμερα θα δώσουν την κατεύθυνση των εξελίξεων.

Λέων
Λέοντά μου, σήμερα η μέρα σου ξεκινά με τόσα πράγματα να βρίσκονται σε σύγχυση γύρω σου, και με μόνο όπλο σου σήμερα την διάθεση για συζήτηση και επικοινωνία μπορείς εύκολα να τα λύσεις ή τουλάχιστον να τα εξομαλύνεις κάπως. Μπορεί τα περισσότερα να συνεχίζονται από χτες, ένα βασικό όμως είναι ο τρόπος που διαπραγματεύεσαι αυτά που θέλεις και τα ρίσκα που παίρνεις. Είναι βασικό να καταλάβεις πως ναι, θέλεις να ξεχωρίσεις, αλλά δεν είσαι μόνος σου σε μια δουλειά. Οπότε οι τόνοι πρέπει να μείνουν χαμηλά και να μην καταγίνεσαι με υπερβολές.

Παρθένος
Σήμερα, Παρθένε μου, ενώνεις κάποια κομμάτια από το παζλ πιο εύκολα και μπορείς να καταλάβεις κάποια πράγματα καλύτερα. Σε πιάνει μια παρόρμηση για να την πεις στους άλλους και να τους δώσεις να καταλάβουν πως δεν μπορούν να σε κοροϊδέψουν έτσι εύκολα. Αυτό μπορεί να αποκαλύψει δικά σου πλάνα, για αυτό προσοχή. Σήμερα απομακρύνεσαι σιωπηλά από συνεργάτες που ξέρεις πλέον πως προσπάθησαν να σε εκμεταλλευτούν. Το θέμα είναι να αξιοποιήσεις σωστά τις πληροφορίες που έχεις και να μην αναλωθείς σε άσχετα πράγματα.

Ζυγός
Ζυγέ μου, σήμερα οι ισορροπίες είναι αρκετά εύθραυστες και η ηρεμία μπορεί να εξαφανιστεί εν ριπή οφθαλμού. Στην παρέα επικρατεί ένα περίεργο, έντονο κλίμα που ναι μεν χαλαρώνει μέσα από την επικοινωνία, αλλά αυτό θέλει και ξεκάθαρα λόγια σήμερα, για να αποφευχθούν οι παρανοήσεις. Αυτό θα βοηθήσει στο να διατηρηθούν και οι φιλικές σχέσεις που έχεις με κάποιους συναδέλφους. Κάποια οικονομικά θέματα θα σε απασχολήσουν, καθώς θα προκύψουν νέα δεδομένα από το πουθενά και θα χρειαστεί να τακτοποιηθούν σχετικά άμεσα. Τέλος, σήμερα ασχολήσου με τη δουλειά που σου ανατίθεται και μην ασχολείσαι με τίποτε άλλο.

Σκορπιός
Σήμερα, Σκορπιέ, θα χρειαστεί να προσπαθήσεις παραπάνω για την εξέλιξή σου. Η εικόνα που βγάζεις προς τα έξω και ο τρόπος που κινείσαι επαγγελματικά είναι αρκετά νευρικός, άσχετα αν διεκπεραιώνεις ό,τι σου ανατίθεται εύκολα και γρήγορα. Δεν έχεις διάθεση να συνεργαστείς και αναλαμβάνεις περισσότερα μόνος σου για να τελειώνεις. Σίγουρα θα παίξουν συζητήσεις με ανωτέρους που θα θελήσουν να μάθουν το λόγο αυτής σου της στάσης. Καλό είναι να εστιάσεις στο τι είναι εφικτό σήμερα καθώς και στο να κρατήσεις μια ήρεμη στάση. Ακόμα κι αν θες να δουλέψεις μόνος ρε παιδί μου.

Τοξότης
Τοξότη μου, σήμερα είναι λίγο περίπλοκο το πράγμα. Οι απόψεις που έχεις και εκφράζεις προς τα έξω δεν γίνονται και τόσο εύκολα αποδεκτές, κάτι που δε σου αρέσει. Από την άλλη, εσύ επικοινωνείς με έναν διαφορετικό, πιο δημιουργικό τρόπο με τους άλλους σήμερα, προσπαθώντας να τους προσεγγίσεις. Αυτό σήμερα θα σε βοηθήσει περισσότερο στο φλερτ, αν κι εκεί επιλέξεις να μην πας χύμα. Είναι σημαντικό να ακολουθήσεις τη ροή στις αλλαγές τους προγράμματος και στη δουλειά, για να μην εκραγείς. Κάποια θέματα με την οικογένεια επίσης είναι σημαντικό να τα ξεκαθαρίσεις και να μην πάρεις απλά απόσταση.

Αιγόκερως
Σήμερα, Αιγόκερέ μου, η μέρα είναι έντονη. Έχεις μια πιο βαριά ψυχολογία και παρά το γεγονός ότι μπορείς να επικοινωνήσεις ουσιαστικά με την οικογένειά σου και να δεις πως υπάρχει μια κάποια κατανόηση, εσύ προσπαθείς να βρεις και μια πιο βαθιά ουσία, που ίσως να μην είναι έτοιμοι οι άλλοι για αυτή. Κάποιες εντάσεις ή ξαφνικά θέματα με το σπίτι μπορεί να σε αγχώσουν ή να σε εκνευρίσουν μέσα στη μέρα και να σε αποσπάσουν από τη δουλειά σου. Αυτό που πρέπει να προσέξεις είναι να μην απομακρυνθείς από άτομα για πράγματα που δεν έχεις ξεκαθαρίσει προηγουμένως.

Υδροχόος
Υδροχόε, σήμερα θέλει ψυχραιμία και λογική σκέψη. Δεν θα βγάλει κάπου η βιασύνη και η έντονη στάση που έχεις συνήθως. Ειδικά σε ό,τι εμπλέκονται και άλλοι, όπως συνάδελφοι πχ ή η σχέση σου, χρειάζεται σήμερα να ακούσεις, να κατανοήσεις και να προσπαθήσεις να βρεθεί μια μέση λύση. Σήμερα έχεις την τάση να προσπαθείς να επιβληθείς επικοινωνιακά και ουσιαστικά στους άλλους, χωρίς όμως να βγάζει κάπου όλο αυτό και να δημιουργεί ένα βαρύ κλίμα. Είναι εύκολο όμως να το βρεις αν το επικοινωνήσεις. Σήμερα είναι εύκολο να απομακρύνεις άτομα που σου ξυπνάνε κάποιες ανασφάλειες.

Ιχθύες
Σήμερα, Ιχθύ μου, η όρεξη δεν είναι και η καλύτερη, καθώς από το πρωί καταλαβαίνεις πως δεν θα τσουλήσει και πολύ εύκολα το πρόγραμμα. Μπορεί μέσα από συζητήσεις που θα κάνεις να δημιουργήσεις ένα πιο ασφαλές κλίμα και να μπορέσεις να μοιραστείς κάπως πιο εύκολα τους προβληματισμούς σου, αλλά η δράση που θέλεις να αναλάβεις γίνεται παρορμητικά και νιώθεις πως όσο περισσότερο το σκέφτεσαι, τόσο πιο δύσκολα θα ξεκινήσεις. Σπασμωδικές κινήσεις και σκέψεις ταράζουν τα νερά σήμερα και δεν είναι εύκολο να το διαχειριστείς αυτό ψυχολογικά.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