Cosmic Telegram

Τα Ζώδια της Κυριακής 29.10.2023

Φαίνεται πως έχεις μία ιδιαίτερα δημιουργική διάθεση, Ταύρε

Αγγελική Μανουσάκη
Αγγελική Μανουσάκη
5’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Αγγελική Μανουσάκη - Ζώδια - Αστρολογικές Προβλέψεις

Τα Ζώδια της Κυριακής 29.10.2023: Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις από την Αγγελική Μανουσάκη

Κριός
Οι αποφάσεις που παίρνεις φαίνεται πως έχουν και κάποιες συνέπειες, Κριέ. Σήμερα θα παρατηρήσεις πως το πρόγραμμα και η καθημερινότητά σου θα τσουλήσουν με μεγάλη ευκολία, καθώς έχεις μία σχετικά καλή διάθεση για να ανταπεξέλθεις σε όλα αυτά που σου ζητούνται! Αυτό που θα χρειαστεί ιδιαίτερη προσοχή αφορά και πάλι το οικονομικό σου… Μπορεί να παρουσιαστεί μία καλή ευκαιρία για ένα γρήγορο εισόδημα, από το πουθενά, που θα τραβήξει το ενδιαφέρον σου και θα σε παρακινήσει να κινηθείς γρήγορα. Βιαστικές συζητήσεις, συμφωνίες χωρίς ιδιαίτερες διευκρινίσεις και με τα ψιλά γράμματα να περνάνε στο ντούκου, το λες και huge ρίσκο, δεν νομίζει; Από την άλλη, σήμερα μπορείς να κάνεις έναν διακανονισμό των οικονομικών σου υποχρεώσεων, κάτι που θα σου διώξει κάπως ένα σημαντικό βάρος.

Ταύρος
Σήμερα φαίνεται πως έχεις μία ιδιαίτερα δημιουργική διάθεση, Ταύρε, καθώς η έμπνευση σού χτυπάει κάπως την πόρτα και σκοπεύεις να το αξιοποιήσεις αυτό! Βέβαια, σήμερα φαίνεται πως ο τρόπος με τον οποίον επικοινωνείς με τους άλλους έχει μία ένταση, μία επιθετικότητα και μία διάθεση να φέρεις ξανά στο προσκήνιο ζητήματα από το παρελθόν, είτε για να τα λύσεις είτε για να πετάξεις τις μπηχτές σου, κάτι που περίμενες καιρό να κάνεις! Επίσης, σήμερα μπορεί να σου παρουσιαστούν διάφορες ευκαιρίες, είτε επαγγελματικές είτε συναισθηματικές είτε μπορεί να δουλέψεις κάποια κομμάτια του εαυτού σου προς το καλύτερο! Το πρόσημο αυτού του κομματιού είναι θετικό, να ξέρεις! Τώρα για το υπόλοιπο, χρειάζεται να κινηθείς με ιδιαίτερη προσοχή, για να μην έχεις θεματάκια…

Δίδυμοι
Σήμερα προσπάθησε να καταπολεμήσεις αυτή την ένταση που βιώνεις μέσα από την προσφορά σου προς τους άλλους, Δίδυμε. Γίνεσαι αρκετά υποστηρικτικός, έχεις τη διάθεση να προσφέρεις στους άλλους και να τους βοηθήσεις όσο καλύτερα μπορείς, καθώς αποφασίζεις να ενισχύσεις την ψυχολογία σου με αυτόν τον τρόπο! Θα σε βοηθήσει βέβαια και η σκέψη «τελικά υπάρχουν χειρότερα και από τα δικά μου»… Κακό μεν σαν σκέψη, καλό για την ψυχολογία σου… Όπως και να ‘χει, φαίνεται πως βρίσκεις διάφορους τρόπους να το κάνεις αυτό. Επίσης, μέσα από τη δουλειά φαίνεται πως βρίσκεις και μία διέξοδο. Πιθανότατα κάποια συνάντηση με συναδέλφους θα σε βγάλει από το σπίτι. Ή μια μικρή απόδραση σε ένα κοντινό προορισμό είναι επίσης κάτι που θα σε τονώσει ψυχολογικά σήμερα!

Καρκίνος
Σήμερα φαίνεται πως κινείσαι προς εντελώς διαφορετική κατεύθυνση όσον αφορά τα πράγματα που θέλεις να κάνεις, Καρκίνε. Έχεις μία πολύ θετική διάθεση και βρίσκεις ένα σημαντικό κίνητρο για να επενδύσεις πάνω σε νέα πράγματα, να μάθεις για αυτά και να τα κάνεις κτήμα σου! Αυτή η αλλαγή στη συμπεριφορά σου φαίνεται και από τον τρόπο που μιλάς. Γίνεσαι ακόμα πιο γλυκός, πρόσχαρος και φαίνεται να αντιλαμβάνεσαι και να έχεις μία επικοινωνία που θυμίζει αρκετά φλερτ… Πέρα όμως από αυτό, φίλοι φαίνεται πως θα σου δώσουν ευκαιρίες αλλά και υποστήριξη στο να κυνηγήσεις τους στόχους σου και να εξελιχθείς, τόσο επαγγελματικά όσο και σαν προσωπικότητα! Το γεγονός ότι νιώθεις μία έντονη κινητικότητα μέσα σου και μπορεί να βρεις έμπνευση σε πολλά, σου δίνει ένα παραπάνω κίνητρο να δεις την κάθε ευκαιρία που σου παρουσιάζεται πιο σοβαρά!

