Cosmic Telegram

Τα Ζώδια της Τετάρτης 01.11.2023

Δίδυμε, ο Νοέμβρης ξεκίνα αρκετά δυναμικά, δίνοντας σε γενικές γραμμές το κλίμα που θα επικρατήσει

Αγγελική Μανουσάκη
Αγγελική Μανουσάκη
6’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις από την Αγγελική Μανουσάκη

Τα Ζώδια της Τετάρτης 01.11.2023: Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις από την Αγγελική Μανουσάκη

Κριός
Κριέ, καλό μήνα να έχεις. Ο Νοέμβρης ξεκίνα κάπως έντονα, καθώς σήμερα θα δεις πως θα χρειαστεί να προσαρμόσεις τον τρόπο με τον οποίο επικοινωνείς με τους ανθρώπους γύρω σου. Από τη μία το επαγγελματικό κομμάτι είναι πολύ σημαντικό και το κλίμα εκεί γίνεται περίπλοκο και δυσνόητο. Από την άλλη, έχεις την αίσθηση πως οι άνθρωποι στον κύκλο σου προσπαθούν να σου κρύψουν πράγματα, προσπαθούν να σε παραπλανήσουν για κάποια ζητήματα που εσύ θεωρείς σημαντικά. Αυτό μπορεί να το κάνουν γιατί θέλουν να σε προστατέψουν από κάτι ή επειδή θεωρούν ότι δεν είναι και τόσο σημαντικό αυτό που σε απασχολεί. Όπως και να ‘χει, προσπάθησε να κρατήσεις χαμηλούς τόνους και ψύχραιμη στάση, ιδίως στο επαγγελματικό και ό,τι αφορά με γυναίκες συναδέλφους ή ανώτερες.

Ταύρος
Καλό μήνα, Ταύρε. Ο Νοέμβρης ξεκινά δυναμικά με ένα ζήτημα φωτιά για εσένα: το οικονομικό. Το πράγμα φαίνεται να είναι κάπως θολό σήμερα. Προσπαθείς να κάνεις τα πλάνα σου με τέτοιο τρόπο ούτως ώστε να βγει άνετα ο Νοέμβρης. Φυσικά, είναι κάτι που δεν έχεις καταλάβει ακόμα πως το πρόγραμμα δεν βγαίνει τον τελευταίο καιρό όπως το έχεις κατά νου. Anyways, το μόνο που θα καταφέρεις σήμερα είναι να οργανώσεις το πλάνο σου και μόνο. Και θα νιώσεις περήφανος. Όλο το άλλο έχει να κάνει με μία καλλιτεχνική έκφραση που βγαίνει με αρκετή δυσκολία σήμερα και νιώθεις πως έχεις κολλήσει, με ψέματα που θα πιάσεις στον αέρα από τους φίλους σου και μια διάθεση αντιπαράθεσης από γυναίκες μέσα στον κύκλο σου, που θα σε κριτικάρουν για τον τρόπο που αντιμετωπίζεις κάποιες καταστάσεις.

Δίδυμοι
Αρχικά, καλό μήνα, Δίδυμε. Ο Νοέμβρης ξεκίνα αρκετά δυναμικά, δίνοντας σε γενικές γραμμές το κλίμα που θα επικρατήσει. Σήμερα, λοιπόν, έχεις μία πολύ μπερδεμένη αίσθηση για τον τρόπο που πρέπει να συμπεριφερθείς. Φαίνεται πως είναι πολλά μέτωπα ανοιχτά ταυτόχρονα, κάτι που προσπαθείς να το διαχειριστείς όσο πιο ισορροπημένα μπορείς, χωρίς αυτό να σημαίνει πως σου βγαίνει εύκολα. Από τη μία είναι η ψυχολογία σου που προσπαθείς να την διαχειριστείς όσο καλύτερα μπορείς, προκειμένου να μη σου δημιουργεί πρόβλημα. Από την άλλη, αντιλαμβάνεσαι κάτι περίεργο στο επαγγελματικό σου. Σαν να υπάρχει ένα περίεργο παρασκήνιο, σαν να προσπαθούν να καλύψουν κάτι με ψέματα, σαν να θέλουν να σου ρίξουν στάχτη στα μάτια για ένα ζήτημα. Καλό θα ήταν σήμερα να είσαι αρκετά προσεκτικός με γυναίκες συνεργάτες, καθώς θα παρατηρήσεις μία αντιπαλότητα, πιθανότατα άνευ λόγου από τη δική σου πλευρά.

