Cosmic Telegram

Τα Ζώδια της Πέμπτης 02.11.2023

Καρκίνε, φαίνεται πως το κλίμα είναι αρκετά ευνοϊκό

Αγγελική Μανουσάκη
Αγγελική Μανουσάκη
6’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Αγγελική Μανουσάκη

Τα Ζώδια της Πέμπτης 02.11.2023: Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις από την Αγγελική Μανουσάκη

Κριός
Σήμερα, Κριέ, έχεις τη διάθεση να ασχοληθείς περισσότερο με ζητήματα που αφορούν στο σπίτι σου. Μέσα από αυτή τη διαδικασία θα μπορέσεις κι εσύ να αποτραβηχτείς από την ένταση της δουλειάς, να βρεις λίγο την ησυχία σου και να τακτοποιήσεις το καταφύγιό σου. Μέσα από αυτή τη διαδικασία, την οργάνωση του προσωπικού χώρου, θα μπορέσεις να οργανώσεις κατά κάποιο τρόπο και ένα πιο υποσυνείδητο κομμάτι του εαυτού σου. Έχεις τη διάθεση να δουλέψεις πάνω σε πιο εσωτερικά - κρυφά θέματα του εαυτού σου, να ακούσεις τις ανάγκες του και να προσπαθήσεις να κάνεις ό,τι καλύτερο μπορείς για να τις ικανοποιήσεις. Το θετικό κλίμα που επικρατεί σήμερα σε βοηθά να δεις τα πράγματα κάπως πιο θετικά, να απομακρύνεις για λίγο την ένταση και να αξιολογήσεις ό,τι έχεις καταφέρει μέχρι τώρα. Πέρα από αυτό, σήμερα θα έχεις και κάποια καλά νέα που αφορούν το οικονομικό σου.

Ταύρος
Σήμερα, Ταύρε, το γεγονός ότι χαλαρώνεις και νιώθεις αρκετά θετικά φαίνεται από τον τρόπο με τον οποίον επικοινωνείς. Σου είναι πολύ πιο εύκολο να εκφράσεις τα συναισθήματά σου με ήπιους τόνους, έχεις τη διάθεση να εξηγήσεις κάποια πράγματα περαιτέρω και να δώσεις στους άλλους να καταλάβουν πως χρειάζεσαι κι εσύ λίγο χρόνο και μία κατανόηση. Γενικά, συντονίζεσαι πολύ πιο εύκολα με τις καταστάσεις που συμβαίνουν γύρω σου και έρχεσαι αρκετά πιο κοντά με τους φίλους σου. Το γεγονός ότι μπορείς να τους βοηθήσεις να βάλουν κάποια πράγματα σε μία σειρά μέσα στο κεφάλι τους σήμερα σου δίνει παραπάνω πόντους. Επίσης, σήμερα έχεις τη διάθεση να λειτουργήσεις πιο δραστικά στο κομμάτι των συνεργασιών σου. Να βοηθήσεις, να υποστηρίξεις ή ακόμα και να αναλάβεις περισσότερες ευθύνες προκειμένου να βοηθήσεις τους άλλους.

Δίδυμοι
Μετά από ένα σχετικά μεγάλο χρονικό διάστημα, Δίδυμε, φαίνεται πως σήμερα παίρνεις στην πρώτη σου ανάσα. Το κλίμα στη δουλειά βελτιώνεται σημαντικά σήμερα, εσύ νιώθεις πως έχεις μία μεγαλύτερη ελευθερία κινήσεων και νιώθεις μια άνεση να συζητήσεις κάποια θέματα της δουλειάς, να εκφράσεις πιθανές διαφωνίες που έχεις και να κάνεις και δικές σου προτάσεις για το πώς μπορούν να λυθούν κάποια ζητήματα. Η αλήθεια είναι πως σήμερα η επαγγελματική σου σκέψη φαίνεται να είναι αρκετά πιο οργανωμένη. Αυτό που χρειάζεται λίγη προσοχή είναι το γεγονός ότι μέσα στην ημέρα υπάρχουν κάποια ψυχολογικά σκαμπανεβάσματα, τα οποία δεν μπορείς να κοντρολάρεις. Και στην τελική μπορεί να μη θέλεις και να τα κοντρολάρεις. Όπως και να ’χει όμως, είναι κάτι που μπορεί να δημιουργήσει θέμα καθώς ταράζει την ήρεμη ατμόσφαιρα που υπάρχει γύρω σου σήμερα.

