Cosmic Telegram

Τα Ζώδια της Παρασκευής 27.10.2023

Οι ρυθμοί στη δουλειά ανεβαίνουν σήμερα, Σκορπιέ

Αγγελική Μανουσάκη
Αγγελική Μανουσάκη
5’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις από την Αγγελική Μανουσάκη

Τα Ζώδια της Παρασκευής 27.10.2023: Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις από την Αγγελική Μανουσάκη

Κριός
Άλλη μια περίεργη μέρα φαίνεται πως ξεκινάει και σήμερα, Κριέ… Ενώ έχεις την επιθυμία να τακτοποιήσεις κάποιες δουλειές και να παραμείνεις πιστός στο πρόγραμμα της καθημερινότητάς σου, φαίνεται πως όλο αυτό σου δημιουργεί μία εσωτερική πίεση, μία τάση φυγής! Έχεις μία ανάγκη για μία αλλαγή! Ψάχνεις να βρεις έναν τρόπο διαφυγής από όλη αυτή τη ρουτίνα, κάτι που είναι αρκετά δύσκολο δεδομένων των καταστάσεων γύρω σου! Και εκεί δημιουργείται η εσωτερική σύγκρουση, καθώς αντιλαμβάνεσαι πως δεν μπορείς να ξεφύγεις από όλο αυτό! Δεν σε αφήνουν οι ευθύνες και υποχρεώσεις! Είναι σα να σου λένε «πρώτα θα τακτοποιήσεις και μετά θα χαλαρώσεις»! Η μέρα έχει μια τέτοια ένταση σήμερα…!

Ταύρος
Ενώ υπάρχουν αρκετές προτάσεις για να βγεις και να περάσεις καλά με την παρέα σου ή με κάποιο φλερτ που υπάρχει στην ατμόσφαιρα, Ταύρε, εσύ επιλέγεις να απομονωθείς! Να πάρεις χρόνο για τον εαυτό σου, να προσπαθήσεις να χαλαρώσεις και να απολαύσεις για λίγο την ησυχία σου μετά από μία γεμάτη και έντονη εβδομάδα! Η αλήθεια είναι πως σήμερα αντιλαμβάνεσαι τα πράγματα κάπως έντονα, καθώς στο μυαλό σου γυρίζουν διάφορα περιστατικά που έχουν συμβεί με φίλους και θα ήθελες ιδανικά να τα λύσεις… Μικροπαρεξηγήσεις, το βεβαρυμένο πρόγραμμα που σε ανάγκασε να ακυρώσεις κάποιες συναντήσεις ή ανάγκασε τους φίλους σου να το κάνουν, μία ανάγκη για καλλιτεχνική έκφραση που δεν βγαίνει χρωματίζουν ανάλογα την ημέρα σου… Και όπως καταλαβαίνεις, πιστεύεις πως δεν θα είσαι καλή παρέα. Κάτι που δεν ισχύει, αλλά εντάξει!

Δίδυμοι
Πολύ σημαντικό στοιχείο μέσα στην ημέρα σου, Δίδυμε, θα είναι οι φίλοι σου! Σήμερα η κατάσταση είναι ιδιαίτερα περίεργη, καθώς υπάρχουν κάποια ζητήματα που σε στεναχωρούν, που σε ρίχνουν ψυχολογικά και δημιουργούν ένα περίεργο κλίμα μέσα στην οικογένεια. Είναι όμως και η κατάσταση στα επαγγελματικά, ενώ φαίνεται να κινείται, αντιλαμβάνεσαι πως χρειάζεται περισσότερος χρόνος για να φτάσεις εκεί που θέλεις! Και δε φημίζεσαι για την υπομονή σου… Έτσι σήμερα, για άλλη μία μέρα φαίνεται να σφίγγεις τα δόντια και να προσπαθείς να κρατήσεις ένα χαμόγελο ζωγραφισμένο στο πρόσωπο σου για να βγει κι αυτή η μέρα… Χρειάζεται λίγη προσοχή, καθώς πάνω στον αυθορμητισμό σου μπορεί να πεις πράγματα που δεν θα έπρεπε…

