Cosmic Telegram

Τα Ζώδια του Σαββάτου 02.12.2023

Ταύρε, είσαι σε μία περίεργη φάση

Αγγελική Μανουσάκη
Αγγελική Μανουσάκη
5’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις από την Αγγελική Μανουσάκη

Τα Ζώδια του Σαββάτου 02.12.2023: Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις από την Αγγελική Μανουσάκη

Κριός
Σήμερα, Κριέ φαίνεται πως θέλεις να λειτουργήσεις με έναν πιο δημιουργικό τρόπο! Να γίνεις πιο ευρηματικός, ενώ παράλληλα θέλεις να δεις άμεσα αποτελέσματα σε κάποια πλάνα που δουλεύεις εδώ και αρκετό διάστημα! Ενώ προσπαθείς να προσεγγίσεις αρκετά πράγματα με μία πιο φιλοσοφική μάτια, φαίνεται πως χάνεις αρκετά γρήγορα το ενδιαφέρον σου, κάτι που μπορεί να σε κάνει να φύγεις εύκολα από συζητήσεις, να αφήσεις στη μέση κουβέντες με διάφορους ανθρώπους και γενικά να ψιλοεκτεθείς σε αυτό το κομμάτι… Γενικά, φαίνεται πως έχεις δημιουργήσει μία ιδιαίτερη συνθήκη μέσα στο κεφάλι σου, στην οποία δεν δίνεις ιδιαίτερη βάση σε λεπτομέρειες και ενισχύεις σενάρια που δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα! Απλά και μόνο, το κάνεις επειδή αυτά εξυπηρετούν την κατάσταση που έχεις μέσα στο κεφάλι σου!

Ταύρος
Κάποια ζητήματα που σχετίζονται με το σπίτι συνεχίζουν να σε ταλαιπωρούν αλλά και να σε βάζουν σε διάφορες σκέψεις σήμερα, Ταύρε! Είσαι σε μία περίεργη φάση όπου, από τη μία θέλεις να βελτιώσεις τον χώρο σου – πιθανότατα να αγοράσεις καινούργια πράγματα ή να μπεις σε μία διαδικασία ανακαίνισης – ενώ από την άλλη συνειδητοποιείς πως το οικονομικό σου είναι αρκετά περιορισμένο, και κάπου εκεί ξυπνάει η ανασφάλειά σου για μία οικονομική σταθερότητα και ασφάλεια! Μπαίνεις λοιπόν στη διαδικασία σήμερα να βρεις διάφορους τρόπους για να εξασφαλίσεις αυτή την σταθερότητα, ψάχνοντας παράλληλα και μία διέξοδο και να κάνεις αυτό που θέλεις! Κάπως κουλουβάχατα στο κεφάλι σου, όμως φαίνεται πως γίνεσαι πιο δραστήριος σήμερα…

Δίδυμοι
Σήμερα, Δίδυμε, έχεις μία ιδιαίτερη επιθυμία να επικοινωνήσεις πράγματα μέσα στη σχέση σου! Υπάρχει ένα αρκετά εύφορο έδαφος, το οποίο θα αποδώσει καρπούς! Αρκεί να κοιμηθείς με ηρεμία και να είσαι ξεκάθαρος σε αυτά που θέλεις να πεις αλλά και στις απαντήσεις που θέλεις να λάβεις! Βέβαια, θα μπεις στη διαδικασία να χρησιμοποιήσεις διάφορα τερτίπια, προκειμένου να πάρεις αυτό που θέλεις… Προσπάθησε να αποφύγεις πιθανές τρικλοποδιές που θέλεις να βάλεις σε συναδέλφους, προκειμένου να φανείς εσύ ικανότερος ή να ενισχύσεις την εικόνα σου μέσα στον εργασιακό σου χώρο! Εκμεταλλεύσου τις ευκαιρίες που θα έχεις σωστά, ενίσχυσε τη σχέση και την επαφή σου με συναδέλφους και προσπάθησε να κινηθείς πιο ομαδικά σήμερα!

