Cosmic Telegram

Τα Ζώδια της Πέμπτης 26.10.2023

Από τη μία δίνεις τον καλύτερό σου εαυτό στη δουλειά σου και παλεύεις να κρατήσεις την καθημερινότητα σου σε μία ισορροπία, Ζυγέ

Αγγελική Μανουσάκη
Αγγελική Μανουσάκη
6’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις από την Αγγελική Μανουσάκη

Τα Ζώδια της Πέμπτης 26.10.2023: Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις από την Αγγελική Μανουσάκη

Κριός
Ο μόνος τρόπος για να μην πεις σήμερα όλα αυτά που δεν έχεις πει μέχρι τώρα – πράγμα που μου κάνει ειλικρινά εντύπωση – είναι να κρατήσεις αποστάσεις από όλους και από όλα, Κριέ! Παρά το γεγονός ότι προσπαθείς να διατηρήσεις μία θετική διάθεση, παλεύεις τόσο μέσα σου όσο και έξω σου για να έχεις μία τυπική ηρεμία, νιώθεις πως δεν υπάρχει κάτι πάνω στο οποίο μπορείς να στηριχτείς! Και αυτό από τη μία σε θυμώνει, ενώ από την άλλη σου δημιουργεί και ένα αίσθημα απελπισίας! Δεν γίνεται να το πω πιο ευγενικά… Η μέρα σε θέλει αρκετά δραστήριο, χωμένο μέσα στη δουλειά σου, έτοιμο να κυνηγήσεις και να κλείσεις νέες οικονομικές συμφωνίες! Παρασκηνιακά όμως, όλο αυτό είναι μία υποσυνείδητη επιθυμία να κρατήσεις αποστάσεις από ανθρώπους μέσα στον κύκλο σου, που σε φορτίζουν συναισθηματικά και σήμερα!

Ταύρος
Σήμερα σου δημιουργείται η ανάγκη να έρθεις πιο κοντά με τους συνεργάτες σου και να σχηματίσεις φιλίες μέσα στον επαγγελματικό χώρο, Ταύρε! Το ενδεχόμενο να βρίσκεσαι σε ένα επαγγελματικό πλαίσιο, το οποίο δεν σου προσφέρει μία ασφάλεια και μία ψυχολογική ισορροπία, σε ταράζει αρκετά! Έτσι, η επιθυμία σου για δικτύωση είναι αρκετά έντονη σήμερα και κάνεις φιλότιμες προσπάθειες για να έρθεις πιο κοντά με τους συναδέλφους σου! Καλό θα ήταν να μην επιμείνεις με τα άτομα τα οποία σου κάνουν ξεκάθαρο, είτε άμεσα είτε έμμεσα, το ότι θέλουν αποστάσεις. Είτε αυτό φορά εσένα ξεκάθαρα, είτε είναι έτσι σαν άνθρωποι γενικά! Το να πιέσεις καταστάσεις δεν θα σε βοηθήσει τους σένα. Αντιθέτως, μπορεί να κάνει την κατάσταση χειρότερη από ότι είναι ήδη!

Δίδυμοι
Ενώ βλέπεις πως αναγνωρίζεται η προσπάθεια σου και τα εύσημα από ανώτερους σου αρχίζουν και έρχονται, Δίδυμε, εσύ επιλέγεις να τα αντιμετωπίζεις αρκετά επιφυλακτικά και να κρατάς μικρό καλάθι… Από τη μία, αυτό είναι καλό γιατί στην περίπτωση που κάτι αλλάξει έστω και την τελευταία στιγμή δεν θα απογοητευτείς, ενώ από την άλλη αυτό φαίνεται πως δημιουργεί ένα φρένο στο να το πας ένα βήμα παρακάτω. Στο να προσπαθήσεις λίγο περισσότερο ή να δώσεις εύσημα στον εαυτό σου πως όντως κάνεις πολύ καλή δουλειά! Ο ρυθμός σου στη δουλειά σου παραμένει αμείωτος, νιώθεις πως το πρόγραμμα σου είναι αρκετά φορτωμένο αλλά δεν σταματάς πουθενά! Νέες επαγγελματικές επαφές πιθανότατα σήμερα, που θα ανοίξουν και θα σου φέρουν ίσως περισσότερη δουλειά!

