Cosmic Telegram

Τα Ζώδια της Τρίτης 21.11.2023

Παρθένε, σήμερα μπορείς να καταλάβεις καλύτερα τι θέλουν οι άλλοι από εσένα

Αγγελική Μανουσάκη
Αγγελική Μανουσάκη
6’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις από την Αγγελική Μανουσάκη

Τα Ζώδια της Τρίτης 21.11.2023: Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις από την Αγγελική Μανουσάκη

Κριός
Κριέ, σήμερα έχεις ένα μουντ απομόνωσης… Θέλεις τον χώρο σου και το χρόνο σου. Να δεις κάποια πράγματα με την ησυχία σου και να ακούσεις τι έχει να σου πει η διαίσθησή σου! Σήμερα έχεις την ευχέρεια να δεις κάποια πράγματα πιο προσεκτικά και να κινηθείς έξυπνα! Και αυτό γιατί μπορείς να καταλάβεις πολλά περισσότερα από αυτά που βλέπεις, αρκεί να μη βιαστείς! Προσοχή σε συζητήσεις με συνεργάτες και τη σχέση σου σήμερα, καθώς έχεις να πεις πολλά μεν, για παλιά γεγονότα δε! Και το γεγονός ότι θα τα πεις άμεσα, απόλυτα και αφιλτράριστα θα κάνει ζημιά στην εικόνα σου! Αν όμως καταφέρεις και διατηρήσεις την ψυχραιμία σου, θα καταφέρεις να το γλιτώσεις την τελευταία στιγμή! Μη βιάζεσαι και μην αφήσεις τον παρορμητισμό σου σήμερα να σε πάει πίσω! Άκου το ένστικτό σου και όχι το θυμικό σου!

Ταύρος
Σήμερα, Ταύρε, είσαι σε φάση που με τους φίλους σου υπάρχει ένα περίεργο κλίμα! Υπάρχει ένα παρασκήνιο στην παρέα που φαίνεται να το πιάνεις στον αέρα! Κάτι που σε προειδοποιεί να προσέξεις κάτι… Γενικά έχε το νου σου σήμερα, καθώς θα προσπαθήσουν να σε παραπλανήσουν. Κάτι που δεν θα το καταφέρουν γιατί δεν θα δυσκολευτείς να πάρεις πρέφα τι παίζει! Προσοχή στον τρόπο που θα ξεσκεπάσεις το παρασκήνιο αυτό, καθώς πάνω στη βιασύνη σου μπορεί να καρφώνεις ή να στραφείς στα λάθος άτομα για υποστήριξη! Στη δουλειά, προσοχή στα οικονομικά, ειδικά αν είναι το πόστο σου σε αυτό το κομμάτι! Και γενικά, προσπάθησε να κρατήσεις χαμηλούς τόνους και να μην γίνεσαι απόλυτος στις συζητήσεις που θα κάνεις!

Δίδυμοι
Κάποια πράγματα φαίνεται να τα καταλαβαίνεις σε μεγαλύτερο βάθος σήμερα, Δίδυμε! Και αυτό έχει να κάνει με το επαγγελματικό σου! Φαίνεται να ξέρεις τι επιλογές και κινήσεις πρέπει να κάνεις για να φτάσεις πιο εύκολα στους στόχους που έχεις θέσει! Επίσης, ξέρεις τι πρέπει να κάνεις για να βελτιώσεις την εικόνα σου προς τα έξω! Στη σχέση σου λίγο το πράγμα θολώνει σήμερα, καθώς έρχονται στην επιφάνεια κάποια πράγματα που δεν έχουν λυθεί, με αποτέλεσμα να δημιουργείται μια παρεξήγηση χωρίς λόγο! Κάτι που σου δημιουργεί ένταση γιατί θα υπάρξει μια άρνηση από την άλλη πλευρά για να συζητηθεί! Θέλει λίγο ψυχραιμία σήμερα γιατί όλη αυτή η περίεργη ψυχολογία θα επηρεάσει και το κομμάτι της δημιουργικότητάς σου…

