Cosmic Telegram

Τα Ζώδια του Σαββάτου 11.05.2024

Παρθένε μου, σήμερα καλό είναι να ακούσεις τι έχουν να σου πουν οι άλλοι

Αγγελική Μανουσάκη
4’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Τα Ζώδια του Σαββάτου 11.05.2024: Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις από την Αγγελική Μανουσάκη

Κριός
Κριέ, σήμερα θα χρειαστεί να ασχοληθείς περισσότερο με το σπίτι σου. Υπάρχουν αρκετές υποχρεώσεις που τρέχουν και θα χρειαστεί να ασχοληθείς περισσότερο σοβαρά. Κάποια οικονομικά θα έρθουν στην επιφάνεια και θα πρέπει να τα τακτοποιήσεις, παρά τα ζόρια που μπορεί να αντιμετωπίζεις αυτή την περίοδο. Από το απόγευμα και μετά, υπάρχει μια νευρικότητα και το ότι σε πιάνει μια ανασφάλεια σε κάνει να κινείσαι παρορμητικά και απότομα στους άλλους, προσπαθώντας να αποδείξεις πως μπορείς να τα καταφέρεις χωρίς βοήθεια.

Ταύρος
Ταύρε μου, σήμερα θα παρατηρήσεις πως η επικοινωνία είναι κάπως πιο δύσκολη. Το ότι δεν θέλεις να αποκαλύψεις κάποια πλάνα που έχεις, για να μπορέσεις να πάρεις τη βοήθεια που χρειάζεσαι για να ξεκολλήσεις, φαίνεται να σου κάνει τη ζωή πιο δύσκολη σήμερα. Κλείνεσαι στον εαυτό σου και προσπαθείς να βρεις λύση πάση θυσία και αυτό σε πιέζει ψυχολογικά. Μπορεί να έρθεις σε μια πιο εσωτερική σύγκρουση μέσα στη μέρα και να μην ξέρεις προς τα πού να κινηθείς, ενώ από το απόγευμα και μετά κάνεις ξεκάθαρο στους άλλους πως έχεις σκοπό να τα καταφέρεις μόνος σου. Περίεργη μέρα.

Δίδυμοι
Σήμερα, Δίδυμε, είναι μια μέρα που έχει αρκετή ένταση. Κυρίως στα οικονομικά σου, θα χρειαστεί να προσαρμόσεις τις κινήσεις σου για να μπορέσεις να διαχειριστείς κάποιες δυσκολίες που θα προκύψουν. Κάποια ρίσκα που σκέφτεσαι να πάρεις θα σε βγάλουν ίσως εκτός πορείας, εξαιτίας κάποιων παρορμητικών κινήσεων που κάνεις. Και αυτό θα χρειαστεί να το δεις, γιατί η ψυχολογία σου θα πέσει και θα πρέπει να το φτιάξεις κάπως, για να μη σε πάρει από κάτω. Από το απόγευμα και μετά, γίνεσαι πιο νευρικός και απορρίπτεις την οποιαδήποτε προσφορά για βοήθεια.

Καρκίνος
Καρκίνε μου, σήμερα η μέρα έχει αρκετή πίεση και διάφορα που θα χρειαστεί να αντιμετωπίσεις με ψυχραιμία. Αρχικά, από το πρωί ακόμα και καθ’ όλη τη διάρκεια της μέρας θα χρειαστεί να διατηρήσεις την ψυχραιμία σου και να δείξεις ότι είσαι ικανός να κατακτήσεις κάποιες σημαντικές θέσεις. Ίσως σου βγει περισσότερο το ανταγωνιστικό σου σήμερα. Και με την παρέα σου θα υπάρξουν κάποιες περίεργες συζητήσεις που θα ανοίξουν ίσως θέματα που πονάνε. Καλό είναι να μην απαντήσεις σε οτιδήποτε ακούσεις και να κρατήσεις χαμηλούς τόνους, όσο και να σε πνίγει το δίκιο.

Λέων
Λέοντά μου, ψυχολογικά έχεις ένταση και τα νεύρα σου φαίνονται κάπως από χιλιόμετρα. Προσπαθείς να μείνεις στο παρασκήνιο και να διαχειριστείς όλα αυτά που συμβαίνουν, αλλά κάποια πράγματα που ακούς σε τριγκάρουν και αρχίζεις μια επίθεση περίεργη. Κάποιες διενέξεις με σημαντικά άτομα στη δουλειά σου μπορεί να φέρουν καθυστερήσεις σήμερα σε πλάνα σου. Και όσο και να προσπαθήσεις να τα αποφύγεις μέσα από διάφορες ευρεσιτεχνίες που θα σκαρφιστείς, αν δεν το χειριστείς με ψυχραιμία, δε θα σε βγάλει πουθενά. Η μέρα θέλει ηρεμία και όχι να ζορίζεις τις διάφορες καταστάσεις.

Παρθένος
Παρθένε μου, σήμερα καλό είναι να ακούσεις τι έχουν να σου πουν οι άλλοι, και κυρίως οι φίλοι και τα άτομα που έχεις τον κύκλο σου, πριν απορρίψεις κάτι. Εσύ μπορεί να νιώθεις σίγουρος και ικανός να διαχειριστείς το οτιδήποτε, σήμερα όμως είναι αρκετά δύσκολο να το κάνεις με ψυχραιμία. Κάποιες διαφωνίες που θα έχεις με τους άλλους, μπορεί  να σε κάνουν να αναθεωρήσεις για τα άτομα αυτά και να φερθείς απόλυτα. Ένα παραπάνω, όταν τα θέματα αφορούν πράγματα που ξέρεις. Εκεί πορώνεσαι και δεν αφήνεις τίποτα να πέσει κάτω. Μην προτρέχεις.

