Cosmic Telegram

Τα Ζώδια της Δευτέρας 13.05.2024

Σκορπιέ μου, σήμερα καταλαβαίνεις από το πρωί ακόμα ότι χρειάζεται αρκετή προσοχή σε συζητήσεις που συμμετέχεις

Αγγελική Μανουσάκη
Αγγελική Μανουσάκη
4’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις από την Αγγελική Μανουσάκη

Τα Ζώδια της Δευτέρας 13.05.2024: Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις από την Αγγελική Μανουσάκη

Κριός
Σήμερα, Κριέ, η ψυχολογία σου φαίνεται να είναι κάπως πιο πιεσμένη και τα ζητήματα σπιτιού που σε απασχολούν φαίνεται να σε ζορίζουν περισσότερο. Ενώ αντιλαμβάνεσαι την καταλληλότερη λύση, εσύ επιμένεις σε αυτό που πιστεύεις πως θα είναι πιο άμεσο. Anyways, από το μεσημέρι και μετά, καταπιάνεσαι και με επαγγελματικά θέματα, με τα οποία αντιλαμβάνεσαι πως οι απαιτήσεις είναι εξίσου σημαντικές. Βλέποντας τα γεγονότα, γίνεσαι αρκετά αυστηρός με τον εαυτό σου, παρά την ενέργεια που έχεις και θέλεις να εκφράσεις μέσα από τη δράση και την εξέλιξη των θεμάτων που σε αφορούν.

Ταύρος
Ταύρε μου, σήμερα προσπαθείς να τακτοποιήσεις στο μυαλό σου κάποιες τελευταίες υποχρεώσεις για να ξεκαθαρίσει κάπως το τοπίο γύρω σου. Από το πρωί υπάρχει μια ένταση στην ατμόσφαιρα που έχει να κάνει με τα επαγγελματικά ή με το πόσο επηρεάζεται η εικόνα σου προς τα έξω. Από το μεσημέρι και μετά, όλο αυτό μεταφέρεται σε θέματα που σχετίζονται με το σπίτι σου, αλλά και με το πώς θα ενισχύσεις την αυτοπεποίθησή σου. Θα ακούσεις διάφορα, τύπου κριτική, που θα σε ενοχλήσει και θα σε κάνει να μαζευτείς, αν και θα αποτελέσουν κίνητρο για να πας παρακάτω. 

Δίδυμοι
Σήμερα, Δίδυμε, παρατηρείς πώς εξελίσσονται τα οικονομικά σου και αντιλαμβάνεσαι πως πρέπει να πάρεις κάποια μέτρα για να το βελτιώσεις κάπως. Σήμερα έχεις μια έντονη διαίσθηση για να κάνεις κάποιες επιλογές που αφορούν το επαγγελματικό σου και θα σε επιβεβαιώσουν. Από το μεσημέρι και μετά, αρχίζεις και αναλύεις περισσότερο κάποια πράγματα, κυρίως στα επαγγελματικά σου όπου το κλίμα είναι αλλάζει κάπως απότομα και υπάρχουν απαιτήσεις περίεργες. Καλό είναι να μην επιμείνεις σε κάποια πράγματα που είναι πιστεύω σου, αλλά δε σε εξυπηρετούν. Κρατάς μια περίεργη αντίσταση, από αντίδραση.

Καρκίνος
Καρκίνε μου, σήμερα δρομολογείς κάποια τελευταία πράγματα που σε αγχώνουν περισσότερο και σου δημιουργούν διάφορες σκέψεις που σε αγχώνουν. Από το πρωί ακόμα υπάρχει μια ένταση στην ατμόσφαιρα και γίνεσαι καχύποπτος. Από το μεσημέρι και μετά, κάποιες οικονομικές κινήσεις που γίνονται και τις μαθαίνεις σε κάνουν ακόμα πιο καχύποπτο και αναγκάζεσαι να κάνεις κάποια ξεκαθαρίσματα με τους άλλους, μπας και μπουν κάποια πράγματα στη θέση τους. Το καλό είναι πως αυτά τα ξεκαθαρίσματα θα σε βοηθήσουν και επαγγελματικά, και ας μην το αντιλαμβάνεσαι μέσα στη μέρα.

Λέων
Λέοντά μου, πληροφορίες που μαθαίνεις και αποκαλύψεις που γίνονται σήμερα σε ζορίζουν αρκετά ψυχολογικά και μπορεί να βγάλουν εκτός εαυτού. Επικοινωνιακά υπάρχει ένα κομφούζιο και ζορίζεσαι ακόμα περισσότερο. Από το μεσημέρι και μετά αποφασίζεις να πάρεις την κατάσταση στα χέρια σου και να ξεκινήσεις να βάλεις κάποια πράγματα στη θέση τους. Κινείσαι με καχυποψία απέναντι στους άλλους και κρατάς πισινές για να μην την πατήσεις, ενώ γίνεσαι φειδωλός και στα οικονομικά σου. Ένα ταξίδι σου καρφώνεται στο μυαλό και κινητοποιείσαι άμεσα για να το οργανώσεις. 

Παρθένος
Παρθένε μου, σήμερα θα χρειαστεί να κάνεις προσεκτικές κινήσεις σε ό,τι αφορά τα επαγγελματικά σου πλάνα, αλλά και στο πώς κινείσαι με την παρέα σου. Υπάρχει ένα περίεργο κλίμα, το οποίο αντιλαμβάνεσαι εύκολα και αυτό θα σου φανεί αρκετά χρήσιμο μέσα στη μέρα. Από το μεσημέρι και μετά, μαζεύεσαι και αφήνεις τους άλλους να ανοίγονται κι εσύ απλά παρατηρείς. Ψυχολογικά θα πέσεις, καθώς θα μάθεις πράγματα που θα σε κάνουν να θέσεις νέα, πιο αυστηρά όρια στους άλλους, και ο τρόπος που θα οργανωθείς θα σε προστατεύσει από τις εξελίξεις που θα ακολουθήσουν.

