Cosmic Telegram

Τα Ζώδια του μήνα | Νοέμβριος 2023

Σκορπιέ, θα έχεις λίγο παραπάνω άγχος από το κανονικό

Αγγελική Μανουσάκη
Αγγελική Μανουσάκη
11’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Τα Ζώδια του μήνα | Νοέμβριος 2023

Cosmic Telegram: Η Αγγελική Μανουσάκη κάνει τις μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις του Νοεμβρίου 2023

Κριός
Καλό μήνα, Κριέ. Έφυγε επιτέλους ο Οκτώβριος, ο καταραμένος μήνας. Ο Νοέμβριος παρ’ όλα αυτά έχει πολλές αλλαγές. Είναι αρκετά σημαντικός μήνας από επαγγελματικής άποψης λόγω των οικονομικών αναποδιών. Αν έχεις στο μυαλό σου να ξεκινήσεις κάτι καινούργιο, προτίμησε μετά τις 16 του μήνα. Στα αισθηματικά σου έχεις πέραση, ζήτηση και φυσικά γίνεται συζήτηση. Εσύ που είσαι σε σχέση, «ζουζούνιζεις» λίγο παραπάνω με το ταίρι σου. Επαγγελματικά τίποτα το ιδιαίτερο - μην ακούς τι λένε οι άλλοι, κράτα μικρό καλάθι. Γενικώς είναι ένας περίεργος μήνας και δεν πρέπει να εμπιστεύεσαι κανέναν στις πληροφορίες που ακούς. Έχε τον νου σου να μην τσακωθείς με τους φίλους σου γιατί είσαι πολύ οριακά. Από άποψη φυσικής κατάστασης, το ρίχνεις στο φαγητό. Στις 13 του μήνα έχει νέα Σελήνη στο ζώδιο του Σκορπιού που σε κάνει να θες να ξεκινήσεις καινούρια πράγματα, ωστόσο πρόσεχε πάρα πολύ τα παρασκηνιακά πάθη.

Ταύρος
Καλό μήνα, αγαπημένε μου Ταύρε. Κάποια κατάλοιπα από τις εκλείψεις σου δημιουργούν εντάσεις. Στις 13 του μήνα πρέπει να προσέχεις καθώς έχει νέα Σελήνη απέναντί σου, η οποία σηματοδοτεί νέα ξεκινήματα αλλά οριστικοποιεί και κάποια κλεισίματα. Ωστόσο, τα πολλά φαινόμενα σε έχουν κουράσει κι αυτό σου βγαίνει σε παραλήρημα στη δουλειά και στα ερωτικά. Ο Ερμής στον Τοξότη κάνει την επικοινωνία πολύ αργή και δύσκολη και φέρνει καθυστερήσεις. Προσπάθησε να συγκρατηθείς και να κρατήσεις όποια ψυχραιμία μπορεί να διαθέτεις ή να σου έχει μείνει. Αυτό το μήνα πρέπει να κοιτάξεις πολύ την υγεία σου. Ακόμα και το παραμικρό, μια φαγούρα που λέει ο λόγος, να πας να το δεις. Στα οικονομικά, όσο τρέχεις έχεις κι όσο τεμπελιάζεις δεν έχεις. Η νέα Σελήνη στις 13 του μήνα στο ζώδιο του Σκορπιού σε κάνει να θες ή να λήξεις μία σχέση με ένα άτομο από τον κύκλο σου ή να ξεκινήσεις μία σχέση.