Καρκίνος
Σήμερα, Καρκίνε, μέσα από συζητήσεις ή πράγματα που θα ασχοληθείς για πρώτη φορά, θα αποκτήσεις νέες εμπειρίες που θα σε κάνουν να καταλάβεις κάποια πράγματα τελείως διαφορετικά και θα ανοίξουν έναν τρόπο σκέψης πιο βαθύ. Μια πιο φιλοσοφική προσέγγιση που θα κάνει κάποια πράγματα πιο εύκολα! Αυτό που θέλει προσοχή είναι το κλίμα που επικρατεί με τους συναδέλφους. Υπάρχει μια ένταση στη μεταξύ σας επικοινωνία, και δεν μπορείς να διατηρήσεις και πολύ την ψυχραιμία σου σήμερα… Είναι και λίγο η φάση στη δουλειά γενικότερα έντονη, υπάρχουν συζητήσεις που δημιουργούν από το πουθενά παρεξηγήσεις και, ενώ προσπαθείς να κρατήσεις ένα πιο ανάλαφρο κλίμα, ακούς πράγματα που σε βγάζουν από τα ρούχα σου! Υπάρχει και μια πίεση από το σπίτι που δεν σε αφήνει να ηρεμήσεις, που κάνει το όλο πράγμα πιο έντονο και την επιθυμία σου να βρεις απαντήσεις μέσα από τις προσωπικές σου αναζητήσεις μεγαλύτερη σήμερα!

Λέων
Σήμερα έχεις μια έντονη διαίσθηση, Λέοντα! Φαίνεται πως είσαι σε θέση να δεις ποια θα είναι η έκβαση κάποιων καταστάσεων, από την αρχή τους ακόμα… Σα να ξέρεις τι θα συμβεί παρακάτω, κάτι που σου δίνει τη δυνατότητα να προετοιμαστείς καταλλήλως! Επίσης, μπορείς εύκολα να δεις κάποια πράγματα πάνω σε σχέδια επαγγελματικά που έχεις ή που έχεις ήδη ξεκινήσει και θα μπορέσεις εύκολα να κινηθείς έξυπνα και γρήγορα, προκειμένου να καταφέρεις τους στόχους που έχεις θέσει! Το κλίμα στη δουλειά είναι λίγο μπαρουτιασμένο, για αυτό σήμερα καλό θα είναι να κρατήσεις αποστάσεις από συναδέλφους που νιώθεις ότι δοκιμάζουν τις αντοχές σου… Κι αυτό, γιατί εκτός από νεύρα, θα ακούσουν και πράγματα που δε θα τους αρέσουν αλλά θα δημιουργήσουν και μια περίεργη και πιθανότατα εσφαλμένη εικόνα για εσένα!

Παρθένος
Σήμερα, Παρθένε, μπορείς να καταλάβεις καλύτερα τι θέλουν οι άλλοι από εσένα! Παρατηρείς με μεγαλύτερη ευκολία τον τρόπο που κινούνται και συμπεριφέρονται οι άλλοι απέναντί σου, κάτι που σε βοηθά να δεις καλύτερα! Να καταλάβεις τι είναι αυτό που πρέπει να κάνεις για να κερδίσεις την προσοχή τους, να έχεις καλύτερα αποτελέσματα στη δουλειά σου ή να καταφέρεις να κινηθείς χωρίς υπάρξει κάποιο πρόβλημα ή να δημιουργηθεί ένταση! Αυτό που θέλει να δεις κάπως πιο προσεκτικά είναι το κομμάτι του σπιτιού σήμερα… Το οικονομικό είναι ένας τομέας που επηρεάζει σημαντικά την ψυχολογία σου και η ανάγκη να γίνουν κάποιες δουλειές σε βγάζουν εκτός προγράμματος, γιατί δεν τις είχες υπολογίσει… Σημαντικό να προσέξεις τους τεχνικούς που θα συνεργαστείς, καθώς δεν είχε γίνει σωστή δουλειά παλιότερα και για αυτό ίσως να τρέχεις σήμερα!

