Cosmic Telegram

Τα Ζώδια του 2024: Οι ετήσιες προβλέψεις της χρονιάς

Πώς θα είναι η χρονιά για κάθε ζώδιο

Αγγελική Μανουσάκη
Αγγελική Μανουσάκη
8’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Cosmic Telegram: Οι αστρολογικές προβλέψεις στην Athens Voice

Cosmic Telegram - Τα Ζώδια του 2024: Η Αγγελική Μανουσάκη κάνει τις ετήσιες αστρολογικές προβλέψεις.

Κριός

Quote of the year: Δεν με παρατάτε όλοι σας;

Καλή χρονιά, αγαπημένε μου Κριέ!Η αλήθεια είναι πως τα προβλήματά σου έχεις ήδη αρχίσει να τα ψιλολύνεις από το 2023,συνέχισε έτσι και το 2024 για να έρθουν καλύτερες μέρες.Για φέτος θέλω να προσέξεις δυο βασικούς τομείς:τον επαγγελματικό και τις διαπροσωπικές σου σχέσεις.To 2024 το λες και μεταβατική περίοδο για σένα.Εάν εργαστείς σκληρά,θα πετύχεις και μια καλύτερη επαγγελματική θέση,ειδικά αφού μέχρι και τον Μάιο ο Δίας θα συνεχίσει την πορεία του στον τομέα των οικονομικών σου. Από τις 26/5 που θα έχουμε την είσοδο του Δία στους Διδύμους θα επωφεληθείς ιδιαίτερα από δραστηριότητες σχετικές με εκπαίδευση,ταξίδια και γενικά θα έχεις επαφές με πρόσωπα δικά σου.Προσοχή δώσε στις περιόδους γύρω στις 25/3, 8/4,2/10 και 17/10,καθώς θα υπάρχουν μεν κάποια καβγαδάκια,αλλά θα έρθουν σημαντικές και θετικές αλλαγές.Τώρα στον ερωτικό τομέα,ξεκουμπίζονται οι σχέσεις που είχαν κολλήσει κάπως,ενώ εκείνες οι οποίες έχουν γερές βάσεις ήρθαν για να μείνουν και το αποδεικνύουν.

Βαθμολογία έτους 1-10:  6.5/10. Κακοί μήνες: Ιανουάριος, Μάιος,Σεπτέμβριος ,Δεκέμβριος

Ταύρος

Quote of the year: Bitch please.

Καλή σου χρονιά, Ταύρε μου!Δεν σε αγγίζει τίποτα τη χρονιά αυτή,καθώς παραμένεις ατάραχος παρά τα γεγονότα που μπορεί να συμβαίνουν γύρω σου,π.χ.το ότι έχει κάτσει ο Δίας στο ζώδιό σου από τις 16/5 του 2023 και λέει να μείνει εκεί έως τις 26/5 του 2024.Αυτό,ωστόσο,είναι καλό για σένα γιατί σε ωθεί να βρεις επιτέλους τα άτομα που σου ταιριάζουν. Επίσης, τα σχέδιά σου παίρνουν μπρος από τον Απρίλιο μια και ο Δίας μέσα από το ζώδιό σου θα κάνει μια σύνοδο με τον Ουρανό,πράγμα που φέρνει βελτιώσεις σε διάφορους τομείς. Ο Ουρανός τώρα,θα μείνει στο ζώδιό σου οπότε εκμεταλλεύσου το και πάρε πρωτοβουλίες ώστε να πετύχεις όσους στόχους έχεις θέσει.Στα επαγγελματικά σου,μετά τις 21/1,που ο Πλούτωνας κατσικώνεται στον Υδροχόο,βλέπεις πια πιο καθαρά,ξεκαθαρίζεις τι σου κάνει και τι όχι και δεν αναλώνεσαι σε ανούσια πράγματα.Δεν αποκλείεται να έχεις και παραπάνω έσοδα εξαιτίας της εισόδου του Δία στους Διδύμους στις 26/5 και της Αφροδίτης στο ίδιο ζώδιο από τις 23/5 μέχρι και τις 17/6.Όσον αφορά τις διαπροσωπικές σου σχέσεις,πρόσεχε λίγο με τον Κρόνο στον Ιχθύ για το επόμενο διάστημα,γιατί θα τα βρεις κάπως ζόρικα,αλλά θα γίνεις πιο υπεύθυνος.