Δίδυμος
Αγαπημένε μου Δίδυμε, είσαι σε μία φάση που θες να κάνεις αλλαγές και δεν ξέρεις από πού να το πιάσεις. Ο Νοέμβρης είναι ένας σημαντικός μήνας, ειδικά για σένα που θέλεις να εστιάσεις στο θέμα καριέρα. Όταν η Αφροδίτη περάσει στον Ζυγό, να ξέρεις ότι επιτέλους καλυτερεύουν οι επικοινωνίες τα ερωτικά και αναγνωρίζεται η δουλειά σου. Στα γκομενικά είσαι, κλασικά, επιπόλαιος και θέλεις όλα τα φώτα πάνω σου. Θα έχεις πολύ πέραση κι εσύ… Έχε τα ραντάρ σου ανοιχτά για έναν νέο έρωτα που θα σε ενθουσιάσει - θα καταντήσω γραφική και θα σου πω να κρατάς κι εσύ μικρό καλάθι. Εσύ που είσαι σε σχέση, «τρως τα σωθικά» του αγοριού σου ή της κοπέλα σου. Οικονομικά δεν θα έλεγα πως είναι ένας μήνας που θα ρέει το χρήμα, οπότε φρόντισε να κάνεις μια κάποια οικονομία μπας και βγει αυτός ο μήνας. Ωστόσο ορθοδρομεί και ο Κρόνος και αυτό σημαίνει πως θα έχεις σημαντικές εξελίξεις και ίσως κάποια αιφνίδια γεγονότα. Θέλω να θυμάσαι πως ο Κρόνος είναι δάσκαλος, όλο και κάτι θα μάθεις. Με τη νέα Σελήνη στο ζώδιο του Σκορπιού, έχεις πολλή διάθεση, ερωτική θα έλεγα. Κράτα την ημερομηνία 13.

Καρκίνος
Αγαπημένε μου Καρκίνε, είσαι μες την γκρίνια αυτό τον μήνα, παρ’ όλα αυτά αρχίζουν όλα και μπαίνουν σε μια σειρά και φτιάχνεις πάρα πολύ την σχέση σου με την οικογένειά σου και με τους φίλους σου. Είσαι σε μία περίοδο αναπαραγωγής θα έλεγε κανείς, και παίζει το μάτι σου. Εσύ που είσαι σε μια αντιπαράθεση στον τομέα της εργασίας σου, θα σου πω μία μεγάλη σοφία: «Στον πόλεμο ούτε ο νικητής ούτε ο χαμένος δεν έβγαλε χρήματα». Προσπάθησε να είσαι λίγο πιο διπλωμάτης, δεν είναι «γλείψιμο», άσε αυτή την καραμελίτσα. Αυτός ο μήνας σού ξυπνάει το ένστικτο της σχέσης, οπότε μπορεί να πιάσεις πολύ συχνά τον εαυτό σου να σκέφτεται να κάνει σχέση με άτομα τα οποία μπορεί και να μην πολυγνωρίζει. Στα οικονομικά έπιασες δυο φράγκα και νομίζεις ότι είσαι βασιλιάς, αλλά θα έρθει κάποιο ξαφνικό έξοδο για το σπίτι που ίσως έχει να κάνει με διακόσμηση, αισθητική ή κάτι τέτοιο. Με τη νέα Σελήνη στο ζώδιό του Σκορπιού κάνεις σκέψεις που έχουν να κάνουν με την αυτοβελτίωσή σου και ίσως θελήσεις να μάθεις και κάτι παραπάνω από άποψη εκπαίδευσης ίσως; Μια εξειδίκευση στη δουλειά; Κάτι τέτοιο.

Λέων
Αγαπημένο μου λιοντάρι, εσύ που έχεις άγχος αυτό το διάστημα σχετικά με ένα θέμα σπιτιού ή νομικό ζήτημα, θα έχεις εξελίξεις αλλά δεν θα είσαι 100% ευχαριστημένος. Δεν μπορείς με τίποτα να συγκεντρωθείς γιατί έχεις πολύ άγχος, παρ’ όλα αυτά δεν θα λείψουν οι ευχάριστες μέρες λιακάδας! Η Αφροδίτη στο ζώδιο του Ζυγού είναι πάρα πολύ φιλική σε σένα και θα σου δώσει ευκαιρίες σε έρωτα και χρήμα. Στον έρωτα εσύ που έχεις δεσμό ίσως κανονίσεις κάποιο ταξίδι με το αμόρε, να περάσετε και λίγο καλά, να αδειάσει το κεφάλι σου. Εσύ που δεν είσαι σε σχέση ίσως προκύψει μια ενδιαφέρουσα γνωριμία, αλλά θα σε συμβούλευα να μην τα δώσεις όλα από την αρχή! Στο χρήμα τώρα, ένα παίρνεις δύο ξοδεύεις. Κάποιες πολύ αιφνίδιες αλλαγές θα γίνουν στον τομέα της εργασίας σου αλλά είναι για καλό, μην γκρινιάζεις. Ωστόσο, πρέπει να έχεις στο νου σου τη νέα Σελήνη στις 13 του μήνα, η οποία φωτίζει τον τομέα της καριέρας σου και σε κάνει να θες παραπάνω πράγματα αλλά μπορεί και να σου φέρει και ευκαιρίες.