Καρκίνος
Αυτό στο οποίο πρέπει να μείνεις σήμερα αφοσιωμένος, Καρκίνε, είναι οι επαγγελματικοί σου στόχοι και η επαγγελματική σου εξέλιξη! Θα υπάρξουν αρκετά γεγονότα και πιθανές συζητήσεις μέσα στην ημέρα, οι οποίες θα προσπαθήσουν να σε αποθαρρύνουν και να σε κάνουν να γυρίσεις στην προηγούμενη κατάσταση που ήσουν… Κάτι το οποίο δεν πρέπει να επιτρέψεις, πόσο μάλλον να δεχτείς! Και ενώ προσπαθείς να κρατήσεις χαμηλούς τόνους και να επικοινωνήσεις με όμορφο τρόπο τα συναισθήματά που σου δημιουργούνται από όλη αυτή την κατάσταση, δεν σε αφήνουν να ηρεμήσεις! Θα νιώσεις πως πλέον δεν μπορείς να κρατηθείς και θα πεις πράγματα έξω από τα δόντια! Ωμές αλήθειες που μπορεί να βλάψουν τις διαπροσωπικές σου σχέσεις! Προσπάθησε να μην ξεστομίσεις πράγματα απερίσκεπτα!

Λέων
Το πρόβλημα με την πάρτη σου σήμερα, Λέοντα, είναι πως επιμένεις σε μεθόδους, τακτικές αλλά και πεποιθήσεις οι οποίες βλέπεις πως δεν σε εξυπηρετούν! Το πείσμα σου σήμερα φτάνει ταβάνι! Επιμένεις πάνω σε ζητήματα τα οποία σχετίζονται τόσο με το οικονομικό κομμάτι όσο και με τον τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίζεις τα προβλήματα που προκύπτουν! Σήμερα οι γύρω σου θα καταλάβουν πόσο άκαμπτος μπορείς να γίνεις, ειδικά όταν προσπαθείς να καταφέρεις κάτι συγκεκριμένο που έχεις στο μυαλό σου! Φυσικά, μέσα στην ημέρα εφόσον ηρεμήσει κατάσταση, θα καταλάβεις πως όλο αυτό ήταν λάθος και έβγαλες προς τα έξω μία εικόνα εντελώς διαφορετική από αυτή που μπορεί να έχουν, τουλάχιστον οι δικοί σου άνθρωποι… Η μέρα χρειάζεται ψυχραιμία, οργάνωση και προσεκτικούς χειρισμούς! Όχι παιχνίδια εξουσίας και επιβλητικές συμπεριφορές!

Παρθένος
Σήμερα χρειάζεται να είσαι αρκετά προσεκτικός στον τρόπο με τον οποίον θα προσπαθήσεις να τακτοποιήσεις τις οικονομικές σου υποχρεώσεις, Παρθένε! Δε χρειάζεται να βιάζεσαι, μην μπαίνεις στην διαδικασία να ξεκινήσεις καινούργιες δουλειές πριν ολοκληρώσεις αυτές που έχεις ήδη ανοίξει και γενικά προσπάθησε να τηρήσεις το πρόγραμμα όπως το έφτιαξες εξαρχής! Θα παρατηρήσεις πως σήμερα αυτό είναι κάτι δύσκολο, όμως μέσα από μία ψύχραιμη αντιμετώπιση θα μπορέσεις να τα βάλεις και πάλι σε μία σειρά! Σήμερα έχεις και τις στενές σου συναισθηματικά, νιώθεις κάπως πεσμένος και ίσως γι’ αυτό προσπαθείς να ξεσπάσεις σε δουλειές… Επίσης, δεν χρειάζεται να θέτεις αυστηρά όρια στους άλλους! Χαλάρωσε το, τουλάχιστον για σήμερα…!

