Cosmic Telegram

Τα Ζώδια της Εβδομάδας | 16 - 22 Οκτωβρίου 2023

Δίδυμε, αυτή την εβδομάδα προσπαθείς να είσαι λίγο πιο συγκεκριμένος στο τι θέλεις να κάνεις, αλλά και πιο αφοσιωμένος

Αγγελική Μανουσάκη
Αγγελική Μανουσάκη
6’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Cosmic Telegram: Οι αστρολογικές προβλέψεις στην Athens Voice

Cosmic Telegram: Η Αγγελική Μανουσάκη κάνει τις αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας 16 - 22 Οκτωβρίου 2023

Κριός
Αγαπημένε μου, αυτή η εβδομάδα θα έχει ελαφρύτερο πρόσημο. Αρχικά ξεκινάει λίγο μελαγχολικά, με στιγμές που θα σκέφτεσαι άτομα που έχουν περάσει από τη ζωή σου, όχι μόνο σχέσεις αλλά και παλιούς φίλους, συνεργάτες, και γενικά θα αναπολείς. Έχεις στο πίσω μέρος του μυαλού σου ότι πρέπει να κάνεις το κάτι παραπάνω αυτή την εβδομάδα για να μπαλώσεις τις τρύπες της προηγούμενης αλλά βρίσκεσαι και σε περίοδο βαρεμάρας. Κάνεις πάρα πολλές επιπόλαιες κινήσεις στα οικονομικά σου, σαν να λέμε έχεις τρύπια χέρια. Εσύ που είσαι σε σχέση θα έχεις έντονο το αίσθημα της ζήλιας και της κτητικότητας. Προσπάθησε να είσαι πιο φιλικός με το ταίρι σου ‒ τώρα τα βρήκατε μην ξανά τσακωθείτε. Προς το τέλος εβδομάδας η διάθεση φτιάχνει και προσπαθείς με κάθε τρόπο να συγκεντρωθείς στις υποχρεώσεις σου. Πράγμα αδύνατον! Μην υπογράψεις τίποτα αυτή την εβδομάδα και απέφυγε τα ρίσκα.

Ταύρος
Αγαπημένε μου, τι ξαφνικές αγάπες και συναισθηματικές εκδηλώσεις είναι αυτές; Δεν θα σου πρότεινα να ανοίγεσαι πολύ και να ξεφεύγεις με τη δοτικότητα. Από την άλλη, δεν πρέπει να αφήνεις και τα πράγματα να πηγαίνουν από μόνα τους καθώς δεν έχεις την τύχη με το μέρος σου αυτή την εβδομάδα. Στα γκομενικά θέλω να σκέφτεσαι, δυο και τρεις φορές αν χρειαστεί, πριν κάνεις και πριν δώσεις κάτι. Υπάρχουν διάφορες στάσεις εκμετάλλευσης, έτσι μου είπαν τα άστρα! Εσύ που δεν έχεις γκομενάκι μία νέα γνωριμία δεν αποκλείει μία σταθερή σχέση. Προσοχή πάρα πολύ στα επαγγελματικά ειδικά στα άτομα που έχουνε μπει πρόσφατα στον χώρο σου ‒ μερικοί απ’ αυτούς είναι φίδια.

Δίδυμος
Δίδυμε, αυτή την εβδομάδα προσπαθείς να είσαι λίγο πιο συγκεκριμένος στο τι θέλεις να κάνεις, αλλά και πιο αφοσιωμένος. Μην παρεκκλίνεις και μην αποσπάται η προσοχή σου από χαζομάρες… Αν ο στόχος σου είναι κάποιος γκόμενος/γκόμενα, προσπάθησε να μελετήσεις το άτομο για να δεις πώς θα το προσεγγίσεις. Αν το θέμα σου είναι οικονομικής ή επαγγελματικής φύσεως, αυτή την εβδομάδα αυτοί οι τομείς θα βελτιωθούν. Παρ’ όλα αυτά φαίνεσαι έτοιμος να εξωτερικεύσεις τα συναισθήματά σου, πρόσεχε όμως να μιλήσεις σε άτομα που είναι έτοιμα να ακούσουν. Απέφυγε τις κακές συναισθηματικές επενδύσεις και κάνε στην άκρη την τοξικότητα. Ο Άρης στον Σκορπιό σού φέρνει υπερένταση και ίσως αντιμετωπίσεις κάποια θέματα στον ύπνο σου αλλά και κάποιες καταστάσεις που θα προκύψουν, για την αντιμετώπιση των οποίων μπορείς να επιστρατεύσεις το χιούμορ σου.

