Cosmic Telegram

Τα Ζώδια του Σαββάτου 14.10.2023

Τοξότη, σήμερα τα πράγματα είναι λίγο περίεργα

Αγγελική Μανουσάκη
Αγγελική Μανουσάκη
6’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις από την Αγγελική Μανουσάκη

Τα Ζώδια του Σαββάτου 14.10.2023: Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις από την Αγγελική Μανουσάκη

Κριός
Με την προσοχή σου στραμμένη στους σημαντικούς άλλους, Κριέ, σήμερα αντιλαμβάνεσαι πως κάποιες από τις συνεργασίες σου – ίσως και αυτές που σου δημιουργούν ένα αίσθημα μονιμότητας – φτάνουν στο τέλος τους! Το πιθανότερο είναι πως εσύ επιλέγεις να θέσεις τέλος σε αυτές τις συνεργασίες, καθώς αντιλαμβάνεσαι πως δεν υπάρχει πλέον κάτι παραγωγικό, κάτι περαιτέρω να σου προσφέρει και να σε βοηθήσει να εξελιχθείς! Επίσης, και το κομμάτι της σχέσης σου φαίνεται να είναι αρκετά φορτωμένο, με εσένα να μην μπορείς να διαχειριστείς καταστάσεις και να σκέφτεσαι πάρα πολύ έντονα το ενδεχόμενο της διακοπής… Τα θέλω του αμόρε μεταφράζονται στο μυαλό σου σαν υποχρεώσεις… Και το βεβαρυμένο σου πρόγραμμα δύσκολα δέχεται περισσότερες πιέσεις…

Ταύρος
Κάποια κομμάτια κλείνουν στο κομμάτι της δουλειάς σου, Ταύρε. Κλείνουν και αφήνουν χώρο για νέα ξεκινήματα, που θα σου δώσουν ένα μπουστάρισμα! Και αυτό γιατί αποφασίζεις σήμερα πως χρειάζεται να λειτουργείς πιο οργανωμένα, να δώσεις περισσότερη έμφαση σε λεπτομέρειες, καθώς επίσης αρχίζεις και να παρατηρήσεις την υγεία σου. Σήμερα είναι καλό να βάλεις ένα νέο πρόγραμμα, που θα βελτιώσει και τον τρόπο ζωής σου, καθώς μέχρι τώρα φαίνεται πως έχεις αρκετά τρεχάματα… Επομένως, λαμβάνοντας υπόψη σου το σώμα σου μπορεί να κάνεις μία απότομη αλλαγή και να βελτιώσει τον τρόπο ζωής σου, καθώς και την διατροφή σου! Επίσης, η καθημερινότητα σου μπαίνει στο μικροσκόπιο και προσπαθείς να βρεις τρόπους να την κάνεις όσο πιο λειτουργική και αποτελεσματική για τους νέους σου στόχους!

Δίδυμοι
Σήμερα φαίνεται πως αποφασίζεις να αναλάβεις δράση πιο δυναμικά, Δίδυμε, και ξεκουνιέσαι αρκετά, προκειμένου να βγεις επιτέλους από το καβούκι σου! Το γεγονός ότι προσπαθείς να διαχειριστείς όλα αυτά που συμβαίνουν, τόσο μέσα στο κεφάλι σου όσο και εξωτερικά, έδωσε στους ανθρώπους γύρω σου την εντύπωση ότι έχεις απομακρυνθεί το τελευταίο διάστημα από αυτούς. Και αυτό φαίνεται λογικό, καθώς δεν είχες την δυνατότητα ή ακόμα και την θέληση να εξηγήσεις κάποια πράγματα. Έτσι λοιπόν, σήμερα φαίνεται πως παραμερίζεις αυτό το συναισθηματικό φορτίο και αποφασίσεις να πάρεις κάποια ρίσκα. Να κάνεις κάποια βήματα μπροστά, να έρθεις πιο κοντά με τους φίλους σου και να βελτιώσεις την κατάσταση μεταξύ σας. Επίσης, σήμερα φαίνεται πως θα κάνεις νέες γνωριμίες που θα σε βοηθήσουν αρκετά!