Ζυγός
Σήμερα, Ζυγέ, στη δουλειά αντιλαμβάνεσαι κάπως καλύτερα τα παρασκηνιακά γεγονότα και θα τύχει να βρεθείς αρκετά βήματα μπροστά από τις εξελίξεις, αν ακούσεις τη διαίσθησή σου και δεν επιτρέψεις στο νεύρο και την εκρηκτική σου διάθεση να κάνουν χαμό! Μπορεί να γίνεται ένας πανικός στο σπίτι σήμερα, αλλά εσύ θα χρειαστεί να είσαι ήρεμος για να κερδίσεις έδαφος στη δουλειά! Είναι λίγο και ο τρόπος που θέλεις να πεις κάποια πράγματα πιο έντονος και τα επιχειρήματά σου βασισμένα σε παλιότερα σκηνικά που σε στενοχώρησαν ή σε προβλημάτισαν άσχημα… Καλό θα ήταν να απομακρυνθείς συναισθηματικά από κάποιες καταστάσεις που φαίνεται να σε στρεσάρουν σήμερα και νιώθεις πως σε βάζουν να διαλέξεις ανάμεσα σε άτομα και καταστάσεις…

Σκορπιός
Σήμερα έχεις μια ιδιαίτερα έντονη έμπνευση και φαντασία, Σκορπιέ, κάτι που σου δίνει ιδέες για να δουλέψεις πάνω σε κάτι δικό σου, που μπορεί να έχει μια καλλιτεχνική υπόσταση! Ή μπορεί να σου έρθει μια ιδέα για ένα επαγγελματικό σχέδιο! Σήμερα καλό θα ήταν να προσέξεις συζητήσεις που έχουν να κάνουν με το οικονομικό σου, όπως επίσης να είσαι επιφυλακτικός με άτομα που προτίθενται να σε βοηθήσουν -κάτι που έχουν κάνει και στο παρελθόν- κι απλά έμειναν στα λόγια! Το καρφί σου θα το πετάξεις, δε θα κρατηθείς, αλλά να είσαι επιφυλακτικός και πάλι… Γενικά, σήμερα η διάθεσή σου δε θα είναι και στα πολύ πάνω της, καθώς έχεις Αρλέτα δικά σου ζητήματα να δουλέψεις και να έρθεις αντιμέτωπος με περίεργα συναισθήματα. Μην αφήσεις αυτόν τον αρνητισμό να επικρατήσει στη μέρα σου και ξέσπασε μέσα από τη δημιουργικότητα που θα σου βγει!

Τοξότης
Σήμερα, Τοξότη, φαίνεται πως βρίσκεις πολύ πιο εύκολα τον τρόπο για να τακτοποιήσεις ζητήματα που αφορούν το σπίτι σου… Παρά τα διάφορα θέματα που προκύπτουν, εσύ ξέρεις πως να χειριστείς της κατάστασης και βρίσκεις λύσεις αρκετά πιο εύκολα! Το ένστικτό σου σήμερα σε καθοδηγεί με τέτοιο τρόπο, ούτως ώστε να αποφύγεις αρκετά εύκολα αλλά και με έξυπνο τρόπο πιθανές κακοτοπιές! Αυτό που χρειάζεται προσοχή σήμερα είναι το στόμα σου! Η επαφή με άτομα που σου έχουν δημιουργήσει πρόβλημα στο παρελθόν, θα πυροδοτήσει κάποια συναισθήματα και είναι πολύ πιθανό να πεις πράγματα ετεροχρονισμένα! Δηλαδή κάτι που σε πείραξε παλιότερα να το πετάξεις σήμερα σαν καρφί, σαν μπηχτή! Επίσης, μην ενδώσεις σε διλήμματα συναισθηματικής φύσεως και σε διλήμματα που σχετίζονται με φίλους…