Καρκίνος
Πρέπει να δώσεις αρκετή έμφαση στις επόμενες ημέρες γιατί είναι καθοριστικές για το υπόλοιπο έτος. Αρχικά, Καρκίνε, τα εν οίκω μη εν δήμω – δεν είναι ανάγκη να μιλάς σε όλους για τα προσωπικά σου! Θα γίνουν κάποιες αλλαγές στο επαγγελματικό σου περιβάλλον και θα σου πρότεινα να μην εμπιστεύεσαι καινούργιους συνεργάτες τουλάχιστον όχι αυτή την εβδομάδα. Μην καταπιάνεσαι με χαζομάρες και προσπάθησε να εστιάσεις στα σημαντικά θέματα. Στα προσωπικά σου αν είσαι σε σχέση, αποφασίζετε με το ταίρι σου να ανανεωθείτε βάζοντας λίγη παραπάνω σεξουαλική δραστηριότητα. Εσύ που δεν είσαι ελεύθερος είναι πιθανόν να βρεις κάποιο άτομο που θα σε ενδιαφέρει σοβαρά. Σίγουρα η διάθεση αυτή την εβδομάδα θα είναι πάρα πολύ καλή και δεν πρέπει να μείνει ανεκμετάλλευτη. Είσαι σε μουντ για ψώνια και θα σου πρότεινα να πας, σου αξίζει άλλωστε.

Λέων
Πόσο ακατάλληλος μήνας είναι ο Οκτώβριος για εσένα, αγαπημένε μου Λέοντα! Ίσως αυτή η εβδομάδα να είναι η τελευταία του μήνα που θα περάσεις καλά, εξάλλου ακολουθεί εβδομάδα έκλειψης. Πάντως για την ώρα, περιμένεις πολλές απαντήσεις και έχεις την τύχη με το μέρος σου, ωστόσο πρέπει να κάνεις τις σωστές κινήσεις. Στα γκομενικά σου σε πιάνει το γινάτι και δεν είσαι καλός συνομιλητής, νομίζεις θα νικήσεις κάποια μάχη αν έχεις το πάνω χέρι σε έναν κακό διάλογο; Τώρα για εσένα που είσαι ελεύθερος, ίσως έρθει ένας παρελθοντικός έρωτας που δεν είχε ολοκληρωθεί και σκέφτεσαι να πάρεις την κατάσταση στα χέρια σου τώρα. Σίγουρα στα οικονομικά θα είσαι πολύ καλύτερα καθώς θα υπάρξουν κάποιες επιπλέον προτάσεις που δεν περιμένεις.

Παρθένος
Αγαπημένε μου Παρθένε, ίσως χρειάζεται να κάνεις ένα μικρό πάρτι καθώς αυτή την εβδομάδα βγάζεις επιτέλους συνεννόηση με όποιον θέλεις! Είναι κάτι που ίσως να μην έχεις συνηθίσει και όμως θα συμβεί. Παρ’ όλα αυτά επειδή βιάζεσαι να πεις κάποια πράγματα και επειδή βιάζεσαι να καλύψεις κάποιες τρύπες, ίσως ο τρόπος σου να είναι λίγο απότομος και να προσβάλλεις τους γύρω σου. Στα γκομενικά σου είσαι από τους πιο τυχερούς της εβδομάδας, καθώς με το ήδη υπάρχουν ταίρι σου βγάζεις άκρη για ένα θέμα το οποίο σου προκαλούσε άγχος για καιρό. Εσύ που είσαι ελεύθερος, το άτομο που θέλεις και που έχεις στο μυαλό σου επιτέλους σου δίνει σημασία και κάνει το πρώτο βήμα. Κάποια πράγματα που σου έχουν ζητηθεί σε επαγγελματικό επίπεδο, το ένστικτό σου σου λέει ότι δεν πρέπει να γίνουν. Οικονομικά καμιά ιδιαίτερη βελτίωση αλλά υπάρχει σταθερότητα.