Καρκίνος
Το καινούργιο κεφάλαιο που άνοιξε πριν από λίγες ημέρες, Καρκίνε, φαίνεται πως φέρνει σε μία νέα κατάσταση την καθημερινότητα σου και τον τρόπο με τον οποίον αποφασίσεις να αντιμετωπίζεις πλέον τα γεγονότα! Έτσι, καθώς βρίσκεσαι μπροστά από μία μεγάλη αλλαγή, το μέγεθος της οποίας δεν είχες υπολογίσει, σου δημιουργείται ένα δίλημμα… Από τη μία σκέφτεσαι μήπως είναι καλύτερα να το σταματήσεις και να επανέλθεις στην προηγούμενη υποτιθέμενη ισορροπημένη, αλλά γνώριμή σου κατάσταση, ενώ από την άλλη σε δελεάζει αρκετά η επιλογή να το ζήσεις και να δεις πού θα σε βγάλει όλη αυτή η φάση! Μέσα σου κλίνεις περισσότερο προς το δεύτερο, αρκεί να μην ενδώσεις σε πιθανούς συναισθηματικούς και ψυχολογικούς εκβιασμούς που θα δεχτείς με τη μορφή μπηχτών από δικούς σου ανθρώπους…

Λέων
Σήμερα είναι μία μέρα που όλα φαίνεται να σε αγχώνουν και να σε πιέζουν, Λέοντα! Από τη μία είναι το οικονομικό, το οποίο χρειάζεται να το έχεις συνεχώς υπό την εποπτεία σου. Από την άλλη είναι το γεγονός ότι προσπαθείς να διατηρήσεις ισορροπίες ανάμεσα στη δουλειά και σπίτι, να καλύψεις πολλές ανάγκες σε διαφορετικούς τομείς ταυτόχρονα, κάτι που σε πιέζει ακόμα περισσότερο… Και στην φράση «χρειάζεσαι λίγο χρόνο με τον εαυτό σου» η απάντηση που δίνεις είναι «μια χαρά είμαι, θα τα καταφέρω!» Ωστόσο, θέλω να ξέρεις πως κανένας δεν σου το λέει από λύπηση. Στο λένε από καθαρό ενδιαφέρον! Πέρα από αυτό όμως, φαίνεται πως σήμερα είσαι πρόθυμος να λάβεις δραστικά μέτρα, προκειμένου να κλείσουν, αν όχι όλα, τουλάχιστον τα περισσότερα ανοιχτά μέτωπα που αντιμετωπίζεις!

Παρθένος
Ενώ καταλαβαίνεις ότι χρειάζεται να δώσεις λίγη περισσότερη προσοχή στο κομμάτι της σχέσης σου, είτε με το αμόρε είτε με τους συνεργάτες σου, Παρθένε, εσύ εξακολουθείς να μένεις πιστός στο ότι πρέπει να λες τα πράγματα με το όνομά τους! Ή τουλάχιστον έτσι ονομάζεις εσύ την κριτική που ασκείς στους άλλους! Έτσι, σήμερα εκεί που πας να σώσεις την κατάσταση, εκεί είναι που μπορεί να την ισοπεδώσεις ολοκληρωτικά! Φαίνεται πως μιλάς αρκετά απερίσκεπτα, αφιλτράριστα και ευθέως, κάτι το οποίο αρκετοί από αυτούς που θα βρεθούν απέναντι σου δεν θα μπορέσουν να το διαχειριστούν! Αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα να αισθανθείς μία απόσταση! Κάτι που θα σε επηρεάσει συναισθηματικά και στην καλύτερη των περιπτώσεων, θα σε βάλει σε δεύτερες σκέψεις μήπως και το βελτιώσεις… Στη χειρότερη… άστο!