Παρθένος
Εσύ, αγαπημένε μου Παρθένε, θα έχεις εξελίξεις σχετικά με ένα ερωτικό ζήτημα το οποίο σε ταλαιπωρεί. Όμως εσύ ταλαιπωρείσαι οικειοθελώς όλο αυτό το διάστημα γιατί απλώς κάνεις τα χατίρια στους άλλους και ξεχνάς τον εαυτό σου! Για πάρα πολλά παρθενάκια ο Νοέμβρης είναι σαν new era. Γυρίζεις σελίδα στη ζωή σου και ξεκινάς καινούργια πράγματα πυ σου τραβάνε το ενδιαφέρον. Συνεχίζεις να έχεις άγχος και νευρικότητα που οφείλεται στις πρόσφατες αλλαγές που έχεις κάνει. Κάθε αρχή και δύσκολη. Μέσα στον μήνα θα περάσει ο Ερμής στον Τοξότη και θα σου δημιουργήσει κάποιες αναβολές και καθυστερήσεις σε πράγματα που επείγουν, και γενικά θα έχεις λίγο το αίσθημα «τελειώνετε, ρε παιδιά». Εσύ που είσαι σε σχέση μην ξενοκοιτάς γιατί θα σου δημιουργήσει πρόβλημα στην καθημερινότητά σου. Εσύ που είσαι μόνος αν δεν κάνεις καμιά κίνηση δεν θα έρθει το γκομενάκι. Στα οικονομικά οι 10 πρώτες μέρες είναι καλές, οι υπόλοιπες δεν θα το ‘λεγα. Η νέα Σελήνη στις 13 του μήνα σε φέρνει πιο κοντά με τους φίλους σου, πιο δοτικό… Και ξέρεις ε, ό,τι δίνεις παίρνεις στη ζωή. Ταυτόχρονα όμως μπορεί να μάθεις για κάποιο φίλο σου ότι σε σχολιάζει.

Ζυγός
Αγαπημένε μου Ζυγέ, όποιος βιάζεται, σκοντάφτει λένε. Στα οικονομικά έχεις παιδευτεί πολύ το τελευταίο διάστημα και δεν παίρνεις την μέγιστη απόδοση σε σχέση με την προσπάθεια που κάνεις. Ο Νοέμβρης είναι ένας μήνας που θα βρεις επιτέλους την ενέργειά σου, την αισιοδοξία σου και την δημιουργικότητά σου. Ήρθε και η στιγμή, λίγο αργοπορημένη, να αλλάξεις κάποια πράγματα στη ζωή σου και να διώξεις κάποια άτομα τα οποία ίσως σου ρίχνουν την ψυχολογία. Με την Αφροδίτη στο ζώδιό σου είσαι από τους νούμερο ένα ευνοημένος και δεν γίνεται να μην αξιοποιήσεις την εύνοιά σου και σε έρωτα αλλά και σε χρήμα. Εσύ που είσαι σε σχέση έρχεσαι πιο κοντά από ποτέ με το ταίρι σου και απολαμβάνετε στιγμές πάθους. Εσύ που είσαι σαν μόνος, υπάρχουν πολλοί εκεί έξω που σε γλυκοκοιτάνε. Στα επαγγελματικά σου θέλεις λίγη ώθηση και λίγο παρακάλια για να κάνεις τη δουλειά αλλά στο τέλος την κάνεις και είναι και πάρα πολύ καλή. Παρ’ όλα αυτά, στις 13 του μήνα η νέα Σελήνη στον Σκορπιό σε κάνει να έχεις δεύτερη σκέψεις και να θες να αναθεωρήσεις κάποιες αποφάσεις σου, και ίσως σε κάνει λίγο πιο μυστικοπαθή. Μυστικά αποκαλύπτονται.