Καρκίνος
Σήμερα είσαι σε φάση που θέλεις να κλείσεις οριστικά κάποια ζητήματα που αφορούν το σπίτι σου, Καρκίνε! Ή μπορεί να αφορούν κάποιες διενέξεις – διαφορές που έχεις με την οικογένεια σου. Είσαι σε μία διαδικασία που, αφενός θέλεις να εξομαλυνθεί το κλίμα και να μπορέσεις να βρεις κι εσύ την ηρεμία σου, από την άλλη όμως ο τρόπος με τον οποίον κλείνουν αυτές οι υποθέσεις και τα οριστικά tale που θέτεις δε γίνονται και με τον πιο ειρηνικό τρόπο… Ναι, θα προσπαθήσεις να το κάνεις μέσα που ήτανε συζητήσεις, που όμως θα εξελιχθούν σε πιο έντονες, ιδιαίτερα όταν θα νιώσεις πως αυτά που λες δεν γίνονται κατανοητά από τους άλλους! Επίσης, σήμερα νιώθεις αρκετά ικανός να εκφράσεις το μέσα σου πιο καλλιτεχνικά, χωρίς να σε νοιάζει τι θα πουν οι άλλοι!

Λέων
Σήμερα φαίνεται που συνειδητοποιείς πως ο τρόπος με τον οποίον επικοινωνείς με τους γύρω σου και διαχειρίζεσαι κάποιες καταστάσεις, Λέοντα, δεν σε εξυπηρετούν! Δε σε εξυπηρετούν ούτε πρακτικά αλλά ούτε και ψυχολογικά και πνευματικά! Έτσι φαίνεται πως σήμερα αποφασίζεις να αλλάξεις ρότα και να σταματήσεις να αναπαράγεις συμπεριφορές που το μόνο που κάνουν είναι να καταπιέζουν τους άλλους και να βγάζουν μονίμως εσένα τον φταίχτη! Είναι μία μέρα που θα σε δυσκολέψει αρκετά στο να αποδεχτείς αυτή την αλλαγή, καθώς προέρχεται από ένα βαθύτερο σημείο του εαυτού σου και όχι τόσο συνειδητό… Αυτό μπορεί να σε οδηγήσει και σε αλλαγή προσωπικών στόχων στα επαγγελματικά σου, καθώς θα δεις πως ο τρόπος με τον οποίον ανάλυση κάποια πράγματα συνδέεται άμεσα με αυτό!

Παρθένος
Ένα οικονομικό ζήτημα που σε ταλαιπωρεί εδώ και καιρό κι εσύ φουντώνουν με άγχος, Παρθένε, σήμερα φαίνεται πως ολοκληρώνεται! Η μαθαίνεις νέα για την εξέλιξη του και καταλαβαίνεις πως πλέον έχει δρομολογηθεί. Κι εσύ απλά περιμένεις να δεις τα αποτελέσματα! Και με βάση αυτή την εξέλιξη, φαίνεται πως σήμερα αποφασίζει να αφήσεις λίγο στην άκρη για ένα διάστημα το συναισθηματικό κομμάτι και να ασχοληθείς περισσότερο με την ενίσχυση του οικονομικού – επαγγελματικού σου τομέα! Μέσα από τον κοινωνικό σου περίγυρο δικτύων εσύ ακόμα περισσότερο και περνάς σε γνωριμίες που θα σε βοηθήσουν σημαντικά στο να κατακτήσεις κάποιους προσωπικούς στόχους. Γνωριμίες που θα επηρεάσουν επίσης και τον τρόπο που κινείσαι στο κομμάτι των επαγγελματικών σου!

