Cosmic Telegram

Τα Ζώδια της Τετάρτης 25.10.2023

Γίνεσαι πολύ προσεκτικός και καχύποπτος σήμερα, Λέοντα

Αγγελική Μανουσάκη
Αγγελική Μανουσάκη
5’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις από την Αγγελική Μανουσάκη

Τα Ζώδια της Τετάρτης 25.10.2023: Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις από την Αγγελική Μανουσάκη

Κριός
Εξακολουθείς να είσαι και σήμερα κάπως πιο απομονωμένος από τους γύρω σου, Κριέ. Χρειάζεσαι τον χώρο σου και τον χρόνο σου για να μπορέσεις να διαχειριστείς και να βάλεις σε μία σειρά λεπτομέρειες που έχεις συλλέξει από όλα αυτά που συμβαίνουν γύρω σου. Γενικώς, βρίσκεσαι σε μία αρκετά πιεσμένη φάση καθώς είναι πολλά αυτά που πρέπει να κάνεις και να τακτοποιήσεις διάφορους τομείς ταυτόχρονα, ενώ το ένστικτό σου φαίνεται να σε βασανίζει σήμερα παρά να σε βοηθά. Και αυτό γιατί επιλέγεις να αντισταθείς σθεναρά σε αυτά που σου λέει, χωρίς να δέχεσαι πως πρόκειται για κάτι καλύτερο από αυτό που έχεις στο κεφάλι σου. Αντιθέτως, σήμερα έχεις μία εντονότερη διάθεση να δουλέψεις πάνω σε πράγματα που νιώθεις πως σε περιορίζουν, είτε μέσω του άγχους είτε πυροδοτώντας κάποιες φοβίες σου.

Ταύρος
Από τη μία θέλεις να έρθεις πιο κοντά με τους φίλους σου, Ταύρε, από την άλλη όμως αναγνωρίζεις πως υπάρχουν κάποια ζητήματα τα οποία πρέπει να λυθούν. Σήμερα μπαίνεις στην διαδικασία να αναλάβεις αυτόν τον δύσκολο ρόλο, να αναφέρεις τουλάχιστον τη δική σου πλευρά και να προσπαθήσεις να λύσεις ζητήματα που έχουν δημιουργηθεί αλλά δεν έχουν ξεκαθαρίσει ακόμα. Το ένστικτό σου σού δείχνει προς τα πού πρέπει να κινηθείς και πιθανότατα με ποιον τρόπο μπορείς να λύσεις όσο γίνεται πιο αναίμακτα τις όποιες διαφορές έχουν δημιουργηθεί μέσα στην παρέα. Έχεις βέβαια και την επιθυμία να κάνεις κάτι αντίστοιχο και στο κομμάτι των συνεργατών σου, καθώς έτσι πιστεύεις πως θα γίνει πιο εύκολη και η δουλειά σου αλλά και γενικότερα η καθημερινότητά σου.

Δίδυμοι
Σήμερα νιώθεις πως πρέπει να κινηθείς αρκετά προσεκτικά και με την ίδια μεθοδικότητα όπως χθες όσον αφορά τα επαγγελματικά σου πλάνα, Δίδυμε. Η αλήθεια είναι πως σήμερα μπορείς να κινηθείς με μεγαλύτερη ευκολία, καθώς βγαίνει αυθόρμητα από μέσα σου το τι πρέπει να κάνεις. Η διαίσθησή σου σού δίνει οδηγίες για το πώς πρέπει να κινηθείς τι πρέπει να προσέξεις. Επίσης, το γεγονός ότι βρίσκεσαι σε μία διαδικασία παρατήρησης του κλίματος που επικρατεί στη δουλειά και των καινούργιων συναδέλφων σού δίνει περισσότερα στοιχεία που ίσως χρειάζεται να προσέξεις περισσότερο. Πάντως, έχεις μία διάθεση για δουλειά. Για να ξεσπάσεις κι εσύ κάπου.

Καρκίνος
Ενώ από τη μία έχεις τη διάθεση να περάσεις καλά, να χαλαρώσεις και να διασκεδάσεις, από την άλλη νιώθεις πως πρέπει να δεις κάποια πράγματα αρκετά πιο σοβαρά, Καρκίνε. Υπάρχει μία εσωτερική σύγκρουση μεταξύ θέλω και πρέπει που σου δημιουργεί μια εσωτερική σύγχυση, ένα μπέρδεμα. Έτσι, προσπαθείς να βάλεις σε μία σειρά τα πράγματα στο κεφάλι σου και να δεις προς τα πού πρέπει να κινηθείς. Πιθανότερο είναι πως θα κερδίσει το κομμάτι της ελευθερίας και της διασκέδασης. Μέσα σου όμως παραμένει η σκέψη πως κάποια στιγμή θα πρέπει να το μαζέψεις όλο αυτό και να αντιμετωπίσεις την κατάσταση κάπως πιο σοβαρά, εφόσον γεμίσεις τις μπαταρίες σου και χαλαρώσεις από την πίεση της καθημερινότητας που βιώνεις τον τελευταίο καιρό.