Καρκίνος
Κάπως πρέπει να χωρίσεις τις προτεραιότητές σου σήμερα, Καρκίνε, και να μπορέσεις να δεις τι χρειάζεται να κάνεις σαν πρώτο βήμα. Η αλήθεια είναι πως και σήμερα χρειάζεσαι λίγο περισσότερο χρόνο με τον εαυτό σου, μακριά από ανθρώπους, απόψεις και συναναστροφές, εμπλοκές σε καταστάσεις που μπορεί να σε ταράξουν ή να σε αποπροσανατολίσουν αρκετά. Τουλάχιστον έτσι νιώθεις πως είναι καλύτερα για σένα σήμερα. Αντιλαμβάνεσαι πως πρέπει να αντιμετωπίσεις τις καταστάσεις πολύ πιο ώριμα, αν και προσπαθείς να ξεφύγεις με κάποιο τρόπο από την τόση πίεση που νιώθεις. Σήμερα υπάρχει μία ένταση, καθώς συνειδητοποιείς κάποιες αδυναμίες στον τρόπο που διαχειρίζεσαι τα διάφορα γεγονότα. Από τον τρόπο που τα αναλύεις στο κεφάλι σου μέχρι το πώς τα επικοινωνείς στους άλλους. Ο Νοέμβρης ξεκινά με αρκετή δουλειά για εσένα, δουλειά με τον εαυτό σου. Καλό μήνα λοιπόν.

Λέων
Σήμερα φαίνεται πως σε νοιάζει περισσότερο το πώς θα βγάλεις μεγαλύτερο κέρδος από τους στόχους που θέτεις, Λέοντα. Ακούγεται κάπως σύνθετο, όμως στο κεφάλι σου το πράγμα είναι πάρα πολύ απλό: εξετάζεις τα δεδομένα σου με μεγάλη ταχύτητα, χωρίς να κολλάς σε άχρηστες –για τα δικά σου δεδομένα– λεπτομέρειες και προχωράς χωρίς δεύτερη σκέψη. Εκεί θαρρώ κρύβεται και η παγίδα της ημέρας, καθώς οι βιαστικές κινήσεις που κάνεις και οι αποφάσεις που παίρνεις στο πόδι μπορεί να σου στοιχίσουν. Το ενδεχόμενο εξαπάτησης είναι αρκετά ισχυρό σήμερα, απλά εσύ δεν είσαι και τόσο σε θέση να το αντιληφθείς. Από την άλλη κράτα χαμηλούς τόνους με γυναίκες συναδέλφους, καθώς σήμερα θα προκύψουν εντάσεις από εκεί που δεν το περιμένεις. Και δεν χρειάζεσαι άλλο μέτωπο ανοιχτό. Έτσι για να πιάσει τόπο το «καλό μήνα».

Παρθένος
Παρθένε, σήμερα η μέρα σου έχει μία δυναμική οργάνωσης και μία τάση για νέα στοχοθεσία. Είσαι σε μία φάση που κάτι δεν σου κάθεται καλά και θέλεις να το κάνεις από την αρχή. Ναι, είσαι αποφασισμένος για το τι θέλεις να καταφέρεις στη δουλειά σου, όμως ο τρόπος χρειάζεται μία βελτίωση. Αυτό που χρειάζεται να προσέξεις σήμερα είναι ο τρόπος με τον οποίον διαχειρίζεσαι τα χρήματα σου. Πιθανές σπατάλες για να εντυπωσιάσεις θα πάνε στράφι. Απλά εσύ θα το καταλάβεις λίγο αργότερα. Σήμερα χρειάζεται να είσαι προσεκτικός και στο συναισθηματικό σου, καθώς θα πιάσεις το αμόρε να σου λέει μικρά ψεματάκια για να καλύψει διάφορα. Δεν ξέρει όμως πού έχει μπλέξει.. Τέλος, μην απαντήσεις σε όποια κριτική δεχτείς σήμερα για τον τρόπο σου που διεκπεραιώνεις τα διάφορα ζητήματα που προκύπτουν. Δεν χρειάζεται. Α. Και καλό σου μήνα.

