Cosmic Telegram

Τα Ζώδια της Κυριακής 03.12.2023

Η εικόνα σου σήμερα παίζει πολύ σημαντικό ρόλο γενικά, Σκορπιέ!

Αγγελική Μανουσάκη
5’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Τα Ζώδια της Κυριακής 03.12.2023: Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις από την Αγγελική Μανουσάκη

Κριός
Κριέ, σήμερα παραμένει αυτό το δημιουργικό συναίσθημα που έχεις μέσα σου αλλά και η επιθυμία για μια πιο προσωπική αυτοέκφραση! Μπορεί αυτό να θελήσεις να το κατευθύνεις προς τη σχέση σου, καθώς εκεί θα υπάρξει σήμερα ένα πιο πρόσφορο έδαφος για να κάνεις κάποιες σημαντικές συζητήσεις και να λύσεις κάποια θέματα! Ο τρόπος που θα το κάνεις όμως, θα σε ζορίσει κάπως, καθώς κρατιέσαι με νύχια και με δόντια να μην εκραγείς, κι αυτό γιατί οι συνθήκες είναι αρκετά περιοριστικές. Επίσης, όλο αυτό διογκώνεται μέσα στο κεφάλι σου, κάτι που μπορεί να θολώσει την κρίση σου αρκετά… Τα οικονομικά είναι κάτι που χρειάζεται να προσέξεις επίσης, καθώς θα υπάρξουν σκαμπανεβάσματα σήμερα!

Ταύρος
Ταύρε, σήμερα ασχολείσαι με την οικογένειά σου με έναν πιο ήπιο τρόπο, προσπαθείς να διατηρήσεις ισορροπίες, ενώ κάτι αντίστοιχο προσπαθείς να κάνεις και στη δουλειά! Φαινομενικά, είσαι σε μια καλύτερη φάση σήμερα, παρά τις πιέσεις που νιώθεις πιθανότατα τους φίλους σου ή από ομάδες με τις οποίες συνεργάζεσαι στη δουλειά σου. Εκεί θα χρειαστεί να είσαι και πιο προσεκτικός, καθώς παρασκηνιακές δράσεις και κινήσεις σε επηρεάζουν ψυχολογικά και σου δημιουργούν σενάρια που δεν σε αφήνουν σε ησυχία… Προσπάθησε να μην κάνεις εκρήξεις και οι απρόβλεπτες συμπεριφορές μπορεί να φέρουν τις καταστάσεις στα άκρα! Κάτι που δεν θα μπορέσεις να διαχειριστείς εν τέλει…

Δίδυμοι
Δίδυμε, η μέρα σε θέλει να έχεις μια αρκετά δημιουργική και επικοινωνιακή διάθεση, κάτι που βγάζεις προς τα έξω τον παλιό καλό σου εαυτό, μέχρι ένα βαθμό τουλάχιστον. Σήμερα θα έρθεις αντιμέτωπος με κάποια αρκετά σημαντικά ζητήματα στη δουλειά σου που θα επηρεάσουν - ανάλογα με τον τρόπο που θα ανταποκριθείς σε αυτά - και την εικόνα σου! Έχεις την πεποίθηση πως μπορείς να το διαχειριστείς εύκολα, όμως δεν μπορείς να δεις καθαρά τα πράγματα… Και αυτό σήμερα θα είναι η αχίλλειος πτέρνα σου σε συνδυασμό με το ότι νευριάζεις εύκολα, ειδικά όταν κάτι σε τσιγκλάει ψυχολογικά και ταράζει την ηρεμία που χρειάζεσαι! Προσπάθησε να πας βήμα-βήμα και με πιο προσεκτικές κινήσεις, κι αυτό θα σε βοηθήσει σήμερα να βελτιώσεις επικοινωνιακά και τις διαπροσωπικές σου σχέσεις.

Καρκίνος
Σήμερα, Καρκίνε, με το οικονομικό να είναι για άλλη μια μέρα το σημαντικότερο, παρατηρείς πως η κατάσταση στο σπίτι είναι πιο ήρεμη σήμερα. Κάτι που σε βοηθά να συγκεντρωθείς καλύτερα σε άλλα πράγματα για να τα φτιάξεις! Βέβαια, είσαι αρκετά σφιγμένος, γιατί γίνονται συζητήσεις με φίλους που σε πιέζουν ή νιώθεις πως σε στριμώχνουν στη γωνία, και για αυτό λειτουργείς σπασμωδικά και απότομα! Και αυτό για να κρατήσεις αποστάσεις, αλλά και να νιώσεις ελεύθερος και ανεξάρτητος! Να δείξεις πως δεν μπορούν να σε επηρεάσουν όλα αυτά που γίνονται! Προσπάθησε να αποφύγεις υπερβολές και δράματα, αν και το θες να το ζήσεις και κάπως έτσι σήμερα…