Λέων
Και εκεί που νομίζεις πως το πράγμα έχει κολλήσει και πως βρίσκεσαι σε κάποιο αδιέξοδο, Λέοντα, σήμερα έρχεται κάτι να σε ταρακουνήσει και να σε κάνει να συνεχίζεις να δουλεύεις πάνω στους επαγγελματικούς σου στόχους! Το κομμάτι της εξέλιξής σου δεν έχει σταματήσει, απλά έπρεπε να δώσεις λίγο χρόνο σε κάποιες καταστάσεις! Έτσι, καθώς η ψυχολογία σου κινείται με έναν περίεργο τρόπο, τον οποίο ούτε κι εσύ μπορείς να καταλάβεις, έρχεται ένα γεγονός στη δουλειά –πιθανότατα κάποια νέα συνεργασία με δυνατότητα μεγάλης εξέλιξης– που θα σε μποουστάρει και θα σε ανεβάσει ψυχολογικά! Αυτό που χρειάζεται να προσέξεις είναι να μην καταβάλεις υπερβάλλοντα ζήλο και στα ζητήματα που αφορούν το σπίτι… Γιατί εκεί παραμένεις λίγο στα ίδια επίπεδα συμπεριφοράς…

Παρθένος
Ενώ ο τρόπος με τον οποίον επικοινωνείς και επιλέγεις να ξεκαθαρίζεις κάποια πράγματα είναι άμεσος και απόλυτα ξεκάθαρος, Παρθένε, φαίνεται πως μέσα σου έχεις την ελπίδα ότι και οι άλλοι θα σε βοηθήσουν αρκετά σε αυτό το κομμάτι… Κάτι που όντως σήμερα συμβαίνει καθώς ζητήματα που φαίνεται πως σε δυσκολεύουν γίνονται σχεδόν αυτόματα! Το γεγονός ότι αυτό μπορεί να σε σοκάρει είναι λογικό επειδή το μυαλό σου είναι κολλημένο στο ότι δεν πρόκειται να συμβεί αυτό που θέλεις. Σήμερα κράτα κατά νου ότι φαίνεσαι αρκετά επιθετικός προς τους άλλους, κάτι που σίγουρα δεν το θέλεις. Επίσης, μπορεί να σκάσει από το πουθενά και καμιά πρόταση και κάποιο ταξιδάκι… Μην το απορρίψεις έτσι απλά! Φαίνεται πως έχει κάτι καλό να σου δώσει…!

Ζυγός
Σήμερα έχεις μία έντονη διάθεση να φλερτάρεις, Ζυγέ! Ειδικά αν είσαι μόνος, σήμερα αποφασίζεις να μπεις πολύ δυναμικά στο παιχνίδι και να ανταποκριθείς θετικά σε κάθε κομπλιμέντο που θα σου κάνουν! Επίσης, σήμερα δίνεις κι εσύ τον καλύτερό σου εαυτό στα κομπλιμέντα στους άλλους! Έχεις μία αποφασιστικότητα να δεις τα πράγματα αρκετά πιο θετικά, έστω και υποχρεωτικά, μπας κι αλλάξει το γούρι σου! Αυτό που θα χρειαστεί να προσέξεις ιδιαίτερα σήμερα είναι η οικονομική σου διαχείριση. Επιμένεις να κινείσαι βιαστικά και να βασίζεσαι σε πράγματα που σου υπόσχονται οι άλλοι, καθώς θέλεις ένα γρήγορο κέρδος! Πέρα από αυτό όμως, φαίνεται πως ξοδεύεις με μεγάλη ταχύτητα και αλόγιστα! Ό,τι αχρείαστο δεις το αγοράζεις! Κάτι που κάνει τη ζημιά του σε σημαντικό βαθμό…!

Σκορπιός
Φαίνεται πως το τοπίο ξεθολώνει αρκετά σήμερα, Σκορπιέ! Αντιλαμβάνεσαι καλύτερα τα πράγματα, καθώς ακούς απόψεις από ανθρώπους, κυρίως φίλους σου, που προσπαθούν να σε βοηθήσουν να ηρεμήσεις! Φαίνεται πως έχεις πάρει μία απόφαση να μείνεις μόνο με τους εκλεκτούς σου! Αυτό όμως είναι κάτι το δύσκολο στο κομμάτι των συναδέλφων καθώς, αν δεν είσαι εσύ το αφεντικό, δεν μπορείς να το καταφέρεις! Αυτό είναι κάτι το οποίο πρέπει να αποδεχτείς! Πέρα όμως από αυτό, σήμερα θα έχεις την ευκαιρία να λύσεις κάποια ζητήματα που σε ενοχλούν εδώ και καιρό με τη σχέση σου! Αρκεί να το κάνεις με ήπιο τρόπο και με ξεκάθαρα λόγια! Οι μπηχτές, τα καρφιά, οι σπόντες ή όπως αλλιώς θέλεις πες το δεν θα βοηθήσουν την κατάσταση…