Ζυγός
Σήμερα, Ζυγέ, σε απασχολεί πολύ το τι εικόνα έχουν οι άλλοι για εσένα και πόσο εύκολα μπορεί να σε πάρουν στα σοβαρά οι άνθρωποι που σε περιτριγυρίζουν. Κάποια από τα πλάνα σου φαίνεται να αντιμετωπίζουν δυσκολίες της τελευταίας στιγμής, και πιθανότατα να συναντήσεις κάποια εμπόδια από συνεργάτες, στους οποίους είχες επενδύσει, και με τους οποίους θα υπάρξουν εντάσεις. Κι επειδή θα σε πιάσει το άγχος, θα προσπαθήσεις να το υπεραναπληρώσεις μέσα από το να κάνεις τη δουλειά μόνος σου και να δείξεις πόσο ανεξάρτητος είσαι.

Σκορπιός
Σήμερα, Σκορπιέ μου, κάποιες συζητήσεις που κάνεις δεν έχουν και τόσο καλή κατάληξη. Φαίνεται πως εσύ θέλεις μεν να επικοινωνήσεις, αλλά μόνο για θέματα που θεωρείς εσύ σημαντικά, αποδομώντας το οτιδήποτε άλλο. Αυτό μπορεί να οφείλεται και σε κάποια ζόρια που θα αντιμετωπίσεις με τη δουλειά σου, για αυτό και εστιάζεις περισσότερο σε αυτά που θεωρείς εσύ σημαντικά. Ίσως πολώνεσαι περισσότερο με αυτά που θεωρείς εσύ σωστά, για αυτό και θα υπάρξουν εντάσεις με τους άλλους. Από το απόγευμα και μετά, δύσκολα μπορείς να βγάλεις άκρη, για αυτό και απομακρύνεσαι χωρίς πώς και γιατί.

Τοξότης
Τοξότη, σήμερα υπάρχει μια ένταση και μπορεί να νιώσεις κάποιες φοβίες σου πιο ζωντανά. Έχεις την ανάγκη να δράσεις και να μπεις στο παιχνίδι είτε επαγγελματικά είτε ερωτικά, αλλά κάτι σε φοβίζει και σε αγχώνει. Κάποιες αντιπαραθέσεις στη δουλειά θέλουν προσοχή, καθώς μπορεί να δεχτείς κάποιες υποδείξεις από ανωτέρους και αυτό να σε ενοχλήσει. Από το απόγευμα και μετά, και με έναυσμα αυτές τις υποδείξεις, θα προσπαθήσεις να αποδείξεις πως μπορείς να κάνεις αυτά που πρέπει, καθώς και παραπάνω πράγματα, για να δείξεις ότι δεν χρειάζεσαι καθοδήγηση, ειδικά σε πράγματα που νιώθεις πως κατέχεις.

Αιγόκερως
Αιγόκερέ μου, σήμερα είναι κάπως δύσκολο να συνεργαστείς με τους άλλους. Ενώ έχεις τη διάθεση να το κάνεις, δεν είναι εύκολο να μπορέσεις να παραδεχτείς κάποια αδύναμα σημεία στις ιδέες που έχεις και να συμβιβαστείς με τις αντιπροτάσεις των άλλων. Δεν είναι εύκολο για σένα. Επίσης, υπάρχει μια ένταση με την οικογένεια, ιδίως αν συνεργάζεσαι και επαγγελματικά μαζί τους. Αντιρρήσεις και αντιδράσεις που θα συναντήσεις θα σε πεισμώσουν, ενώ από το απόγευμα και μετά, αποφασίζεις να κάνεις αυτό που θέλεις, κόντρα σε οτιδήποτε σου λένε οι άλλοι.

Υδροχόος
Υδροχόε, σήμερα το πρόγραμμα δεν τσουλάει εύκολα. Έχεις πολλά στο μυαλό σου που θέλεις να κάνεις και το ότι δεν υπάρχει η δυνατότητα χρονικά, σε κάνει να ζορίζεσαι, προκειμένου να καταφέρεις να τα δρομολογήσεις. Εκεί που δεν μπορείς, εκεί επιμένεις σήμερα. Κάποιες δυσκολίες με την οικογένεια σε κάνει να σκέφτεσαι ξανά κάποιες επιλογές που έχεις κάνει και προβληματίζεσαι. Από το απόγευμα και μετά, μέσα από διάφορες αντιδράσεις που εκφράζεις, φροντίζεις να ξεκαθαρίσεις κάποια πράγματα, τόσο με την οικογένεια, όσο και με κάποια άτομα στη δουλειά σου.

Ιχθύες
Ιχθύ μου, σήμερα η μέρα έχει κάποιες απαιτήσεις παραπάνω στα επαγγελματικά σου. Υπάρχουν κάποια οικονομικά ζητήματα που σε πιέζουν αρκετά και δεν σου είναι εύκολο να προχωρήσεις κάποιες ιδέες που έχεις. Στην προσπάθειά σου να το φέρεις στα ίσα του, μπορεί να κάνεις κάποιες βεβιασμένες κινήσεις. Λάθος, αν με ρωτάς. Κι εκεί που χάνεις κάπως την ψυχραιμία σου και δυσκολεύεσαι να ζητήσεις βοήθεια από τους άλλους – γιατί θα χρειαστεί να παραδεχτείς και κάποια λάθη σου – εσύ φέρεσαι και μιλάς αντιδραστικά και νευρικά, ενώ κρατάς σε απόσταση τους άλλους.