Λέων
Σήμερα, Λέοντα, θα χρειαστεί να αποδεχτείς κάποιες καταστάσεις όπως είναι, όσο και να πιστεύεις θα αλλάξουν! Τα όρια που σου τίθενται, σήμερα είναι μη διαπραγματεύσιμα! Και παρά την ένταση που βιώνεις και βγάζεις προς τα έξω, εξακολουθείς να έχεις κάποιες ουτοπικές σκέψεις και συναισθήματα, στην προσπάθειά σου να βρεις μια διέξοδο ή να αποσυμπιεστείς. Βέβαια, παρά την πίεση αυτή, εξακολουθείς να λειτουργείς με ψυχραιμία - τουλάχιστον αυτό βγάζεις προς τα έξω - και είσαι προσανατολισμένος στο να διατηρήσεις μια ήρεμη επικοινωνία με τους άλλους! Χωρίς να μεταφέρεις ένταση στους άλλους! Σήμερα μπορείς να κάνεις κουβέντες για οικονομικά θέματα και, συμφωνίες και επαφές που θα σε ενισχύσουν με διάφορους τρόπους!

Παρθένος
Σήμερα, Παρθένε, μέσα στον απολογισμό των τελευταίων ημερών, παίρνεις κάποια θετικά νέα που έχουν να κάνουν με χρήματα! Ένα ζήτημα που θα σε χαροποιήσει αλλά και θα σε ανακουφίσει κάπως από το άγχος. Επίσης, σου μπαίνουν επιχειρηματικές σκέψεις ή μπαίνεις στη διαδικασία να σκεφτείς την επέκταση της ήδη υπάρχουσας επιχείρησης, με έναν αέρα ανανέωσης αλλά και πλήρους οργάνωσης! Πολύ σημαντικό κομμάτι σήμερα είναι η αυστηρότητα απέναντι στους άλλους! Μπορεί η διαίσθησή σου να σου λέει πως κάτι συμβαίνει στα κρυφά, αυτό όμως δεν σημαίνει πως πρέπει να εξαντλήσεις την αυστηρότητα αλλά και την κριτική σου σε όλους! Ξαφνικές αναλαμπές σε ταράζουν - ακόμα και με την καλή έννοια - και μπαίνεις μέσα στη μέρα στη διαδικασία να δρομολογήσεις νέα πράγματα και εμπειρίες!

Ζυγός
Σήμερα, Ζυγέ, είναι μια μέρα με πολλούς επαφές με φίλους και παρέες! Βγαίνεις και θέλεις να έρθεις πιο κοντά με τα άτομα που έχεις γύρω σου, καθώς νιώθεις πως έχει δημιουργηθεί μια απόσταση… Κάτι που νιώθεις ότι μπορεί να συμβαίνει και με το αμόρε, επομένως μπορεί να ενισχύσεις την κοινωνική σας ζωή σα ζευγάρι! Παρά τα ζόρια που θα περάσεις στη δουλειά, προσπαθείς να κινήσεις κάποια νήματα, προκειμένου να τη γλιτώσεις! Επίσης θα ακούσεις πολλή μπαρούφα σήμερα από συναδέλφους! Προσοχή με οικονομικές δοσοληψίες και υποχρεώσεις προς τράπεζες! Ίσως να έχεις και μια ξαφνική επικοινωνία, ερωτικού τύπου! Η μέρα θέλει ψυχραιμία και παρατηρητικότητα, χωρίς όμως να αφήσεις το άγχος να σε καταβάλει!

Σκορπιός
Η εικόνα σου σήμερα παίζει πολύ σημαντικό ρόλο γενικά, Σκορπιέ! Από αυτή κρίνονται πολλά, όπως η ψυχολογία σου αλλά και ο τρόπος που δείχνεις τα συναισθήματά σου! Επικοινωνείς με μεγάλη ευκολία κάποια πράγματα! Επίσης, η διασκέδαση είναι κάτι που θέλεις πολύ σήμερα για να ξεσκάσεις αλλά και να κάνεις κάποιες γνωριμίες ή να ενισχύσεις σχέσεις και επαφές που θα σε ενισχύσουν σημαντικά! Η αυστηρότητα όμως είναι πολλή και δεν μπορείς να το μαζέψεις εύκολα! Δεν σου είναι δύσκολο να απομονωθείς, προκειμένου να αποφύγεις διάφορα σκηνικά… Όπως για παράδειγμα εντάσεις στη σχέση σου ή ένα εκρηκτικό κλίμα στη δουλειά, που το μυρίζεις από χιλιόμετρα και προετοιμάζεσαι!

