Cosmic Telegram

Τα Ζώδια της Κυριακής 12.05.2024

Σήμερα, Ζυγέ, παίρνεις πιο σοβαρά το ζήτημα της εικόνας που βγάζεις προς τα έξω

Αγγελική Μανουσάκη
Αγγελική Μανουσάκη
4’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Αγγελική Μανουσάκη - Ζώδια - Αστρολογικές Προβλέψεις

Τα Ζώδια της Κυριακής 12.05.2024: Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις από την Αγγελική Μανουσάκη

Κριός
Σήμερα, Κριέ μου, είναι πολύ σημαντικό για εσένα να βρεις λίγες στιγμές ηρεμίας και να ασχοληθείς ουσιαστικά με το σπίτι σου και την οικογένειά σου. Έχεις την ανάγκη να χαλαρώσεις και να φροντίσεις περισσότερο τον εαυτό σου. Έτσι θα μπορέσεις να οργανωθείς καλύτερα και με περισσότερη ψυχραιμία να οργανωθείς καλύτερα και να ξεκαθαρίσεις κάποια πράγματα μέσα σου. Οικονομικά, κάνεις βήματα για να βελτιώσεις την κατάσταση και ξαφνικές ευκαιρίες θα σε βοηθήσουν να ανοιχτείς. Από το απόγευμα και μετά, λίγο προσοχή στον τρόπο που εκφράζεσαι. Παραγίνεσαι αυθόρμητος.

Ταύρος
Ταύρε μου, σήμερα το μυαλό σου ξεκαθαρίζει και οτιδήποτε σε θυμώνει φαίνεται να ξεθωριάζει. Άλλωστε κι εσύ καταλαβαίνεις σήμερα πως δεν έχει σημασία να εστιάζεις σε κάτι που έχει τελειώσει. Μια οργανωμένη εξόρμηση με την παρέα θα φτιάξει ακόμα περισσότερο το κλίμα, αλλά και συζητήσεις που θα γίνουν θα σε βοηθήσουν να κάνεις πιο συγκεκριμένο αυτό που θέλεις να κάνεις. Το σημαντικό είναι να καταλάβεις πως μόνος σου θα καταφέρεις κάποια πράγματα, αρκεί να πιστέψεις στον εαυτό σου. Από το απόγευμα και μετά θέλει προσοχή στο πώς εκφράζεις θέματα που σε προβληματίζουν.

Δίδυμοι
Δίδυμέ, σήμερα υπάρχει μια καλή ψυχολογία και δεν έχεις θέμα να ασχοληθείς με ζητήματα που έχουν να κάνουν με κάποιες ανασφάλειές σου. Κάποιες επαγγελματικές δυσκολίες ξεπερνιούνται πιο εύκολα σήμερα και με έναν πιο οργανωμένο τρόπο προχωράς τα πλάνα σου, μέσα στα οποία είναι και κάποια αύξηση. Σου είναι πιο εύκολο να κάνεις αυτά που θέλεις μόνος και μπορείς να το εκφράσεις με έναν πιο ξεκάθαρο και ήρεμο τρόπο. Ίσως να υπάρξουν κάποιες παρεξηγήσεις μέσα στην παρέα, που το καλύτερο θα ήταν να λυθούν άμεσα και να μην εστιάσεις σε αχρείαστες λεπτομέρειες.

Καρκίνος
Καρκίνε μου, σήμερα το κλίμα είναι πιο ανάλαφρο. Αυτό το αίσθημα αδυναμίας να αντιδράσεις υποχωρεί, και εσύ ανακτάς δυνάμεις, οργανώνεσαι καλύτερα και μέσα από τους δικούς σου ανθρώπους ενισχύεις την ψυχολογία σου και προχωράς. Επαγγελματικά αλλά και συναισθηματικά υπάρχουν κάποιες γνωριμίες που θα κεντρίσουν το ενδιαφέρον σου και θα έχεις την ευκαιρία να τις αξιοποιήσεις καταλλήλως. Από το απόγευμα και μετά θα παρατηρήσεις πως δεν υπάρχει συνεννόηση με άτομα από τη δουλειά, αλλά δε χρειάζεται να σε ανησυχεί, ιδίως αν πρόκειται για θέματα που επιλύονται εύκολα και άμεσα.

Λέων
Λέοντά μου, σήμερα αφήνεις τα πολλά-πολλά και φροντίζεις τον εαυτό σου περισσότερο. Γεμίζεις τις μπαταρίες σου και ηρεμείς για να πάρεις τα πάνω σου και να αποδώσεις δυναμικά τις επόμενες μέρες. Σήμερα βλέπεις τα πλάνα σου να προχωρούν, επομένως δεν αγχώνεσαι με τα οικονομικά σου να τακτοποιούνται το ίδιο εύκολα, έχεις την ελευθερία να κάνεις κάποιες αγορές που θέλεις και με όριο. Από το απόγευμα και μετά, θέλω να είσαι προσεκτικός στο πώς συμμετέχεις σε συζητήσεις, καθώς η έντονη παρόρμηση μπορεί να σε κάνει να αποκαλύψεις κάποια πράγματα που δεν πρέπει. Έχε το νου σου, γιατί θα εκτεθείς χωρίς λόγο.

Παρθένος
Παρθένε, με διάφορες κοινωνικές επαφές που κάνεις σήμερα, μπορείς πιο εύκολα να κανονίσεις κάποιες από τις δουλειές που μπορεί να σε ταλαιπωρούν καιρό τώρα. Έχεις τη διάθεση να βοηθήσεις, αλλά και να δεχτείς όποια βοήθεια σου προσφέρεται και μέσα από την παρέα θα δεις πως όλα γίνονται πιο εύκολα. Ενδιαφέρουσες συζητήσεις θα ενισχύσουν ακόμα περισσότερο το θετικό κλίμα. Από το απόγευμα και μετά, κάποιες πληροφορίες που θα φτάσουν στα αυτιά σου θα σε προβληματίσουν και θα σε κάνουν πιο καχύποπτο απέναντι σε κάποια άτομα του περίγυρού σου.

