Cosmic Telegram

Τα Ζώδια της Παρασκευής 20.10.2023

Μία θετική αύρα φαίνεται να σε κυκλώνει, Ταύρε

Αγγελική Μανουσάκη
Αγγελική Μανουσάκη
6’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Αγγελική Μανουσάκη

Τα Ζώδια της Παρασκευής 20.10.2023: Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις από την Αγγελική Μανουσάκη

Κριός
Η έμφαση που δίνεις σήμερα στα επαγγελματικά σου πλάνα, Κριέ, είναι πολύ δυναμική αλλά και πολύ εποικοδομητική. Η όρεξη με την οποία πηγαίνεις στη δουλειά είναι το πρώτο και κύριο. Το γεγονός επίσης ότι επεξεργάζεσαι συναισθήματα που μπορεί να σε μπλοκάρουν, επειδή μπορεί να προκύψει κάποια στραβή και να αγχωθείς, είναι ένα ακόμα έναυσμα για να προσπαθήσεις λίγο περισσότερο. Κάτι που θα έκανες έτσι κι αλλιώς, όμως σήμερα το κίνητρο είναι ακόμα μεγαλύτερο. Θα υπάρξουν κάποιες οικονομικές αναταραχές, ξαφνικά έξοδα, θέματα που μπορεί να σε απασχολήσουν και να σε αποπροσανατολίσουν, όμως δεν θα κρατήσει πολύ γιατί θα το διευθετήσεις άμεσα. Αυτό που θα χρειαστεί προσοχή είναι τα νεύρα σου και ο τρόπους που θα προσεγγίσεις το θέμα μαζί με τους άλλους.

Ταύρος
Μία θετική αύρα φαίνεται να σε κυκλώνει σήμερα, Ταύρε. Υπάρχει ένα πάθος και μία δυναμική για να δουλέψεις κάποια ζητήματα που υπάρχουν με τη σχέση σου ή για να βελτιώσεις το κλίμα με τους συναδέλφους σου. Επίσης σήμερα νιώθεις αρκετά δυνατός για να αντιμετωπίσεις και τα άτομα με τα οποία υπάρχει μία κόντρα. Πέρα από αυτό όμως, σήμερα έχεις μία διάθεση να δημιουργήσεις, να ασχοληθείς με κάτι καινούργιο που τραβάει το ενδιαφέρον σου και θα σου προσφέρει νέες εμπειρίες. Δεν είναι απίθανο να απογοητευτείς με κάποια πράγματα από αυτό το νέο χόμπι όταν θα περάσεις στην πρακτική εφαρμογή. Αυτό σημαίνει πως θα σε πιάσουν τα νεύρα σου, πως θα απογοητευτείς, πως θα θέλεις να τα παρατήσεις όλα και να τα πετάξεις από μπροστά σου. Μία νευρικότητα, χωρίς ουσιώδη λόγο, έτσι απλά.

Δίδυμοι
Προσπαθείς να ξεσπάσεις μέσα από την εργασιοθεραπεία, Δίδυμε, και να εκτονώσεις την ένταση που βιώνεις. Το γεγονός, επίσης, ότι σήμερα υπάρχει μία πιο θετική ψυχολογική κατάσταση και το κλίμα στο σπίτι φαίνεται να είναι πιο ήπιο και να βγάζει μια περίεργη θαλπωρή σε βοηθούν να χαλαρώσεις για λίγο. Ιδέες και έμπνευση σκάνε από το πουθενά, ενώ ένα φλερτ έρχεται να δώσει μια τόνωση ακόμα στην ψυχολογία σου. Να ξέρεις όμως, πως μέσα στην ημέρα θα φας φρίκες στα καλά καθούμενα. Κάτι που θα θυμηθείς, κάτι συναισθηματικό που θα ξυπνήσει, κάποια κατάσταση που σου δημιουργεί μια θλίψη ή κάτι έντονο που πέρασες το προηγούμενο διάστημα θα στα σκάσει και πάλι, θα δημιουργήσει ένα έντονο κλίμα στα καλά καθούμενα. Μία κυκλοθυμική συμπεριφορά, την οποία δεν θα μπορέσεις να ερμηνεύσεις. Και αυτό γιατί δεν θα θέλεις να μοιραστείς λεπτομέρειες με τους υπόλοιπους.