Λέων
Γίνεσαι πολύ προσεκτικός και καχύποπτος σήμερα, Λέοντα. Κάτι μέσα σου σού λέει πως χρειάζεται να είσαι αρκετά επιφυλακτικός με όσα ακούς αλλά και με όσα βλέπεις. Το ένστικτό σου είναι αρκετά δυνατό σήμερα και μπορείς με ευκολία να διακρίνεις κάποιον που προσπαθεί να σε εξαπατήσει ή να σε χρησιμοποιήσει για να κερδίσει κάτι. Είσαι και λίγο κάπως ψυχολογικά, καθώς διάφορα θέματα του σπιτιού που σε ταλαιπωρούν τις τελευταίες μέρες δεν έχουν τακτοποιηθεί ακόμα. Έτσι, σήμερα ίσως αποφασίσεις να βάλεις λίγο περισσότερο ενέργεια σε αυτό το κομμάτι μπας και στρώσει επιτέλους. Αυτό είναι και το βασικό σου κίνητρο σήμερα. Η επιθυμία σου να διορθώσεις καταστάσεις. Αυτό που χρειάζεται να προσέξεις είναι η υπερβολική σου επιθυμία που μπορεί να λειτουργήσει αντίθετα.

Παρθένος
Κάτι δεν σου αρέσει σήμερα, Παρθένε. Εδώ και καιρό παρατηρείς τον τρόπο με τον οποίον κινούνται οι συνεργάτες σου ή, σε πιο προσωπικό επίπεδο, τον τρόπο με τον οποίον επικοινωνείς με τη σχέση σου. Οι κεραίες σου κατά διαστήματα πιάνουν διάφορα, τα οποία όσο τα περνάς μέσα από το πρίσμα της λογικής και της υπερανάλυσης, δεν έχεις τη δυνατότητα να βγάλεις μία άκρη και να κατασταλάξεις σε ένα συμπέρασμα. Έτσι σήμερα έχεις τη διάθεση να μπεις σε μία ποιοτική ερευνητική διαδικασία, θέτοντας αυθόρμητες ερωτήσεις και κρατώντας σημειώσεις για τον τρόπο που απαντούν ή κινούνται οι άλλοι. Μπορεί να δυσκολεύεσαι να διατηρήσει την ψυχραιμία σου, όμως μέσα σου ξέρεις κι εσύ ο ίδιος πως αυτό είναι το κλειδί για να πιάσεις λαβράκι.

Ζυγός
Σήμερα φαίνεται πως μπαίνεις στον αυτόματο, Ζυγέ. Καθώς μπαίνεις στον χώρο της δουλειάς σου, ξέρεις πώς πρέπει να κινηθείς, τι πρέπει να κάνεις και μέχρι πού μπορείς να φτάσεις με τους συναδέλφους για να υπάρξει μία ισορροπία. Ενώ «ψοφάς» για να κάνεις συζητήσεις και κουτσομπολιό, σήμερα φαίνεται πως έχεις μία ιδιαίτερη εγκράτεια. Κάτι που θα σε σώσει, να το ξέρεις. Η διαίσθησή σου σήμερα, αν αποφασίσεις να την ακούσεις σοβαρά, θα σε γλιτώσει από πολλά ντράβαλα. Επίσης, έχεις σήμερα μία διάθεση να νιώσεις μία συναισθηματική χαλάρωση. Μία φάση ηρεμίας και όμορφων στιγμών που θα ελαφρύνουν την ψυχολογία σου και θα σε κάνουν να νιώσεις ωραία. Να ξέρεις πως αυτό δεν θα το έχεις αν το απαιτήσεις από τον άλλον. Με γκρίνια, δεν.

Σκορπιός
Σήμερα αυτό που πρέπει να κάνεις είναι να ακούσεις ξεκάθαρα το ένστικτό σου, Σκορπιέ. Όλα όσα έχεις μέσα στο κεφάλι σου σαν πλάνο, σαν ιδέες ή σαν project, χρειάζονται μία κάποια περισσότερη οργάνωση, ούτως ώστε να ξεκινήσουν να παίρνουν σάρκα και οστά. Επειδή όμως εσύ θέλεις να το κάνεις σε βαθμό τελειομανίας, μπαίνεις σε μία συνεχή αναβολή, προκειμένου να οργανωθείς όσο καλύτερα μπορείς και να έχεις υπό έλεγχο κάθε λεπτομέρεια. Υπάρχει όμως και η άλλη πλευρά της κατάστασης, αυτή που έχεις την ανάγκη να εκτονώσεις όλη αυτή την ενέργεια που έχεις μέσα σου, πρέπει να κάνεις κάτι για να επιβεβαιώσεις μέχρι ένα σημείο και τον εαυτό σου, να σου δώσεις κάποια εύσημα και να πέσει αυτό το αίσθημα ματαίωσης που βιώνεις τις τελευταίες ημέρες.