Βαθμολογία έτους 1-10:7.5/10. Κακοί μήνες:Φεβρουάριος, Μάρτιος, Ιούνιος, Ιούλιος,Νοέμβριος, Δεκέμβριος

Δίδυμος

Quote of the year: Εδώ καράβια χάνονται, βαρκούλες αρμενίζουν!

Καλή χρονιά, φίλε Δίδυμε! Μπορώ να πω πως το 2024 ίσως σου ανήκει,κυρίως λόγω του Δία που από τον Ταύρο θα περάσει στο ζώδιό σου στις 26/5.Αυτό θα σου φέρει ευκαιρίες στα επαγγελματικά και ελπίζω να ρισκάρεις και να τις αξιοποιήσεις.Όμως ακόμα κι εσύ που δεν πολυθές  να ρισκάρεις, θα έχεις τύχη, οπότε μη σκας.Τα επαγγελματικά σου έχουν μια θετική τάση φέτος,γενικά θα είναι μια συναρπαστική χρονιά, αφού και ο Δίας αλλά και ο Κρόνος θα επηρεάσουν το κομμάτι της καριέρας σου.Προσοχή όμως,γιατί αυτά θα ισχύσουν από τις 26/5 και μετά που θα μπει ο Δίας στο ζώδιό σου. Μέχρι τότε καλό είναι να κινηθείς λίγο παρασκηνιακά και να κάνεις μικρά βήματα, προετοιμάζοντας το έδαφος.Επίσης,γύρω στις 20/8 και 24/12 το τετράγωνο Δία-Κρόνου σε αναγκάζει να την ιδρώσεις τη φανέλα για να πάρεις όσα σου αξίζουν.

Βαθμολογία έτους 1-10:7/10. Κακοί μήνες: Μάρτιος, Απρίλιος, Ιούλιος, Σεπτέμβριος

Καρκίνος

Quote of the year: Υπ' ατμόν για τη μάσα του αιώνα.

Καλή χρονιά, αγαπημένε μου Καρκίνε!Το 2024 είναι γενναιόδωρο από την αρχή,καθώς σε βάζει σε μια διαδικασία να γνωρίσεις ανθρώπους που θα σε επηρεάσουν θετικά και θα θες να δεις και να μάθεις νέα πράγματα γενικότερα.Οι γνωριμίες αυτές στο πρώτο εξάμηνο της χρονιάς θα σε βοηθήσουν κυρίως στα επαγγελματικά λόγω του Κρόνου στον Ιχθύ,του Δία στον Ταύρο και του Ποσειδώνα που συνεχίζει να βρίσκεται στον Ιχθύ.Ο Δίας με τον Πλούτωνα σου παίζουν κάποια παιχνιδάκια όσον αφορά τον οικονομικό τομέα,αλλά εσύ δεν μασάς.Στις 26/5 ο Δίας μπαίνει στον Δίδυμο και σου φέρνει εύνοια, αλλά και διαίσθηση.Γενικά,η φετινή χρονιά σε βρίσκει καλύτερα από τις προηγούμενες,γιατί επιτέλους παίρνει πόδι ο Πλούτωνας από το ζώδιο του Αιγόκερου τον Γενάρη.Δεν θα κρατήσει για πολύ αυτό,όμως, μια και τον Σεπτέμβρη μέχρι και τον Νοέμβρη ο Πλούτωνας θα ξανάρθει στην προηγούμενη θέση. Μη σκας,γιατί από τις 17/6-11/7 η Αφροδίτη έρχεται στο ζώδιό σου και φέρνει ένα θετικό κλίμα στα οικονομικά και στα ερωτικά σου… κάτι είναι κι αυτό.