Ζυγός
Από τη μία δίνεις τον καλύτερό σου εαυτό στη δουλειά σου και παλεύεις να κρατήσεις την καθημερινότητα σου σε μία ισορροπία, Ζυγέ! Από την άλλη, το βάρος πέφτει στο οικονομικό σου, το οποίο έχει ιδιαίτερα ανεβοκατεβάσματά, κάτι που σε προβληματίζει αρκετά! Δεν είναι τόσο το ότι κάνεις αχρείαστα έξοδα, όσο το γεγονός ότι προκύπτουν διάφορες τρύπες από το πουθενά, ή υποχρεώσεις από το παρελθόν που δεν είχες τακτοποιήσει, που έρχονται ξανά στο προσκήνιο και σε βγάζουν εκτός προϋπολογισμού! Σήμερα είναι πολύ πιθανό να μπεις στον πειρασμό να δοκιμάσεις κάτι εντελώς διαφορετικό, που μπορεί να φαίνεται θετικό στο να σε ενισχύσει οικονομικά! Δοκίμασε να το σκεφτείς δεύτερη φορά, καθώς η βιασύνη δεν είναι καλός σύμβουλος! Το ακούς αλλά δεν το καταλαβαίνεις!

Σκορπιός
Από τη μία, Σκορπιέ, φαίνεται πως λαμβάνεις θετικά μηνύματα για το επαγγελματικό σου κομμάτι είτε μέσα από νέες προτάσεις είτε από νέα project σε ήδη υπάρχουσες συνεργασίες σου! Αυτό είναι το θετικό κομμάτι της ημέρας, πάνω στο οποίο χρειάζεται να εστιάσεις περισσότερο! Από την άλλη, αισθάνεσαι πως υπάρχει ένα δημιουργικό μπλοκάρισμα! Μία αδυναμία προσωπικής έκφρασης, καθώς θεωρείς πως αυτό θα φέρει εμπόδια στα επαγγελματικά σου, ειδικά αν είσαι άτομο που ασχολείται με καλλιτεχνικά αντικείμενα! Ενώ θέλεις να προσφέρεις, να δώσεις μία διαφορετική, εναλλακτική άποψη, νιώθεις πως κάτι σε κρατάει πίσω και σου βάζει ένα φρένο! Στην προσπάθειά σου να διαπραγματευτείς κάποια πράγματα, καλό θα είναι να κρατήσεις ήπιους τόνους και μέσα από ξεκάθαρα λόγια να ζητήσεις αυτό που θέλεις!

Τοξότης
Μία μέρα που φαίνεται να σε γεμίζει ιδιαίτερα με στρες η Πέμπτη, Τοξότη… Ενώ προσπαθείς να τακτοποιήσεις διάφορα ζητήματα με το σπίτι, να καθησυχάσεις τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειάς σου πως δεν συμβαίνει κάτι σοβαρό και απλά είσαι πηγμένος, ενώ παράλληλα προσπαθείς να βάλεις και σε μία σειρά την δική σου ψυχολογική κατάσταση, σήμερα φαίνεται πως φτάνεις στο μη περαιτέρω! Η πίεση που βιώνεις είναι αρκετά μεγάλη και η ανάγκη σου να ξεσπάσεις ακόμα μεγαλύτερη! Υπάρχει μία πιθανότητα να βρεις έναν καλό ακροατή στο πρόσωπο του συντρόφου σου, αρκεί να μην παρασυρθείς και αρχίσεις τις άμεσες επιθέσεις, αποδίδοντάς του ευθύνες! Δεν θα σου πω να φερθείς με ψυχραιμία, γιατί είναι κάτι που σήμερα δεν υπάρχει στο κεφάλι σου καθόλου! Άπλα δοκίμασε να κρατήσεις χαμηλούς τόνους!