Ζυγός
Αγαπημένε μου Ζυγέ, αυτή την εβδομάδα βρίσκεσαι σε φάση αναδιοργάνωσης αλλά και αυτοβελτίωσης. Δεν πρέπει, ωστόσο, να εμπιστεύεσαι στον καθένα τα προβλήματά σου αφού ξέρεις ότι όσοι δεν νοιάζονται μόνο κακό μπορούν να δημιουργήσουν. Στα γκομενικά σου εσύ που δεν έχεις ταίρι, μην υποτιμάς ένα άτομο το οποίο κάνει την προσπάθειά του να σε προσεγγίσει και απλώς δωσ’ του μια ευκαιρία! Καμία ιδιαίτερη εξέλιξη για τους Ζυγούς σε σχέση. Στα οικονομικά σου χαλάς ασύστολα χρήματα, σε παρακαλώ πάρα πολύ μαζέψου. Στα επαγγελματικά κάποιες εντάσεις που είχες μέχρι πρόσφατα, εξαφανίζονται καθώς βρίσκεις επιτέλους τρόπο επικοινωνίας ‒ και εντάξει, να τα λέμε όλα, έχεις ηρεμήσει κι εσύ πάρα πολύ απ’ όταν έφυγε και η έκλειψη από πάνω σου.

Σκορπιός
Αυτή η εβδομάδα, Σκορπιέ μου, θα έχει πολύ ενδιαφέρον σε επαγγελματικό επίπεδο καθώς είσαι σε φάση με το εργασιακό τοπίο θολό, και χωρίς να έχεις βάλει κάποιον πολύ συγκεκριμένο στόχο! Θα υπάρξουν διάφορες εξελίξεις και διάφορα νέα στο επαγγελματικό κομμάτι. Θα σου πρότεινα να μη βιαστείς να υπογράψεις ή να συμφωνήσεις κάτι, γιατί ο Άρης στον Σκορπιό σε κάνει πάρα πολύ βιαστικό. Πάθος, σεξ και έρωτας είναι λέξεις που χαρακτηρίζουν αυτή την εβδομάδα, καθώς επίσης και τα πισωγυρίσματα, γι’ αυτό μεγάλη προσοχή να μη φας τα μούτρα σου. Ταυτόχρονα σε πιάνει μια λογοδιάρροια και λες πράγματα που κράταγες πολύ καιρό μέσα σου, νιώθεις όμως ανακουφισμένος ου τα βγάζεις από μέσα σου. Ωστόσο μεγάλη προσοχή στον τρόπο που θα επικοινωνήσεις τα πράγματα που νιώθεις.

Τοξότης
Είσαι ένα πλάσμα θετικό, Τοξότη, και ατή την εβδομάδα θα χρειαστείς τη θετικότητά σου. Καθώς θα παρατηρείς τα πράγματα γύρω σου να αλλάζουν, θα νιώθεις μια περίεργη ανασφάλεια την οποία δεν έχεις συνηθίσει να νιώθεις. Αν είσαι ελεύθερος, θα μπορούσες να γνωρίσεις ένα άτομο το οποίο θα σε απογείωση συναισθηματικά, αλλά πίστεψέ με δεν κάνει για κάτι σοβαρό. Εσύ που είσαι σε σχέση, βιώνεις κάποια αρνητικά συναισθήματα λίγο πιο βαριά απ’ όσο πρέπει. Τώρα αν είσαι από αυτούς που ετοιμάζονται να κάνουν κάποιο νέο ταξίδι, θα πρότεινα να είσαι προετοιμασμένος για αναποδιές, είτε για αλλαγή προορισμού είτε και για ακύρωση ακόμα. Αν προκύψει κάποιος καυγάς από το φιλικό ή από το επαγγελματικό σου περιβάλλον προσπάθησε να ρίξεις νερό στο κρασί σου.