Ζυγός
Σήμερα, Ζυγέ, παίρνεις πιο σοβαρά το ζήτημα της εικόνας που βγάζεις προς τα έξω, και αυτό που σε νοιάζει είναι να εστιάσεις στο πώς θα παραμείνεις ο εαυτός σου, χωρίς να χρειάζεται να καταπιεστείς από πράγματα που δεν σε εξυπηρετούν. Δίνεις βάση στο πώς θα περάσεις καλά και τι θα σε γεμίσει ουσιαστικά, χωρίς να διαταράσσονται οι σχέσεις σου με τους άλλους. Από το απόγευμα και μετά, κάποιες διαφωνίες με συναδέλφους μπορεί να φέρουν εντάσεις ή να προκύψουν αποκαλύψεις για τρίτα άτομα που μπορεί να σε βλέπουν ανταγωνιστικά και να επιβεβαιώσουν κάποιες υποψίες σου.

Σκορπιός
Σκορπιέ μου, σήμερα με τη διάθεσή σου να είναι αρκετά καλύτερη, σκέφτεσαι πως ίσως χρειάζεται να αρχίσεις να σχεδιάζεις κάποιο ταξίδι στο εξωτερικό, να ξεφύγεις λίγο από τα τετριμμένα. Πέρα όμως από αυτό, εστιάζεις περισσότερο στο να έρθεις πιο κοντά με τους συναδέλφους σου μέσα από ανάλαφρες συζητήσεις, αλλά και να βελτιώσεις και την ατμόσφαιρα με τη σχέση σου. Από το απόγευμα και μετά, κάποια θέματα στη δουλειά μπορεί να σε ενοχλήσουν και ο τρόπος που θα τα επικοινωνήσεις δε θα είναι και ο καλύτερος. Δώσε και λίγη παραπάνω προσοχή στις μετακινήσεις σου σήμερα.

Τοξότης
Τοξότη μου, σήμερα η ηρεμία έρχεται και εσύ προσπαθείς να βρεις τις ισορροπίες σου. Παρατηρώντας το πώς εξελίσσονται τα πράγματα γύρω σου θα δεις πως υπάρχει μια ήρεμη ροή των καταστάσεων. Το κλίμα στη δουλειά και η επαφή με τους άλλους είναι αρκετά καλύτερη, αναγνωρίζεται η προσφορά σου και οι ιδέες που έχεις ακούγονται περισσότερο. Σε αυτό παίζει σημαντικό ρόλο και η δική σου οργάνωση και συγκέντρωση, που δεν αφήνει τίποτε να σε επηρεάζει και να σε αποσπά. Από το απόγευμα και μετά, θα χρειαστεί προσοχή στα συναισθηματικά σου, καθώς εκφράζεις κάπως πιο άκομψα οτιδήποτε σε ενοχλεί.

Αιγόκερως
Σήμερα, Αιγόκερέ μου, αυτό που σε ενδιαφέρει περισσότερο είναι να διατηρήσεις το θετικό κλίμα με τους άλλους, για να μπορέσεις κι εσύ να κάνεις καλύτερα και με μεγαλύτερη ελευθερία κινήσεων τη δουλειά σου. Η καλή ψυχολογία σήμερα σε βοηθά τόσο να αποδώσεις τα μέγιστα στη δουλειά σου όσο και να ασχοληθείς αρκετά και με το συναισθηματικό σου κομμάτι. Ξαφνικά φλερτ και επικοινωνίες θα σε ξυπνήσουν εσένα τον ελεύθερο. Από το απόγευμα, θα χρειαστεί να δώσεις λίγο περισσότερη σημασία στο σπίτι ή θα υπάρξουν συζητήσεις με την οικογένεια που θα φέρουν μια μικρή ένταση.

Υδροχόος
Σήμερα, Υδροχόε, το κλίμα είναι καλύτερο και μετά από την επίλυση κάποιων παρεξηγήσεων θα δεις πόσο θετικά θα κυλήσει η μέρα σου και πόσο παραγωγική θα είναι η διάθεσή σου στη δουλειά. Η ψυχολογία σου βελτιώνεται σημαντικά, αφού τακτοποιείται το σπίτι και η ηρεμία θα ξεκινήσει από εκεί. Ίσως κάποιες εκκρεμότητες με την οικογένεια τακτοποιηθούν από εκεί που δεν το περιμένεις. Από το απόγευμα και μετά, αρχίζεις και γίνεσαι λίγο πιο απόλυτος σε ό,τι αφορά κάποια ζητήματα δουλειάς και δεν μπορείς να επικοινωνήσεις με ηρεμία με συναδέλφους.

Ιχθύες
Ιχθύ μου, σήμερα το κλίμα είναι αρκετά καλύτερο και μπορείς με μεγαλύτερη ευκολία να ασχοληθείς με δημιουργικά πράγματα, αλλά και να φλερτάρεις. Έχεις τη διάθεση να τακτοποιήσεις τις υποχρεώσεις σου άμεσα για να ξεμπερδέψεις και με καλή διάθεση και θετική σκέψη να συνεχίσεις τη μέρα σου. Ευχάριστε επικοινωνίες και επαφές με άτομα που σε καταλαβαίνουν καλύτερα θα έχεις. Από το απόγευμα και μετά, είναι σημαντικό να προσέξεις τις οικονομικές συμφωνίες που συζητάς και τα επαγγελματικά ανοίγματα που έχεις κατά νου.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