Ζυγός
Ποιος είναι ο τρόπος με τον οποίο αντιμετωπίζει σήμερα τους άλλους, Ζυγέ; Ποια είναι η στάση σου απέναντι στους συναδέλφους σου στη δουλειά; Και το ακόμα κυριότερο για την ψυχοσύνθεσή σου, πώς συμπεριφέρεσαι στη σχέση σου; Όλα αυτά είναι ερωτήματα που σήμερα θα πιάσεις τον εαυτό σου να προσπαθεί να τα απαντήσει μέσα στο κεφάλι σου! Όλα έρχονται στο προσκήνιο και σκάνε μπροστά σου από το πουθενά. Στο εντελώς ξαφνικό! Τρως μία φλασιά και αποφασίζεις πως πρέπει να τα εξετάσεις όλα αυτά και πάλι! Από τη μια αντιλαμβάνεσαι πως πρέπει να βάλεις όρια, ενώ από την άλλη φοβάσαι το κλασικό: ότι θα μείνεις μόνος ή θα απομονωθείς από τους άλλους… Ένα μεγάλο δίλημμα: να κάνεις το βήμα προς την ανεξαρτησία ή να συνεχίσεις σε μια κατάσταση που σε κρατά μέλος της ομάδας, αλλά προβληματισμένο; Για μένα η απάντηση σήμερα είναι μονόδρομος… Για σένα;

Σκορπιός
Οι ρυθμοί στη δουλειά ανεβαίνουν σήμερα, Σκορπιέ! Οι απαιτήσεις γίνονται περισσότερες κι εσύ νιώθεις πως πιέζεσαι από το βάρος των υποχρεώσεων! Από τη μία, χρειάζεται να βάλεις σε μία σειρά τα πλάνα σου και τον τρόπο με τον οποίον μπορείς να κάνεις τη δουλειά σου όσο πιο δημιουργικά μπορείς, ενώ από την άλλη επαφές με φίλους που αφορούν κάποια επαγγελματικά project φαίνεται πως χωλαίνουν σήμερα… Καλό θα ήταν να ξεκαθαρίσεις όλα τα σκοτεινά σημεία πριν αποφασίσεις να οριστικοποιήσεις την όποια συνεργασία! Μπορεί να νιώθεις το μέσα σου να βράζει από ενέργεια και να θέλεις να δράσεις, όμως καλό θα είναι να περιμένεις να ξεκαθαρίσουν τα πράγματα πριν κάνεις το οτιδήποτε! Επίσης, υπάρχουν δεύτερες σκέψεις για τα ζητήματα αυτά, τις οποίες όσο τροφοδοτείς τόσο θα σε μπερδεύουν!

Τοξότης
 Έντονη επιθυμία για να χαλαρώσεις από όλα αυτά που περνάς, Τοξότη! Σήμερα προσπάθησε να βρεις μία μικρή διέξοδο για να μπορέσεις να ξεφύγεις από όλα τα πρέπει και όλα αυτά που νιώθεις πως σε στριμώχνουν καθημερινά στη γωνία! Η πίεση στη δουλειά είναι αρκετοί και σήμερα, καθώς καλείσαι να ανταπεξέλθεις σε πολλές απαιτήσεις μόνος σου, ενώ στο σπίτι υπάρχουν διάφορα ζητήματα τα οποία πρέπει να διευθετήσεις άμεσα! Όλη αυτή η θεωρία περί ελευθερίας κινήσεων δημιουργεί ένα πρόβλημα, καθώς υπάρχουν πράγματα τα οποία όσο παραμένουν ακατάστατα, τόσο μεγαλύτερο πρόβλημα θα σου δημιουργούν! Πότε θα το καταλάβεις αυτό δεν ξέρω…! Και γενικά, προσπάθησε σήμερα να δείξεις ρυθμούς! Είναι πολύ σημαντικό να δίνεις χρόνο στον εαυτό σου να ξεκουράζεται, σωματικά και ψυχολογικά!