Ζυγός
Ζυγέ μου, σήμερα θα χρειαστεί να πατήσεις πόδι και να δείξεις τη δυναμική που έχεις, ενισχύοντας έτσι την κοινωνική σου εικόνα. Παρά το γεγονός ότι θέλεις να κρατήσεις κάποια πράγματα κρυφά, αυτό που σε νοιάζει είναι να δείξεις πως έχεις κάποια δύναμη στα χέρια σου κι εσύ και μπορείς εύκολα να αντιμετωπίσεις το οτιδήποτε. Από το μεσημέρι και μετά, κινείσαι πιο δυναμικά σε επαγγελματικά ζητήματα και έχεις την τάση να διαβάζεις πιο εύκολα τους άλλους. Καλό είναι να αξιοποιήσεις σωστά τις πληροφορίες που έχεις και να μην βιαστείς να βγάλεις συμπεράσματα που δεν έχουν βάση.

Σκορπιός
Σκορπιέ μου, σήμερα καταλαβαίνεις από το πρωί ακόμα ότι χρειάζεται αρκετή προσοχή σε συζητήσεις που συμμετέχεις. Καταλαβαίνεις πως υπάρχει ένα πίσω κείμενο σε αυτά που ακούς και προτιμάς να κρατάς κάποιες σημειώσεις. Από το μεσημέρι και μετά, φροντίζεις να ενισχύσεις με κάποιο τρόπο την εικόνα σου, κρατώντας μυστικά τα πολύ προσωπικά σου θέματα και παίρνοντας αποστάσεις. Απαιτήσεις στη δουλειά θα σε κάνουν να μείνεις ίσως περισσότερο στο χώρο δουλειάς, ενώ το φλερτ που έχεις σήμερα προχωρά με δυσκολία. Θέλει χρόνο.

Τοξότης
Σήμερα, Τοξότη μου, από εκεί που είσαι πιο ήρεμος και παρατηρείς το τι γίνεται για να είσαι προετοιμασμένος, καταλαβαίνεις πως υπάρχουν παιχνίδια που παίζονται και βασίζονται στο πώς επηρεάζεται η ψυχολογία, τόσο των άλλων όσο και η δική σου. Από το μεσημέρι και μετά, προσπαθείς μεν να χαλαρώσεις και να βρεις κάποιες στιγμές ηρεμίας, επιλέγεις ωστόσο να εμπλακείς σε συζητήσεις που εύκολα θα σε κάνουν να πολωθείς και να υπερασπιστείς τις απόψεις σου. Μπορεί όλο αυτό να έχει να κάνει με το να εντυπωσιάσεις ένα άτομο που σε ενδιαφέρει, δε σημαίνει όμως πως είναι κάτι καλό και υγιές. Ο σκοπός δεν αγιάζει πάντα τα μέσα.

Αιγόκερως
Από το πρωί, Αιγόκερέ μου, αντιλαμβάνεσαι πως πρέπει να συμβιβαστείς με κάποιες καταστάσεις, προκειμένου να διατηρήσεις χαμηλά τους τόνους και να υπάρξει μια ηρεμία στην ομάδα με τους συνεργάτες σου. Υπάρχει μια ένταση και μια καχυποψία που σε κάνει να παίρνεις αποστάσεις από τους άλλους, προκειμένου να νιώσεις πιο ασφαλής. Από το μεσημέρι και μετά, γενικεύεται αυτή η καχυποψία που έχεις και γίνεσαι πιο έντονος στη συμπεριφορά σου. Ίσως ξανασκέφτεσαι τα ρίσκα που ήθελες να πάρεις, αν και μέσα σου καίγεσαι να δεις τις εξελίξεις σε κάποιους τομείς. 

Υδροχόος
Σήμερα, Υδροχόε μου, το πρωί έχεις κάποιες δυσκολίες στη δουλειά. Μπορεί να υπάρχει μεγαλύτερος φόρτος εργασίας και αυτό να σε αγχώνει περισσότερο ή να σε αναγκάζει να αλλάξεις το πρόγραμμά σου για να προλάβεις χρονικά. Από το μεσημέρι και μετά, είναι σημαντικό να καταλάβεις πως μπορείς να στηριχτείς σε κάποιους συναδέλφους σου – όσους εμπιστεύεσαι βασικά – και ας έχεις μια καχυποψία να σε παιδεύει. Επίσης, κάποια οικονομικά που αφορούν συνεργασίες σου θέλουν προσοχή και ενδελεχή έλεγχο, καθώς πιάνεις λαθάκια στον αέρα και αντιλαμβάνεσαι πως πρέπει να διορθωθούν άμεσα. 

Ιχθύες
Σήμερα, Ιχθύ μου, από το πρωί θέλεις να εμπιστευτείς και να νιώσεις κάπως πιο άνετα με το άτομο που φλερτάρεις, αλλά κάτι μέσα σου σε κρατά σε μια διαρκή καχυποψία και το ένστικτό σου σου λέει να κινείσαι πιο προσεκτικά. Από το μεσημέρι και μετά, αποφασίζεις να ασχοληθείς σοβαρά με υποχρεώσεις της καθημερινότητας και να επανέλθεις στη δουλειά σου, αν και δεν έχεις ιδιαίτερη όρεξη, και αυτό το πρέπει σε εκνευρίζει. Κάποιες οικονομικές εξελίξεις και ευκαιρίες που θα σου παρουσιαστούν θα φέρουν εξελίξεις και καλά νέα. Αρκεί να αρπάξεις αυτές τις ευκαιρίες. 

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