Καρκίνος
Σήμερα, Καρκίνε, φαίνεται πως το κλίμα είναι αρκετά ευνοϊκό με γνωριμίες που θα ενισχύσουν τον κοινωνικό σου κύκλο και θα παίξουν σημαντικό ρόλο στην επαγγελματική σου εξέλιξη. Από την άλλη, γίνεσαι πιο δραστήριος και φαίνεται πως έχεις αρκετή έμπνευση και μία έντονη καλλιτεχνική και δημιουργική ενέργεια να εκφράσεις. Γενικά, σήμερα όλα πηγαίνουν αρκετά καλύτερα και φαίνεται πως τα όποια ζητήματα προκύπτουν τακτοποιούνται σχεδόν αυτόματα, κάτι το οποίο δυσκολεύεσαι κι εσύ να συνειδητοποιήσεις, καθώς υπάρχει αυτή η ανάγκη για μια άμεση εμπλοκή με ζητήματα καθημερινότητας. Ακούγεται αρκετά μπερδεμένο, όμως κι εσύ κάπως έτσι το έχεις μέσα στο κεφάλι σου. Το μόνο που χρειάζεται προσοχή είναι οι πιθανές εντάσεις με φίλους. Πράγματα που σε ενοχλούν συζητιούνται σήμερα και μπορεί να δημιουργήσουν έντονες συζητήσεις.

Λέων
Σήμερα ψάχνεις λίγο χρόνο μέσα στην ημέρα για να μπορέσεις να απομονωθείς και να κάνεις μία αξιολόγηση των μέχρι τώρα γεγονότων, Λέοντα. Όχι απαραίτητα αρνητικά. Η διάθεσή σου είναι αρκετά θετική, βλέπεις πως τα πράγματα κινούνται με έναν ικανοποιητικό για τα δεδομένα σου βαθμό και δεν αντιμετωπίζεις ιδιαίτερα προβλήματα μέσα στην ημέρα. Το μόνο που μπορεί να σε ταράξει λίγο είναι κάποια μικρά σκαμπανεβάσματα σε επαγγελματικά θέματα, όχι όμως κάτι ιδιαίτερο. Μικρές αναποδιές που απλά θα δημιουργήσουν μία στιγμιαία σύγχυση. Σε γενικές γραμμές, η μέρα σου είναι ιδιαίτερα θετική, εσύ αντιμετωπίζεις τα πράγματα θετικά και φαίνεσαι αποφασισμένος να μην επιτρέψεις σε τίποτα να σου χαλάσει αυτή την αίσθηση.

Παρθένος
Σήμερα έχεις μία πιο κοινωνική διάθεση, Παρθένε. Η επιθυμία σου να βγεις από το σπίτι, να βρεθείς με φίλους και να συζητήσεις διάφορα ζητήματα είναι μέσα στα πλάνα της μέρας σου. Ο αρνητισμός απομακρύνεται, τουλάχιστον για σήμερα, κι εσύ αποφασίζεις να δραστηριοποιηθείς και να δείξεις την πιο επικοινωνιακή πλευρά της προσωπικότητάς σου. Είσαι πρόθυμος να βοηθήσεις φίλους με τα προβλήματά τους, να εμβαθύνεις και να προσφέρεις την υποστήριξή σου και τις υπηρεσίες σου προκειμένου να τους κάνεις να νιώσουν καλύτερα. Φυσικά αυτό θα χρειαστεί να γίνει με μετρό, καθώς είσαι επιρρεπής στο να σε εκμεταλλεύονται για αυτές τις δυνατότητές σου. Μπορεί μέσα από μία συζήτηση να πας τη σχέση σου με τους άλλους σε μία νέα φάση, πιο οριοθετημένα, με μία αίσθηση μεγαλύτερου σεβασμού στο όριο που θέτεις.