Ζυγός
Έχεις την ανάγκη να ξεφύγεις από πολλά πράγματα, Ζυγέ. Αυτό πλέον είναι κάτι που το αντιλαμβάνονται όλοι και το ξέρεις κι εσύ. Σήμερα λοιπόν θα σου έρθει η τρελή ιδέα να οργανώσεις κάτι που θα σε βγάλει για λίγο από τους ρυθμούς της καθημερινότητας και θα σου δώσει ένα μπουστάρισμα θετικής ενέργειας. Δεν ξέρω κατά πόσο θα βγει, καθώς η ψυχολογία σου έχει αρκετά σκαμπανεβάσματα και σήμερα παίρνεις τα πράγματα κάπως πιο βαριά από ότι συνήθως. Στη δουλειά το πράγμα δεν θα είναι και τόσο δύσκολο, καθώς μπορείς και οργανώνει στο πρόγραμμά σου με μεγάλη ευκολία. Αυτό που θα σε δυσκολέψει όμως έχει να κάνει με το παρασκήνιο που επικρατεί με συναδέλφους. Νιώθεις πως συζητιέσαι έντονα. Επίσης, να είσαι λίγο προσεκτικός στα συναισθηματικά σου, καθώς νιώθεις πως προσπαθούν να εκμεταλλευτούν αυτή την ανάγκη για συναισθηματική ασφάλεια που έχεις.

Σκορπιός
Καλό μήνα θα πω για αρχή, Σκορπιέ, αν και σήμερα η ψυχολογία σου είναι το ίδιο βαθιά και σκοτεινή με τις προηγούμενες ημέρες. Ωστόσο, συνεχίζεις και σήμερα να τακτοποιείς οικονομικά ζητήματα που αφορούν άλλους, να διεκπεραιώνεις δικές σου οικονομικές υποχρεώσεις προς τρίτους –κάτι που είναι μέσα σε αυτά που θέλεις να κάνεις– και φαίνεται πως έχεις την επιθυμία να επεξεργαστείς τις δυσκολίες που παρατηρείς στις συναναστροφές σου. Ξεκινάς από διάφορα ζητήματα που παρατηρείς μέσα στην παρέα, κάποιες δυσκολίες στη μεταξύ σας επικοινωνία ή ένα αδιόρατο εμπόδιο που αντιλαμβάνεσαι πως υπάρχει. Μέσα στην ημέρα έχεις τη διάθεση να οργανώσεις καλύτερα τα πλάνα σου, τον τρόπο με τον οποίο θέλεις να κινηθείς πάνω σε ένα project στο οποίο δουλεύεις και να δώσεις λίγη περισσότερη ενέργεια πάνω σε αυτό, εκφράζοντας έτσι μία έντονη δημιουργικότητα. Προσοχή σε υπερβολές. Επίσης, σήμερα μπορεί να λειτουργήσει πιο έντονα το υποσυνείδητό σου και να αντιληφθείς κάποια πράγματα με μεγαλύτερη ευκολία.

Τοξότης
Ενώ θέλεις να υπάρξει μία ισορροπία και η κατάσταση να επανέλθει στο προηγούμενο θετικό κλίμα, Τοξότη, αντιλαμβάνεσαι πως υπάρχει ένα κάτι περίεργο στις συναναστροφές σου με τους άλλους. Από τη μία, το κλίμα στη δουλειά είναι κάπως περίεργο. Υπάρχει μία ένταση και ένα παρασκήνιο που σε προβληματίζει έντονα σήμερα και προσπαθείς να βρεις έναν τρόπο για να το διαχειριστείς ψύχραιμα. Από την άλλη υπάρχει μία επαγγελματική πρόταση που, αν την δεχτείς, θα σου δημιουργήσει ένα ζήτημα αξιοπιστίας. Ωστόσο, καλό θα ήταν, πριν πάρεις την οποιαδήποτε απόφαση, να εξετάσεις όλα τα ψιλά γράμματα γιατί μπορεί να βρεθείς προ απροόπτου επειδή δεν έδωσες την δέουσα σημασία όταν έπρεπε. Στην περίπτωση που εμπλακείς με άλλα άτομα για ένα οικονομικό ζήτημα, μην λειτουργήσεις απόλυτα και μην προσπαθήσεις να επιβάλλεις στους δικούς σου όρους, γιατί κάτι τέτοιο σε πιάνει σήμερα.