Τοξότης
Προσπαθείς να διατηρήσεις την ψυχραιμία σου, Τοξότη, δίνοντας τόπο στην οργή σε αρκετά θέματα που φαίνεται να σε προκαλούν. Τουλάχιστον αυτό προσπαθείς σήμερα. Η αλήθεια είναι πως φαίνεσαι αρκετά πιεσμένος και σήμερα έχεις μία διάθεση για να ξεφύγεις από όλη αυτή την ένταση της καθημερινότητας και, ενώ η διαίσθησή σου σού λέει τι πρέπει να κάνεις, εσύ επιμένεις να κάνεις αυτό που έχεις χαράξει στο κεφάλι σου. Πείσμα. Σήμερα μπορεί να δημιουργηθεί ένα εσωτερικό δίλημμα ή να νιώσεις ενοχές, επειδή θεωρείς πως ξοδεύεις περισσότερο χρόνο σε ζητήματα που αφορούν τη δουλειά σου και την επαγγελματική σου εξέλιξη εις βάρος του σπιτιού, του αμόρε ή της οικογένειας. Νιώθεις πως δεν μοιράζεις εξίσου το χρόνο σου, κάτι που στο πίσω μέρος του μυαλού σου σε κάνει να πιστεύεις πως θα ακούσεις γκρίνια.

Αιγόκερως
Σήμερα, Αιγόκερε, νιώθεις ότι ξέρεις ποιες είναι οι κατάλληλες κουβέντες που πρέπει να πεις για να κερδίσεις εντυπώσεις. Βέβαια, δεν είναι κάτι που δεν μπορείς να το καταφέρεις. Αυτό όμως συνήθως συμβαίνει μέσα από τη δουλειά σου. Σήμερα, λοιπόν, προσπαθείς να παραμερίσεις τις όποιες δυσκολίες προκύπτουν μέσα στην ημέρα και να διατηρήσεις ένα θετικό τόνο στην ομιλία σου. Μπαίνεις στη διαδικασία να ξεκαθαρίσεις παρεξηγήσεις και να βγεις από τη δύσκολη θέση που μπορεί να έχεις βρεθεί άθελά σου. Κάποιες κοντινές μετακινήσεις μαζί με φίλους μπορεί να σε βγάλουν για λίγο από τη ρουτίνα. Σε αυτό το κομμάτι θα χρειαστεί να είσαι προσεκτικός, καθώς μπορεί να δημιουργηθούν μικροθέματα από ένα κακό χιούμορ της στιγμής.

Υδροχόος
Το γεγονός ότι ασχολείσαι με το οικονομικό, Υδροχόε, ένα κομμάτι το οποίο δεν φαίνεται να το έχεις ιδιαίτερα σε εκτίμηση, σου πέφτει βαρύ. Αλήθεια είναι πως μέσα από τους επαγγελματικούς στόχους μπορείς να καταφέρεις και να έχεις ένα σεβαστό ποσό σαν εισόδημα. Επίσης, η οργάνωση που σκέφτεσαι να κάνεις και ο περιορισμός των εξόδων που έχεις κατά νου μπορεί να ενισχύουν σημαντικά αυτόν τον τομέα. Μπορεί, όμως, να χρειαστεί να τακτοποιήσεις πρώτα κάποιες υποχρεώσεις που εξακολουθείς να τις έχεις παρατημένες στην άκρη. Τώρα, αν είσαι σε φάση σχέσης, σήμερα έχεις μία πιο έντονη διάθεση για να περάσεις χρόνο με το αμόρε σου. Θα έχεις την ευκαιρία να διορθώσεις και κάποιες καταστάσεις των προηγούμενων ημερών. Ευκαιρία να τα ξαναβρείτε μετά από καυγά δηλαδή.

Ιχθύες
Σήμερα νιώθεις κάπως πιο μπερδεμένος, Ιχθύ. Από τη μία, εξακολουθείς να έχεις αυτή την επιθυμία για δράση, για άμεσα αποτελέσματα και για νέες εμπειρίες. Από την άλλη υπάρχει κάτι στις συνεργασίες και γενικά στα άτομα που εμπλέκονται στην καθημερινότητά σου, το οποίο σε προβληματίζει. Κάτι δεν είναι και τόσο ξεκάθαρο και δεν σου δίνει τη δύναμη που θέλεις για να συνεχίσεις να ασχολείσαι με τα άτομα αυτά. Είναι και λίγο το κομμάτι της διαίσθησης που φαίνεται να σε προειδοποιεί για κάτι. Γενικά σήμερα φαίνεται πως δυσκολεύεσαι να βρεις κάποια θετικά κομμάτια σε πολλούς τομείς, κάτι που σου δημιουργεί έναν περιορισμό και μία εσωτερική σύγχυση. Μπορεί να νιώθεις πιο εύκολο το να πάρεις κάποια πράγματα στη σειρά, όμως κάτι μέσα σου κλωτσάει.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