Καρκίνος
Και σήμερα, Καρκίνε, ασχολείσαι περισσότερο με οικονομικά ζητήματα! Όμως, πέρα από αυτό, φαίνεται πως σιγά-σιγά μειώνεται το κίνητρο στη δουλειά, παρά το γεγονός ότι έχεις την επιθυμία να συνεχίσεις να προσφέρεις και να κινείσαι πιο ενεργά σε αυτό το κομμάτι! Γενικά, σήμερα κάθεσαι και μετράς τα υπέρ και τα κατά πολλών καταστάσεων, κυρίως όμως αυτόν που επηρεάζουν σημαντικά το οικονομικό σου κομμάτι! Πιθανότατα να μπεις σε μία σφαίρα υπερβολικής αναλύσεις, που, αν και δύσκολο για τα κυβικά σου, θα φτάσεις σε ένα επίπεδο αιθεροβασίας… Σαν να κυνηγάς το εύκολο, το πολύ χρήμα, κάτι που σε κάνει να δοκιμάζεις – η τουλάχιστον να σκέφτεσαι – τακτικές αρκετά περίεργες… Δοκίμασε να παραμείνεις σταθερός, ενισχύοντας το κομμάτι της δουλειάς σου, καθώς εκεί θα έχεις ευκαιρίες!

Λέων
Σήμερα, Λέοντα, μπορεί τα κίνητρά σου να είναι λιγότερα, όμως εξακολουθείς να βρίσκεις ευκαιρίες για να αναπτύξεις τη δράση σου! Λειτουργείς αρκετά δημιουργικά και γίνεσαι ευρηματικός σε δύσκολες καταστάσεις! Κάτι που μπορείς να το προσφέρεις και σε φίλους, οι οποίοι ζορίζονται με διάφορα θέματα. Άλλωστε, σήμερα αντιλαμβάνεσαι πως τελικά το δυνατό σου κομμάτι είναι αυτό: να γίνεσαι δημιουργικός, αλλά και υποστηρικτικός στους άλλους! Σήμερα καλό θα ήταν να είσαι αρκετά προσεκτικός σε ό,τι αφορά οικονομικές δοσοληψίες, ειδικά αν σχετίζονται με επαγγελματικές κινήσεις! Αν είσαι στη φάση που σκοπεύεις να επενδύσεις κάποια χρήματα, έλεγξε καλά την επένδυση που θέλεις να κάνεις! Αν πάλι προσπαθείς να πείσεις κάποιον να επενδύσει τα χρήματα του, καλό θα είναι να μη δοκιμάσεις περίεργες τακτικές…

Παρθένος
Σήμερα, Παρθένε, είσαι και πάλι σε μια φάση περισυλλογής αλλά και ανασυγκρότησης! Το πιο σοβαρό ζήτημα που φαίνεται να σε απασχολεί είναι αυτό του σπιτιού αλλά και της οικογένειας… Η ανάγκη σου να βελτιώσεις κάποια πράγματα ή ακόμα και τη μεταξύ σας σχέση, σε βάζει σε μια φάση που θέλεις απλά να κάνεις ένα σημαντικό βήμα για να γεφυρώσεις διάφορες και να δείξεις πως όντως ενδιαφέρεσαι και προσπαθείς για αυτό! Είναι μια μέρα που σου δίνει δύναμη και θάρρος. Προσοχή στην υπερεκτίμηση δυνατοτήτων! Σκέψεις θολώνουν την κρίση σου και δεν μπορείς να λειτουργήσεις λογικά. Και κάπως έτσι, τα σενάρια για διάφορα θέματα φουντώνουν και η υπερανάλυση πάει σύννεφο… Προσοχή σε ψέματα μέσα στη σχέση και σε παρασκήνια με συναδέλφους στη δουλειά!