Τοξότης
Σήμερα, Τοξότη, έχεις μια διάθεση να οργανώσεις ένα ταξιδάκι στο εξωτερικό πιθανότατα! Έχεις καλή παρέα, με τους φίλους σου έρχεσαι πιο κοντά και σα να οργανώνεσαι καλύτερα! Πέρα από αυτό, έχεις τη διάθεση να δεις τα πράγματα με μια πιο φιλοσοφημένη οπτική και να δεις πόσο έχεις εξελιχθεί αυτό το διάστημα. Βέβαια, οι δυσκολίες στο σπίτι και οι πολλές ευθύνες σε ζορίζουν αρκετά και σε βάζει στη διαδικασία να βάλεις προτεραιότητες! Η οργάνωση είναι κάτι το πολύ απαραίτητο σήμερα! Προσπάθησε να δουλέψεις όσο μπορείς μόνος σου σήμερα, γιατί στη δουλειά θα υπάρξει πολύ απρόβλεπτο σκηνικό! Και μην αντιδράς αν δεν έχεις καθαρή εικόνα για τα πράγματα!

Αιγόκερως
Με μια πιο διερευνητική ματιά σήμερα, Αιγόκερε, θα δεις κάποια πράγματα και θα προσπαθήσεις να τα δεις όσο πιο σφαιρικά μπορείς. Θα υπάρξουν συζητήσεις που θα σε φέρουν αντιμέτωπο με αλήθειες αλλά και με ευθύνες που σου αναλογούν! Όχι ότι δεν το αντέχεις, απλά αυτό το αναπάντεχο είναι που θα σε σοκάρει σε πρώτη φάση! Όμως, στον αντίποδα της όλης φάσης σήμερα, οικονομικά ζητήματα θα ενισχύσουν σημαντικά την εικόνα σου αλλά και την απόδοσή σου μέσα στη δουλειά, και κατά συνέπεια και την ψυχολογία σου! Σήμερα θα μπορέσεις να μιλήσεις με μεγαλύτερη άνεση στους δικούς σου ανθρώπους - πάντα! - για όσα σε απασχολούν, και μέσα από τις συζητήσεις αυτές θα βρεις λύσεις!

Υδροχόος
Σήμερα, Υδροχόε, είσαι σε μια φάση που θέλεις να παρατηρήσεις τις διαπροσωπικές σου σχέσεις! Ενώ έχεις ένα αρκετά θετικό συναίσθημα και με τους φίλους κάνεις εποικοδομητικές συζητήσεις - το αγαπημένο σου δηλαδή - επιλέγεις μέσα στη μέρα να παρατηρήσεις τον τρόπο που κινούνται οι άλλοι απέναντί σου! Θέματα που έχουν να κάνουν με αξίες σε ζορίζουν αρκετά, καθήλωσε θα χρειαστεί να σεβαστείς απόψεις που δεν ενστερνίζεσαι! Τα ουτοπικά σου θα τα πεις και θα τα υποστηρίξεις αρκετά! Κι επειδή τη διάθεση θα την εκφράσεις και μέσα στο σπίτι σου, η μέρα θα έχει έναν απρόβλεπτο αέρα, που ούτε κι εσύ δεν θα ξέρεις πώς θα πάει το πράμα!

Ιχθύες
Σήμερα κάποια ζητήματα στη δουλειά, Ιχθύ, θα σε ζορίσουν σε μεγάλο βαθμό, καθώς πέφτουν ευθύνες στους ώμους σου και σε πιάνει ένα άγχος! Βέβαια, προσπαθείς να βρεις διέξοδο, οπότε σήμερα καλό θα είναι να κινηθείς προσεκτικά με τις καταχρήσεις… Από την άλλη, μπορώ να σου πω πως σήμερα θα έχεις μια καλή εξέλιξη στη δουλειά σου, και πιο συγκεκριμένα στο οικονομικό! Κάποιο μπόνους; Παίζει! Ό,τι και να ‘ναι, μέσα από συζητήσεις και επαφές στη δουλειά θα μπορέσεις να το διεκδικήσεις πιο εύκολα! Αυτό που θέλει προσοχή, είναι η υπομονή στις συζητήσεις! Σήμερα είσαι έντονος και εκρηκτικός στον τρόπο που μιλάς και γίνεσαι απρόβλεπτος… Ειδικά σε συζητήσεις που νιώθεις πως σε στριμώχνουν!