Καρκίνος
Το γεγονός πως σήμερα θα έχεις την ευκαιρία να γνωρίσεις νέους συνεργάτες και να μπεις σε ένα νέο πλαίσιο ή επαγγελματικό κλίμα, Καρκίνε, σου δίνει μία μεγάλη χαρά. Σήμερα θα δεις πως έχεις μία νέα πηγή έμπνευσης, καθώς θα χρειαστεί να μάθεις κάποια καινούργια πράγματα, ενώ θα έρθεις σε επαφή με άτομα με τα οποία έχετε πολύ κοντινά mindsets. Κάτι αντίστοιχο συμβαίνει και στον τομέα της σχέσης σου. Φαίνεται πως όλα σήμερα κυλούν αρκετά πιο ομαλά. Το μόνο που μπορεί να σε εκνευρίσει ή να σε ταράξει είναι κάποια ζητήματα που μπορεί να προκύψουν στην παρέα σου. Ξαφνικές αλλαγές συμπεριφοράς ή νεύρα από το πουθενά δεν θα αργήσουν να σε επηρεάσουν και να μπεις σε μία στάση άμυνας. Δεν χρειάζεται όμως να χαλάσεις τη διάθεση της ημέρας για ζητήματα που μπορεί να λυθούν.

Λέων
Πολλά από τα επαγγελματικά ζητήματα που σε δυσκόλευαν τις προηγούμενες ημέρες, Λέοντα, σήμερα φαίνεται να λύνονται αρκετά πιο εύκολα. Το γεγονός ότι προσπαθείς να διατηρήσεις μία θετική ψυχολογία, επεξεργαζόμενος τις λεπτομέρειες που παρατηρείς, καθώς επίσης και το ότι βλέπεις μία οικονομική ενίσχυση - οργάνωση σου δίνουν λίγη περισσότερη αισιοδοξία και διάθεση για να ασχοληθείς με χαρά με το κομμάτι της δουλειάς σου σήμερα. Και αυτό γιατί με αυτόν τον τρόπο εξασφαλίζεις μία σταθερότητα. Στο κομμάτι της επαγγελματικής εξέλιξης όμως θα παρατηρήσεις κάποιες ξαφνικές αλλαγές, κάποια ζητήματα που θα προκύψουν τελευταία στιγμή και μια αναμπουμπούλα που θα προκύψει μεν από το πουθενά, αλλά δεν θα κρατήσει πολύ. Θα είναι όμως αρκετή για να σε προβληματίσει και να σου δημιουργήσει μία ένταση.

Παρθένος
Η ελευθερία κινήσεων που νιώθεις σήμερα, Παρθένε, σου φτιάχνει τη διάθεση και σου δίνει το έναυσμα να οργανώσεις περισσότερα πράγματα. Κινείσαι με μεγαλύτερη ευκολία, το οικονομικό σου είναι σε μία καλύτερη φάση σήμερα, καθώς υπάρχει μία μικρή ενίσχυση. Θέλεις και λίγο περισσότερο σήμερα να περιποιηθείς τον εαυτό σου. Από την άλλη, είσαι σε μία φάση που νιώθεις ότι μπορείς να διαπραγματευτείς το οτιδήποτε. Είτε αυτό έχει να κάνει με μία νέα επαγγελματική ευκαιρία, είτε με το πώς θέλεις να σου συμπεριφέρονται οι άλλοι. Το μόνο στο οποίο μπορεί να ξινίσεις σήμερα είναι οι συζητήσεις με τους άλλους και οι διαφορές που θα συνειδητοποιήσεις πως υπάρχουν στον τρόπο που αντιμετωπίζετε κάποια πράγματα. Εκεί πραγματικά μπορεί να πεις πολλά πράγματα πάνω στα νεύρα σου σήμερα.