Σκορπιός
Αγαπημένε μου Σκορπιέ, αυτόν το μήνα θα έχεις λίγο παραπάνω άγχος από το κανονικό και σου βγαίνει ένας παρορμητισμός από το πουθενά και κάνεις κάποιες βλακείες στη δουλειά! Θέλει διπλωματία! Επιπόλαια λόγια, αλλά κυρίως οι σκέψεις είναι αυτές που σε βασανίζουν καθώς υποψιάζεσαι όλο τον κόσμο ότι θέλει να σου κάνει κακό, ότι θέλει να σου φάει τη δουλειά - κλασική αντίδραση και σκέψη Σκορπιού. Κάπου στα μισά του μήνα θα βρεθείς αντιμέτωπος με ένα δίλημμα μάλλον στον τομέα της καριέρας. Στα αισθηματικά, εσύ που είσαι σε σχέση είσαι μια χαρά με το ταίρι σου και περνάτε ζάχαρη, δεν αποκλείεται να κάνεις και κάποιο ταξίδι που κανόνιζες καιρό. Για εσένα που είσαι χωρίς σχέση θα γίνει κάποια αλλαγή στο ερωτικό σου πλαίσιο - τώρα αν θα είναι η αλλαγή θετική ή αρνητική δεν το γνωρίζω, οπότε για τον Νοέμβρη κράτα τη λέξη «αλλαγές». Στα οικονομικά σου πρέπει να είσαι προσεκτικός, ειδικά έως τις 25 του μήνα. Μην κάνεις κακές επενδύσεις σε πράγματα που νομίζεις ότι μετά θα σου φέρουν όφελος. Θέλω επίσης να σου υπογραμμίσω πως με τη νέα Σελήνη στον Σκορπιό, δεν έχεις παρά να νιώσεις σέξι και ποθητός! Κάποια απόφαση θα πάρεις την οποία πρέπει να φιλτράρεις πολύ καλά, ειδικά αν έχει να κάνει με γκομενικό.