Αιγόκερως
Καλό μήνα θα ευχηθώ, Αιγόκερε. Σήμερα αυτό που σε νοιάζει περισσότερο, για άλλη μια φορά, είναι η δουλειά σου και ο τρόπος με τον οποίο θα ανταπεξέλθεις σε ζητήματα καθημερινότητας. Το ενδιαφέρον σου πάνω σε αυτό το κομμάτι παραμένει αμείωτο, ωστόσο το γεγονός ότι χρειάζεται να αντιμετωπίσεις κάποιες μικρές δυσκολίες με διαφορετικό τρόπο είναι κάτι που μπορεί να σε βγάλει για λίγο από τα νερά σου. Φαίνεται όμως πως το μυαλό σου είναι ήδη οργανωμένο για τον τρόπο που θα αντιμετωπίσεις την οποιαδήποτε δυσκολία. Προσπάθησε να μην επιμείνεις σε λεπτομέρειες και υπερβολές, κάτι που θα σε βγάλει ολοκληρωτικά από τον στόχο σου σήμερα. Επίσης προσπάθησε να μην κερδίσεις με μικρά ψεματάκια κάτι που θέλεις αρκετά –να το πω ευγενικά– γιατί θα εκτεθείς ανεπανόρθωτα. Και όσο μπορείς κράτα μαζεμένο τον ανταγωνισμό σου. Δεν είναι όλοι εναντίον σου, όπως νιώθεις σήμερα.

Υδροχόος
Υδροχόε, εγώ θα σου πω καλό μήνα και ας μην το βλέπεις έτσι εσύ. Η μέρα σήμερα σε θέλει να έχεις μία διάθεση πιο δημιουργική, τουλάχιστον στην αρχή της. Και όταν λέω δημιουργική, έχεις μία διάθεση να σκεφτείς, να αναλύσεις και να θέσεις μακροπρόθεσμους στόχους –από αυτούς τους δικούς σου, τους ουσιαστικά απραγματοποίητους– και να νιώσεις πως αποκτά και πάλι ένα νόημα η ζωή σου και πως έχει μία χρησιμότητα η ευφυΐα σου. Από την άλλη, σήμερα θα χρειαστεί να είσαι αρκετά προσεκτικός με τα οικονομικά σου, καθώς εκεί φαίνεται πως το τοπία είναι αρκετά θολό. Δεν ξεκαθάρισες κάποια πράγματα όταν έπρεπε, με αποτέλεσμα να τα βρίσκεις τώρα μπροστά σου και να πιστεύεις πως «σε έχουν πρήξει» ή σου έχουν πει ψέματα. Τέλος, καλό θα ήταν σήμερα να είσαι πολύ προσεκτικός στον τρόπο με το οποίον συμπεριφέρεσαι κυρίως σε γυναίκες του κύκλου σου, καθώς βγαίνει μια περίεργη εναντίωση - εριστική συμπεριφορά στην επιφάνεια.

Ιχθύες
Καλό μήνα, Ιχθύ, αν και νομίζω πως με τα ζητήματα που προκύπτουν σήμερα στο σπίτι κάπως ζορίζεσαι. Γενικά, ζητήματα που αφορούν το σπίτι, πιθανότατα κάποια μετακόμιση, ή η εύρεση καινούργιου σπιτιού είναι ένα ζήτημα το οποίο έχει μπει για τα καλά στο στόχαστρό σου. Η μέρα σήμερα φαίνεται πως σε ταλαιπωρεί αρκετά πάνω σε αυτό το ζήτημα, καθώς συνεργασίες τις οποίες εσύ βλέπεις με καλό μάτι δεν είναι και τόσο σίγουρες, προκύπτουν συνέχεια δυσκολίες και ζητήματα που δημιουργούν με τη σειρά τους καθυστερήσεις, ενώ χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή καθώς είναι πολύ πιθανό το ενδεχόμενο κάποιας εξαπάτησης σήμερα. Ενώ εσύ νιώθεις έτοιμος και πως τα έχεις όλα τακτοποιημένα, υπάρχει πιθανότητα να προκύψει κάτι που θα φέρει μια ανατροπή στα πλάνα σου, κάτι που όπως καταλαβαίνεις θα σου στοιχίσει ψυχολογικά σε μεγάλο βαθμό. Θα σου πω να μην πτοηθείς, αλλά φοβάμαι πως δεν θα σε πείσω.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