Ζυγός
Μία μέρα με ηρεμία φαίνεται να είναι για σένα η σημερινή, Ζυγέ. Τα πράγματα είναι αρκετά πιο ευνοϊκά, θα υπάρξουν σημαντικές ευκαιρίες να ενισχύσεις τα οικονομικά σου ή να δραστηριοποιηθείς περισσότερο στο επαγγελματικό σου κομμάτι, π.χ. να αναλάβεις περισσότερες ευθύνες με την αντίστοιχη αμοιβή. Επίσης, το γεγονός ότι φαίνεσαι πιο ήρεμος είναι ένα σημαντικό στοιχείο της ημέρας, καθώς θα σε βοηθήσει αρκετά στο να διαχειριστείς αυτά που δυσκολεύτηκες να κάνεις χθες. Το μόνο που χρειάζεται να δώσεις βάση είναι ο τρόπος που θα διαχειριστείς οικονομικές υποχρεώσεις προς τρίτους, οφειλές που δεν έχεις τακτοποιήσει, καθώς επίσης και πράγματα που μπορεί να πυροδοτήσουν ένα άγχος ή έναν φόβο σου. Από εκεί θα προκύψει μια νευρικότητα και μια ένταση. Θα νιώσεις πως κάτι σε καταπιέζει, ενώ κύριος υπαίτιος για αυτό το κάτι είσαι εσύ ο ίδιος.

Σκορπιός
Σήμερα η μέρα σου είναι αρκετά πιο βατή, Σκορπιέ. Οι συζητήσεις γίνονται πιο εύκολα, δεν χρειάζεται να προχωρήσεις σε άμεσα συμπεράσματα ή σε δεύτερες σκέψεις –που είναι και το συνηθισμένο σου–, υπάρχουν αρκετές ευκαιρίες για να προωθήσεις τη δουλειά σου ή να κάνεις ενδιαφέρουσες επαγγελματικές συζητήσεις. Το μόνο που μπορεί να κάνεις είναι να αρπαχτείς με συναδέλφους που έχεις ήδη στη μπούκα, καθώς νιώθεις το όποιο αστείο ή σχόλιο ακούς σαν πρόκληση. Πιθανότατα σήμερα να πεις ένα μεγάλο «φτάνει» και να ξεκινήσεις να βάζεις όρια, που νομίζεις πως έμπαιναν από μόνα τους επειδή είσαι Σκορπιός. Ίσως τελικά να χρειάζεται να πεις κάποια πράγματα έξω από τα δόντια, ακόμα και αν δεν είναι η κατάλληλη στιγμή που εσύ περιμένεις.

Τοξότης
Αυτό που αναρωτιέσαι, Τοξότη, είναι πότε θα ηρεμήσει το κομμάτι των επαγγελματικών σου. Η αλήθεια είναι πως όλες οι αλλαγές που έχεις περάσει –και θα περάσεις– σήμερα σου δημιουργούν μία ένταση, καθώς πιστεύεις ότι δεν έχεις κατασταλάξει σε κάτι που να σου δώσει ένα θετικό σημάδι. Και παρά το γεγονός ότι υπάρχουν επαγγελματικές ευκαιρίες ή φαίνεται σήμερα ένα μικρό φως στην άκρη του τούνελ και το ότι είσαι σε μια φάση που θέλεις να βάλεις σε μια σειρά την ψυχολογία σου και να οργανωθείς, προβληματίζεσαι καθώς ίσως πρώτη φορά η αβεβαιότητα δεν είναι πρόκληση αλλά βραχνάς. Και όλο αυτό, από μόνος σου. Πιθανότατα σήμερα εστιάζεις περισσότερό στο αρνητικό κομμάτι που έχει να κάνει με τον νευρικό τρόπο που αντιμετωπίζεις τις καταστάσεις, παρά τα θετικά που σου συμβαίνουν μέσα στην ημέρα. Για κοίταξέ το λίγο αυτό σήμερα.