Τοξότης
Ο μήνας ξεκινά με ένα θετικό σκηνικό, Τοξότη! Από τις αρχές του μήνα θα παρατηρήσεις πως κάποια θέματα που σχετίζονται με το σπίτι αλλάζουν! Διάφορα ζητήματα που αντιμετωπίζεις, πλέον λύνονται αρκετά πιο εύκολα και βάζεις το όλο πράγμα σε μία νέα βάση! Πιθανότατα, αν είσαι σε φάση αναζήτησης σπιτιού και μετακόμισης, πλέον το πράγμα θα γίνει αρκετά πιο εύκολο, χωρίς όμως αυτό να σημαίνει πως θα λυθούν όλα ως διά μαγείας… Επίσης, θα έχεις τη δυνατότητα να θέσεις ακόμα πιο ξεκάθαρα όρια με τα μέλη της οικογένειας… Να προσπαθήσεις να ενισχύσεις το χώρο σου και να μην επιτρέπεις στους άλλους να παρεμβαίνουν, κυρίως σε θέματα που δεν τους αφορούν! Στο πρώτο δεκαήμερο του μήνα, η Αφροδίτη μπαίνει στον Ζυγό, κάτι που σε κάνει πιο κοινωνικό, σου δίνει μία διάθεση να βελτιώσεις την σχέση που έχεις με φίλους και να ενισχύσεις τις κοινωνικές σου επαφές! Επίσης θα παρατηρήσεις πως οι άνθρωποι αρχίζουν και γίνονται περισσότερο γενναιόδωροι μαζί σου και σε βοηθούν περισσότερο! Μέσα από αυτή την ενίσχυση της κοινωνικότητάς σου θα βρεις συμμάχους που θα σε βοηθήσουν να εκπληρώσεις πιο εύκολα σημαντικούς σου στόχους! Σιγά-σιγά, καθώς ο Ερμής θα περάσει στο δικό σου ζώδιο, θα αρχίσεις να σκέφτεσαι περισσότερο αυτά που θέλεις εσύ και πώς θα μπορέσεις να εκπληρώσεις σχέδια δικά σου. Παράλληλα αναπτύσσεις το επικοινωνιακό σου και γίνεσαι πιο εξωστρεφής, κάτι που σου έλειπε τον τελευταίο καιρό, και αντιλαμβάνεσαι πόσο σημαντικό στοιχείο είναι για εσένα! Στις 13 του μήνα, η νέα Σελήνη στο Σκορπιό σου δημιουργεί μία ανάγκη να απομονωθείς και να μπεις σε μία φάση ενδοσκόπησης, να κάνεις έναν απολογισμό των μέχρι τώρα γεγονότων! Επίσης, θα σε βάλει σε μία διαδικασία να κινηθείς μυστικά, να ξεκινήσεις νέα πλάνα χωρίς να ενημερώσεις τους άλλους. Οι αποκαλύψεις σου θα γίνουν αργότερα… Πιθανά εμπόδια θα προκύψουν εντελώς ξαφνικά σε ένα νέο ξεκίνημα που ετοιμάζεις! Και μάλλον αυτό σχετίζεται με ξαφνικές αλλαγές ή ζητήματα που θα προκύψουν στη δουλειά! Έχε το νου σου και στην υγεία σου εκείνες τις μέρες. Προς τα τέλη του μήνα, ο ήλιος πέρνα στο ζώδιό σου κι εσύ θα αρχίσεις να παρατηρείς το σώμα σου να δυναμώνει και μία ανάγκη να βελτιώσεις την φυσική σου κατάσταση! Θα ακολουθήσει και ο Άρης που θα σε κινητοποιήσει ακόμα περισσότερο. Όμως αυτή η αλλαγή –η είσοδος του Άρη στο ζώδιο σου– μπορεί να σε κάνει λίγο πιο επιθετικό! Επομένως, συνιστώ ψυχραιμία εκείνες τις μέρες!  Ο μήνας κλείνει με μία πανσέληνο στο ζώδιο των Διδύμων, στις 27 του μήνα! Ένα φεγγάρι που θα σε κάνει να ψάξεις την ισορροπία ανάμεσα στις προσωπικές ανάγκες και τις ανάγκες των άλλων, ένα φεγγάρι που θα σε κάνει να θέσει προτεραιότητες! Μπορεί να υπάρξει μία σύγχυση και να δημιουργηθούν παρεξηγήσεις με την οικογένεια εκείνες τις ημέρες ή να δυσκολευτείς στο να επικοινωνήσεις με τους άλλους στην οικογένεια! Κάποιες μικρές δυσκολίες στην επικοινωνία γενικά ή ένα θόλωμα στο κεφάλι σου μπορεί να σε κάνει να αποφασίσεις βιαστικά και να ακολουθήσεις λάθος δρόμο… Έχε λίγο το νου σου!