Ζυγός
Ενώ η κοινωνική διάθεση παραμένει και σήμερα, Ζυγέ, και προσπαθείς να έρθεις σε επαφή με φίλους, να βγεις έξω, να περάσεις όμορφα, υπάρχει μία ένταση στον τρόπο που μιλάς με τους άλλους και έρχεται η όλη κατάσταση σε μία σύγκρουση… Ενώ προσπαθείς να τους προσεγγίσεις, φαίνεται πως αυτοί απομακρύνονται γιατί αντιλαμβάνονται από την πλευρά σου μία ένταση! Όμως, αυτό που εσύ θέλεις να κάνεις είναι να κινητοποιηθείς! Επομένως, σήμερα καλό θα είναι να είσαι αρκετά ξεκάθαρος σε αυτά που λες στους άλλους και όταν αντιλαμβάνεσαι το νεύρο που βγαίνει αυθόρμητα, να το ηρεμείς! Ή μπορείς να το διοχετεύσεις σε μια ομαδική συνεργασία στη δουλειά σου πιθανότατα! Και μιας και αναφέρθηκα στη δουλειά, σήμερα καλό θα είναι να είσαι προσεκτικός με παρασκήνια, καθώς επίσης και με άτομα που στο παίζουν φίλοι…!

Σκορπιός
Μία μέρα σήμερα, Σκορπιέ, που δίνεις ιδιαίτερη βάση στην εικόνα που βγάζεις προς τα έξω… Είναι πολύ σημαντικό για εσένα να δουλέψεις πάνω σε αυτό το κομμάτι, καθώς νιώθεις πως πρέπει να το συντήρησης με κάποιο τρόπο! Πέρα από αυτό όμως, εφόσον το έχεις συνδέσει με κάποιο τρόπο με την οικονομική σου κατάσταση, εξακολουθείς να προσπαθείς να βρεις τρόπους να ενισχύσεις αυτό το κομμάτι. Πιθανότατα όμως με λιγότερο πάθος! Είναι πολύ σημαντικό να δώσεις και σήμερα βάση σε επαγγελματικά ανοίγματα σήμερα και οικονομικές επενδύσεις, και αυτό γιατί υπάρχει ένα θολωμένο κλίμα που δεν είναι για καλό… Αλλά είναι πολύ καλό για να ξεγελάσει την καχυποψία σου σήμερα και να καθησυχάσεις τις δεύτερες σκέψεις σου… Επίσης, παρατήρησε τι επικρατεί στη δουλειά σου με την ανάθεση ευθυνών!

Τοξότης
Σήμερα, Τοξότη, έχεις μία διάθεση να λειτουργήσεις αρκετά θετικά! Η διάθεσή σου φαίνεται να είναι αρκετά καλύτερη, κινείσαι με μεγαλύτερη ευκολία και έχεις τη διάθεση να προσπαθήσεις να διορθώσεις κάποια πράγματα! Το γεγονός ότι νιώθεις αρκετά θαρραλέος, σε βάζει σε διαδικασίες να αναλάβεις ευθύνες δράση και να δουλέψεις περισσότερο το επικοινωνιακό κομμάτι. Ένα κομμάτι που έχει μείνει λίγο πίσω, καθώς οι ευθύνες από γύρω τριγύρω σε απασχολούν περισσότερο το τελευταίο διάστημα! Θέλεις να ασχοληθείς λίγο περισσότερο με τον εαυτό σου, πιθανότατα να φροντίσεις την εμφάνισή σου και με αυτόν τον τρόπο να ενισχύσεις και πάλι την αυτοπεποίθησή σου! Καλό θα ήταν σήμερα να είσαι αρκετά προσεκτικός σε συζητήσεις που θα έχεις με την οικογένεια σου, καθώς κάποιοι υπάρχει το οποίο δεν μπορείς να το διακρίνεις και τόσο καθαρά… Ένα περίεργο παρασκήνιο!