Βαθμολογία έτους 1-10: 8/10. Κακοί μήνες: Ιανουάριος, Φεβρουάριος, Μάιος, Ιούνιος, Σεπτέμβριος, Οκτώβριος

Λέων

Quote of the year: Νιώθω ο μικρός πρίγκιπας στην τοποθεσία Γη!

Καλή χρονιά, αγαπητό Λιοντάρι!Το 2024 επιτέλους παίρνεις τον έλεγχο στα οικονομικά σου τουλάχιστον, με την παρουσία του Κρόνου στον τομέα αυτόν, και δεν κάνεις πια σπατάλες.Στα επαγγελματικά σου,μέχρι τις 26/5 θα πρέπει συνεχώς να αποδεικνύεις την αξία σου,γιατί ο Δίας στον Ταύρο μπορεί να σε πάει ψηλά... και πρόσεξε, τέτοια ευκαιρία θα βρεις ξανά μετά από 12 χρόνια.Από τις 26/5 με τον Δία στον Δίδυμο θα δεις τα σχέδια και τον κοινωνικό σου κύκλο να παίρνουν όλο και ευνοϊκότερη τροπή.Επίσης,τον Ιανουάριο και Σεπτέμβριο έως Νοέμβριο ο Πλούτωνας σε βοηθάει κάπως να αλλάξεις τον τρόπο με τον οποίο δουλεύεις για να μπορείς να είσαι πιο αποδοτικός χωρίς να στερείσαι ελεύθερο χρόνο!Ίσως το σημαντικότερες αλλαγές θα εντοπίσεις στον ερωτικό,που αν είσαι δεσμευμένος πας για κάτι πιο επίσημο. Πρόκειται για κάποια συγκατοίκηση ή και γάμο - εσύ ξέρεις! Αν πάλι είσαι αδέσμευτος,είναι η χρονιά που έχεις τις περισσότερες πιθανότητες να βρεις ταίρι.

Βαθμολογία έτους 1-10: 8/10. Κακοί μήνες: Φεβρουάριος, Μάρτιος, Ιούνιος, Ιούλιος, Νοέμβριος, Δεκέμβριος

Παρθένος

Quote of the year: Καλησπέρα σας, αυτός ο τάφος είναι ρεζερβέ;

Καλή χρονιά, φίλε Παρθένε!Ο Δίας ήδη από το 2023 βρίσκεται στο ζώδιο του Ταύρου και σκοπεύει να μείνει εκεί μέχρι τις 26 Μαΐου του 2024. Αυτό όμως εσένα σου πάει,σου δίνει μια δυναμικότητα,καθώς το διάστημα αυτό θα είσαι μέσα στην τύχη,την ενέργεια και γενικά τον ενθουσιασμό που μπορεί όμως να εκδηλωθεί κι ως υπερβολή!Λίγο ο Δίας με τον Ουρανό τον Απρίλιο και λίγο ο Ποσειδώνας τον Μάιο,θα σου φέρουν ευκαιρίες,αλλά κοίτα μην σε πιάσει υστερία… Από τις 26/5 ο Δίας και από τις 23/5 έως 17/6 η Αφροδίτη,σου δίνουν την πάσα να ανέβεις επαγγελματικά και οικονομικά.Ωστόσο,από τις 20/7 έως και τις 4/9 πρόσεξε λίγο τις απαιτήσεις σου,γιατί θα έχουμε και την παράλληλη διέλευση του Άρη που θα σου προκαλέσει έναν έντονο δυναμισμό.Στα επαγγελματικά σου τώρα,η μετακίνηση της Αφροδίτης στον οίκο των οικονομικών σου τον Σεπτέμβριο,σου δίνει νέο αέρα και λήγει τις οικονομικές σου δυσκολίες. Στα ερωτικά σου, εσύ που είσαι μόνος πρόσεξε τον Ποσειδώνα που κυριαρχεί στον τομέα των σχέσεών σου και κάπως σε μπερδεύει. Ο Κρόνος θα βρίσκεται επίσης εκεί, στην ίδια γωνία,γι'αυτό το νου σου στις νέες γνωριμίες.Εσύ που είσαι δεσμευμένος,θα μπεις σε μια διαδικασία να κάνεις αλλαγές που έχουν θετικό πρόσημο,γιατί τελικά μαθαίνεις καλύτερα το ταίρι σου.