Ζυγός
Σήμερα, Ζυγέ, είναι μία πολύ ιδιαίτερη μέρα για σένα! Σήμερα φαίνεται πως θα πάρεις αποφάσεις. Οριστικές αποφάσεις! Κάποιες καταστάσεις έρχονται σε ένα τέλος, καθώς εσύ καλείσαι να κλείσεις κύκλους! Είναι μία μέρα η οποία σε ώθησε ριζικές αλλαγές! Παρατηρώντας τον εαυτό σου, σκέφτεσαι όλες σου τις συνήθειες και την καθημερινότητα σου και οδηγείσαι σε αποφάσεις σχετικά με το ποιες συνήθειες θα πρέπει να αλλάξεις! Κάποιες συνήθειες - πιθανότατα τοξικές - μπαίνουν στη λίστα με όσα θα σταματήσουν! Έτσι, φαίνεται να κάνεις ένα νέο ξεκίνημα σήμερα, αφήνοντας πίσω σου τον παλιό σου εαυτό! Αποφασίζεις αλλαγές στην εμφάνιση, σε ζητήματα συμπεριφοράς! Το καλό είναι πως δε θα χάσεις τη μπάλα από την τόση ορμή. Λειτουργείς συγκροτημένα και - ίσως για πρώτη φορά - είσαι τόσο αποφασισμένος!

Σκορπιός
Ετοιμάσου για μεγάλο πανηγύρι, Σκορπιέ… Σήμερα έρχονται αποκαλύψεις! Γεγονότα που συνέβαιναν πίσω από την πλάτη σου και ήταν καλυμμένα άψογα, έρχονται σήμερα στο φως και κάνουν η μέρα σου κόλαφο! Εδώ θα χρειαστεί προσοχή ο τρόπος που θα χειριστείς αυτές τις καταστάσεις, καθώς είναι εύκολο να χάσεις την μπάλα! Κάτι όμως να σε τραβήξει την τελευταία στιγμή και θα γλιτώσουμε γλυτώσεις την μεγάλη έκρηξη… Πέρα από αυτό, θα έχεις την ευκαιρία σήμερα να ξεκινήσεις δουλειά με τον εαυτό σου, να αναλύσεις δεδομένα που έχεις συγκεντρώσει το προηγούμενο διάστημα αλλά τα έχεις παραμελήσει και να βουτήξεις λίγο περισσότερο στο σκοτάδι σου για να βρεις ακόμα ένα μέρος της αλήθειας σου… Ωστόσο, οι αλλαγές στην καθημερινότητα σου θα παίξουν σημαντικό ρόλο σε αυτό το κομμάτι!

Τοξότης
Τοξότη, σήμερα τα πράγματα είναι λίγο περίεργα… Συνειδητοποιείς πως κάποιες συμπεριφορές ατόμων από το φιλικό σου κύκλο είναι πολύ περίεργες και πλέον δεν ταιριάζουν σε σένα! Είναι κάτι το οποίο έχεις παρατηρήσει εδώ και καιρό, όμως σήμερα νιώθεις έτοιμος να παραδεχτείς αυτές τις συμπεριφορές που έχεις συνειδητοποιήσει! Όχι όμως και να τις παραδεχτείς! Έτσι, σήμερα μπαίνεις σε μία διαδικασία να ξεσκαρτάρεις το φιλικό σου περίγυρο! Άτομα που νιώθεις πως πλέον δεν μπορούν να σε βοηθήσουν, να σε στηρίξουν στις δύσκολες στιγμές που περνάς ή να σε ανεβάσουν στο επόμενο επίπεδο για να γίνεις μία καλύτερη εκδοχή του εαυτού σου, απομακρύνονται με συνοπτικές διαδικασίες… Φυσικά αυτό είναι και κάτι που μπορεί να δεχτείς κι εσύ από τους φίλους σου. Όμως, καθώς μια πόρτα κλείνει, σήμερα ανοίγει μία άλλη, καινούργια! Επομένως, νέα άτομα έρχονται στη ζωή σου που όντως θα σε πάνε ένα βήμα παρακάτω! Είτε το θέλεις είτε όχι…