Αιγόκερως
Ο μήνας αρχίζει με εσένα να θέτεις νέα όρια στις σχέσεις σου με τα αδέρφια σου, να τακτοποιείς ζητήματα που υπάρχουν με τους γείτονες και κάπως έτσι να κάνεις λίγο πιο ήρεμη την καθημερινότητά σου! Επίσης, θα δεις πως κάποια προβλήματα ή δυσκολίες που αντιμετώπιζες στο παρελθόν εξαλείφονται σιγά-σιγά! Στις 8 του μήνα, η Αφροδίτη περνά στο ζώδιο του Ζυγού και φέρνει μία ισορροπία σε θέματα καριέρας και στην εικόνα που βγάζεις προς τα έξω! Εντάσεις με άτομα που έχουν εξουσία –ανώτεροί σου στη δουλειά πιθανότατα– εξομαλύνονται την τόνοι πέφτουν! Θα δεις πως η προσπάθεια σου αναγνωρίζεται και η δημοφιλία σου ανεβαίνει ενώ μέσα στο χώρο της δουλειάς προκύπτει μία ενδιαφέρουσα επαφή, μια γνωριμία που θα κεντρίσει το ενδιαφέρον σου συναισθηματικά! Την ίδια περίοδο ο Ερμής περνάει στο ζώδιο του Τοξότη και αυτό σημαίνει πως το ενδιαφέρον στρέφεται σε εσωτερικά ζητήματα! Αρχίζεις μία εσωτερική αναζήτηση και ψάχνεις να βρεις απαντήσεις, κάτι που γίνεται ακόμα πιο έντονα όταν ο Ήλιος περάσει στον Τοξότη, πράγμα που σημαίνει πως όλο αυτό γίνεται κάτι το απαραίτητο για εσένα! Με τον Άρη να ακολουθεί, θα δεις πως αρχίζεις κι εσύ μία πιο εσωτερική διεργασία, προσπαθώντας να λύσεις κάποια ζητήματα που σε απασχολούν ψυχολογικά. Κάτι που μπορεί να ταράξει τον ύπνο σου και να σου φέρει λίγη περισσότερη ένταση… Το νέο φεγγάρι στις 13 του μήνα θα σε παρακινήσει να διευρύνεις τον κύκλο σου και να ασχοληθείς με νέα πράγματα! Νέοι στόχοι φαίνεται να οργανώνονται! Θα χρειαστεί να είσαι προσεκτικός όμως με τα ερωτικά σου, καθώς ξαφνικά θέματα έρχονται στην επιφάνεια και ταράζουν λίγο την ηρεμία και εκεί! Στις 27 του μήνα, με την πανσέληνο στους Διδύμους, οι καθημερινές υποχρεώσεις, θέματα που αφορούν την ρουτίνα σου αλλά και την δουλειά σου έρχονται στην επιφάνεια! Καλό θα είναι να δώσεις λίγη περισσότερη βάση εκείνες τις μέρες και στην υγεία σου. Επίσης προσπάθησε να είσαι όσο πιο ξεκάθαρος μπορείς στην επικοινωνία σου, καθώς ο μήνας κλείνει με ένα θολό τοπίο και τα δεδομένα-πληροφορίες μεταφέρονται διαστρεβλωμένα από και προς εσένα!

Υδροχόος
Ο μήνας ξεκινά για εσένα, Υδροχόε, με ένα θετικό κλίμα στο να μπορέσεις να θέσεις σε μία νέα, πιο σταθερή και ασφαλή βάση το οικονομικό σου! Είναι ο μήνας που χρειάζεται να θέσεις όρια, να βάλεις προτεραιότητες και να κόψεις συνήθειες που σου κοστίζουν, και μάλιστα πολύ! Η Αφροδίτη από το ζώδιο του Ζυγού, που θα περάσει στις 8 του μήνα, σου δίνει την εύνοιά της για να οργανώσεις ένα ταξίδι στο εξωτερικό! Επίσης σου δίνει τη δυνατότητα να έρθεις σε επαφή με φιλοσοφικές αναζητήσεις μέσα από απλά πράγματα! Σε κάνει και λίγο πιο αισιόδοξο αλλά και πιο ευέλικτο! Με τον Ερμή να μπαίνει στο ζώδιο του Τοξότη, αρχίζεις και ασχολείσαι λίγο περισσότερο με φίλους, ενδιαφέρεσαι περισσότερο για τα προβλήματα που μπορεί να αντιμετωπίζουν και έχεις την πρόθεση να τους βοηθήσεις ενεργά! Γίνεται ακόμα πιο έντονο όταν ο Ήλιος, στις 22 του μήνα περάσει κι αυτός στον Τοξότη, και λίγο αργότερα τον ακολουθήσει ο Άρης! Ο Άρης ωστόσο θα σε κάνει πιο μαχητικό αλλά και πιο αποφασιστικό να ασχοληθείς σοβαρά με τους στόχους σου! Στις 13 του μήνα, η νέα Σελήνη στο ζώδιο του Σκορπιού θα κάνει πιο εύκολο το να ξεκινήσεις ένα νέο επαγγελματικό βήμα! Άλλωστε, αυτό το φεγγάρι σού δίνει την δύναμη να το προωθήσεις σωστά και να ενισχύσεις παράλληλα την κοινωνική σου εικόνα! Αυτό που θα χρειαστεί να προσέξεις είναι τα απρόοπτα ζητήματα που θα προκύψουν με την οικογένεια ή τις ξαφνικές ταραχές στο σπίτι σου… Ο Νοέμβριος κλείνει με μία πανσέληνο στις 27 του μήνα στους Διδύμους που θα φέρει στην επιφάνεια την δημιουργική σου πλευρά και θα σε κάνει να εστιάσεις στον τρόπο με τον οποίο εκφράζεσαι! Μπορεί όμως να ρίξει το φως της και σε μία ερωτική σχέση που με κάποιο τρόπο αλλάζει… Ή θα κλείσει οριστικά ή φαίνεται πως περνά στο επόμενο στάδιο! Θα χρειαστεί ιδιαίτερη προσοχή στις τελευταίες μέρες του μήνα το πώς θα διαχειριστείς το οικονομικό σου! Γιατί είναι κάτι που θα επηρεάσει και την συναισθηματική σου ασφάλεια…