Βαθμολογία έτους 1-10:4/10. Κακοί μήνες: Ιανουάριος, Μάρτιος, Απρίλιος, Ιούλιος, Αύγουστος, Σεπτέμβριος, Οκτώβριος

Ζυγός

Quote of the year:Ρόδα είναι και γυρίζει!

Καλή χρονιά, αγαπημένε μου Ζυγέ!Η χρονιά μπαίνει με τις καλύτερες προθέσεις για σένα, μια και ο Πλούτωνας που είναι ακόμα σε κόντρα με το ζώδιό σου ξεκουμπίζεται και περνάει στον Υδροχόο στις 21/1,γεγονός που αυξάνει την αυτοπεποίθησή σου.Στις 16/2 με την είσοδο της Αφροδίτης στον Υδροχόο που θα συναντηθεί και με τον Πλούτωνα,στις 23/5 η Αφροδίτη στον Δίδυμο και στις 26/5 που ξεκινάει η πορεία του Δία στο ίδιο ζώδιο,εσύ πετάς όσον αφορά τα ερωτικά σου.Ειδικά στις 19/9,όταν επιτέλους ο Πλούτωνας ολοκληρώνει την πορεία του στον Αιγόκερω και περνά στον Υδροχόο, έπειτα από πολλά χρόνια.Γενικά,θα έχεις ηρεμία,ίσως να δημιουργήσεις και τη δική σου οικογένεια, αν το επιθυμείς. Έχε τα μάτια σου ανοιχτά όμως γύρω στις 25/3,8/4,2/10 και 17/10,γιατί οι εκλείψεις του 2024 σε αφορούν,κυρίως στο κομμάτι των ερωτικών και πραγματοποιούνται στον άξονα Κριού-Ζυγού.Παρ’ όλα αυτά ο Άρης δεν θα σε προτιμήσει, μια και θα βρίσκεται στον Κριό από τις 30/4-9/6...ευτυχώς να λες εσύ,πρόσεχε προκλητικές συμπεριφορές θα πω εγώ...

Βαθμολογία έτους: 6/10. Κακοί μήνες: Ιανουάριος, Φεβρουάριος, Μάιος, Ιούνιος, Σεπτέμβριος, Οκτώβριος, Νοέμβριος

Σκορπιός

Quote of the year: Αλήθεια, τι γεύση έχει το κώνειο;

Καλή χρονιά, αγαπημένε μου Σκορπιέ!Αν πιστεύεις ότι το 2023 ήταν καλό για σένα,το 2024 σου υπόσχεται να είναι ακόμα καλύτερο και να σε βοηθήσει να πετύχεις τους στόχους σου.Ο Άρης θα βρίσκεται στον Αιγόκερω από τις 4/1,αλλά θα περάσει στον Ιχθύ από τις 23/3-30/4. Όλο αυτό το διάστημα θα κάνεις ένα ξεκαθάρισμα στις φιλικές και γενικότερα διαπροσωπικές σου σχέσεις. Επίσης,στον ερωτικό τομέα,η παραμονή και του Δία στον Ταύρο μέχρι 26/5 θα σου δημιουργήσει μια ανάγκη έτσι να δεσμευτείς/δεθείς παραπάνω με το ταίρι σου ή απλά να σοβαρευτείς αν είσαι μπακούρι.Στα επαγγελματικά σου,στις 26/5 ο Δίας σε βοηθάει στον οικονομικό τομέα,κυρίως σε χρέη ή θέματα κληρονομιάς.Πρόσεξε γύρω στις 21/1 την είσοδο του Πλούτωνα στον Υδροχόο,γιατί θα δεις τις υποχρεώσεις σου να αυξάνονται.Όλος σου ο κόπος όμως θα ανταμειφθεί από τη θετική γωνία του Δία με τον Πλούτωνα γύρω στις 5/6,καθώς θα γίνεις κάπως πιο αποφασιστικός και θα ξεπεράσεις τον εαυτό σου.Εάν έχεις ανησυχίες σχετικά με τα επαγγελματικά σου, μοιράσου τες με τους δικούς σου,γι' αυτό υπάρχουν οι φίλοι, βρε!