Τοξότης
Φαίνεται πως είσαι σε μία διάθεση να δοκιμάσεις να αντιμετωπίσεις τελείως διαφορετικά το κομμάτι καθημερινότητα - ρουτίνα, Τοξότη! Παρά το γεγονός πως σιχαίνεσαι το συγκεκριμένο κομμάτι, φαίνεται πως αντιλαμβάνεσαι ότι αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής σου. Έτσι, θα προσπαθήσεις να το αντιμετωπίσεις αρκετά πιο θετικά, καθώς υπάρχει διάθεση να αναπροσαρμόσεις τους στόχους σου. Επίσης φαίνεται πως κι εσύ ο ίδιος καταλαβαίνεις την ανάγκη να αποκτήσεις μια θετική ή πιο ουδέτερη τουλάχιστον στάση απέναντι σε κάποια πράγματα, καθώς τον τελευταίο καιρό είσαι λες και σε έχει εγκαταλείψει η τύχη σου! Στην ουσία, αυτό που συμβαίνει είναι πως χρειάζεται να μεγαλώσεις… Και αυτό είναι κάτι που το συνειδητοποιείς ακόμη πιο έντονα σήμερα!

Αιγόκερως
Η αλήθεια είναι πως και σήμερα ψάχνεις να βρεις ένα κίνητρο, Αιγόκερε! Κάτι που θα σε κάνει να συνεχίσεις να εργάζεσαι και θα σε αποτρέψει από το να βρεις ένα διαφορετικό αντικείμενο για να ασχοληθείς! Κάποιες εξελίξεις σε ζητήματα επαγγελματικά φαίνεται πως δεν σε έχουν ικανοποιήσει και τόσο… Κάτι που πιθανότητα εντείνει την απογοήτευσή σου! Μέσα στην ημέρα όμως, θα υπάρξουν μικρές εκλάμψεις θετικότητας, καθώς μπορεί μέσα στην σκέψη σου να βρεις και κάποια θετικά στοιχεία στις εξελίξεις που είχες! Αυτό που χρειάζεται να κρατήσεις σήμερα κατά νου είναι πως για να φτάσεις στους στόχους σου πρέπει να πας βήμα βήμα, ακόμα κι αν έχεις συνηθίσει διαφορετικά! Τέλος, προσπάθησε να μην απορρίψει την υποστήριξη των φίλων σου, ακόμα και αν νιώθεις πως αυτά που σου λένε είναι πολύ αυστηρά!

Υδροχόος
Στην προσπάθειά σου να ξεφύγεις από κάποια σοβαρά ζητήματα που κινούνται αυτή την περίοδο μέσα στο σπίτι σου και μπορεί να σχετίζονται με μέλη της οικογένεια σου, Υδροχόοι, σήμερα φαίνεται πως ρίχνεις ένα μεγάλο μέρος της διάθεσής σου αλλά και της προσοχής σου στη δουλειά! Ενώ θα έπρεπε να εστιάσεις στα ζητήματα αυτά και να τα λύσεις… Πιθανότατα όμως, επειδή η λύση φαίνεται πως θα βρεθεί από το πουθενά, σαν από μηχανής θεός, βασίζεσαι σε αυτό και προτιμάς να ασχοληθείς με κάτι το οποίο είτε μπορείς να καταλάβεις καλύτερα είτε νιώθεις πως σε απασχολεί περισσότερο! Προσπάθησε να κρατήσεις χαμηλούς τόνους, καθώς ο τρόπος με τον οποίον επικοινωνείς με τους άλλους φαίνεται να γίνεται αντιληπτός από τους άλλους ως εριστικός.

Ιχθύες
Σήμερα φαίνεται πως έχεις μία ταχύτητα στον τρόπο που αντιλαμβάνεσαι τα πράγματα, Ιχθύ! Αυτό από τη μία είναι ένα θετικό στοιχείο, καθώς δεν χρειάζεσαι πολλές λεπτομέρειες για να κατανοήσεις τι σου λένε οι άλλοι. Φαίνεται σα να είσαι περισσότερο συντονισμένος! Από την άλλη όμως αυτό μπορεί να σε οδηγήσει σε βιαστικά συμπεράσματα… Το γεγονός ότι μπορεί να μη ζητήσεις εξηγήσεις πάνω σε κάτι το οποίο δεν κατάλαβες, μπορεί να δημιουργήσει παρεξηγήσεις από το πουθενά! Ωστόσο, φαίνεται πως κάτι σιλικόνη στο παρατσάκ από αυτές τις παρεξηγήσεις, έστω και την τελευταία στιγμή! Σήμερα θα παρουσιαστεί μία ευκαιρία να οργανώσεις ένα ταξιδάκι! Μπορεί να μη γίνει τώρα, όμως η πρόταση πέφτει στο τραπέζι, πιθανότατα κι από εσένα τον ίδιο, για μια μικρή απόδραση ακόμη και στο εξωτερικό!

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