Αιγόκερως
Και αφού η παγίδα δεν βρέθηκε, Αιγόκερε, σήμερα αποφασίζεις να περάσεις στη δράση. Να δεις κάποια πράγματα αρκετά πιο προσεκτικά και να λάβεις τα μέτρα σου. Όχι απαραίτητα για κάτι αρνητικό, αλλά δραστηριοποιείσαι αρκετά πιο έντονα. Υπάρχουν ευκαιρίες που εμφανίζονται από το πουθενά και σου δίνουν ένα έναυσμα να κάνεις να συνεχίσεις να κάνεις αυτό που κάνεις, καθώς φαίνεται πως το κάνεις καλά. Και ενώ όλα αυτά δημιουργούν ένα θετικό κλίμα για εσένα, εσύ με κάτι δεν είσαι ευχαριστημένος. Υπάρχουν διάφορα που σε προβληματίζουν και σου δημιουργούν μία ένταση, καθώς σε πιάνει το στραβό σου και θέλεις να κάνεις περισσότερα πράγματα. Οι ιδέες κατεβαίνουν αρκετά πιο εύκολα και η έλλειψη χρόνου για να τις αξιοποιήσει σωστά σε ζορίζει.

Υδροχόος
Φαίνεται πως τα πράγματα είναι αρκετά δυναμικά για εσένα σήμερα, Υδροχόε. Από τη μία, βγαίνεις καθαρά στο κυνήγι των στόχων σου, επιδιώκοντας την κατάκτηση τους και την εξέλιξή σου στο επαγγελματικό κομμάτι. Από την άλλη υπάρχει μία ιδιαίτερη εύνοια στο οικονομικό σου, με μικρά πακετάκια να σου έρχονται από εκεί που δεν το περιμένεις σαν εξτραδάκια δουλειάς. Αυτό βέβαια μπορεί να το παρατηρήσεις και στην λίμπιντό σου. Ωστόσο, η ψυχολογία σου είναι αρκετά πιεσμένη και το κλίμα στο σπίτι φαίνεται να σου δημιουργεί μια ένταση. Ένα αίσθημα καταπίεσης που σε φτάνει στο αμήν και θέλεις να τα κάνεις όλα ώπα. Θα βγάλεις τα γνωστά σου λογύδρια στην προσπάθεια σου να ακουστείς από τους ‘άλλους, αλλά σύντομα θα ξεθυμάνεις και θα δεις τα πράγματα πιο χαλαρά.

Ιχθύες
Σήμερα χαλαρώνεις αρκετά, Ιχθύ, και μπαίνεις σε μία διαδικασία να βγεις πιο άνετα έξω, να συναναστραφείς με φίλους και να διασκεδάσεις σε μέρη που συχνάζει αρκετός κόσμος. Έχεις μία ιδιαίτερα θετική διάθεση, φαίνεται η επιθυμία σου να νιώσεις κάτι καινούργιο σήμερα, κάτι διαφορετικό, μία νέα εμπειρία και συναισθηματικά προσπαθείς να βελτιώσεις την κατάσταση. Δίνεις περισσότερο χρόνο, η τουλάχιστον έχεις την πρόθεση να το κάνεις στη σχέση σου και βγάζεις λίγο περισσότερο την φροντίδα σου προς το αμόρε. Ωστόσο, υπάρχουν κάποια πράγματα που σε εκνευρίζουν αρκετά μέσα στην ημέρα και το δείχνεις με τον τρόπο που μιλάς. Γίνεσαι αρκετά νευρικός, και πολλές φορές εριστικός απέναντι στα άτομα που σου φέρνουν κάποια αντίρρηση ή που προσπαθούν να σου εξηγήσουν για ποιο λόγο πιστεύουν ότι κάνεις λάθος. Το καλό είναι πως δεν κρατάει πολύ. Ελπίζω να το καταλάβεις και να το μαζέψεις μετά.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