Βαθμολογία έτους 1-10:4/10. Κακοί μήνες: Φεβρουάριος, Μάρτιος, Απρίλιος, Ιούνιος, Ιούλιος, Νοέμβριος, Δεκέμβριος

Τοξότης

Quote of the year: Φρίκες έφαγες για μεσημεριανό;

Καλή χρονιά, αγαπημένε Τοξότη!Το 2024 σε βρίσκει με τον Δία στον Ταύρο,κάτι που σε ωθεί να ασχοληθείς περισσότερο με τα επαγγελματικά σου.Θες δεν θες,από τις 4/1 ο Άρης σε σπρώχνει να το παλέψεις για να πάρεις όλα όσα σου αξίζουν.Τώρα,από τις 26/5 ο Δίας περνάει στους Διδύμους και εσύ πιάνεις τον εαυτό σου να σκέφτεσαι τα προσωπικά σου και να θες να κάνεις ένα ξεκαθάρισμα,να διώξεις από πάνω σου ό,τι σε κρατάει πίσω.Και θα το κάνειςέως και τα μέσα του 2025.Θα τις έχεις τις κατακτήσεις σου,εφήμερες όμως,λόγω του τετράγωνου Δία-Κρόνου στις 20/8 και 24/12,όπως και λόγω της έκλειψης στους Ιχθείς στις 18/9.Εσύ που είσαι σε σχέση,από τον Μάιο θα αρχίσεις να ψάχνεις τρόπους καλύτερης επικοινωνίας με τον σύντροφό σου, κι αν δεν το πετύχεις είσαι σε θέση ακόμα και να λήξεις τη σχέση σου.Εσύ που είσαι single,να ξέρεις πως η νέα χρονιά θα σου προσφέρει πολλές γνωριμίες, άρα ποτέ δεν ξέρεις! Εσείς που έχετε γεννηθεί προς το τέλος του ζωδίου, βάλτε τη λογική μπροστά για να γλιτώσετε πιθανές παγίδες, μια και η πορεία του Ποσειδώνα στους Ιχθείς σας δημιουργεί μια σύγχυση.

Βαθμολογία έτους 1-10: 5/10. Κακοί μήνες:Ιανουάριος, Μάρτιος, Απρίλιος, Ιούλιος, Αύγουστος, Σεπτέμβριος

Αιγόκερως

Quote of the year: It's payback time.

Καλή χρονιά, φίλε Αιγόκερε!Η νέα χρονιά έρχεται με τις καλύτερες προθέσεις, μια και ο Δίας θα βρίσκεται στον Ταύρο μέχρι τις 26/5 και θα βοηθήσει στην αποζημίωσή σου για όσα πέρασες το 2023. Θα περιμένεις όμως μέχρι τα μέσα του Απριλίου έως και τις 24/5 που θα έχουμε τη σύνοδο του Ουρανού και το εξάγωνό του με τον Ποσειδώνα.Αυτό το διάστημα είναι θετικό και για τα ερωτικά σου,καθώς θα γυρίζει πολύ η σκέψη κάτι πιο σταθερού στο μυαλό σου.Ίσως βέβαια να κλειστείς λίγο στον εαυτό σου,λόγω της παραμονής του Κρόνου στους Ιχθείς. Αύξηση στο εισόδημά σου και ευκαιρίες για επενδύσεις υπόσχεται η νέα χρονιά με τη θέση του Πλούτωνα στον Υδροχόο,αρκεί να έχεις κι εσύ τα μάτια σου ανοιχτά.Μην τα περιμένεις όλα έτοιμα! Επίσης, από τις 26/5 θα καλυτερέψει το εργασιακό σου περιβάλλον και θα δεις ότι όλα θα λειτουργούν καλύτερα χωρίς να χρειάζονται πολύ κόπο από μεριάς σου.Αυτό θα σου δώσει χρόνο και ενέργεια να ασχοληθείς με εσένα και πράγματα που σε ενδιαφέρουν, κυρίως σε ό,τι έχει σχέση με την επικοινωνία.