Ιχθύες
Ο μήνας ξεκινά με εσένα να παίρνεις πλέον κάποια πράγματα αρκετά πιο σοβαρά, Ιχθύ! Περνάς πλέον σε μία φάση όπου κι εσύ ο ίδιος θέλεις να θέσεις πιο ρεαλιστικούς στόχους και να βάλεις –να προσπαθήσεις τουλάχιστον– όρια στη σχέση σου με τους άλλους! Στις οκτώ του μήνα, η Αφροδίτη από το ζώδιο του Ζυγού, όπου και περνά, φαίνεται πως θα φέρει πιο ευνοϊκές οικονομικές συμφωνίες και θα μπορέσεις να καλύψεις με μεγαλύτερη ευκολία τις οικονομικές σου υποχρεώσεις προς τράπεζες, εφορία κλπ. Πέρα από αυτό, φαίνεται πως αποκτά μία γλυκύτητα το ερωτικό σου κομμάτι, καθώς κι εσύ πλέον νιώθεις πιο χαλαρός από τα τόσα οικονομικά πρέπει που είχες στο κεφάλι σου! Στο πρώτο δεκαήμερο επίσης, ο Ερμής από το ζώδιο του Τοξότη επικεντρώνει την προσοχή σου σε θέματα που έχουν να κάνουν με την επαγγελματική σου καριέρα! Αρχίζεις και μπαίνεις σε μία διαδικασία για να βρεις έναν τρόπο να το βελτιώσεις, αλλά να κάνεις μία αρκετά θετική εντύπωση στους ανωτέρους σου! Φυσικά, αυτό θα ενισχυθεί ακόμα περισσότερο από τον Ήλιο, που θα περάσει στις 22 του μήνα κι αυτός στον Τοξότη και τον Άρη που θα τον ακολουθήσει, κάτι που θα δημιουργήσει νέες επαγγελματικές ευκαιρίες και θα σου φέρει γνωριμίες αρκετά σημαντικές! Η νέα Σελήνη στις 13 του μήνα θα σου δώσει ένα πιο φιλοσοφικό και διανοητικό αέρα, καθώς το ενδιαφέρον σου στρέφεται σε πιο φιλοσοφικά ζητήματα! Επίσης, η ανάγκη σου να οργανώσεις ένα μακρινό ταξίδι γίνεται εμφανής. Αυτό που θα χρειαστεί να προσέξεις είναι ξαφνικές αλλαγές και ζητήματα που μπορεί να προκύψουν μέσα από έξοδα, π.χ. με το αυτοκίνητο ή όποιο μεταφορικό μέσο έχεις! Επίσης, δεν χρειάζεται να μπαίνεις σε διαδικασίες τσακωμού με τα αδέρφια ή να προκαλείς εντάσεις με τους γείτονές σου! Στις 27 του μήνα, η πανσέληνος στους Διδύμους ρίχνει το φως της σε θέματα που αφορούν τη δουλειά σου από τη μία και την οικογένεια από την άλλη. Σου γεννιέται η επιθυμία να αλλάξεις το σπίτι σου ή να μπεις ακόμα και σε μία διαδικασία μετακόμισης, κάτι που θα αλλάξει την σχέση με την οικογένεια… Προσοχή στον τρόπο που εσύ ο ίδιος αντιμετωπίζεις τον εαυτό σου και πώς προσεγγίζεις τους στόχους που θέτεις…

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