Αιγόκερως
Αλλαγές πλέον φαίνονται στον ορίζοντα από σήμερα, Αιγόκερε! Κάποια από τα σχέδιά σου φαίνεται πως δεν προχωρούν, όποτε κι εσύ αλλάζεις κατεύθυνση και πιθανότατα θα αναγκαστείς να ξεκινήσεις από το μηδέν! Όμως αυτή η αλλαγή έχει να κάνει με κάτι πολύ καλύτερο που θα σε βοηθήσει να εξελιχθείς σε μικρότερο χρονικό διάστημα από ότι περίμενες! Αυτό που θα χρειαστεί να προσέξεις είναι η κόντρα με άτομα εξουσίας στον επαγγελματικό σου χώρο, καθώς θα σταθούν εμπόδιο στα πλάνα σου αυτά, στην περίπτωση δεν κοντρολάρεις την έντασή σου που τους πας κόντρα Αν αξιοποιήσεις σωστά τις επαφές μαζί τους όμως, θα σε βοηθήσουν να καταφέρεις πολλά περισσότερα από αυτά που έχεις στο μυαλό σου! Προετοιμάσου, καθώς έρχονται οι περισσότερες ευθύνες!

Υδροχόος
Ποιος σου είπε ότι μπορείς να ξεφύγεις εσύ από την αναγκαστική αλλαγή, Υδροχόε; Επίσης, ποιος σου είπε ότι μπορείς να προσαρμοστείς εύκολα σε μία αλλαγή; Ημέρα σήμερα φέρνει αλλαγές σε αντιλήψεις και φιλοσοφίες πάνω στις οποίες έχει στο νησί μέχρι τώρα τη ζωή σου. Φιλοσοφίες ξεπερασμένες, οι οποίες μπορεί να σε εξυπηρετούν μέχρι ένα σημείο, όμως πλέον δεν είναι παραγωγικές για το δυναμικό σου! Είναι σα να προσπαθείς να βρεις μία καινούργια εμπειρία, κάτι νέο που θα σε διδάξει κάτι διαφορετικό! Κάτι που θα σε πάει στο επόμενο επίπεδο! Μπορεί να κάνει με την αρχή νέων σπουδών. Μπορεί να στα σκάσει εντελώς σήμερα κοινό αρχίσεις να προγραμματίσεις το ενδεχόμενο να μετακινηθείς στο εξωτερικό μόνιμα, με την προοπτική του να δουλέψεις εκεί! Είναι μία μέρα που σε οδηγεί στο να αναδομήσεις τον τρόπο με τον οποίο σκέφτεσαι!

Ιχθύες
 Έχει το τελευταίο διάστημα, Ιχθύ, που βιώνεις διάφορα περιστατικά και δεν ξέρεις που αποσκοπούν όλα αυτά… Σήμερα, με μία έκλαμψη, θα καταλάβεις πως όλα αυτά έχουν σαν σκοπό να σε βοηθήσουν να μεταμορφωθείς! Το γεγονός ότι βρίσκεσαι σε ένα τέλμα το τελευταίο διάστημα και δεν ξέρεις πώς να προσαρμοστείς ή δεν ξέρεις πώς να διαχειριστείς τα διάφορα που συμβαίνουν γύρω σου σου δημιουργούν μια ψυχολογία βαριά και αρκετά σκοτεινή! Ε, σήμερα φαίνεται πως το αντιμετωπίζεις αρκετά ώριμα και χωρίς την τάση φυγής που σε χαρακτηρίζει… Σα να αποφασίζεις σήμερα να μελετήσεις αυτά τα γεγονότα και να δεις τι - και αν - έχεις αποκομίσει κάτι! Είναι μια μέρα που ξεκινά μια μεταμορφωτική περίοδος που δε θα είναι ήρεμη… Ούτε όμως θα είσαι κι εσύ ο ίδιος…

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