Αιγόκερως
Το γεγονός ότι πολλές φορές λες τα πράγματα με το όνομά τους, χωρίς να σκέφτεσαι το πως μπορεί να νιώσει ο άλλος, Αιγόκερε, είναι κάτι που συμβαίνει και σήμερα! Ο τρόπος με τον οποίον επικοινωνείς με φίλους, κοντινούς σου ανθρώπους και γενικά άτομα που γνωρίζεις πιθανότατα για πρώτη φορά, δείχνει την ωμότητα της φύσης σου! Κάτι που δημιουργεί αποστάσεις, ενώ εσύ δεν θέλεις κάτι τέτοιο… Μπορεί άθελα σου να φύγεις θέματα που οι άλλοι δεν θέλουν να μοιραστούν. Και η επιμονή σου να βοηθήσεις μπορεί να μεταφραστεί στα μάτια των άλλων ως μία μορφή πίεσης η δικής σου ανάγκης να αποδείξεις ότι έχεις δίκιο! Από την άλλη, κι εσύ αντιλαμβάνεσαι πως υπάρχει ένας ανταγωνισμός μέσα στην παρέα προς το πρόσωπό σου… Χωρίς να μπορείς να εστιάσεις στον λόγο ή στην πιθανή αιτία…

Υδροχόος
Ενώ και σήμερα το οικονομικό είναι αυτό που επικρατεί στο κεφάλι σου και φαίνεται να σε προβληματίζει περισσότερο, Υδροχόε, ένας εξίσου σημαντικός τομέας είναι η επαγγελματική σου σταδιοδρομία! Ενώ μπορεί να δυσκολεύεσαι στο να βρεις έναν τρόπο επικοινωνίας με συναδέλφους, να νιώθεις πως αντιμετωπίζεσαι λίγο απομονωτικά, σα να σε κρατάνε σε μία απόσταση οι υπόλοιποι, εσύ δεν το βάζεις κάτω και προσπαθείς ολοένα και περισσότερο να αποδείξεις την αξία σου πιο γρήγορα, πριν καν σου ζητηθεί! Αυτό από τη μία είναι καλό για εσένα, καθώς δείχνει μία διάθεση για δουλειά, από την άλλη όμως μπορεί να μεταφραστεί σαν μία βιασύνη για ανέλιξη μέσα στη δουλειά σου! Το ότι σε πιάνει το πείσμα σου είναι ένα θετικό σημάδι. Το ότι αποφασίζεις να μην το φιλτράρεις και απλά να δράσεις είναι το σημείο που χωλαίνει το πράγμα…

Ιχθύες
Σήμερα φαίνεται πως βρίσκεσαι σε μία φάση αναθεωρήσεις, Ιχθύ! Έχεις αρχίσει και εξετάζεις με ένα διαφορετικό μάτι τον τρόπο με τον οποίο προσεγγίζεις κάποιες καταστάσεις ή αναλύεις κάποιες εμπειρίες. Αφετέρου, φαίνεται πως η κοσμοθεωρία σου βρίσκεται υπό αναδόμηση – ανασυγκρότηση! Και ενώ δεν το θέλεις καθόλου, συνειδητοποιείς πως η κατάσταση ολοένα και σοβαρεύει! Σήμερα λοιπόν, μπορεί να βρεθείς μπροστά σε διλήμματα που αφορούν θέματα εργασιακά! Μπορεί να νιώσεις μία πίεση ότι πρέπει επιτέλους να πάρεις κάποιες σοβαρές αποφάσεις ή να αντιμετωπίσεις τα διάφορα περιστατικά πιο σοβαρά και με περισσότερη ωριμότητα! Μπορείς μέσα από την διαίσθηση σου να φτάσεις σε σωστές επιλογές, φτάνει να μην φερθείς παρορμητικά και βιαστικά!

 

 

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