Αιγόκερως
Σήμερα θα ασχοληθείς λίγο παραπάνω με ζητήματα που αφορούν οικονομικές τακτοποιήσεις, Αιγόκερε! Ζητήματα που μπορεί να προκύψουν με λογιστές, υποχρεώσεις απέναντι σε τράπεζες ή εφορία φαίνεται να δρομολογούνται, και πιθανότατα να είναι τα τελευταία σημαντικά! Αυτό δεν σημαίνει πως θα τελειώσουν, απλά τα υπόλοιπα που θα ακολουθήσουν θα είναι ίσως λιγότερης σημασίας. Πέρα από αυτό, θα ασχοληθείς σήμερα και με κάποια ζητήματα που σε επηρεάζουν ψυχολογικά! Ένα από αυτά μπορεί να είναι και το ερωτικό. Και αυτό γιατί υπάρχει μία έντονη δραστηριότητα μέσα σου, μια ορμή που χρειάζεται να εξωτερικευτεί αλλά και να εκτονωθεί! Και αυτό γιατί νιώθεις πως δεν μπορείς να το διαχειριστείς και τόσο εύκολα… Προσπάθησε να αποφύγεις τα παιχνίδια επικοινωνίας… Μείνε ξεκάθαρος και ειλικρινής!

Υδροχόος
Προσπαθείς να βρεις με κάποιο τρόπο ισορροπίες στο κομμάτι των σχέσεών σου αλλά και της αλληλεπίδρασης γενικότερα με τους άλλους, Υδροχόε! Ενώ παραμένεις αρκετά δραστήριος, με έντονη συμμετοχή σε ομάδες και με το μυαλό σου να κατευθύνεται προς τα εκεί αυτό το διάστημα, σήμερα προσπαθείς να βελτιώσεις με κάποιο τρόπο τη σχέση που έχεις με τους συναδέλφους στη δουλειά αλλά και το κλίμα που επικρατεί το ερωτικό – συναισθηματικό σου κομμάτι! Είναι πολύ σημαντικό για εσένα, καθώς συνειδητοποιείς μία έντονη διαφορά… Να είσαι αρκετά προσεκτικός σε ζητήματα που αφορούν τα οικονομικά σου, καθώς υπάρχουν σημεία συμφωνίες που έχεις κάνει που δεν είναι και τόσο ξεκάθαρα και μπορεί να την πατήσεις σήμερα… Μην μπαίνεις στη διαδικασία να εμπιστευτείς πολύ εύκολα, ειδικά σε ό,τι αφορά χρήματα σήμερα!

Ιχθύες
Σήμερα, Ιχθύ, φαίνεται πως ρίχνεις λίγο περισσότερο για άλλη μια φορά το βάρος σου στο κομμάτι της δουλειάς, αλλά και της καθημερινότητας! Προσπαθείς να βρεις τρόπους για να δώσεις μία διαφορετική χροιά σε αυτό το κομμάτι, το οποίο φαίνεται να το βρίσκεις αρκετά κουραστικό σήμερα! Ναι, δεν το κάνεις τόσο έντονα όσο τις προηγούμενες ημέρες, όμως εξακολουθείς να το παλεύεις και να το προσπαθείς! Άλλωστε ο απώτερος σκοπός σου είναι να δοκιμάσεις όρια και δυνατότητες σήμερα! Μπορεί να βάλεις κάποιους υπερφίαλους στόχους και να κινηθείς με αρκετή υπερβολή προς αυτή την κατεύθυνση! Να ξέρεις πως χρειάζεται να είσαι αρκετά προσεκτικός, καθώς η κρίση σου είναι αρκετά θολωμένη και δυσκολεύεσαι να ξεχωρίσεις τα πρέπει από τα θέλω σε ζητήματα εργασίας, αλλά και σε προτεραιότητες που αφορούν την καθημερινότητά σου!

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