Ζυγός
Αυτό που σε νοιάζει περισσότερο σήμερα, Ζυγέ, είναι η εικόνα που βγάζεις προς τα έξω, όχι όμως με την έννοια ανασφάλειας. Σήμερα ξέρεις ασυνείδητα πως η εικόνα που βγαίνει προς τα έξω δείχνει έναν άνθρωπο ικανό να πάρει αποφάσεις και να βοηθήσει την κατάσταση μέσα από την υποστήριξη που μπορεί να προσφέρει. Μπορεί όλο αυτό να μην έχει καμία σχέση με την πραγματικότητα γιατί οι ανασφάλειές σου δεν μπορούν εξαφανιστούν μέσα σε μία βραδιά. Όμως σήμερα είσαι αποφασισμένος να δοκιμάσεις να δεις τα πράγματα με μία θετική μάτια και να βρεις έναν τρόπο να φτάσεις πιο κοντά στους στόχους σου. Χωρίς να σε νοιάζει τι πιστεύουν οι άλλοι. Δύσκολο, αλλά το προσπαθείς. Παραπάνω ευθύνες που μπορεί να αναλάβεις θα φέρουν και παραπάνω χρήματα σήμερα. Επομένως, συμφωνίες που παίζονται να ξέρεις πως θα έχουν ένα θετικό για σένα αποτέλεσμα.

Σκορπιός
Σήμερα, Σκορπιέ, κάνει ιδιαίτερη εντύπωση η συμπεριφορά σου. Φαίνεσαι πιο προσιτός, επιλέγεις να κρατήσεις χαμηλούς τόνους και να μην φανείς εριστικός στους άλλους. Η αινιγματική εικόνα παραμένει –αυτό είναι κάτι που και να θέλεις αλλάζει πολύ δύσκολα–, όμως έχεις μία ιδιαίτερα θετική αύρα σήμερα. Αυτό που θέλεις είναι να βάλεις μπροστά στόχους, να ξεκαθαρίσεις κάποια πράγματα και να συνεχίσεις τη δουλειά σου, χωρίς να σε ενοχλεί κανένας. Πράγματα που σήμερα δρομολογούνται. Επίσης, μία συνεργασία ή μία πρόταση για ένα καινούργιο project φαίνεται πως σήμερα έχει μία ευνοϊκή εξέλιξη. Και πιθανότατα θα έχει διάρκεια αυτή η συνεργασία που θα ξεκινήσεις σήμερα. Γενικά, φαίνεσαι αποφασισμένος να αναλάβεις δράση. Προσοχή στο πώς θα χειριστείς εντάσεις που μπορεί να προκύψουν με συνεργάτες ή μέσα στη σχέση σου.

Τοξότης
Από τη μία φαίνεται πως έχεις πάρει απόφαση να αφεθείς στην κατάσταση ως έχει, Τοξότη, και να δεις πού θα σε βγάλει όλο αυτό, τι εμπειρίες έχεις να αποκομίσεις και ποια είναι τα μαθήματα που πρέπει να πάρεις. Από την άλλη, σήμερα φαίνεται πως έχεις μία διάθεση να αντιμετωπίσεις τα πράγματα θετικά. Να μην κρατήσεις αυτή την παθητική στάση αλλά να βρεις το θετικό στοιχείο, να το αξιοποιήσεις κατάλληλα και να πάρεις και πάλι το πάνω χέρι και τον έλεγχο της κατάστασης. Είναι αρκετά μπερδεμένο μέσα σου, γι’ αυτό χρειάζεσαι λίγο χρόνο σήμερα να καθίσεις, να σκεφτείς τα πράγματα αρκετά προσεκτικά και να αποφασίσεις τι θέλεις να κάνεις. Σαφώς και το να πάρεις ξανά την κατάσταση στα χέρια σου είναι το επιθυμητό, καθώς σήμερα υπάρχουν όλες οι θετικές προοπτικές για να βρεις λύσεις. Τουλάχιστον όσο προλαβαίνεις.