Βαθμολογία έτους 1-10: 8.5/10. Κακοί μήνες: Ιανουάριος, Μάιος, Σεπτέμβριος, Οκτώβριος

Υδροχόος

Quote of the year: Όπου ακούς πολλά κεράσια,μην κρατάς καν καλάθι…

Καλή χρονιά, αγαπητέ Υδροχόε!Ο Πλούτωνας περνάει στο ζώδιό σου και ειδικά από τις 21/1 αυτό αρχίζει και σε επηρεάζει στην καθημερινότητά σου.Θα δεις ότι θα νιώθεις κάπως μπερδεμένος,θα θες μια συναισθηματική και πνευματική αλλαγή ή θα έχεις εναλλαγές στη διάθεσή σου.Αυτό όμως μπορεί να είναι και καλό,γιατί θα ψάξεις να τα βρεις με τον εαυτό σου από την αρχή και ίσως η φαντασία και η έμπνευσή σου να σε πάνε εκεί που θέλεις, ρε παιδί μου.Γενικά,κοίτα να είσαι προσγειωμένος και να έχεις μια κάποια επαφή με την πραγματικότητα.Σου έχω και καλά νέα.Αν σε ενδιαφέρει κάποιο ακίνητο ή γενικά θέματα σπιτιού και οικογένειας, σε ευνοεί η παραμονή του Δία στον Ταύρο μέχρι τις 26/5,αλλά και τον Μάιο-Απρίλιο. Επιπλέον,στις 26/5 ο Δίας θα περάσει στους Διδύμους και μαζί με την Αφροδίτη θα σου δώσουν ένα έντονο πνεύμα δημιουργικότητας.Στα ερωτικά σου,προβλέπεται μέχρι και σοβαρή σχέση,ενώ τα επαγγελματικά σου και οι συνεργασίες σου θα έχουν θετικό πρόσημο όλη τη χρονιά.

Βαθμολογία έτους 1-10:6/10. Κακοί μήνες: Φεβρουάριος, Μάρτιος, Απρίλιος, Ιούνιος, Ιούλιος, Νοέμβριος, Δεκέμβριος

Ιχθύς

Quote of the year: Έχεις μπει στο Κρονοντούλαπο...

Καλή χρονιά, αγαπημένε μου Ιχθύ!Αυτή τη χρονιά ο Ποσειδώνας σε βοηθάει να αφήσεις πίσω όποιες ανασφάλειες σε αποπροσανατόλιζαν και γενικά σε έφερναν σε αδιέξοδο.Τώρα κοιτάς με άλλο μάτι τη ζωή και βλέπεις τι έχει αξία,πέρα από τα υλικά αγαθά και τις πολυτέλειες.Στις 26/5 έχουμε τα εξής φαινόμενα: την παραμονή του Δία στον Ταύρο,τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω,τον Κρόνο από το ζώδιό σου και την είσοδο του Δία στους Διδύμους.Εσύ τώρα πρόσεξε να κρατήσεις τα μυαλά σου στο κεφάλι σου,να επωφεληθείς από κάποιο ακίνητο ή εργασία κατά τους καλοκαιρινούς κυρίως μήνες, δίνοντας παράλληλα σημασία στο σπίτι και την οικογένειά σου.Στα επαγγελματικά σου,πρέπει να εργαστείς σκληρά,γιατί έχεις τις προδιαγραφές να αποκτήσεις μια καλή δουλειά που μπορεί να σε εξασφαλίσει για καιρό. Φιλική συμβουλή...εργάσου με πειθαρχία,οργανώσου και άσε την επαναστατική διάθεσηγια να πας μπροστά.

Βαθμολογία έτους 1-10: 3.5/10. Κακοί μήνες: Ιανουάριος, Μάρτιος, Απρίλιος, Ιούλιος, Αύγουστος, Σεπτέμβριος

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