Αιγόκερως
Θα υπάρξουν πολλές στιγμές αυτή την εβδομάδα που θα νιώσεις αυτό που λέμε ευλογημένος. Ξαναπίστεψε στον εαυτό σου, Αιγόκερε, καθώς έχεις μεγάλη εύνοια στο κοινωνικό και στο επαγγελματικό επίπεδο. Δεν χρειάζεσαι κανέναν να σου πει τι αξίζεις αφού καθημερινά το αποδεικνύεις με αυτά που κάνεις και με αυτό που είσαι. Αν έχεις κάποια κακή συνήθεια, όπως π.χ. κάπνισμα, καλό θα ήταν να την κόψεις αυτή την εβδομάδα καθώς υπάρχει εύνοια. Αν είσαι συναισθηματικά περίεργα απέφυγε το γκομενάκι σου καθώς μπορεί να σου βγει η ένταση σε νεύρα και να μην μπορείς να το διαχειριστείς. Αν το ταίρι σου, από την άλλη, έχει κάποιο προσωπικό θέμα καλό θα ήταν να το στηρίξεις. Εσύ που δεν έχεις ταίρι η αστρολογικές όψεις είναι πολύ θετικά διακείμενες, οπότε ετοιμάσου. Στα οικονομικά δέχεσαι ικανοποίηση και ξεμπλοκάρονται επιτέλους κάποια θέματα που έχουν να κάνουν με γραφειοκρατία.

Υδροχόος
Κανείς πάρα πολλές σκέψεις αυτή την εβδομάδα γιατί δεν νιώθεις καλά με τον εαυτό σου, αναρωτιέσαι αν είσαι στον σωστό δρόμο ή αν χρειάζεσαι περαιτέρω καθοδήγηση. Πάντως, Υδροχόε, πάντα να βρίσκεις έναν λόγο να λες μπράβο στον εαυτό σου… Αν είσαι σε κάποια σχέση που σου προκαλεί νεύρα, πάρε λίγη απόσταση ώστε να καταφέρεις να κατανοήσεις τον σύντροφό σου. Εσύ που δεν έχεις σχέση είσαι σε φάση που σκέφτεσαι κάποιο άτομο 100 τοις 100 τοξικό για εσένα. Επίσης, στα γκομενικά σταμάτα να παίζεις αυτό το παιχνιδάκι του «έχω δίκιο περισσότερο από σένα»… εντάξει το καταλάβαμε, έχεις περισσότερο μυαλό από όλους, παρακάτω τώρα! Παρ’ όλα αυτά στα επαγγελματικά σου σκίζεις και σαρώνεις, μόνο αυτό θα σου πω. Στα οικονομικά βέβαια, ένα μπαίνει δύο χαλάς.

Ιχθύες
Ιχθύ, είσαι σε φάση που θέλεις να αλλάξεις τη ζωή σου, όμως βρίσκεται πάντα σε μια λούπα. Προσπάθησε να μην είσαι επιθετικός αφού όλα γύρω σου είναι εύθραυστα και όλοι έτοιμοι για καυγά. Άστο να πάει το παλιάμπελο, δεν σε συμφέρει. Εσύ που τα γκομενικά σου τα έχεις κάνει αχταρμά και έχεις μπλέξει με έναν παράνομου έρωτα, θα σου πρότεινα να μη σου έρθει καμιά φαεινή ιδέα για δημόσιες εμφανίσεις, κράτα αυτό το μυστικό καλά φυλαγμένο. Εσύ που δεν τραβιέσαι με κάποιον αυτό το διάστημα ίσως γνωρίσεις ένα άτομο που θα σου φανεί τέλειο, αλλά μόνο τέλειο δεν θα ’ναι. Στα επαγγελματικά ίσως να μην είσαι έτοιμος για κάποια αλλαγή, αλλά πίστεψέ με είναι σίγουρα καλή για την προσωπική σου ανέλιξη. Δεν έχει νόημα να φέρεις αντίρρηση, κάποια πράγματα έχουν ήδη αποφασιστεί. Στα οικονομικά προσέχεις για να έχεις, γιατί κάποιες υποσχέσεις από ανώτερους ή από άλλες εξωτερικές δουλειές δεν θα τηρηθούν.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