Αιγόκερως
Η μέρα σήμερα, Αιγόκερε, σε θέλει να λες λίγα και να καταλαβαίνεις περισσότερα από αυτά που σου λένε! Μπορείς να αντιληφθείς πράγματα που εννοούνται πίσω από τα λεγόμενα των άλλων και να δεις σε ένα μεγαλύτερο βάθος τα πράγματα. Κάτι που σε νευριάζει κιόλας, ειδικά στην περίπτωση που καταλάβεις πως κάποιος σου λέει ψέματα ή προσπαθεί επιμελώς να σου κρύψει κομμάτια της αλήθειας… Έχεις και πολλά μαζεμένα για τις γούνες των άλλων, κάτι που σήμερα σε κάνει λιιιιιίγο πιο επικίνδυνο, καθώς είσαι έτοιμος να ανοίξεις το στόμα σου και να πεις όλα όσα ξέρεις… Γιατί σιχαίνεσαι να στο παίζουν ιστορία! Σήμερα, υπάρχει πιθανότητα να σου πει φύγε ένα δίλημμα συναισθηματικής φύσεως που να σχετίζεται και με το επαγγελματικό σου… Μην πάρεις την οποιαδήποτε απόφαση πριν σκεφτείς – όσο μπορείς – κάποια πράγματα λίγο πιο καθαρά!

Υδροχόος
Σήμερα, Υδροχόε, το οικονομικό φαίνεται να σε απασχολεί και μάλιστα αρκετά… Όχι απαραίτητα μόνο τα έξοδα, αν και είναι αυξημένα και στα μέσα του μήνα παίζει να είσαι ήδη στενά, αλλά και τα έσοδα! Σήμερα λοιπόν, σκέφτεσαι διάφορες προτάσεις που σου γίνονται για δουλειά ή προστασίες για έξτρα πρότζεκτ που θα σου δώσει ένα καλό μπόνους. Υπάρχει μια έντονη διαίσθηση που θα σε βοηθήσει να κάνεις την καλύτερη για εσένα επιλογή! Προσπάθησε να αφήσεις έξω από τη δουλειά ζητήματα που δε σχετίζονται με αυτή, όπως επίσης και να μην βγάλεις την ένταση σου εκεί! Μπορείς να πάρεις λίγο το χρόνο σου και να ηρεμήσεις, πριν προβείς στην οποιαδήποτε κίνηση! Επίσης, καλό θα ήταν να μην ανοίξεις συζητήσεις με φίλους, καθώς αντί να λυθούν παρεξηγήσεις, είναι πιθανό να γίνουν πιο ζόρικα τα πράγματα σήμερα…

Ιχθύες
Σήμερα, Ιχθύ, είναι μια μέρα που γίνεσαι πολύ ευαίσθητος στις ενέργειες των γύρω σου… Νιώθεις πως είσαι σα σφουγγάρι και βιώνεις πολύ έντονα όλα όσα βλέπεις να συμβαίνουν! Η διαίσθησή σου μπορεί να γίνει ένας καλός σου σύμμαχος για να πάρεις κάποιες αποφάσεις ή να δεις αν αυτά που σου λένε ισχύουν ή είναι μούφα… Όλο αυτό, αρκεί να μην αφήσεις την εσωτερική σου ένταση να πάρει τον έλεγχο και φερθείς με αυστηρότητα! Πέρα από αυτό, σήμερα αν σε πιάσει το παράπονο έχεις να πεις πολλά… Και όλα αυτά που θα πεις έχουν να κάνουν με πράγματα από παλιά που δεν έδωσες και τόση σημασία τότε, αλλά σήμερα σε πιάνει και η φάση να τα πεις και να δείξεις το ποσό ενοχλήθηκες τότε… Περσινά ξινά σταφύλια δηλαδή… Προσπάθησε να μην πάρεις αποφάσεις στα συναισθηματικά σου σήμερα, γιατί δεν θα είναι σε στιγμή ψυχραιμίας… Και μετά δεν είναι βέβαιο ότι μπορεί να σωθεί η κατάσταση!

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