Αιγόκερως
Σήμερα για σένα, Αιγόκερε, είναι πολύ σημαντικό να δώσεις και να επενδύσεις χρόνο σε ζητήματα που αφορούν τους σημαντικούς άλλους για σένα. Αυτό πρωτίστως έχει να κάνει με την σχέση σου – αν είσαι καπαρωμένος. Σήμερα έχεις τη διάθεση να διορθώσεις πράγματα στη σχέση σου, να λύσεις παρεξηγήσεις, να εξηγήσεις περαιτέρω κάποια πράγματα που φάνηκε να μην έγιναν κατανοητά λόγω του περίεργου τρόπου που τα εξέφρασες, να αποκτήσεις καινούργιες εμπειρίες με το αμόρε. Αν πάλι ανήκεις στην πωρωμένη με τη δουλειά κατηγορία, σήμερα έχεις μία περίεργα ευγενική διάθεση να βελτιώσεις τις σχέσεις σου με τους συνεργάτες, να ρίξεις γέφυρες φιλικής προσέγγισης και επικοινωνίας προς αυτούς. Γενικά παρουσιάζεις ένα τελείως διαφορετικό πρόσωπο από αυτό που βγάζεις συνήθως προς τα έξω. Ένα θετικό κλίμα επικρατεί και μία διάθεση να κάνεις τα πράγματα καλύτερα.

Υδροχόος
Σήμερα πηγαίνεις με μία τελείως διαφορετική διάθεση για δουλειά, Υδροχόε. Έχεις μία θετική αύρα και μία πεποίθηση πως σήμερα δεν θα υπάρξει τίποτα που να σου δημιουργήσει πρόβλημα. Όλα φαίνεται πως τακτοποιούνται σχεδόν αυτόματα, σαν ένας από μηχανής θεός να βάζει τα πράγματα στη θέση τους για να μπορέσεις εσύ να κάνεις ανενόχλητος τη δουλειά σου. Επαγγελματικά τα πράγματα σήμερα κυλάνε πολύ καλά, έχεις τη δυνατότητα αλλά και την επιθυμία να αναλάβεις περισσότερες ευθύνες και να δείξεις τις ικανότητές σου και την αξία σου, ενώ το οικονομικό είναι ένα ζήτημα που δεν σε απασχολεί και τόσο σήμερα. Άσχετο το ένα με το άλλο, όμως αυτά τα δύο στοιχεία –επαγγελματικό και οικονομικό– είναι τα δύο πιο σημαντικά πράγματα στο κεφάλι σου.

Ιχθύες
Η μέρα σήμερα για σένα, ιχθύ, έχει μία πιο καλλιτεχνική αύρα. Βρίσκεσαι σε μία φάση που έχεις ανάγκη να εκφραστείς καλλιτεχνικά, να φανείς δημιουργικός και να βγάλεις από μέσα σου αυτό το συναίσθημα που πολλές φορές είναι δυσνόητο για τους υπόλοιπους. Πιο πρακτικά, σήμερα έχεις την ανάγκη να ξεκινήσεις κάτι διαφορετικό. Να ξεφύγεις για λίγο από όλη αυτή τη ρουτίνα, την πίεση και τα μαζεμένα πρέπει που έχουν πέσει στο κεφάλι σου. Δεν σου παρουσιάζεται συχνά μια τέτοια ευκαιρία, γι’ αυτό σήμερα έχεις σκοπό να εκμεταλλευτείς κάθε πιθανή δυνατότητα. Είσαι και σε μία φάση που αναπροσαρμόζεις κατά κάποιο τρόπο την φιλοσοφία σου, τον τρόπο που αντιμετωπίζεις τη ζωή και εκτιμάς περισσότερο τα θετικά στοιχεία –έστω και αν είναι λίγα πλέον– που έρχονται στον δρόμο σου καθημερινά.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