Αιγόκερως
Σήμερα νιώθεις αρκετά πιεσμένος, Αιγόκερε… Υπάρχουν τόσα πολλά πράγματα που πρέπει να τακτοποιήσεις, οι υποχρεώσεις είναι αρκετές και η ψυχολογική σου κατάσταση είναι ιδιαίτερα τεταμένη… Κάτι που δε σου δίνει ένα καθαρό μυαλό για να μπορέσεις να λειτουργήσεις σωστά! Από τη μία, το πιθανότερο σενάριο είναι πως θα αποφασίσεις να λειτουργήσεις μηχανικά, καταπιέζοντας όλα αυτά που νιώθεις! Υπάρχει όμως και η μικρότερη πιθανότητα να προσπαθήσεις να διαχειριστείς το συναίσθημα σου… Πολύ σημαντικό ρόλο παίζει και η κατάσταση που επικρατεί στο σπίτι ή οι σχέσεις που υπάρχουν με την οικογένεια. Κάποια πράγματα τα αντιλαμβάνεσαι σαν μία προσπάθεια να σου επιβληθούν, κάτι το οποίο δεν μπορείς να ανεχθείς εκ φύσεως! Σήμερα φαίνεται πως βρίσκεσαι σε ένα αδιέξοδο, το οποίο προκύπτει από την υπερανάλυση του κάνεις μέσα στο κεφάλι σου!

Υδροχόος
Το ζόρι συνεχίζεται και σήμερα, Υδροχόε, απλά πλέον φανερώνεται μέσα από τον τρόπο που μιλάς… Το γεγονός ότι σήμερα δεν έχεις διάθεση για πολλές συζητήσεις, ότι προτιμάς να περνάς χρόνο μόνος σου και περιορίζεις την επικοινωνία σου στα απολύτως απαραίτητα δείχνουν πως η ατμόσφαιρα μυρίζει μπαρούτι… Η αλήθεια είναι πως είσαι αρκετά σκεπτικός, καθώς έχεις πολλά ζητήματα μέσα στο κεφάλι σου, τα οποία είναι αρκετά ξεκάθαρα για το πως πρέπει να λυθούν! Αυτό που σε ζορίζει είναι η αδυναμία ευελιξίας ή το γεγονός ότι δεν μπορείς να κάνεις αυτό που είχες σκεφτεί εξαρχής! Καθαρή αντίδραση δηλαδή! Προσπάθησε να τακτοποιήσεις οικονομικά ζητήματα οπωσδήποτε! Πέρα από αυτό σήμερα δεν έχεις και ιδιαίτερη διάθεση για πολλές επαφές με το αμόρε… Θέλεις λίγο το χώρο σου!

Ιχθύες
Έρχεται και πάλι αυτή η στιγμή, Ιχθύ, κατά την οποία μπαίνεις σε μία φάση αξιολόγησης του οικονομικού σου… Μία φάση η οποία δεν είναι και η καλύτερη σου, καθώς ανακαλύπτεις σπατάλες, πιθανές κακοδιαχειρίσεις και αναγκάζεσαι σήμερα να βάλεις ένα καινούργιο πρόγραμμα μπροστά, να δοκιμάσεις κάτι νέο μπας και μπορέσεις να δικαιολογήσεις κάποια πράγματα ή να ξεκινήσεις να μαζεύεις τίποτα γιατί… δε σε βλέπω και πολύ καλά! Από την άλλη, φαίνεται πως περιμένεις κάποιες απαντήσεις! Ίσως να προσπαθείς μέσα από τους άλλους να βρεις κι εσύ τη δική σου θέση σε κάποιες καταστάσεις… Κάτι που δείχνει την άρνηση σου να αναλάβεις τις ευθύνες που σου αναλογούν… Έννοια σου και αυτό δεν θα συμβεί! Θέλεις δεν θέλεις, αυτά που σου αναλογούν θα τα επωμισθείς!

 

 

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